Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ουτε αυτο εχει .....η μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση?

δεν υπαρχει περιπτωση το morelocale2 να μην εχει Ελληνικα φιλε μου...Εκτος αν εννοεις αν τα επελεξες και δε τα βλεπεις στη rom σου...που και αυτο ειναι πολυ σπανιο.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

δεν υπαρχει περιπτωση το morelocale2 να μην εχει Ελληνικα φιλε μου...Εκτος αν εννοεις αν τα επελεξες και δε τα βλεπεις στη rom σου...που και αυτο ειναι πολυ σπανιο.

Τελικα η ρομ δεν τα βλεπει γτ μου βγαζει καποιες μεταφρασεις κ καποιεςοχι

Τελικα η ρομ δεν τα βλεπει γτ μου βγαζει καποιες μεταφρασεις κ καποιεςοχι

Οντως η ρομ πολυ καλη αλλα τα ελληνικα με το morelocale η anylocale που περασα απο το μαρκετ δεν δουλευουν σωστα. το δευτερο ειδικα οταν το γυρναγα στα ελληνικα μου εκανε τα "αλαμπουρνεζικα" καποιων εφαρμογων ελληνικα...αλλα ταυτοχρονα εκανε τα κειμενα καποιων αγγλικων εφαρμογων αλαμπουρνεζικα!:lol:

γιατι δεν βαζεις την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 που εχει πλεον ελληνικη υποστηριξη καθως ο δικος μας finn (να ναι καλα το παλικαρι) στελνει τα πακετα κατευθειαν! εγω την δοκιμασα και μου αρεσε!

Οντως η ρομ πολυ καλη αλλα τα ελληνικα με το morelocale η anylocale που περασα απο το μαρκετ δεν δουλευουν σωστα. το δευτερο ειδικα οταν το γυρναγα στα ελληνικα μου εκανε τα "αλαμπουρνεζικα" καποιων εφαρμογων ελληνικα...αλλα ταυτοχρονα εκανε τα κειμενα καποιων αγγλικων εφαρμογων αλαμπουρνεζικα!:lol:

γιατι δεν βαζεις την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 που εχει πλεον ελληνικη υποστηριξη καθως ο δικος μας finn (να ναι καλα το παλικαρι) στελνει τα πακετα κατευθειαν! εγω την δοκιμασα και μου αρεσε!

Απο προβληματσ εχεις πσρατηρησει κανενα;γτ οπωςτο βλεπω αυτη θα βαλω αν κ μου αρεσει αθτη που εχω πολυ αλλα δεν εχει ελληνικα

Το λινκ που έχεις αναρτήσει σε στέλνει στο thread του desire. Δεν νομίζω να έχεις βάλει τη συγκεκριμένη ρομ :blink:.

Edited by Alexandros_90
Τυπογραφικό

iPhone 4S 16 GB

iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB

New Entry: iPhone 5 16 GB

Το λινκ που έχεις αναρτήσει σε στέλνει στο thread του desire. Δεν νομίζω να έχεις βάλει τη συγκεκριμένη ρομ :blink:.

δηλαδη να μην την κατεβασω αυτη???αλλη ειναι?

• Administrators
δηλαδη να μην την κατεβασω αυτη???αλλη ειναι?

Προορίζεται για άλλη συσκευή φίλε μου και αν πάμε να περάσουμε τέτοια rom θα καταστρέψουμε τη συσκευή.

Modpic.gif

Γεια ολους τους fun της miui κατεβαστε την hylz MIUI απο xda εχει μεσα και την ελληνικη γλωσσα,δουλευει αψογα αν κατι δεν το εμφανιζει στα ελληνικα αλλαξτε θεμα και θα εισται οκ.

Προσοχη η ρομ αυτη ειναι μονο για το desire hd

Edited by makis22

Προορίζεται για άλλη συσκευή φίλε μου και αν πάμε να περάσουμε τέτοια rom θα καταστρέψουμε τη συσκευή.

ωχ δηλαδη εγω που πηγα να το κανω τ γινετε τωρα?

βασικα ευτυχως δεν μου εκανε την εγκατασταση!

ωχ δηλαδη εγω που πηγα να το κανω τ γινετε τωρα?

βασικα ευτυχως δεν μου εκανε την εγκατασταση!

Τωρα δε θα γινει κατι,απλα μη το επαναλαβεις...:p

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Τωρα δε θα γινει κατι,απλα μη το επαναλαβεις...:p

παλι καλα...ξερετε για την ρομ που λεω οτι δεν εχει ελληνικα..αν στην πορεια θα βγαλουν?

Γεια ολους τους fun της miui κατεβαστε την hylz MIUI απο xda εχει μεσα και την ελληνικη γλωσσα,δουλευει αψογα αν κατι δεν το εμφανιζει στα ελληνικα αλλαξτε θεμα και θα εισται οκ.

+1

Εξαιρετική.....!!

• Administrators
παλι καλα...ξερετε για την ρομ που λεω οτι δεν εχει ελληνικα..αν στην πορεια θα βγαλουν?

Εξακολουθείς να ρωτά για rom που δνε προορίζεται για τη συσκευή σου;

Modpic.gif

Αυτή εννοουσα κ εγώ αλλα από ταχύτητα έβαλα το λινκ από το desire που είχα φλάσαρει πρόσφατα για ένα φίλο. Δώστε κάποιος τα κατάλληλα λινκς στο παλικάρι να μην ταλαιπωρείται, εγώ γράφω από κιν και δε μπορώ αυτή τη στιγμή.

Επίσης δε νομίζω ότι γίνετε να περάσεις ρομ που προορίζεται για άλλο κιν αλλα δεν ειμαι σίγουρος, και δε χρειάζεται να το ανακαλύψουμε κιόλας!

Edited by dimitris_86

Εξακολουθείς να ρωτά για rom που δνε προορίζεται για τη συσκευή σου;

Οχι φιλε εχω βαλει μια ρομ η οποια ειναι για τ dhd τιν αναφερω πιο πανω ή στην προηγουμενη σελιδα δεν θυμαμαι ....

Αυτή εννοουσα κ εγώ αλλα από ταχύτητα έβαλα το λινκ από το desire που είχα φλάσαρει πρόσφατα για ένα φίλο. Δώστε κάποιος τα κατάλληλα λινκς στο παλικάρι να μην ταλαιπωρείται, εγώ γράφω από κιν και δε μπορώ αυτή τη στιγμή.

Επίσης δε νομίζω ότι γίνετε να περάσεις ρομ που προορίζεται για άλλο κιν αλλα δεν ειμαι σίγουρος, και δε χρειάζεται να το ανακαλύψουμε κιόλας!

Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

περνωντας ρομ για διαφορετικη συσκευη,το κινητο ενδεχεται να μην αναψει η αν αναψει να μην λειτουργει καλα.Για καποιον αρχαριο ομως αυτο ειναι προβλημα.

Αν δε εισαι σιγουρος για κατι,να μην το αναφερεις!!

Το λινκ με την ρομ θα του τη στειλω εγω με π.μ

παιδια ποια εφορμογη ειναι αυτη που φενεται αριστερα στην οθονη.που δειχνει τις εφαρμογες ετσι?

http://img444.imageshack.us/img444/3306/screenshot2ow.png

Προσωπικά νομίζω ότι είναι τα widgets στο καινούριο sense της htc, αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα ;)
Τhe end of an era...

Προσωπικά νομίζω ότι είναι τα widgets στο καινούριο sense της htc, αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα ;)

η ρομ που φοραω εχει htc sense 3.5..Ειναι αυτη η ρομ που ειναι στη φωτο αλλα αυτο δε το εχει μεσα..:D

HTC sense 3.0 ειναι με το widget απο το sense 3.5 ruunymede.

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος φιλος

Εχεις καποιο link γιατι δε βρηκα κατι :cool:

Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτή τη δουλεια, δηλαδή να σου οργανώνει τα widgets με αυτόν τον τρόπο.

Σου παραθέτω μια ρομ που να φοράει το sense 3.5

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420861

Καλή χρονιά σε όλους, με πολύ υγεία και προκοπή.

Edited by yiangoun

Καλησπερα σε ολους τους φιλους.

περνωντας ρομ για διαφορετικη συσκευη,το κινητο ενδεχεται να μην αναψει η αν αναψει να μην λειτουργει καλα.Για καποιον αρχαριο ομως αυτο ειναι προβλημα.

Αν δε εισαι σιγουρος για κατι,να μην το αναφερεις!!

Το λινκ με την ρομ θα του τη στειλω εγω με π.μ

Εγω οταν περασα λαθος ρομ απλα δεν ξεκινησε η διαδικασια ...οποτε απαντησα σαν παθων...:O (βεβαια σε καποιον αλλον μπορει να συνεχιζε, γι αυτο τον απετρεψα απο το να το κανει, για να μην εχουμε αποτελεσματα που δεν θελουμε να μαθουμε!)

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης ομως, νομιζω οτι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ, για να απανταμε και να βοηθαμε . δεν ειμαστε παντογνωστες, γι αυτο οτι κανει καποιος απο αυτα που διαβαζει εδω μεσα, το κανει καθαρα με δικια του ευθυνη...και με πολυ διαβασμα για να επιβεβαιωσει την εγκυροτητα και την ορθοτητα των πληροφοριων που δεχεται. Αλλα δεν μπορουμε να τα περιμενουμε ολα απο 5-6 ατομα, μαστερ του θεματος. Πρεπει να βοηθαμε και οι απλοι χρηστες σε απλα θεματα.

Παντα με φιλικη διαθεση! Καλη χρονια να εχουμε!

Edited by dimitris_86