Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να μπορεί το gps να ενεργοποιείται εξ αποστάσεως με δική σου εντολή και να εντοπίζεται το κινητό. Έχει παραγίνει το πράγμα. Εγώ προσωπικα όταν κατεβαίνω στο κέντρο για τη σχολή ειδικά βραδινές ώρες δεν το παίρνω.

Kανονικά θα πρέπει να ορίζεις ΙΜΕΙ και όχι αριθμό κινητού. Την κάρτα αν κάποιος το βρει την αλλάζει.

Kανονικά θα πρέπει να ορίζεις ΙΜΕΙ και όχι αριθμό κινητού. Την κάρτα αν κάποιος το βρει την αλλάζει.

Και μολις την αλλαξει, το theft aware σου στελνει sms με το νουμερο της καινουριας καρτας....;)

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Γρηγόρης Δάρης

Και μολις την αλλαξει, το theft aware σου στελνει sms με το νουμερο της καινουριας καρτας....;)

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Και τι έγινε; θα τον πάρεις τον κλέφτη τηλέφωνο;;

Εμένα μου αρέσουν δυνατότητες όπως να κάνεις το κινητό να χτυπάει και o άλλος να μην μπορεί να το κλείσει η να το μπλοκαρεις.φυσικά και η ανίχνευση με Gps τα σπάει.

Εγώ χρησιμοποιώ το Phonelocator

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα μου αρέσουν δυνατότητες όπως να κάνεις το κινητό να χτυπάει και o άλλος να μην μπορεί να το κλείσει η να το μπλοκαρεις.φυσικά και η ανίχνευση με Gps τα σπάει.

Το βασικότερο σε όλα αυτά τα προγράμματά είναι αυτό που προσπερνας.Πλέον μπορείς να βρεις σε ποιον ανήκει ένα τηλ αν το ψάξεις παραπάνω..και όχι για να πάρεις τον κλεφτή.Επίσης πολύ σημαντικό είναι να έχεις την δυνατότητα να σβησεις τα πάντα από το κινητό σου με μια εντολή.

Sent from my Transformer 32 gb TF101

Ρίξε μια ματια στο link που έχω παραπάνω και θα δεις τις δυνατότητες.......

Δηλώνεις 2 κινητά (ασφαλείας) για να στέλνει η εφαρμογή sms

Ενεργοποιεί κρυφά το gps και σου στέλνει sms με τις συντεταγμένες σε χάρτη.

Έχεις πρόσβαση στο κινητό με sms (που δεν εμφανίζετε στα εισερχόμενα) και με απλές εντολές μπορείς να κάνεις hard reset, σβήσιμο δεδομένων στο τηλέφωνο και στην SD κτλ

Δεν εμφανίζετε στις εφαρμογές, και hard reset να κάνει ο άλλος η εφαρμογή παραμένει (πρέπει να είναι root)

Αν αλλάξει sim κανένα πρόβλημα, η εφαρμογή σε ενημερώνει για τον νεο αριθμό ώστε να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο.....

και διάφορα άλλα......

Γρηγόρης Δάρης

Ρίξε μια ματια στο link που έχω παραπάνω και θα δεις τις δυνατότητες.......

Δηλώνεις 2 κινητά (ασφαλείας) για να στέλνει η εφαρμογή sms

Ενεργοποιεί κρυφά το gps και σου στέλνει sms με τις συντεταγμένες σε χάρτη.

Έχεις πρόσβαση στο κινητό με sms (που δεν εμφανίζετε στα εισερχόμενα) και με απλές εντολές μπορείς να κάνεις hard reset, σβήσιμο δεδομένων στο τηλέφωνο και στην SD κτλ

Δεν εμφανίζετε στις εφαρμογές, και hard reset να κάνει ο άλλος η εφαρμογή παραμένει (πρέπει να είναι root)

Αν αλλάξει sim κανένα πρόβλημα, η εφαρμογή σε ενημερώνει για τον νεο αριθμό ώστε να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο.....

και διάφορα άλλα......

Αν δουλεύει απροβλημάτιστα τότε είναι κορυφαίο πρόγραμμα. Και σχετικά φθηνό απ ότι είδα.

iPhone 4S 16 GB

iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB

New Entry: iPhone 5 16 GB

καλημερα παιδια.Το hd που εχω εχει την android revolution 5.1.9 mike 1986 και θελω να βαλω την τελευταια του

ρομ .Android Revolution HD 6.3.1Αποτι καταλαβα

απο την μεταφραση βαζω την ρομ στην καρτα μπουταρω σε recovery και κανω install zip from sdcard και μετα επανεκινηση αν ολα τα λεω ενταξει θελω να ρωτησω πως γινεται να κανω •Radio S-OFF για νεα radio,εκει εχω μπερδευτει (With 6.3.x ROMs I strongly recommend flashing 12.65.60.29_26.14.04.28_M radio) ποτε ακριβως το κανω και με ποιο τροπο? μετα την εγκατασταση της νεας ρομ? λει να κατεβασω την Visionary (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857537) αλλα μετα μπερδευτηκα

Καθε σας βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω

καλημερα παιδια.Το hd που εχω εχει την android revolution 5.1.9 mike 1986 και θελω να βαλω την τελευταια του

απο την μεταφραση βαζω την ρομ στην καρτα μπουταρω σε recovery και κανω install zip from sdcard και μετα επανεκινηση αν ολα τα λεω ενταξει θελω να ρωτησω πως γινεται να κανω •Radio S-OFF για νεα radio,εκει εχω μπερδευτει (With 6.3.x ROMs I strongly recommend flashing 12.65.60.29_26.14.04.28_M radio) ποτε ακριβως το κανω και με ποιο τροπο? μετα την εγκατασταση της νεας ρομ? λει να κατεβασω την Visionary (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857537) αλλα μετα μπερδευτηκα

Επειδή είσαι πίσω αρκετά από τη τελευταία αναβάθμιση της revo, πρέπει να κανείς full wipe πριν τη περάσεις, δηλαδή θα χασεις τα πάντα και θα τη στήσεις από την αρχή.Ακολούθησε τον οδηγό στη πρώτη σελίδα.

Για radio s off,googlαρε το σαν desire hd eng s off, και θα στο βγάλει.δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να σου στείλω link.

Ένα πάτημα κουμπιού είναι αφού έχεις τα υπόλοιπα (root, s off).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πάντως μετά την αναβάθμιση, το τηλέφωνο έχει γίνει πιο αργό, ενώ κρασάρει πολύ συχνά. Η ελεύθερη μνήμη είναι σχεδόν μόνιμα στα 80-90 mb. :mad: Edited by vassman1974

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

δοκιμασε κανεις το UMT μετα την αναβαθμιση να δουμε αν κανει downgrade?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω το HD αλλα την κεδοση Inspirat που ειναι ακριβως το ιδιο απο Αμερικη, το κινητο φοαρει επισημο ρομ απο ασια η οποια μπηκε κατα λαθος αλλα εχει πληρη ελληνικα παντου και ειναι οκ χωρις προβλημα, οποτε τωρα δεν ξερω γιατι δεν μου ηρθε αναβαθμιση ακομα και ανησυχω....μηπως φταινει η ρομ που εχω ριξει μεσα και που θα βρω ευρωπαικη επιτελους?

Πάντως εγώ βλέπω πως η μνήμη έχει γεμίσει αλλά εδώ και δύο μέρες που το δουλεύω δεν βλέπω κάποια Σοβαρά κολλήματα. Αν και όντως έχει γίνει λίγο ποιο αργό. Αλλά το περιβάλλον έχει γίνει ποιο όμορφο. Το email έχει γίνει ποιο λειτουργικό. Το market βέβαια με την αναβάθμιση που έγινε έχει κάποια κολλήματα αλλά αισθητικά βελτιωμένο. Η τελική εικόνα που με άφησε είναι ευχάριστη.

Πάντως σαν τηλέφωνο εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα χωρίς κολλήματα στις βασικές λειτουργίες, Τηλέφωνα, Μηνύματα, Ιντερνέτ.

:)) GEIA SOU

Αυτό που τσακίζει την μνήμη, είναι το Ίντερνετ. Χρησιμοποιεί 75mb...!!!

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Αυτό που τσακίζει την μνήμη, είναι το Ίντερνετ. Χρησιμοποιεί 75mb...!!!

Τι εννοεις το ιντερνετ??Η εφαρμογη??

μπα...το sense 3 ειναι...Γιαυτο εδω και μηνες εχουν κανει μοντες να μικρινουν τη καταναλωση μνημης μεσω sense 3(desense λεμε!!!:p)

Follow me on XDA

Πάντως μετά την αναβάθμιση, το τηλέφωνο έχει γίνει πιο αργό, ενώ κρασάρει πολύ συχνά. Η ελεύθερη μνήμη είναι σχεδόν μόνιμα στα 80-90 mb. :mad:

Εμενα, απο την αλλη, ειναι το ιδιο γρηγορο οπως ηταν, η ελευθερη ram ειναι χαλάρα 320mb και εχουν γινει καλες βελτιωσουλες σε μηνυματα, email, αρχικη οθονη, widgets, το talk πια εχει βιντεοκληση κτλ. Δηλαδη φαινεται καθαρα οτι εγινε αναβαθμιση. Επισης ενα bug με τους χαρτες του locations, που ενω τους εκανες update αυτο ελεγε παντα οτι θελει update, διορθωθηκε.

Δε νομιζω οτι θα παρει αλλη αναβαθμιση το DHD. Οποτε η επομενη μελλοντικη κινηση θα ειναι παλι με ενα κλικ. Ποια θα ειναι; Αγορα νεου κινητου. :D

Τι εννοεις το ιντερνετ??Η εφαρμογη??

μπα...το sense 3 ειναι...Γιαυτο εδω και μηνες εχουν κανει μοντες να μικρινουν τη καταναλωση μνημης μεσω sense 3(desense λεμε!!!:p)

Και όμως...απο την διαχείρηση εργασιών, φαίνεται οτι η εφαρμογή ιντερνετ, χρησιμοποιεί 75 mb. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Βασίλης

Επειδή είσαι πίσω αρκετά από τη τελευταία αναβάθμιση της revo, πρέπει να κανείς full wipe πριν τη περάσεις, δηλαδή θα χασεις τα πάντα και θα τη στήσεις από την αρχή.Ακολούθησε τον οδηγό στη πρώτη σελίδα.

Για radio s off,googlαρε το σαν desire hd eng s off, και θα στο βγάλει.δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να σου στείλω link.

Ένα πάτημα κουμπιού είναι αφού έχεις τα υπόλοιπα (root, s off).

Λοιπον εβαλα απο πανω την τελευταια εκδοση χωρις full wipe και τρεχει μια χαρα(δεν ξερω βεβαια αν με φορματ ετρεχε ποιο γρηγορα)

τωρα για να βαλω την νεα radio τι κανω απο ολα αυτα?

Η διαδικασία Root και S-OFF έχει ως εξής:

Κατεβάζουμε και κάνουμε εγκατάσταση το Visionary.

Ανοίγουμε το Visionary και επιλέγουμε temproot και μετά attempt permroot now. Η συσκευή θα κάνει επαννεκίνηση.

Συνδέουμε τη συσκευή σε ένα computer (Σιγουρευόμαστε ότι έχουμε το USB Debugging ενεργοποιημένο. Συνδεόμαστε ως φόρτιση μόνο!)

Τρέχουμε το "Easy Radio tool v2_2.zip" (Windows 7,δεξί κλίκ & run as administrator), κλικάρουμε τη πρώτη επιλογή και πατάμε "Do it"! Θα δείτε ένα SuperUser αίτημα στη συσκευή και θα πρέπει να το επιτρέψετε (allow).

Είστε έτοιμοι.

Αν θέλετε να ¨περάσετε¨ νέο radio κάποια στιγμή (το προτινόμενο radio για κάθε rom θα μας βελτιώσει τα signals και τη διάρκεια της μπαταριας) , θα πρέπει να κάνετε πρώτα ENG S-OFF (δε χρειάζετε να τρέξετε πάλι το visionary, απλά τρέχετε το EasyS-OFF_05.zip όπως με τη προηγούμενη διαδικασία s-off).

εδω ειναι οι οδηγιες της νεας

[ How to flash a radio ]=--

This guide is for Windows users only! Your phone must be ENG S-OFF. Radio S-OFF is also highly recommended.

Requirements:

- HTC Sync

- A Windows PC

1. Connect your phone into a PC, and make sure that USB Debugging is enabled

2. Click "Start here". A black command prompt window will open

3. Type: "adb reboot bootloader"

4. Once your phone is in bootloader (white screen with text), type "fastboot flash radio radio.img"

5. When the flashing completes, type "fastboot reboot"

6. Done. Enjoy!

Και όμως...απο την διαχείρηση εργασιών, φαίνεται οτι η εφαρμογή ιντερνετ, χρησιμοποιεί 75 mb. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Δεν αμφιβαλλω οτι ειναι ετσι.Απλα το θεμα 1) με τη ram ειναι καθαρα το ''πολυ'' sense 3 2) Καποια lugs που βλεπεται ειναι παλι απο το sense 3.

Follow me on XDA

Άνοιξα την εφαρμογή Google+ στο κινητό, πήγα photos, πάτησα να ανοίξει ένα album φωτογραφιών και μου βγαίνει request "superuser permission request" !!! :blink::blink::blink:

Πως είναι δυνατόν?? Πάτησα deny (χωρίς να αποθηκεύσω την επιλογή να το θυμάται) και δεν μου άνοιγε το album λέγοντας ότι "superuser permission denied". Μετά από 2-3 προσπάθειες το άνοιξε κανονικά.

Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό???

Στο log του superuser έχει 30 denied entries από το google plus την ώρα που συνέβη το περιστατικό.

Να σημειώσω ότι το google+ το έχω κατεβασμένο κανονικά από το market και φορώ desense 4.6.1

Έχει κανείς καμιά ιδέα? μήπως να ρωτούσα καλύτερα στο νήμα με τις εφαρμογές?

Λεωνίδας

Παιδια εχω το HD αλλα την κεδοση Inspirat που ειναι ακριβως το ιδιο απο Αμερικη, το κινητο φοαρει επισημο ρομ απο ασια η οποια μπηκε κατα λαθος αλλα εχει πληρη ελληνικα παντου και ειναι οκ χωρις προβλημα, οποτε τωρα δεν ξερω γιατι δεν μου ηρθε αναβαθμιση ακομα και ανησυχω....μηπως φταινει η ρομ που εχω ριξει μεσα και που θα βρω ευρωπαικη επιτελους?

Πάντως ούτε σε μένα έχει έρθει η αναβάθμιση και το κινητό είναι με την κανονική του ρομ. Αναμένουμε.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

iPhone 4S 16 GB

Πάντως ούτε σε μένα έχει έρθει η αναβάθμιση και το κινητό είναι με την κανονική του ρομ. Αναμένουμε.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Γιατι αναμενεις ρε φιλε και δε τη περνας μονος σου με RUU;;;

Γιατι αναμενεις ρε φιλε και δε τη περνας μονος σου με RUU;;;

Επειδή ήρθε σε κάποια παιδιά με ΟΤΑ και ήλπιζα να αποφύγω το χειροκίνητο για να γλιτώσω το back up :O

iPhone 4S 16 GB

Λοιπον εβαλα απο πανω την τελευταια εκδοση χωρις full wipe και τρεχει μια χαρα(δεν ξερω βεβαια αν με φορματ ετρεχε ποιο γρηγορα)

τωρα για να βαλω την νεα radio τι κανω απο ολα αυτα?

Η διαδικασία Root και S-OFF έχει ως εξής:

Κατεβάζουμε και κάνουμε εγκατάσταση το Visionary.

Ανοίγουμε το Visionary και επιλέγουμε temproot και μετά attempt permroot now. Η συσκευή θα κάνει επαννεκίνηση.

Συνδέουμε τη συσκευή σε ένα computer (Σιγουρευόμαστε ότι έχουμε το USB Debugging ενεργοποιημένο. Συνδεόμαστε ως φόρτιση μόνο!)

Τρέχουμε το "Easy Radio tool v2_2.zip" (Windows 7,δεξί κλίκ & run as administrator), κλικάρουμε τη πρώτη επιλογή και πατάμε "Do it"! Θα δείτε ένα SuperUser αίτημα στη συσκευή και θα πρέπει να το επιτρέψετε (allow).

Είστε έτοιμοι.

Αν θέλετε να ¨περάσετε¨ νέο radio κάποια στιγμή (το προτινόμενο radio για κάθε rom θα μας βελτιώσει τα signals και τη διάρκεια της μπαταριας) , θα πρέπει να κάνετε πρώτα ENG S-OFF (δε χρειάζετε να τρέξετε πάλι το visionary, απλά τρέχετε το EasyS-OFF_05.zip όπως με τη προηγούμενη διαδικασία s-off).

εδω ειναι οι οδηγιες της νεας

[ How to flash a radio ]=--

This guide is for Windows users only! Your phone must be ENG S-OFF. Radio S-OFF is also highly recommended.

Requirements:

- HTC Sync

- A Windows PC

1. Connect your phone into a PC, and make sure that USB Debugging is enabled

2. Click "Start here". A black command prompt window will open

3. Type: "adb reboot bootloader"

4. Once your phone is in bootloader (white screen with text), type "fastboot flash radio radio.img"

5. When the flashing completes, type "fastboot reboot"

6. Done. Enjoy!

δοκιμασα με οσα διαβασα ¨(Ανοίγουμε το Visionary και επιλέγουμε temproot και μετά attempt permroot now.) αλλα στις επιλογες δεν υπηρχε σκετο temproot ,αλλα temproot now οποτε το πατησα αλλα εκανε επανεκινηση και κολησε ,μετα εβγαλα την μπαταρια και πατησα κατευθειαν την δευτερη επιλογη attempt permroot now.μετα επανεκινηση και δοκιμασα να τρεξω Easy Radio tool v2_2.zip αλλα γραφει error connection

προφανως και καπου εγινε λαθος αλλα το θεμα ειναι οτι σκετο temproot δεν υπηρχε

Επειδή ήρθε σε κάποια παιδιά με ΟΤΑ και ήλπιζα να αποφύγω το χειροκίνητο για να γλιτώσω το back up :O

Μην ανησυχείς, θα σου έρθει και εσένα. Τόσο καιρό περιμέναμε άλλωστε... :)

Μόλις την έβαλα και εγώ. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Μια παρατήρηση για την μνήμη που ανέφερε ένας φίλος παραπάνω. Ενώ πλέον τα συνολικά τα εμφανίζει 600ΜΒ αντί των 623ΜΒ που είχε, προσωπικά βλέπω πιο aggressive task manager και βλέπω πως μου αφήνει λίγο περισσότερη μνήμη free. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια αλλά θα το παρακολουθήσω...