kollatos Δημ. July 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Τι διαφορά έχει τόσο πολύ το sense από την φώτο; Το Sense δεν είναι μόνο το ρολόι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Ρε παιδιά το ημερολόγιο στην Revolution Rom δεν είναι αυτό της Google? Τώρα που πέρασα την IceCold έκανα sync και δεν εμφανισε τα παλιά events. Ξέρετε πώς μπορώ να τα επαναφέρω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 εχω προβλημα με την εφαρμογη google play store. παω να την ανοιξω,και μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη αυτη εχει σταματησει,με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο market. εχει συμβει και σε αλλον αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 εχω προβλημα με την εφαρμογη google play store. παω να την ανοιξω,και μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη αυτη εχει σταματησει,με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο market. εχει συμβει και σε αλλον αυτο? Γνωστό κόλλημα. Ξεκινα με καθαρισμο cache και αν συνεχίσει αφαίρεση και ξαναπέρασμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Γνωστό κόλλημα. Ξεκινα με καθαρισμο cache και αν συνεχίσει αφαίρεση και ξαναπέρασμα. σ ευχαριστω! μου θυμιζεις πως κανουμε καθαρισμο cashe? γιατι εχω να κανω δυο χρονια περιπου και δεν βρισκω που ειναι αυτη η παραμετρος:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkyriakoy Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Τελικά ακυρώθηκε η αναβάθμιση σε 4 ICS HTC-confirms-Desire-HD-will-not-receive_10228 Πάμε για root ...... απαράδεκτο σε τέτοιο hardware Τα "σχόλια σας" εδώ για να μάθουν ..... Edited July 23, 2012 by nkyriakoy Typo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 σ ευχαριστω! μου θυμιζεις πως κανουμε καθαρισμο cashe? γιατι εχω να κανω δυο χρονια περιπου και δεν βρισκω που ειναι αυτη η παραμετρος:) ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών κι εκεί βρίσκεις ην εφαρμογή που θες (το google play) και αφού πατήσεις πάνω, επιλέγεις την εκκαθάριση (ή διαγραφή-δε θυμάμαι ακριβώς πως το λέει) προσωρινής μνήμης :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosv Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Καλησπέρα, μπορεί να υπάρχει ήδη το θέμα, αλλά συγχωρέστε που ξαναγράφω γιατί είμαι ολίγων άσχετος και θα ήθελα μεριές πληροφορίες. Τον τελευταίο καιρό, μου έχει μπει η ιδέα να κάνω root το κινητό μου, αλλά μου δημιουργούνται οι εξής απορίες. - Αρχικά γίνεται root; Έχω έκδοση Aandroid 2.3.5 και αριθμός λογισμικού 3.12.405.1 - Η διαδικασία για root, θα κάνει πλήρη διαγραφή των δεδομένων μου; - Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να βάλω ύστερα άλλη rom. Αυτή που τη βρίσκω; Θα είναι στα ελληνικά τα μενού του κινητού; - Ενημερώσεις θα μπορώ να κάνω στο Android; - Αν γίνει ενημέρωση του Android, επιστρέφει σε κλειδωμένη μορφή πάλι; - Από τη στιγμή που θα είμαι root, δεν υπάρχει κίνδυνος κάποια εφαρμογή να τροποποιήσει αρχεία του λειτουργικού και να πάθω ζημιά; - Αν-root γίνεται, ώστε να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση αν δεν μου αρέσει; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Τελικά ακυρώθηκε η αναβάθμιση σε 4 ICS HTC-confirms-Desire-HD-will-not-receive_10228 Πάμε για root ...... απαράδεκτο σε τέτοιο hardware Τα "σχόλια σας" εδώ για να μάθουν .....ποτε δεν ειναι αργα:) μετα απο δυο χρονια περιπου που εχω αυτη τη συσκευη,τωρα εκανα root για να βαλω rom με το νεο λειτουργικο. και αξιζε τον κοπο!:) ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών κι εκεί βρίσκεις ην εφαρμογή που θες (το google play) και αφού πατήσεις πάνω, επιλέγεις την εκκαθάριση (ή διαγραφή-δε θυμάμαι ακριβώς πως το λέει) προσωρινής μνήμης :)το εκανα οπως μου ειπες. σ ευχαριστω για την βοηθεια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλημέρα σε όλους, Αν και δεν είμαι γενικά fan του Sense, χθες έκανε την εμφάνιση της επιτέλους η καινούρια rom του Christian Schönberg και της ομάδας Virtuous. To release αυτό καθ'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί έχουμε να κάνουμε με Kernel 3.0 και Sense 4.0, με ελάχιστα bug και με full 720p camera (με μικρά bug όπως είπα). Το thread βρίσκεται εδώ Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλημέρα σε όλους, Αν και δεν είμαι γενικά fan του Sense, χθες έκανε την εμφάνιση της επιτέλους η καινούρια rom του Christian Schönberg και της ομάδας Virtuous. To release αυτό καθ'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί έχουμε να κάνουμε με Kernel 3.0 και Sense 4.0, με ελάχιστα bug και με full 720p camera (με μικρά bug όπως είπα). Το thread βρίσκεται εδώ Είναι ICS based? Πάντως δουλευει τέλεια η Ice cold 8.3 που πέρασα χτες. Πολύ ωραίο περιβάλλον, ταχύτατο, δεν βρήκα κανένα πρόβλημα με όσες εφαρμογές πέρασα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα με full wipe πρώτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πάντως δουλευει τέλεια η Ice cold 8.3 που πέρασα χτες. Πολύ ωραίο περιβάλλον, ταχύτατο, δεν βρήκα κανένα πρόβλημα με όσες εφαρμογές πέρασα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα με full wipe πρώτα. +1 απομενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Είναι ICS based? Πάντως δουλευει τέλεια η Ice cold 8.3 που πέρασα χτες. Πολύ ωραίο περιβάλλον, ταχύτατο, δεν βρήκα κανένα πρόβλημα με όσες εφαρμογές πέρασα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα με full wipe πρώτα. Απο όσο ξέρω είναι 4.0.3, το χαρακτηριστικό που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία είναι o kernel 3.0 και τα όποια patch στην κάμερα (ήδη λειτουργεί στα 720p). O κώδικας που έχει γράψει η ομάδα, θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη οποιασδήποτε ICS/JellyBean rom από δω και πέρα. Όσο για την IceCold 8.3 (έχει βγει και 8.4) είναι όντως πολύ καλή και αναμενόμενα γρήγορη (όπως και ΟΛΕΣ οι AOSP-based) σε σχέση με τις Sense-based roms. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Είναι ICS based? Πάντως δουλευει τέλεια η Ice cold 8.3 που πέρασα χτες. Πολύ ωραίο περιβάλλον, ταχύτατο, δεν βρήκα κανένα πρόβλημα με όσες εφαρμογές πέρασα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα με full wipe πρώτα. Μπα....έβαλα και την IC 8.3 και μετά την ΙC 8.4 και έχει μερικά σημαντικά μειονεκτήματα που με ανάγκασαν να τη βγάλω: 1) πρόβλημα με κάμερα(όχι μόνο η ανάλυση του video που είναι 420p, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει manual tap zoom ), 2) δεν δουλεύει το VPN...δοκίμασα να κατεβάσω 3-4 vpn εφαρμογές μπας και...αλλά τζίφος).... ....ξαναγυρίζω στην DeSense....που δεν μασάει πουθενά.... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μπα....έβαλα και την IC 8.3 και μετά την ΙC 8.4 και έχει μερικά σημαντικά μειονεκτήματα που με ανάγκασαν να τη βγάλω: 1) πρόβλημα με κάμερα(όχι μόνο η ανάλυση του video που είναι 420p, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει manual tap zoom ), 2) δεν δουλεύει το VPN...δοκίμασα να κατεβάσω 3-4 vpn εφαρμογές μπας και...αλλά τζίφος).... ....ξαναγυρίζω στην DeSense....που δεν μασάει πουθενά.... πολύ συγκεκριμένα θέματα που δεν πιστεύω αγγίζει το σύνολο των χρηστών. Πχ vpn προσωπικά δεν χρειάζομαι και επίσης δεν με ενδιαφέρει εγγραφή βίντεο στα 720. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 πολύ συγκεκριμένα θέματα που δεν πιστεύω αγγίζει το σύνολο των χρηστών. Πχ vpn προσωπικά δεν χρειάζομαι και επίσης δεν με ενδιαφέρει εγγραφή βίντεο στα 720. Ναι, σίγουρα δεν αγγίζει το σύνολο των χρηστών...απλώς εμένα δε με βόλεψε. Πρεπει να ομολογήσω όμως ότι ήταν πολύ ωραία rom. Μακάρι να τα φτιάξουν και αυτά τα 2-3 σημεία και θα την ξαναφλασάρω στα σίγουρα!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπέρα, μπορεί να υπάρχει ήδη το θέμα, αλλά συγχωρέστε που ξαναγράφω γιατί είμαι ολίγων άσχετος και θα ήθελα μεριές πληροφορίες. Τον τελευταίο καιρό, μου έχει μπει η ιδέα να κάνω root το κινητό μου, αλλά μου δημιουργούνται οι εξής απορίες. - Αρχικά γίνεται root; Έχω έκδοση Aandroid 2.3.5 και αριθμός λογισμικού 3.12.405.1 - Η διαδικασία για root, θα κάνει πλήρη διαγραφή των δεδομένων μου; - Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να βάλω ύστερα άλλη rom. Αυτή που τη βρίσκω; Θα είναι στα ελληνικά τα μενού του κινητού; - Ενημερώσεις θα μπορώ να κάνω στο Android; - Αν γίνει ενημέρωση του Android, επιστρέφει σε κλειδωμένη μορφή πάλι; - Από τη στιγμή που θα είμαι root, δεν υπάρχει κίνδυνος κάποια εφαρμογή να τροποποιήσει αρχεία του λειτουργικού και να πάθω ζημιά; - Αν-root γίνεται, ώστε να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση αν δεν μου αρέσει; Σας ευχαριστώ! Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ποια ειναι η πιο ελαφρια rom χωρις πολλα πολλα(stock programs) για να κταταει πιο πολυ η μπαταρια για το desire hd? Βασικα εβαλα την splashmod στο wildfire κ ειναι αυτο που εψαχνα αλλα στο dhd δεν μπαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ποια ειναι η πιο ελαφρια rom χωρις πολλα πολλα(stock programs) για να κταταει πιο πολυ η μπαταρια για το desire hd? Βασικα εβαλα την splashmod στο wildfire κ ειναι αυτο που εψαχνα αλλα στο dhd δεν μπαινει... Την Revolution την δοκίμασες? Βασικά μην περιμένεις ιδιαίτερες διαφορές στο θέμα μπαταρίας από Rom σε Rom. Είναι πίκρα το θέμα μπαταρία γενικά στο HD. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosv Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post. Χμμμ... Μάλλον δεν θα το πρόσεξα κάπου και μου παραμένουν ακόμα αυτές οι δύο απρίες: - Από τη στιγμή που θα είμαι root, δεν υπάρχει κίνδυνος κάποια εφαρμογή να τροποποιήσει αρχεία του λειτουργικού και να πάθω ζημιά; - Αν-root γίνεται, ώστε να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση αν δεν μου αρέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Χμμμ... Μάλλον δεν θα το πρόσεξα κάπου και μου παραμένουν ακόμα αυτές οι δύο απρίες: - Από τη στιγμή που θα είμαι root, δεν υπάρχει κίνδυνος κάποια εφαρμογή να τροποποιήσει αρχεία του λειτουργικού και να πάθω ζημιά; - Αν-root γίνεται, ώστε να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση αν δεν μου αρέσει; αν ακολουθησεις προσεκτικα τα βηματα δεν παθαινει ζημια η συσκευη. ουτε παθαινει ζημια η συσκευη επειδη ειναι root. μπορεις ευκολα να επαναφερεις το κινητο στην εργοστασιακη rom unroot:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Την Revolution την δοκίμασες? Βασικά μην περιμένεις ιδιαίτερες διαφορές στο θέμα μπαταρίας από Rom σε Rom. Είναι πίκρα το θέμα μπαταρία γενικά στο HD. θα την δοκιμασω... επεισεις πολυ ενδιαφερον ρομ ειναι η Ascension ICS http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1504582 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Τελικά ακυρώθηκε η αναβάθμιση σε 4 ICS HTC-confirms-Desire-HD-will-not-receive_10228 Πάμε για root ...... απαράδεκτο σε τέτοιο hardware Τα "σχόλια σας" εδώ για να μάθουν ..... Έλεος... Και ενω τα νέα κινητά με μίση RAM & CPU παίρνουν ISC :X Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORANDO4X4 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπερα.ειμαι νεο μελος και εχω αγορασει πριν 3 εβδομαδες το htc hd.εχω ενα προβλημα με τον φορτιστη αυτοκ. αγορασα εναν απο ebay και μετα απο δυο ωρες καηκε,ειχα εναν ανταπτορα τον χρησιμοποιησα αλλα με gpc ανοιχτο πιο γρηγορα ξεφορτιζει απο οτι φορτιζει.υπαρχει καμια λυση. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Έλεος... Και ενω τα νέα κινητά με μίση RAM & CPU παίρνουν ISC :X Ναι αλλά δεν έχουν το υπέρβαρο sense Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts