Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό κάνει δουλειά όταν έχεις ενεργή σύνδεση στο internet. Αλλιώς δεν βοηθάει σε κάτι.

Όχι φίλε μου. Το πατσάκι δουλεύει καταπληκτικά και χωρίς σύνδεση στο internet.

Οποίος θέλει ας το δοκιμάσει. Είναι πανεύκολο. Απλά πρέπει να αντιγράψεις ένα αρχείο σε ένα συγκεκριμένο φάκελο.

Δίνω διεύθυνση προς ναυτιλομενους

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλαράκο, εγώ θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς.

Σου παραθετω, την τελευταία rom, μόνο που έχει root.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382235

Καθαρή, σταθερή, ακριβώς ίδια με της μαμάς.

Αυτή τη Rom μπορούμε να τη βάλουμε χωρίς τις διαδικασίες downgrade & s-off?

Αυτή τη Rom μπορούμε να τη βάλουμε χωρίς τις διαδικασίες downgrade & s-off?

Ακριβως ετσι...

Αν εισαι root και εχεις custom recovery (δε διαβασα πιο πριν,αλλα υποθετω οτι εχεις) μπορεις να τη περασεις χωρις τις παραπανω διαδικασιες.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτό κάνει δουλειά όταν έχεις ενεργή σύνδεση στο internet. Αλλιώς δεν βοηθάει σε κάτι.

Αν είχες διάβασει λιγο πιο προσεκτικά μερικά post πιο πάνω που ανέφερα την πατέντα αυτή με το αλλαγμένο gps.conf αρχείο, θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι δουλεύει με agps κλειστό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Aπό την περασμένη Πέμπτη, ότι εφαρμογή κατεβάζω από το μάρκετ επί πληρωμή είτε μέσω τηλεφώνου (σε όσες με αφήνει) είτε μέσω web, δεν μου αφαιρεί χρήματα από την πιστωτική κάρτα. Μου έρχεται το email ότι θα αφαιρεθούν χρήματα αλλά τζίφος !. Έχει συμβεί σε κανένα σας ;.

(12 εφαρμογές έχω κατεβάσει επί πληρωμή)

• Administrators
Αν είχες διάβασει λιγο πιο προσεκτικά μερικά post πιο πάνω που ανέφερα την πατέντα αυτή με το αλλαγμένο gps.conf αρχείο, θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι δουλεύει με agps κλειστό.

Αναφέρθηκε λίγα post πιο πάνω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3916233#post3916233

Ας μην επαναλαμβανόμαστε λοιπόν και γεμίζουμε το thread με ανούσια post.

Modpic.gif

Aπό την περασμένη Πέμπτη, ότι εφαρμογή κατεβάζω από το μάρκετ επί πληρωμή είτε μέσω τηλεφώνου (σε όσες με αφήνει) είτε μέσω web, δεν μου αφαιρεί χρήματα από την πιστωτική κάρτα. Μου έρχεται το email ότι θα αφαιρεθούν χρήματα αλλά τζίφος !. Έχει συμβεί σε κανένα σας ;.

(12 εφαρμογές έχω κατεβάσει επί πληρωμή)

Μπορεί καμιά φορά να πάρει λίγες μέρες η αφαίρεση των χρημάτων από το λογαριασμό. Αν και από την πέμπτη είναι αρκετές μέρες...

Τhe end of an era...

ποιο φιχ απο οσα εχει στην σελιδα χρησιμοποιησες ?εγω δοκιμασα το google specific και δεν ειδα τρελη διαφορα εχει βαλει κανεις που να ειδε διαφορα κατι αλλο

Παρόλο αυτά, με το a-GPS fix, που θα το βρεις στους xda στο θέμα της συσκευης μας,

Κάνει lock σε 2 δευτερόλεπτα. Και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.

....αλλά γίνεται μόνο αν είσαι root.....

ποιο fix από όσα έχει στην σελίδα χρησιμοποίησες ?εγώ δοκίμασα το google specific και δεν είδα τρελή διαφορά έχει βάλει κάνεις, που να είδε διάφορα, κάτι άλλο

ποιο fix από όσα έχει στην σελίδα χρησιμοποίησες ?εγώ δοκίμασα το google specific και δεν είδα τρελή διαφορά έχει βάλει κάνεις, που να είδε διάφορα, κάτι άλλο

Πόσο χρόνο σου κάνει να κλειδώσει το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείς;

Επισης βάλε το gps test από το Market και πες μας πόσους δορυφόρους κλειδώνεις το πολύ και σε πόση ώρα.

Αν φοράς θηκη βγαλτην.

Amazon Fire stick 4k max

Έχω βάλει με την τρίτη μέθοδο, από το δεύτερο ποστ το Old Versions: 3.x Trunk: v3.0 Google BuildΔε παίζει ρόλο η θήκη για εμένα. Δε τη βγάζω ποτέ. Το φοράω εδώ και τρεις μήνες το ίδιο με όλες τις ρομ που έχω αλλάξει. Δουλεύει τέλεια πάντα.

Προσοχή, να επιτρέψεις τα σουπεργιουζερ δικαιώματα στον εσ εξπλορερ, ώστε να αντιγραψει το αρχείο.

Μου πιάνει πιο γρήγορα δορυφόρους, όταν είμαι εν κινήσει, παρά σταθερος σε ένα σημείο.

Edited by yiangoun

Έχω βάλει με την τρίτη μέθοδο, από το δεύτερο ποστ το Old Versions: 3.x Trunk: v3.0 Google BuildΔε παίζει ρόλο η θήκη για εμένα. Δε τη βγάζω ποτέ. Το φοράω εδώ και τρεις μήνες το ίδιο με όλες τις ρομ που έχω αλλάξει. Δουλεύει τέλεια πάντα.

Προσοχή, να επιτρέψεις τα σουπεργιουζερ δικαιώματα στον εσ εξπλορερ, ώστε να αντιγραψει το αρχείο.

Μου πιάνει πιο γρήγορα δορυφόρους, όταν είμαι εν κινήσει, παρά σταθερος σε ένα σημείο.

ok μετα απο 20 λεπτα με το gps test πιανω 7 δορυφορους στα πρωτα 15 δευτερα με το ιδιο fix οντως καμια σχεση

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Θέλω να κάνω unroot και το λινκ με την official rom στην πρώτη σελίδα δεν μου βγάζει τίποτα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την σωστη stock rom???

Αν διαβάσεις τον οδηγό που σου παρέθεσα παραπάνω θα δεις ότι λέει για s-on να μην χρησιμοποιήσεις RUU πάνω από 1.7x

Τις rom μπορείς να τις βρεις εδώ..

Προσωπικά στο επαναλαμβάνω μην το γυρίσεις σε s-on, δεν θα κερδίσεις κάτι και υπάρχει κίνδυνος να το καταστρέψεις...

Sorry για πριν μόλις το είδα ότι συζυτούσατε το ίδιο πράγμα, μπορείς να βοηθησεις λίγο ακόμα? ποιά ακριβώς είναι με Ελληνικά γιατί έχω περάσει αυτή που έχει η αρχική σελίδα και δεν έχει Ελληνικά......

(και νομίζω τώρα είμαι unroot δεν μπορώ να επιτρέψω με backup κλπ)

Edited by geletos

Για την θήκη, το λέει ο άνθρωπος που ετοίμασε αυτό το αρχείο, ότι παίζει ρόλο στην απόδοση του GPS.

Amazon Fire stick 4k max

Ok, φιλαράκο. Μη βαράς. Εδώ περιγράφω την εμπειρία μου φορώντας το συγκεκριμένο φιξ. Το ξαναλέω... Η θήκη δεν έχει μειώσει καθόλου την απόδοση του GPS της συσκευής μου.... Και ο άνθρωπος που έφτιαξε το συγκεκριμένο, ας λέει ο, τι θέλει.

Σίγουρα αν μετρήσουμε την ισχύ του σήματος με επιστημονικά όργανα, τότε μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα για χρηση χωρίς θήκη.

Εγώ περιγράφω την απλή καθημερινή μου εμπειρία, έχοντας γράψει και 60.000 km με το κινητό ως navigator, εδώ και ένα χρονο.

Κλείνοντας θέλω να πω, πως το ποστ σου, όπως και αυτό το δικό μου, δε βοηθάνε και πολύ την παρέα του φόρουμ, όπως και τους τρώμε δίχως λόγο περιττά mbytes για να διαβάζουν την άποψή μας για τι συγκεκριμένο θέμα.

Παίδες, συγγνώμη για τη μεγάλη απάντηση.

σε μιας φιλης τη συσκευη δεν μπορω να βρω τι πρεπει να ξετικαρω για να μην μπαινει το κινιτο στο ιντερνετ μεσω cosmote???

εχει 3 μερες που ειναι συνδεμενη μονιμα στο νετ :D

• Administrators
σε μιας φιλης τη συσκευη δεν μπορω να βρω τι πρεπει να ξετικαρω για να μην μπαινει το κινιτο στο ιντερνετ μεσω cosmote???

εχει 3 μερες που ειναι συνδεμενη μονιμα στο νετ :D

Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτου

Το απενεργοποιείς.

Modpic.gif

Οποιος ειναι root και θελει μπορει να το δοκιμασει...:D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20641328

Follow me on XDA

Σε όλα τα κινητά μπορεί να γίνει αυτό ;.

Απ οτι λενε, ναι....;)

Follow me on XDA

MIUI 1.12.23 EN DE v.1: Freshly Squeezed Edition™ 24/12/11

Παιδιά αυτή η Rom είναι καλή γιατί θέλω να την τοποθετήσω στο κινητό μου;

αν μπορειτε απαντηστε παιδιααα...σας παρακαλωωωω:p

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Sorry για πριν μόλις το είδα ότι συζυτούσατε το ίδιο πράγμα, μπορείς να βοηθησεις λίγο ακόμα? ποιά ακριβώς είναι με Ελληνικά γιατί έχω περάσει αυτή που έχει η αρχική σελίδα και δεν έχει Ελληνικά......

(και νομίζω τώρα είμαι unroot δεν μπορώ να επιτρέψω με backup κλπ)

το λινκ με τις ρομ ειναι http://www.filefactory.com/f/efa28fefafc4af9c/

η τελευταια ειναι η τεταρτη στη σειρα και συγκεκριμενα: http://www.filefactory.com/file/c0ab502/n/RUU_Ace_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.50.405.2_Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2_release_199042_signed.exe (εχει και ελληνικα)

την εβαλα χτες στο κινητο φιλου που ηθελε να επανερθει στην official μετα απο μια miui που του ειχα περασει. δουλευει μια χαρα.

οσο για το unroot θα προτεινα να μην το κανεις γιατι για εμας τους μη πολυ εμπειρους χρηστες μπορει να φανει επικινδυνο. εξαλλου πιο το νοημα αφου θα τρεχεις την μαμα ρομ. μονο σε περιπτωση χρησης της εγγυησης.

ελπιζω να βοηθησα...

MIUI 1.12.23 EN DE v.1: Freshly Squeezed Edition™ 24/12/11

Παιδιά αυτή η Rom είναι καλή γιατί θέλω να την τοποθετήσω στο κινητό μου;

αν μπορειτε απαντηστε παιδιααα...σας παρακαλωωωω:p

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους.

καταπληκτικη ρομ φιλε μου βαλτην αφοβα,και εγω αυτην εχω εδω κι ενα μηνα και δεν

την αλλαζω.

Καλημερα κ χρονια πολλα...την εβαλα απλα γαματη δεν μ εχει βγαλει καποιο προβλημα..ελληνικα ομως εχει;κ αν οχι που θα τα βρω;