Finn Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 MIUI 1.9.2 is up! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Για όσους αρέσκονται σε flashαρίσματα και δοκιμές: Android 2.3.4 με Sense 3.5 Αν την βάλει κανένας ας μας πει κι εντυπώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Για όσους αρέσκονται σε flashαρίσματα και δοκιμές: Android 2.3.4 με Sense 3.5 Αν την βάλει κανένας ας μας πει κι εντυπώσεις. Την δοκίμασα εδώ kollatos ρίξε μια ματιά. Σε γενικές γραμμές δεν είναι ακόμα για καθημερινή χρήση μιας και η κάμερα, bluetooth και σε μερικούς το wifi δεν δουλεύει (plus κάποια minor bugs) αλλά όπως μπορείς να δεις είναι τραγικά smooth. Της δίνω κανένα μήνα να στρώσει από όλους τους developers και με ένα σωστό kernel να γίνει τούμπανο. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια μια βοηθεια,σαν νεος χρηστης του DHD αλλα και του android..Οταν θελω να κατεβασω απο καποια ιστοσελιδα π.χ zedge,mobile9, καποια εφαρμογη .apk,σε ποιο φακελο πρεπει να την ριξω ετσι ωστε να εγκατασταθει αλλα και την δω εγκατεστημενη εκει που ειναι οι υπολοιπες εφαρμογες μου απο το market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια μια βοηθεια,σαν νεος χρηστης του DHD αλλα και του android..Οταν θελω να κατεβασω απο καποια ιστοσελιδα π.χ zedge,mobile9, καποια εφαρμογη .apk,σε ποιο φακελο πρεπει να την ριξω ετσι ωστε να εγκατασταθει αλλα και την δω εγκατεστημενη εκει που ειναι οι υπολοιπες εφαρμογες μου απο το market? Όπου και να την ρίξεις μπορείς να την εγκαταστήσεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας file explorer όπως ο ASTRO File Manager, όπου πας στον φάκελο που πέταξες το Apk και το τρέχεις πατώντας install. Από εκεί και πέρα όμως δε θα φαίνεται στο market. Εκεί φαίνονται μόνο όσες κατέβασες. Για να την σβήσεις θα πρέπει να πας Settings- Applications, Manage Applications και να την βρεις από εκεί. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Την δοκίμασα εδώ kollatos ρίξε μια ματιά. Σε γενικές γραμμές δεν είναι ακόμα για καθημερινή χρήση μιας και η κάμερα, bluetooth και σε μερικούς το wifi δεν δουλεύει (plus κάποια minor bugs) αλλά όπως μπορείς να δεις είναι τραγικά smooth. Της δίνω κανένα μήνα να στρώσει από όλους τους developers και με ένα σωστό kernel να γίνει τούμπανο. παντως μου δινει την εντυπωση πως το sense 3.5 "τσουλαει" πιο smoothly απο το sense 3. Καλο νεο αυτο, προσωπικα δεν αντεχα τις εως τωρα sense 3.0 ρομς. Για να δουμε τι θα προκυψει με τον καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδιά καλησπέρα, στο cmd τι πρέπει να γράψω για να το οδηγήσω στον φάκελο που θέλω? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Παιδιά καλησπέρα, στο cmd τι πρέπει να γράψω για να το οδηγήσω στον φάκελο που θέλω? :confused: cd κενό και την διαδρομή που θες, πχ cd C:\adb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε σημερα sense 3 σε custom rom απο official για το DHD! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Την δοκίμασα εδώ kollatos ρίξε μια ματιά. Σε γενικές γραμμές δεν είναι ακόμα για καθημερινή χρήση μιας και η κάμερα, bluetooth και σε μερικούς το wifi δεν δουλεύει (plus κάποια minor bugs) αλλά όπως μπορείς να δεις είναι τραγικά smooth. Της δίνω κανένα μήνα να στρώσει από όλους τους developers και με ένα σωστό kernel να γίνει τούμπανο. Θα συμφωνησω κι εγω!Την εβαλα για λιγο και οντως η καμερα,οταν πας να τραβηξεις βιντεο,κολλαει και κανει επανεκκινηση!Τωρα εχω του Σπυρου(στο απο πανω ποστ);) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Moυ αρέσει το νέο 3.5 sense. Δίνει κάτι διαφορετικό πιστεύω. Άντε με το καλό να βάλουμε στα κινητά μας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει πιθανοτητα να εχουμε σημερα sense 3 σε custom rom απο official για το DHD! Official sense 3 για το DHD; Έγινε leak τίποτα; ΘΕΛΩ 3.5 OFFICIAL! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Official sense 3 για το DHD; Έγινε leak τίποτα; ΘΕΛΩ 3.5 OFFICIAL! official 2.3.5 με sense 3.0 που την εχει μονο o mike και την ανεβαζει σε λιγο! Φυσικα μεγα σφαλμα του γιατι οι επισημες ρομ μπαινουν στο φορουμ...Τελος παντων,απο αυριο ολες οι custom rom με sense 3 πλεον!!!...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 official 2.3.5 με sense 3.0 που την εχει μονο o mike και την ανεβαζει σε λιγο! Φυσικα μεγα σφαλμα του γιατι οι επισημες ρομ μπαινουν στο φορουμ...Τελος παντων,απο αυριο ολες οι custom rom με sense 3 πλεον!!!...;) αχ και δεν είμαι καλά... elthis δε ξέρω τι θα κάνεις, μέχρι το ΣΚ θέλω desense με sense 3.0, lord clockan kernel και όλα τα διαθέσιμα themes σας (βασικά το honey με νοιάζει) έτοιμα για φλασάρισμα! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 αχ και δεν είμαι καλά... elthis δε ξέρω τι θα κάνεις, μέχρι το ΣΚ θέλω desense με sense 3.0, lord clockan kernel και όλα τα διαθέσιμα themes σας (βασικά το honey με νοιάζει) έτοιμα για φλασάρισμα! Πιο Σ-Κ?????Δε βλεπω να κλεινουν ματι ο fabrizio και ο Σπυρος αποψε!!!!!lol Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καλημέρα παιδιά!!! Μόλις πέρασα τη DeSenceNG 3.1.....απλά τα σπάει μιλάμε!!! Το κινητό πετάει!!!!!:D:D Thanx guys για τη δουλειά σας και τον κόπο σας!!! Πραγματικά, καταπληκτική προσπάθεια!! Costas Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Καλημέρα παιδιά!!! Μόλις πέρασα τη DeSenceNG 3.1.....απλά τα σπάει μιλάμε!!! Το κινητό πετάει!!!!!:D:D Thanx guys για τη δουλειά σας και τον κόπο σας!!! Πραγματικά, καταπληκτική προσπάθεια!! Costas Να σαι καλά...;) Ελπίζουμε το βράδυ να έχουμε desense 2.3.5 sense 3! Δεν έχει καμία σχέση το sense 3 με τα ports που δοκιμάσαμε τόσους μήνες τώρα! Το κινητό είναι πιο smooth και από sense 2.1! Φαντάσου τη desense 3!!!!! Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Να σαι καλά...;) Ελπίζουμε το βράδυ να έχουμε desense 2.3.5 sense 3! Δεν έχει καμία σχέση το sense 3 με τα ports που δοκιμάσαμε τόσους μήνες τώρα! Το κινητό είναι πιο smooth και από sense 2.1! Φαντάσου τη desense 3!!!!! Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk Τέτοια λέγε μου και τρελαίνομαι! Εν τω μεταξύ η official wwe δεν ανέβηκε πουθενά για να την κάνει flash και κόσμος που δε θέλει κάποια custom; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Τέτοια λέγε μου και τρελαίνομαι! Εν τω μεταξύ η official wwe δεν ανέβηκε πουθενά για να την κάνει flash και κόσμος που δε θέλει κάποια custom; Τα παράπονα σου στον Mike!!!!!:p Κάποιος από "μεσα" του την έδωσε αλλά φρόντισε να φτιάξει τη δική του και οι υπόλοιποι.... Anyway....περιμενουμε όλοι! Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά, έχει διαρευσει η επίσημη rom για το κινητό μας και περιμένουμε το επίσημο update? Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά, έχει διαρευσει η επίσημη rom για το κινητό μας και περιμένουμε το επίσημο update? Sent from my Desire HD using Tapatalk Ακριβώς....έχει διαρρεύσει μόνο στον Mike και περιμενουμε να μας τη δωσει! Λογικα τις επόμενες μέρες θα βγει ota κανονικα.ελπίζω για τους μη root φίλους να έρθει γρήγορα Ελλάδα. Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Προσφατα εγινε update στη παραπανω εκδοση. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τη βελτιωση προσφερει σε σχεση με τη προηγουμενη εκδοση, τι λεει απο μπαταρια, αν ειναι περισσοτερο smooth (οχι οτι με τη προηγουμενη δεν ειναι), περαν της εκδοσης android 2.3.4. Περιμενω γνωμες απο οσους χρηστες "φορανε" αυτη τη ρομ. Πριν το update η μπαταρια εβγαζε σχετικα δυσκολα 24 ωρες... @Elthis, sense 3.0 εξ'ολοκληρου στη Desense ; Γιατι θυμαμαι ειχε μονο το καιρο σε 3.0. Όχι πληρως sense 3.0.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Προσφατα εγινε update στη παραπανω εκδοση. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τη βελτιωση προσφερει σε σχεση με τη προηγουμενη εκδοση, τι λεει απο μπαταρια, αν ειναι περισσοτερο smooth (οχι οτι με τη προηγουμενη δεν ειναι), περαν της εκδοσης android 2.3.4. Περιμενω γνωμες απο οσους χρηστες "φορανε" αυτη τη ρομ. Πριν το update η μπαταρια εβγαζε σχετικα δυσκολα 24 ωρες... @Elthis, sense 3.0 εξ'ολοκληρου στη Desense ; Γιατι θυμαμαι ειχε μονο το καιρο σε 3.0. Όχι πληρως sense 3.0.. Πλέον το sense 3 δεν είναι port από άλλη συσκευή,αλλά επίσημα για το DHD,άρα δεν έχει νόημα να μείνουμε 2.1!το κινητό απλά πετάει.θα το διαπιστώσετε σύντομα...;) Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 To desire HD ειναι το μοναδικο κινητο που αντεξε στα χερια μου πανω απο 5 μηνες :lol: Και πως να το σουταρω ομως...αν και στην αρχη οι μαγειρες ηταν λιγοι και οι ρομ ετσι κι ετσι...με τον καιρο μαζευτηκανε πολλοι και καλοι, και να τα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ερώτημα για γερούς λύτες... (...well όχι ακριβώς αλλά μιας και έχουμε και σέφ εδώ ίσως καταφέρετε να μου δώσετε τα φώτα σας...) Αποφάσισα να μεταβώ από την LeeDroid που είμαι τώρα στην ARHD απλά και μόνο για να δοκιμάσω το νέο sense. Nandroid backup της LeeDroid, full wipe, την flashάρω, όλα καλά και ωραία (άριστα θα έλεγα) μέχρι που είπα "χμ, δεν ρίχνω και restore των apps μου μήπως την κρατήσω;". Και εδώ ξεκίνησε ο γολγοθάς που κράτησε λίγες ώρες. Με το πρώτο reboot που έκανα αφού τελείωσε το restore των apps και των data τους μέσω titanium (αγορασμένο) ξεκίνησαν τα reboots. Οκ λέω, είχα κάνει την ταρζανιά να κάνω restore και κάποια system data (sms/contacts/calendar/sync settings) πράσινα μεν, αλλά κάλλιστα μπορούσαν να είχαν σπάσει κάτι ή να είχα κατα λάθος επιλέξει κάποιο κόκκινο. Βγαίνω recovery, ξανά wipe (και μέσω του Android_Revolution_HD_Super_Wipe.zip αυτή τη φορά), ξανά flash, πέρασα και το patch που κατεβάζει τον χρονισμό σε stock, boot, όλα κυριλέ, πάμε παρακάτω. Κατεβάζω και ανοίγω titanium και επιλέγω restore μόνο user apps και τα data τους. Κατάφερε να κάνει restore καμιά 80ριά apps και να το πρώτο reboot πρίν καλά καλά τελειώσει. Ξαναbootάρει, συνεχίζω το restore, ξανά reboot μετά από άλλες 30-40 εφαρμογές. Την επόμενη φορά που bootare δεν πρόλαβα καν να ανοίξω το titanium... Τέλος πάντων, έκανα restore το backup της LeeDroid και όλα καλά. Αυτό που με προβληματίζει είναι το τι μπορεί να έκανε τη ζημιά. Θα μπορούσαν π.χ. τα data κάποιας εφαρμογής να το προκαλέσουν; Ή ακόμα και η ίδια η εφαρμογή; Αφού μιλάμε για εντελώς ξεχωριστή rom το θεωρώ πιθανό, αν και δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν (π.χ. από LeeDroid -> Virtuous) ούτε έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο (υπενθυμίζω, μόνο για restore των user apps και των data τους). Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην τυχόν χρειαστεί full wipe όταν και αν κυκλοφορήσει η LeeDroid με Sense 3.0 και παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα... άντε να κάνω troubleshoot με 400+ εφαρμογές :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts