duk3r Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Επειδη επισημα χλωμο το βλεπω να τη παιρνουμε την αναβαθμιση στο 4.0 Τουλαχιστον υπαρχει περιπτωση να τη παρουμε "ανεπισημα"; :p απο xda μερια; Σίγουρα θα βγει cyanogenmod rom με το που βγει ο source code. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Σίγουρα θα βγει cyanogenmod rom με το που βγει ο source code. Συμφωνώ,τώρα όσον αφορά ROM με sense θα αργήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδια εχω περασει επισημη ρομ αλλα οχι ευρωπαικη η οποια εναι πολυ γρηγορη και εχω πληρη ελληνικα, θελω να ρωτησω πως θα δω αν εχει μεινει το root και το s-ff με απλες κινησεις, επισης το κινητο βαζω σε απενεργοποιηση και δειχνει οτι κλεινει, αν και μετα ανοιγει αμεσως....πως θα δω αν οντως κλεινει σωστα? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 πηρα τωρα το κινητο κ εχω χαθει λιγο εδω..για πειτε πια ρομ ειναι καλη να βαλω?τι κερνελ?με το sence τι ακριβωσ γινετε?υπαρχει πιο καινουριο που ειναι καλυτερο ?τι παραπανω εχει? Ποια rom είναι καλύτερη από την άλλη είναι υποκειμενικό θέμα.Ο καθένας προτιμάει ό,τι τον βολεύει.Καλύτερα να ψάξεις να δεις τι προσφέρει η καθεμία και αν σου κάνει την περνάς.Εγώ όταν πρωτοπήρα το κινητό, πέρασα την Revolution και επειδή μου φάνηκε καλή έμεινα με αυτήν.Χωρίς να σημαίνει ότι και οι άλλες δεν είναι καλές. Παιδια εχω περασει επισημη ρομ αλλα οχι ευρωπαικη η οποια εναι πολυ γρηγορη και εχω πληρη ελληνικα, θελω να ρωτησω πως θα δω αν εχει μεινει το root και το s-ff με απλες κινησεις, επισης το κινητο βαζω σε απενεργοποιηση και δειχνει οτι κλεινει, αν και μετα ανοιγει αμεσως....πως θα δω αν οντως κλεινει σωστα? Αν θυμάμαι καλά, το s-off φαίνεται στο recovery για το τι είναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Με ποιο τρόπο περνάμε ένα καινούργιο kernel...???? Θέλω να περάσω το BFS 413 στο desense 4.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Με ποιο τρόπο περνάμε ένα καινούργιο kernel...???? Θέλω να περάσω το BFS 413 στο desense 4.6 Recovery,install zip,wipe dalvik,reboot κσι εισαι οκ...:) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Εγώ που δεν έκανα wipe dalvik θα έχω πρόβλημα; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Εγώ που δεν έκανα wipe dalvik θα έχω πρόβλημα; Όχι φίλε μου... Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ωραία, ευχαριστώ. Πάντως την Desense 4.6.1 την βλέπω πολύ ωραία, και μπράβο στην ομάδα που δουλεύει και φέρνει τόσο ωραία αποτελέσματα για να τα χαιρόμαστε όλοι. Φυσικά, αυτήν θα χρησιμοποιώ, επειδή είναι απο δικά μας παιδιά. Θα το γράψω και στο thread στο xda, το αναφέρω κι εδώ: Θα ήταν δύσκολο άραγε να είχαμε την επιλογή οι φωτογραφίες και τα βίντεο να σώζονται με όνομα την ημερομηνία λήψης; Όπως π.χ. κάνει η Samsung. Θεωρώ οτι θα ήταν πολύ βολικό (τουλάχιστον για εμένα είναι πολύ), για την αρχειοθέτηση των τόσων φωτογραφιών που τραβάμε πια απο τη συσκευή μας. Κάποτε (έως το Desire) είχε η HTC τουλάχιστον την επιλογή να "τυπώνεται" η ημερομηνία επάνω στη φωτογραφία. Κάτι ήταν κι αυτό, αλλά σε όλες τις νεότερες συσκευές της δεν υπάρχει. Ούτε υπάρχει και η δυνατότητα αυτή σε κάποια εφαρμογή στο Market απο όσο ξέρω και έχω ψάξει. Πάντως η ημερομηνία ως όνομα φωτογραφίας είναι τόσο καλό, που απορώ, πως δεν το κάνουν όλοι οι κατασκευαστές... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Εγκατέστησα το callrecording.... Και δεν μπορω να το σταματήσω το service.... Κλείνει με κάποιο τρόπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) μήπως το BFS kernel 4.0 καταναλώνει πολύ μπαταρία???? κανονικά η CFS δεν θα πρέπει να είναι ποιο ελαφρυά??? ΥΓ. που στο καλό ειναι το tweek που αναβάζει 60 FPS στην κάμερα.. με το BFS 4??? Edited October 26, 2011 by iasonx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Λοιπόν παιδιά... Ένα πολύ καλό και χρήσιμο app βγήκε πρόσφατα και πρέπει να το δοκιμάσετε.Με λίγα λόγια κάνει ότι προσπαθούν πολλοί με τους διάφορους task managers (και συνηθως πετυχαίνουν τα αντίθετα αποτελέσματα) και αυτό που θα θέλαμε όλοι εμείς με sense...more free ram και καλύτερο multitasking!!! Ο δημιουργός ειναι ο Juwe11 απο xda και σε όσους δε λέει κάτι το όνομα τα script του για optimization ram υπάρχουν μέσα σε πολλές γνωστες custom rom με επιτυχία. Δυστυχώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να το ανεβάσει στο market λόγω κάποιων περιορισμών που υπάρχουν στη χώρα του κι ετσι για αρχή το έχει ανεβάσει στο YAAM market. Υπάρχουν 2 εκδόσεις,free/paid. Λεπτομερειες μπορείτε να βρείτε εδω. ΥΓ1:Όσοι έχετε DeSense μη το δοκιμάσετε μιας και τα scripts και το supercharger κάνουν την ίδια δουλειά. ΥΓ2:Δε γνωρίζω αν λειτουργεί σε unroot συσκευές.Δοκιμάστε το...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 2450mAh HIGH Capacity Gold BUSINESS Rechargeable Battery! Να το ρισκάρω; :ninja: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ρε παιδιά ξερει κανεις να μου πει αν φταιει η συνδεση ή κατι αλλο που μολις πατησα το ποδι μου στη Γερμανια σταματησαν να δουλευουν το gtalk & το viber; Ολες οι υπολοιπες εφαρμογες ειναι μια χαρα. Τα προγουμενα που ανεφερα προσπαθουν συνεχως να συνδεθουν... Μηπως πρεπει να κανω κατι; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 2450mAh HIGH Capacity Gold BUSINESS Rechargeable Battery! Να το ρισκάρω; :ninja: Όχι μόνο στο HD αλλά και για κανένα άλλο ακριβό κινητό δεν θα έπαιρνα πειραματική μπαταρία. Παλιότερα είχα δοκιμάσει κάτι τέτοιο για το Νόκια Ν95 που είχα και μετά από 6 μήνες η μπαταρία δεν μπορούσε να κάνει πλήρη φόρτιση...Αφού δεν έκαψε κανένα κινητό, πάλι καλά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Αν θυμάμαι καλά, το s-off φαίνεται στο recovery για το τι είναι. Αυτη την απαντηση πηρα απο φιλο παραπανω, αλλα πως θα δω αν τελικα το κινητο απενεργοποειται κανονικα βρε παιδι μου? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Καλημερα εχω την rom Android Revolution HD 6.1.0. Ειναι η κλυτερη που εχω δοκιμασει ποτε αλλα προσφατα ανακαληψα πως δεν δουλευει το bt. θελω να βαλω την 6.1.3 και γραφει πως δεν θελει super Wipe! Να μην κανω ομως ?? Το λεω μηπως εχω καποιο προβλημα αργοτερα με τα user data. Ευχαριστω. Edited October 27, 2011 by McManus Παράθεση www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrakv Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Εβαλα την official rom 2.50.405.2 και δεν μου βγαζει ελληνικα παρα μονο αγγλικα,ιταλικα και αλλη μια.Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Εβαλα την official rom 2.50.405.2 και δεν μου βγαζει ελληνικα παρα μονο αγγλικα,ιταλικα και αλλη μια.Τι πρεπει να κανω? Κατεβασε μια εφαρμογη απο το market που λεγετε more locate και εχει εκει μεσα ολες τις γλωσσες. Παράθεση www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Μετά από αρκετό καιρό έχω χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας: Kernel: Lord 4.0 CFS και Desensed 4.6.1 τα συνηστώ ανεπιφύλακτα! Ενα μεγαλο μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά του XDA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το παλιό Android Market ? :X έχω την DeSense NewGen v4.6.1 Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το παλιό Android Market ? :X έχω την DeSense NewGen v4.6.1 Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ... κοίτα εδώ φίλε μου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1240344 Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Λίγα λόγια για το νέο service. Είχα πάει το DHD, με πρόβλημα στα πλήκτρα έντασης. Κατέβαινε ο ήχος χωρίς να πιέζω κανένα κουμπί. Είχα custom rom, επανέφερα το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση. Με ειδοποιούσαν με sms όλο αυτό το διάστημα την πρόοδο εργασίας τους, μάλιστα μια ημέρα μου έστειλαν μήνυμα ότι το κινητό διορθώθηκε έλα να το πάρεις, πήγα όμως τελικά υπήρξε πρόβλημα, δεν πέρασε από τον τελικό τεχνικό έλεγχο , και οι άνθρωποι τελικά μου το έστειλαν με courier (δική τους χρέωση) στο σπίτι μου. Η όλη ιστορία του τεχνικού ελέγχου, πήρε 7 εργάσιμες ημέρες. Λογικό γιατί ήταν hardware το πρόβλημα. Έμεινα ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Ερώτηση τώρα. Μου πέρασαν την 2.50 :( , να το κάνω πάλι downgrade για custom rom, η να περιμένω αναβάθμιση από την HTC ;. Γνωρίζει κανείς το πότε περίπου θα αναβαθμιστεί το DHD σε 2.3.5 ; . To κινητό δεν ανήκει πλέον σε εμένα και ο νέος κάτοχος δεν γνωρίζει πολλά πολλά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ποιο θα είναι το επόμενο κινητό σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Λίγα λόγια για το νέο service. Είχα πάει το DHD, με πρόβλημα στα πλήκτρα έντασης. Κατέβαινε ο ήχος χωρίς να πιέζω κανένα κουμπί. Είχα custom rom, επανέφερα το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση. Με ειδοποιούσαν με sms όλο αυτό το διάστημα την πρόοδο εργασίας τους, μάλιστα μια ημέρα μου έστειλαν μήνυμα ότι το κινητό διορθώθηκε έλα να το πάρεις, πήγα όμως τελικά υπήρξε πρόβλημα, δεν πέρασε από τον τελικό τεχνικό έλεγχο , και οι άνθρωποι τελικά μου το έστειλαν με courier (δική τους χρέωση) στο σπίτι μου. Η όλη ιστορία του τεχνικού ελέγχου, πήρε 7 εργάσιμες ημέρες. Λογικό γιατί ήταν hardware το πρόβλημα. Έμεινα ΠΟΛΥ ευχαριστημένος. Ερώτηση τώρα. Μου πέρασαν την 2.50 :( , να το κάνω πάλι downgrade για custom rom, η να περιμένω αναβάθμιση από την HTC ;. Γνωρίζει κανείς το πότε περίπου θα αναβαθμιστεί το DHD σε 2.3.5 ; . To κινητό δεν ανήκει πλέον σε εμένα και ο νέος κάτοχος δεν γνωρίζει πολλά πολλά... :) Αφού δε γνωρίζει πολλά, άφησε το όπως έχει...Το χαλασμένο τηλέφωνο πάντως λέει νοέμβριο η επίσημη αναβάθμιση. Ποιο θα είναι το επόμενο κινητό σας; Πιο off topic δε θα μπορούσες να είσαι...:p Αν θες να πάρεις γνώμες κοίταξε στους διαξιφισμούς... Πάντως είμαι κοντά στο motorola rarz...lol Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts