Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MIUI 1.9.2 is up!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όσους αρέσκονται σε flashαρίσματα και δοκιμές: Android 2.3.4 με Sense 3.5

Αν την βάλει κανένας ας μας πει κι εντυπώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Για όσους αρέσκονται σε flashαρίσματα και δοκιμές: Android 2.3.4 με Sense 3.5

Αν την βάλει κανένας ας μας πει κι εντυπώσεις.

Την δοκίμασα εδώ kollatos ρίξε μια ματιά.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι ακόμα για καθημερινή χρήση μιας και η κάμερα, bluetooth και σε μερικούς το wifi δεν δουλεύει (plus κάποια minor bugs) αλλά όπως μπορείς να δεις είναι τραγικά smooth.

Της δίνω κανένα μήνα να στρώσει από όλους τους developers και με ένα σωστό kernel να γίνει τούμπανο.

Παιδια μια βοηθεια,σαν νεος χρηστης του DHD αλλα και του android..Οταν θελω να κατεβασω απο καποια ιστοσελιδα π.χ zedge,mobile9, καποια εφαρμογη .apk,σε ποιο φακελο πρεπει να την ριξω ετσι ωστε να εγκατασταθει αλλα και την δω εγκατεστημενη εκει που ειναι οι υπολοιπες εφαρμογες μου απο το market?

Παιδια μια βοηθεια,σαν νεος χρηστης του DHD αλλα και του android..Οταν θελω να κατεβασω απο καποια ιστοσελιδα π.χ zedge,mobile9, καποια εφαρμογη .apk,σε ποιο φακελο πρεπει να την ριξω ετσι ωστε να εγκατασταθει αλλα και την δω εγκατεστημενη εκει που ειναι οι υπολοιπες εφαρμογες μου απο το market?

Όπου και να την ρίξεις μπορείς να την εγκαταστήσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας file explorer όπως ο ASTRO File Manager, όπου πας στον φάκελο που πέταξες το Apk και το τρέχεις πατώντας install.

Από εκεί και πέρα όμως δε θα φαίνεται στο market. Εκεί φαίνονται μόνο όσες κατέβασες. Για να την σβήσεις θα πρέπει να πας Settings- Applications, Manage Applications και να την βρεις από εκεί.

Σε γενικές γραμμές δεν είναι ακόμα για καθημερινή χρήση μιας και η κάμερα, bluetooth και σε μερικούς το wifi δεν δουλεύει (plus κάποια minor bugs) αλλά όπως μπορείς να δεις είναι τραγικά smooth.

Της δίνω κανένα μήνα να στρώσει από όλους τους developers και με ένα σωστό kernel να γίνει τούμπανο.

παντως μου δινει την εντυπωση πως το sense 3.5 "τσουλαει" πιο smoothly απο το sense 3.

Καλο νεο αυτο, προσωπικα δεν αντεχα τις εως τωρα sense 3.0 ρομς.

Για να δουμε τι θα προκυψει με τον καιρο

Παιδιά καλησπέρα, στο cmd τι πρέπει να γράψω για να το οδηγήσω στον φάκελο που θέλω? :confused:
giphy.gif

Παιδιά καλησπέρα, στο cmd τι πρέπει να γράψω για να το οδηγήσω στον φάκελο που θέλω? :confused:

cd κενό και την διαδρομή που θες, πχ cd C:\adb

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπερα σε ολους.

Υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε σημερα sense 3 σε custom rom απο official για το DHD!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θα συμφωνησω κι εγω!Την εβαλα για λιγο και οντως η καμερα,οταν πας να τραβηξεις βιντεο,κολλαει και κανει επανεκκινηση!Τωρα εχω του Σπυρου(στο απο πανω ποστ);)

Apple iPhone 14 Pro Max

Moυ αρέσει το νέο 3.5 sense. Δίνει κάτι διαφορετικό πιστεύω. Άντε με το καλό να βάλουμε στα κινητά μας. :D

Καλησπερα σε ολους.

Υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε σημερα sense 3 σε custom rom απο official για το DHD!

Official sense 3 για το DHD; Έγινε leak τίποτα;

ΘΕΛΩ 3.5 OFFICIAL!

Official sense 3 για το DHD; Έγινε leak τίποτα;

ΘΕΛΩ 3.5 OFFICIAL!

official 2.3.5 με sense 3.0 που την εχει μονο o mike και την ανεβαζει σε λιγο!

Φυσικα μεγα σφαλμα του γιατι οι επισημες ρομ μπαινουν στο φορουμ...Τελος παντων,απο αυριο ολες οι custom rom με sense 3 πλεον!!!...;)

Follow me on XDA

official 2.3.5 με sense 3.0 που την εχει μονο o mike και την ανεβαζει σε λιγο!

Φυσικα μεγα σφαλμα του γιατι οι επισημες ρομ μπαινουν στο φορουμ...Τελος παντων,απο αυριο ολες οι custom rom με sense 3 πλεον!!!...;)

αχ και δεν είμαι καλά...

elthis δε ξέρω τι θα κάνεις, μέχρι το ΣΚ θέλω desense με sense 3.0, lord clockan kernel και όλα τα διαθέσιμα themes σας (βασικά το honey με νοιάζει) έτοιμα για φλασάρισμα!

αχ και δεν είμαι καλά...

elthis δε ξέρω τι θα κάνεις, μέχρι το ΣΚ θέλω desense με sense 3.0, lord clockan kernel και όλα τα διαθέσιμα themes σας (βασικά το honey με νοιάζει) έτοιμα για φλασάρισμα!

Πιο Σ-Κ?????Δε βλεπω να κλεινουν ματι ο fabrizio και ο Σπυρος αποψε!!!!!lol

Follow me on XDA

Καλημέρα παιδιά!!! Μόλις πέρασα τη DeSenceNG 3.1.....απλά τα σπάει μιλάμε!!! Το κινητό πετάει!!!!!:D:D

Thanx guys για τη δουλειά σας και τον κόπο σας!!! Πραγματικά, καταπληκτική προσπάθεια!!

Costas

S8+

Καλημέρα παιδιά!!! Μόλις πέρασα τη DeSenceNG 3.1.....απλά τα σπάει μιλάμε!!! Το κινητό πετάει!!!!!:D:D

Thanx guys για τη δουλειά σας και τον κόπο σας!!! Πραγματικά, καταπληκτική προσπάθεια!!

Costas

Να σαι καλά...;)

Ελπίζουμε το βράδυ να έχουμε desense 2.3.5 sense 3!

Δεν έχει καμία σχέση το sense 3 με τα ports που δοκιμάσαμε τόσους μήνες τώρα!

Το κινητό είναι πιο smooth και από sense 2.1!

Φαντάσου τη desense 3!!!!!

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Follow me on XDA

Να σαι καλά...;)

Ελπίζουμε το βράδυ να έχουμε desense 2.3.5 sense 3!

Δεν έχει καμία σχέση το sense 3 με τα ports που δοκιμάσαμε τόσους μήνες τώρα!

Το κινητό είναι πιο smooth και από sense 2.1!

Φαντάσου τη desense 3!!!!!

Τέτοια λέγε μου και τρελαίνομαι!

Εν τω μεταξύ η official wwe δεν ανέβηκε πουθενά για να την κάνει flash και κόσμος που δε θέλει κάποια custom;

Τέτοια λέγε μου και τρελαίνομαι!

Εν τω μεταξύ η official wwe δεν ανέβηκε πουθενά για να την κάνει flash και κόσμος που δε θέλει κάποια custom;

Τα παράπονα σου στον Mike!!!!!:p

Κάποιος από "μεσα" του την έδωσε αλλά φρόντισε να φτιάξει τη δική του και οι υπόλοιποι....

Anyway....περιμενουμε όλοι!

Follow me on XDA

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά, έχει διαρευσει η επίσημη rom για το κινητό μας και περιμένουμε το επίσημο update?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

iPhone 4S 16 GB

iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB

New Entry: iPhone 5 16 GB

Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά, έχει διαρευσει η επίσημη rom για το κινητό μας και περιμένουμε το επίσημο update?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ακριβώς....έχει διαρρεύσει μόνο στον Mike και περιμενουμε να μας τη δωσει!

Λογικα τις επόμενες μέρες θα βγει ota κανονικα.ελπίζω για τους μη root φίλους να έρθει γρήγορα Ελλάδα.

Follow me on XDA

Προσφατα εγινε update στη παραπανω εκδοση. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τη βελτιωση προσφερει σε σχεση με τη προηγουμενη εκδοση, τι λεει απο μπαταρια, αν ειναι περισσοτερο smooth (οχι οτι με τη προηγουμενη δεν ειναι), περαν της εκδοσης android 2.3.4. Περιμενω γνωμες απο οσους χρηστες "φορανε" αυτη τη ρομ. Πριν το update η μπαταρια εβγαζε σχετικα δυσκολα 24 ωρες...

@Elthis, sense 3.0 εξ'ολοκληρου στη Desense ; Γιατι θυμαμαι ειχε μονο το καιρο σε 3.0. Όχι πληρως sense 3.0..

Προσφατα εγινε update στη παραπανω εκδοση. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τη βελτιωση προσφερει σε σχεση με τη προηγουμενη εκδοση, τι λεει απο μπαταρια, αν ειναι περισσοτερο smooth (οχι οτι με τη προηγουμενη δεν ειναι), περαν της εκδοσης android 2.3.4. Περιμενω γνωμες απο οσους χρηστες "φορανε" αυτη τη ρομ. Πριν το update η μπαταρια εβγαζε σχετικα δυσκολα 24 ωρες...

@Elthis, sense 3.0 εξ'ολοκληρου στη Desense ; Γιατι θυμαμαι ειχε μονο το καιρο σε 3.0. Όχι πληρως sense 3.0..

Πλέον το sense 3 δεν είναι port από άλλη συσκευή,αλλά επίσημα για το DHD,άρα δεν έχει νόημα να μείνουμε 2.1!το κινητό απλά πετάει.θα το διαπιστώσετε σύντομα...;)

Follow me on XDA

To desire HD ειναι το μοναδικο κινητο που αντεξε στα χερια μου πανω απο 5 μηνες :lol:

Και πως να το σουταρω ομως...αν και στην αρχη οι μαγειρες ηταν λιγοι και οι ρομ ετσι κι ετσι...με τον καιρο μαζευτηκανε πολλοι και καλοι, και να τα αποτελεσματα.

Ερώτημα για γερούς λύτες...

(...well όχι ακριβώς αλλά μιας και έχουμε και σέφ εδώ ίσως καταφέρετε να μου δώσετε τα φώτα σας...)

Αποφάσισα να μεταβώ από την LeeDroid που είμαι τώρα στην ARHD απλά και μόνο για να δοκιμάσω το νέο sense. Nandroid backup της LeeDroid, full wipe, την flashάρω, όλα καλά και ωραία (άριστα θα έλεγα) μέχρι που είπα "χμ, δεν ρίχνω και restore των apps μου μήπως την κρατήσω;".

Και εδώ ξεκίνησε ο γολγοθάς που κράτησε λίγες ώρες. Με το πρώτο reboot που έκανα αφού τελείωσε το restore των apps και των data τους μέσω titanium (αγορασμένο) ξεκίνησαν τα reboots. Οκ λέω, είχα κάνει την ταρζανιά να κάνω restore και κάποια system data (sms/contacts/calendar/sync settings) πράσινα μεν, αλλά κάλλιστα μπορούσαν να είχαν σπάσει κάτι ή να είχα κατα λάθος επιλέξει κάποιο κόκκινο.

Βγαίνω recovery, ξανά wipe (και μέσω του Android_Revolution_HD_Super_Wipe.zip αυτή τη φορά), ξανά flash, πέρασα και το patch που κατεβάζει τον χρονισμό σε stock, boot, όλα κυριλέ, πάμε παρακάτω. Κατεβάζω και ανοίγω titanium και επιλέγω restore μόνο user apps και τα data τους. Κατάφερε να κάνει restore καμιά 80ριά apps και να το πρώτο reboot πρίν καλά καλά τελειώσει. Ξαναbootάρει, συνεχίζω το restore, ξανά reboot μετά από άλλες 30-40 εφαρμογές. Την επόμενη φορά που bootare δεν πρόλαβα καν να ανοίξω το titanium...

Τέλος πάντων, έκανα restore το backup της LeeDroid και όλα καλά. Αυτό που με προβληματίζει είναι το τι μπορεί να έκανε τη ζημιά. Θα μπορούσαν π.χ. τα data κάποιας εφαρμογής να το προκαλέσουν; Ή ακόμα και η ίδια η εφαρμογή; Αφού μιλάμε για εντελώς ξεχωριστή rom το θεωρώ πιθανό, αν και δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν (π.χ. από LeeDroid -> Virtuous) ούτε έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο (υπενθυμίζω, μόνο για restore των user apps και των data τους).

Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην τυχόν χρειαστεί full wipe όταν και αν κυκλοφορήσει η LeeDroid με Sense 3.0 και παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα... άντε να κάνω troubleshoot με 400+ εφαρμογές :p

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio