yiangoun Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αυτό κάνει δουλειά όταν έχεις ενεργή σύνδεση στο internet. Αλλιώς δεν βοηθάει σε κάτι. Όχι φίλε μου. Το πατσάκι δουλεύει καταπληκτικά και χωρίς σύνδεση στο internet. Οποίος θέλει ας το δοκιμάσει. Είναι πανεύκολο. Απλά πρέπει να αντιγράψεις ένα αρχείο σε ένα συγκεκριμένο φάκελο. Δίνω διεύθυνση προς ναυτιλομενους http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Φιλαράκο, εγώ θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς. Σου παραθετω, την τελευταία rom, μόνο που έχει root. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382235 Καθαρή, σταθερή, ακριβώς ίδια με της μαμάς. Αυτή τη Rom μπορούμε να τη βάλουμε χωρίς τις διαδικασίες downgrade & s-off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αυτή τη Rom μπορούμε να τη βάλουμε χωρίς τις διαδικασίες downgrade & s-off? Ακριβως ετσι... Αν εισαι root και εχεις custom recovery (δε διαβασα πιο πριν,αλλα υποθετω οτι εχεις) μπορεις να τη περασεις χωρις τις παραπανω διαδικασιες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αυτό κάνει δουλειά όταν έχεις ενεργή σύνδεση στο internet. Αλλιώς δεν βοηθάει σε κάτι. Αν είχες διάβασει λιγο πιο προσεκτικά μερικά post πιο πάνω που ανέφερα την πατέντα αυτή με το αλλαγμένο gps.conf αρχείο, θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι δουλεύει με agps κλειστό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Aπό την περασμένη Πέμπτη, ότι εφαρμογή κατεβάζω από το μάρκετ επί πληρωμή είτε μέσω τηλεφώνου (σε όσες με αφήνει) είτε μέσω web, δεν μου αφαιρεί χρήματα από την πιστωτική κάρτα. Μου έρχεται το email ότι θα αφαιρεθούν χρήματα αλλά τζίφος !. Έχει συμβεί σε κανένα σας ;. (12 εφαρμογές έχω κατεβάσει επί πληρωμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αν είχες διάβασει λιγο πιο προσεκτικά μερικά post πιο πάνω που ανέφερα την πατέντα αυτή με το αλλαγμένο gps.conf αρχείο, θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι δουλεύει με agps κλειστό. Αναφέρθηκε λίγα post πιο πάνω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3916233#post3916233 Ας μην επαναλαμβανόμαστε λοιπόν και γεμίζουμε το thread με ανούσια post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Aπό την περασμένη Πέμπτη, ότι εφαρμογή κατεβάζω από το μάρκετ επί πληρωμή είτε μέσω τηλεφώνου (σε όσες με αφήνει) είτε μέσω web, δεν μου αφαιρεί χρήματα από την πιστωτική κάρτα. Μου έρχεται το email ότι θα αφαιρεθούν χρήματα αλλά τζίφος !. Έχει συμβεί σε κανένα σας ;. (12 εφαρμογές έχω κατεβάσει επί πληρωμή) Μπορεί καμιά φορά να πάρει λίγες μέρες η αφαίρεση των χρημάτων από το λογαριασμό. Αν και από την πέμπτη είναι αρκετές μέρες... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagdos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 ποιο φιχ απο οσα εχει στην σελιδα χρησιμοποιησες ?εγω δοκιμασα το google specific και δεν ειδα τρελη διαφορα εχει βαλει κανεις που να ειδε διαφορα κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagdos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Παρόλο αυτά, με το a-GPS fix, που θα το βρεις στους xda στο θέμα της συσκευης μας, Κάνει lock σε 2 δευτερόλεπτα. Και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο. ....αλλά γίνεται μόνο αν είσαι root..... ποιο fix από όσα έχει στην σελίδα χρησιμοποίησες ?εγώ δοκίμασα το google specific και δεν είδα τρελή διαφορά έχει βάλει κάνεις, που να είδε διάφορα, κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 ποιο fix από όσα έχει στην σελίδα χρησιμοποίησες ?εγώ δοκίμασα το google specific και δεν είδα τρελή διαφορά έχει βάλει κάνεις, που να είδε διάφορα, κάτι άλλο Πόσο χρόνο σου κάνει να κλειδώσει το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείς; Επισης βάλε το gps test από το Market και πες μας πόσους δορυφόρους κλειδώνεις το πολύ και σε πόση ώρα. Αν φοράς θηκη βγαλτην. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) ποιο fix από όσα έχει στην σελίδα χρησιμοποίησες ?εγώ δοκίμασα το google specific και δεν είδα τρελή διαφορά έχει βάλει κάνεις, που να είδε διάφορα, κάτι άλλο Έχω βάλει με την τρίτη μέθοδο, από το δεύτερο ποστ το Old Versions: 3.x Trunk: v3.0 Google BuildΔε παίζει ρόλο η θήκη για εμένα. Δε τη βγάζω ποτέ. Το φοράω εδώ και τρεις μήνες το ίδιο με όλες τις ρομ που έχω αλλάξει. Δουλεύει τέλεια πάντα. Προσοχή, να επιτρέψεις τα σουπεργιουζερ δικαιώματα στον εσ εξπλορερ, ώστε να αντιγραψει το αρχείο. Μου πιάνει πιο γρήγορα δορυφόρους, όταν είμαι εν κινήσει, παρά σταθερος σε ένα σημείο. Edited December 26, 2011 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagdos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Έχω βάλει με την τρίτη μέθοδο, από το δεύτερο ποστ το Old Versions: 3.x Trunk: v3.0 Google BuildΔε παίζει ρόλο η θήκη για εμένα. Δε τη βγάζω ποτέ. Το φοράω εδώ και τρεις μήνες το ίδιο με όλες τις ρομ που έχω αλλάξει. Δουλεύει τέλεια πάντα. Προσοχή, να επιτρέψεις τα σουπεργιουζερ δικαιώματα στον εσ εξπλορερ, ώστε να αντιγραψει το αρχείο. Μου πιάνει πιο γρήγορα δορυφόρους, όταν είμαι εν κινήσει, παρά σταθερος σε ένα σημείο. ok μετα απο 20 λεπτα με το gps test πιανω 7 δορυφορους στα πρωτα 15 δευτερα με το ιδιο fix οντως καμια σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geletos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Θέλω να κάνω unroot και το λινκ με την official rom στην πρώτη σελίδα δεν μου βγάζει τίποτα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την σωστη stock rom??? Αν διαβάσεις τον οδηγό που σου παρέθεσα παραπάνω θα δεις ότι λέει για s-on να μην χρησιμοποιήσεις RUU πάνω από 1.7x Τις rom μπορείς να τις βρεις εδώ.. Προσωπικά στο επαναλαμβάνω μην το γυρίσεις σε s-on, δεν θα κερδίσεις κάτι και υπάρχει κίνδυνος να το καταστρέψεις... Sorry για πριν μόλις το είδα ότι συζυτούσατε το ίδιο πράγμα, μπορείς να βοηθησεις λίγο ακόμα? ποιά ακριβώς είναι με Ελληνικά γιατί έχω περάσει αυτή που έχει η αρχική σελίδα και δεν έχει Ελληνικά...... (και νομίζω τώρα είμαι unroot δεν μπορώ να επιτρέψω με backup κλπ) Edited December 26, 2011 by geletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Έχω βάλει με την τρίτη μέθοδο, από το δεύτερο ποστ το Old Versions: 3.x Trunk: v3.0 Google BuildΔε παίζει ρόλο η θήκη για εμένα. Δε τη βγάζω ποτέ. Το φοράω εδώ και τρεις μήνες το ίδιο με όλες τις ρομ που έχω αλλάξει. Δουλεύει τέλεια πάντα. Προσοχή, να επιτρέψεις τα σουπεργιουζερ δικαιώματα στον εσ εξπλορερ, ώστε να αντιγραψει το αρχείο. Μου πιάνει πιο γρήγορα δορυφόρους, όταν είμαι εν κινήσει, παρά σταθερος σε ένα σημείο. Για την θήκη, το λέει ο άνθρωπος που ετοίμασε αυτό το αρχείο, ότι παίζει ρόλο στην απόδοση του GPS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ok, φιλαράκο. Μη βαράς. Εδώ περιγράφω την εμπειρία μου φορώντας το συγκεκριμένο φιξ. Το ξαναλέω... Η θήκη δεν έχει μειώσει καθόλου την απόδοση του GPS της συσκευής μου.... Και ο άνθρωπος που έφτιαξε το συγκεκριμένο, ας λέει ο, τι θέλει. Σίγουρα αν μετρήσουμε την ισχύ του σήματος με επιστημονικά όργανα, τότε μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα για χρηση χωρίς θήκη. Εγώ περιγράφω την απλή καθημερινή μου εμπειρία, έχοντας γράψει και 60.000 km με το κινητό ως navigator, εδώ και ένα χρονο. Κλείνοντας θέλω να πω, πως το ποστ σου, όπως και αυτό το δικό μου, δε βοηθάνε και πολύ την παρέα του φόρουμ, όπως και τους τρώμε δίχως λόγο περιττά mbytes για να διαβάζουν την άποψή μας για τι συγκεκριμένο θέμα. Παίδες, συγγνώμη για τη μεγάλη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 σε μιας φιλης τη συσκευη δεν μπορω να βρω τι πρεπει να ξετικαρω για να μην μπαινει το κινιτο στο ιντερνετ μεσω cosmote??? εχει 3 μερες που ειναι συνδεμενη μονιμα στο νετ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 σε μιας φιλης τη συσκευη δεν μπορω να βρω τι πρεπει να ξετικαρω για να μην μπαινει το κινιτο στο ιντερνετ μεσω cosmote??? εχει 3 μερες που ειναι συνδεμενη μονιμα στο νετ :D Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτου Το απενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Οποιος ειναι root και θελει μπορει να το δοκιμασει...:D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20641328 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Σε όλα τα κινητά μπορεί να γίνει αυτό ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Σε όλα τα κινητά μπορεί να γίνει αυτό ;. Απ οτι λενε, ναι....;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Θα το δοκιμάσω!!! Να σε καλά!!! Χρόνια Πολλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) MIUI 1.12.23 EN DE v.1: Freshly Squeezed Edition™ 24/12/11 Παιδιά αυτή η Rom είναι καλή γιατί θέλω να την τοποθετήσω στο κινητό μου; αν μπορειτε απαντηστε παιδιααα...σας παρακαλωωωω:p --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 28, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Sorry για πριν μόλις το είδα ότι συζυτούσατε το ίδιο πράγμα, μπορείς να βοηθησεις λίγο ακόμα? ποιά ακριβώς είναι με Ελληνικά γιατί έχω περάσει αυτή που έχει η αρχική σελίδα και δεν έχει Ελληνικά...... (και νομίζω τώρα είμαι unroot δεν μπορώ να επιτρέψω με backup κλπ) το λινκ με τις ρομ ειναι http://www.filefactory.com/f/efa28fefafc4af9c/ η τελευταια ειναι η τεταρτη στη σειρα και συγκεκριμενα: http://www.filefactory.com/file/c0ab502/n/RUU_Ace_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.50.405.2_Radio_12.54.60.25_26.09.04.11_M2_release_199042_signed.exe (εχει και ελληνικα) την εβαλα χτες στο κινητο φιλου που ηθελε να επανερθει στην official μετα απο μια miui που του ειχα περασει. δουλευει μια χαρα. οσο για το unroot θα προτεινα να μην το κανεις γιατι για εμας τους μη πολυ εμπειρους χρηστες μπορει να φανει επικινδυνο. εξαλλου πιο το νοημα αφου θα τρεχεις την μαμα ρομ. μονο σε περιπτωση χρησης της εγγυησης. ελπιζω να βοηθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 MIUI 1.12.23 EN DE v.1: Freshly Squeezed Edition™ 24/12/11 Παιδιά αυτή η Rom είναι καλή γιατί θέλω να την τοποθετήσω στο κινητό μου; αν μπορειτε απαντηστε παιδιααα...σας παρακαλωωωω:p Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους. καταπληκτικη ρομ φιλε μου βαλτην αφοβα,και εγω αυτην εχω εδω κι ενα μηνα και δεν την αλλαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημερα κ χρονια πολλα...την εβαλα απλα γαματη δεν μ εχει βγαλει καποιο προβλημα..ελληνικα ομως εχει;κ αν οχι που θα τα βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts