minarokeftes Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Όταν λες παραεισαγωγής από ποια χώρα εννοείς; Γιατί αν προέρχεται από χώρα εντός Ευρώπης δεν είναι παραεισαγωγή. Επικοινώνησε πρώτα με την ACE Hellas για να σου διευκρινίσουν τι γίνεται με την εγγύηση και αν δεν σε καλύψουν επικοινώνησε πάλι με το κατάστημα αγοράς να αναλάβουν αυτοί τις ευθύνες. Μίλησα μόλις με την Ace Hellas και μου είπαν οτι το πιο πιθανό είναι το κινητό να είναι εκτός εγγύησης. Για να είναι εντός θα πρέπει να τους στείλω και την γερμανική απόδειξη... Περιμένω απάντηση απο το play247.gr τώρα, γιατί όταν πήρα το κινητό τους είχα ρωτήσει ακριβώς αυτό το πράγμα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Σκέφτομαι να το στείλω και ας πληρώσω απο την τσέπη μου την επισκευή.... Πόσο μπορεί να πάει η επισκευή της βλάβης που έχω.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 η τελευταια official που διερευσε, η 2.50 σε τι γλωσσα ειναι?? αγγλικα ε? ελληνικα δεν εχει? και αν οχι, τουλαχιστον ελληνικο πληκτρολογιο εχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Μίλησα μόλις με την Ace Hellas και μου είπαν οτι το πιο πιθανό είναι το κινητό να είναι εκτός εγγύησης. Για να είναι εντός θα πρέπει να τους στείλω και την γερμανική απόδειξη... Περιμένω απάντηση απο το play247.gr τώρα, γιατί όταν πήρα το κινητό τους είχα ρωτήσει ακριβώς αυτό το πράγμα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Σκέφτομαι να το στείλω και ας πληρώσω απο την τσέπη μου την επισκευή.... Πόσο μπορεί να πάει η επισκευή της βλάβης που έχω.....? Ούτε σε συμφέρει, ούτε και υπάρχει λόγος να πληρώσεις από την τσέπη σου το οποιοδήποτε κόστος από τη στιγμή που η συσκευή σου μπορεί να κάνει χρήση της εγγύησης (έστω και του εξωτερικού). Σε αυτή την περίπτωση το επιστρέφεις στο play247 και αναλαμβάνουν αυτοί την επισκευή στέλνοντας το στο εξωτερικό. Θα αργήσει λίγο, αλλά είναι η καλύτερη από τις επιλογές που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 η τελευταια official που διερευσε, η 2.50 σε τι γλωσσα ειναι?? αγγλικα ε? ελληνικα δεν εχει? και αν οχι, τουλαχιστον ελληνικο πληκτρολογιο εχει?? Φυσικά έχει πλήρη ελληνική γλώσσα αφού είναι wwe. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δείτε τι παρατήρησα μόλις.... Όταν κάνω μια κλήση με τα ακουστικά και τα βγάλω αμέσως, δουλεύει κανονικά μόλις τερματίσω την κλήση επανέρχεται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δείτε τι παρατήρησα μόλις.... Όταν κάνω μια κλήση με τα ακουστικά και τα βγάλω αμέσως, δουλεύει κανονικά μόλις τερματίσω την κλήση επανέρχεται το πρόβλημα. Δοκίμασε λίγο κάτι, πάρε μια μπατονέτα, βρέξ' την με λίγο οινόπνευμα (όχι πολύ, ίσα να νοτίσει), βάλ' την στην υποδοχή των ακουστικών και στρίψ' την δεξιά αριστερά 2-3 φορές. Και να εύχεσαι να μην έχει πάρει νερά αλλά να έχει μπλοκάρει η υποδοχή από βρομιές ή υγρασία. Αν δουλέψει θέλω credit για την πατέντα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δοκίμασε λίγο κάτι, πάρε μια μπατονέτα, βρέξ' την με λίγο οινόπνευμα (όχι πολύ, ίσα να νοτίσει), βάλ' την στην υποδοχή των ακουστικών και στρίψ' την δεξιά αριστερά 2-3 φορές. Και να εύχεσαι να μην έχει πάρει νερά αλλά να έχει μπλοκάρει η υποδοχή από βρομιές ή υγρασία. Αν δουλέψει θέλω credit για την πατέντα :D Δεν κατάφερα κάτι..... Δυστυχώς θα πρέπει να το δώσω στο play247.gr και να το στείλουν στην Γερμανία για να περάσει απο το εκεί τμήμα service για να το καλύψει η εγγύηση. Θα φάω κανα μήνα το βλέπω...... και στο τέλος δεν θα μου το φτιάξουν. Ευτυχώς που αυτό το καιρό είμαι Πάτρα και θα μπορώ να πάω απο το κατάστημα να τους ζορίσω και λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλημέρα..Θελω σας παρακαλω καποιες γνωμες για τις μπαταριες της Ιαπωνικης εταιριας Mugen για το DHD. Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει στην συσκευη του? Υπαρxει μια στα 1500mAh,και απ'ότι εχω δει σε κανα 2-3 βιντεακια στο utube λειτουργει χωρις προβλημα,τουλαχιστον οπως ειπαν αυτοι που ανεβασαν τα βιντεο. Η εταιρια ειναι παντως γνωστη στον χωρο του αυτοκινητου κυριως,γιατι συνεργαζεται με την Honda στο αγωνιστικο κομματι της Formula 1 και στο WRC..Σε καποια forum του εξωτερικου λενε οτι δινει στο Desire HD επιπλεον 30-40% αυτονομια μπαταριας. Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν με την ερωτηση μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλημέρα..Θελω σας παρακαλω καποιες γνωμες για τις μπαταριες της Ιαπωνικης εταιριας Mugen για το DHD. Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει στην συσκευη του? Υπαρxει μια στα 1500mAh,και απ'ότι εχω δει σε κανα 2-3 βιντεακια στο utube λειτουργει χωρις προβλημα,τουλαχιστον οπως ειπαν αυτοι που ανεβασαν τα βιντεο. Η εταιρια ειναι παντως γνωστη στον χωρο του αυτοκινητου κυριως,γιατι συνεργαζεται με την Honda στο αγωνιστικο κομματι της Formula 1 και στο WRC..Σε καποια forum του εξωτερικου λενε οτι δινει στο Desire HD επιπλεον 30-40% αυτονομια μπαταριας. Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν με την ερωτηση μου.. Καλησπέρα φίλε μου. Με απλά λόγια όσοι χρήστες την έχουν αγοράσει έχουν δει αισθητή βελτίωση στην αυτονομία. Τα ποσοστα είναι σχετικά για τον καθένα αλλά όντως κάνει δουλειά η συγκεκριμένη μπαταρία. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλημέρα..Θελω σας παρακαλω καποιες γνωμες για τις μπαταριες της Ιαπωνικης εταιριας Mugen για το DHD. Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει στην συσκευη του? Υπαρxει μια στα 1500mAh,και απ'ότι εχω δει σε κανα 2-3 βιντεακια στο utube λειτουργει χωρις προβλημα,τουλαχιστον οπως ειπαν αυτοι που ανεβασαν τα βιντεο. Η εταιρια ειναι παντως γνωστη στον χωρο του αυτοκινητου κυριως,γιατι συνεργαζεται με την Honda στο αγωνιστικο κομματι της Formula 1 και στο WRC..Σε καποια forum του εξωτερικου λενε οτι δινει στο Desire HD επιπλεον 30-40% αυτονομια μπαταριας. Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν με την ερωτηση μου.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3665510&post3665510 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3664438&post3664438 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3678101&post3678101 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Χθές πέρασα την Android Revolution HD του Mike1986, αλλά μου έβγαζε συνεχώς no service, όταν ήθελα να δώ τα στοιχεία του λογισμικού μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η λειτουργία και με πετούσε από το μενού. Γενικά πολύ απογοήτευση! Πριν την περάσω έτρεξα το Full wipe 1.5 ext4 και μετά έτρεξα τη ROM. Ημουν σε stock ROM 1.32. Ξέρει κανείς τι παίζει με τη συγκεκριμένη Rom; Επίσης για να πάω ξανά σε stock 1.32 πρέπει να κατέβω σε EXT3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) Χθές πέρασα την Android Revolution HD του Mike1986, αλλά μου έβγαζε συνεχώς no service, όταν ήθελα να δώ τα στοιχεία του λογισμικού μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η λειτουργία και με πετούσε από το μενού. Γενικά πολύ απογοήτευση! Πριν την περάσω έτρεξα το Full wipe 1.5 ext4 και μετά έτρεξα τη ROM. Ημουν σε stock ROM 1.32. Ξέρει κανείς τι παίζει με τη συγκεκριμένη Rom; Επίσης για να πάω ξανά σε stock 1.32 πρέπει να κατέβω σε EXT3; Συγγνωμη φιλε μου...Εκανες root κτλ τη συσκευη κι επειδη απογοητευθηκες με τη revo θα ξαναπας stock;;; Βαλε καποια αλλη οπως τη TB Fusion να βρεις την υγεια σου...Μελι εχει ο mike και τον προτιμουν οι περισσοτεροι;;;:p Παντως αν θελησεις να επανελθεις stock, απλα τρεχεις το .exe με την επισημη RUU και δε χρειαζεται να κανεις τπτ αλλο. Επισης,επειδη τωρα βγηκε η νεα base και ολα τα μονταρισματα πρεπει να γινουν απο την αρχη,σε καποιες ρομ βγαινουν μικροπροβληματακια.Λιγο υπομονη. Edited July 7, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Οχι αλλά, είπα να δοκιμάσω μερικές. Σήμερα έβαλα τη LeeDroiD HD 3.3.0 αλλά δεν την επεξεργάστηκα ακόμη. Διάβασα κάτι και με επηρέασε γι'αυτό σκέφτηκα να ξαναπάω stock αλλά με την προυπόθεση να flashαρω πάλι. Πριν εγκαταστήσω τη Rom έτρεξα το full wipe 1.5 ext4. Αλλά διάβασα ότι το ext3 είναι πιο σταθερό και συμβατό με περισσότερες Rom, αλλά δεν μπορώ να πάω από EXT4 σε ΕΧΤ3, πρέπει να κάνω format την SD. Και ερωτώ, επειδή είναι goldcard, αν κάνω format πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία Goldcard κάθε φορά, ή μια φορά αρκεί και κάνω format, ρίχνω τη rom και κάνω flash; Ιδου η απορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Οχι αλλά, είπα να δοκιμάσω μερικές. Σήμερα έβαλα τη LeeDroiD HD 3.3.0 αλλά δεν την επεξεργάστηκα ακόμη. Διάβασα κάτι και με επηρέασε γι'αυτό σκέφτηκα να ξαναπάω stock αλλά με την προυπόθεση να flashαρω πάλι. Πριν εγκαταστήσω τη Rom έτρεξα το full wipe 1.5 ext4. Αλλά διάβασα ότι το ext3 είναι πιο σταθερό και συμβατό με περισσότερες Rom, αλλά δεν μπορώ να πάω από EXT4 σε ΕΧΤ3, πρέπει να κάνω format την SD. Και ερωτώ, επειδή είναι goldcard, αν κάνω format πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία Goldcard κάθε φορά, ή μια φορά αρκεί και κάνω format, ρίχνω τη rom και κάνω flash; Ιδου η απορία! Για να επανελθεις σε ext3 αρκει να κανεις manual wipe τα partitions η/και να τρεξεις το full wipe 1.3 ext3.Δε χρειαζεται να κανεις κανενα φορματ στη καρτα σου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 elthis σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Σχετικά με τη Rom του Mike1986 επειδή ήταν η πιο viewed είπα να ξεκινήσω με αυτήν και μετά να προχωρήσω, αλλά δεν μου έκατσε καθόλου, μετά από τις πολύτιμες πληροφορίες σου, θα δοκιμάσω αρκετές, και θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου, τελικά είναι μια εύκολη διαδικασία, αν προσέξει κανείς τις οδηγίες. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) elthis σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου. Σχετικά με τη Rom του Mike1986 επειδή ήταν η πιο viewed είπα να ξεκινήσω με αυτήν και μετά να προχωρήσω, αλλά δεν μου έκατσε καθόλου, μετά από τις πολύτιμες πληροφορίες σου, θα δοκιμάσω αρκετές, και θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου, τελικά είναι μια εύκολη διαδικασία, αν προσέξει κανείς τις οδηγίες. Ευχαριστώ και πάλι! Τπτ δε κανει...;) Αν βρεις χρονο (αλλα και οποιος αλλος θελει) ας δοκιμασεις τη DeSense 1.3.7 Δε την εχουμε ανεβασει ακομα,ειναι ext3,το βραδυ εχασα 3% σε 7,5 ωρες(!!!) με wifi ανοιχτο και δεν εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα απο θεμα συμπεριφορας.Η free ram στο ξεκινημα ειναι 320 mb(430mb γραφει στο μενου-εφαρμογες-εκτελειται, που πιστευω ειναι η πραγματικη ''τιμη'' της ''ελευθερης'' ram ,μιας και η δεσμευμενη ram ειναι ετοιμη προς χρηση και πιο γρηγορη σε αποκριση απο τη free)(!) και ηδη δοκιμαζουμε κατι που μπορει να τη boostαρει κι αλλο!.Φυσικα λοιπουν καποια κομματια του sense,τα πιο ''αχρηστα'', αλλα αν κατι σας ειναι απαραιτητο μπορει να προστεθει..;) Επισης ετοιμαζουμε και ενα lite theme(Ηδη καποια εικονιδια ειναι themed αλλα θα γινουν ακομα καλυτερα..) Προτινομενη ρυθμιση στο setcpu με τον κερνελ του lee που εχει default, scalling smoothass-max 1036 ή 960-min 245. Edited July 7, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Αν σου πώ ότι αυτό είχα στο μυαλό μου δε θα με πιστέψεις. Μερικά ποστ πιο πάνω είχα διαβάσει για την προσπάθεια σας και είδα και το λίνκ, είπα να ξεκινήσω από τα τετριμένα, τι να κάνεις, η δύναμη της συνήθειας:lol:. Να σαι καλά που ανέφερες το λίνκ, θα δώ λίγο τη LeeDroid για να δώ τις διαφορές της με την Stock Rom και η επόμενη θα είναι η δική σας. Θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου το συντομότερο. Μπράβο για την προσπάθεια που κάνετε πάντως, όλοι εμείς εδώ στο φόρουμ σας στηρίζουμε! Υ.Γ. Αν μπορείς την τελευταία σειρά του πόστ σου (την παραθέτω παρακάτω) να την κάνεις πιο λιανά θα σου ήμουν ευγνόμων! "Προτινομενη ρυθμιση στο setcpu με τον κερνελ του lee που εχει default, scalling smoothass-max 1036 ή 960-min 245." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Υ.Γ. Αν μπορείς την τελευταία σειρά του πόστ σου (την παραθέτω παρακάτω) να την κάνεις πιο λιανά θα σου ήμουν ευγνόμων! "Προτινομενη ρυθμιση στο setcpu με τον κερνελ του lee που εχει default, scalling smoothass-max 1036 ή 960-min 245." Το setcpu είναι μια εφαρμογή που απλά και εύκολα ρυθμίζει σε ποια συχνότητα θα τρέχει ο επεξεργαστής και βασίζεται στον κάθε kernel. Είναι επί πληρωμή αλλά τη βρίσκεις εύκολα στα γνωστα μαγαζάκια. Θα παρατηρήσεις ότι μερικές ρομ γράφουν ότι περιλαμβάνουν daemon settings. Σε αυτές ΔΕΝ χρησιμοποιούμε το setcpu. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Φίλε elthis θα δοκιμάσω τη Desense σίγουρα γιατι βαρεθηκα το πρόβλημα στις ROM του lee με το WiFi drain . Επίσης ότι θα είναι themed Rom είναι σημαντικότατο. Ποιο αρχειο κατεβαζουμε ? Αυτό που λεει beta5? Επίσης υπάρχει forum υποστήριξης ? Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Φίλε elthis θα δοκιμάσω τη Desense σίγουρα γιατι βαρεθηκα το πρόβλημα στις ROM του lee με το WiFi drain . Επίσης ότι θα είναι themed Rom είναι σημαντικότατο. Ποιο αρχειο κατεβαζουμε ? Αυτό που λεει beta5? Επίσης υπάρχει forum υποστήριξης ? Sent from my Desire HD using Tapatalk 1. 3. 7 είναι η νέα έκδοση και το thread θα το βρεις στην υπογραφή μου...Ότι θέλετε postαρετε εκεί. Θέλουμε πολύ τις εντυπώσεις σας. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Τι μου προτείνετε εσείς? Να δώσω το κινητό στο play247.gr και να το στείλουν αυτοί γαι την εγγύηση στην Γερμανία ή να προσπαθήσω να συνενοηθώ μαζί τους και να το στείλουν στην Ace Hellas καλύπτοντας τα μισά έξοδα απο την τσέπη μου ή κατι τέτοιο. Αν ήξερα πόσο κοστίζει η επισκευή θα το έστελνα απο μόνος μου στην Ace hellas, γιατί νομίζω οτι είναι πιο καλό λόγο της ευκολότερης ενημέρωσης που θα μπορούσα να έχω για το στάδιο που βρίσκεται η επισκευή του κινητού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Λοιπόν παίδες. Μπαταρία Mugen για όποιον το σκέφτεται. 22 Ιουνίου έκανα την παραγγελία. Ήταν out of stock κι αναφερόταν στην ιστοσελίδα πως αν έκανα την παραγγελία εκείνη την ημέρα στις 27 θα ξεκινούσε η αποστολή. Ώπερ κι εγένετο. 27 έφυγε από την εταιρεία, 30 από Χονγκ Κονγκ, 5 του μήνα ήταν στο σπίτι. Με συνοπτικές διαδικασίες. 32 ευρώ. Φορτίζω προς το παρόν κανένα 10ώρο κι επανέρχομαι για εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Λοιπόν παίδες. Μπαταρία Mugen για όποιον το σκέφτεται. 22 Ιουνίου έκανα την παραγγελία. Ήταν out of stock κι αναφερόταν στην ιστοσελίδα πως αν έκανα την παραγγελία εκείνη την ημέρα στις 27 θα ξεκινούσε η αποστολή. Ώπερ κι εγένετο. 27 έφυγε από την εταιρεία, 30 από Χονγκ Κονγκ, 5 του μήνα ήταν στο σπίτι. Με συνοπτικές διαδικασίες. 32 ευρώ. Φορτίζω προς το παρόν κανένα 10ώρο κι επανέρχομαι για εντυπώσεις. Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ. Μέχρι και οι ημερομηνίες που αναφέρεις είναι πολύ κοντά. Εγώ βρίσκομαι στην τρίτη φόρτιση τώρα (οπότε δεν έχει στρώσει τελείως) και μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει καλύτερη αυτονομία περίπου 20%. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τι μου προτείνετε εσείς? Να δώσω το κινητό στο play247.gr και να το στείλουν αυτοί γαι την εγγύηση στην Γερμανία ή να προσπαθήσω να συνενοηθώ μαζί τους και να το στείλουν στην Ace Hellas καλύπτοντας τα μισά έξοδα απο την τσέπη μου ή κατι τέτοιο. Αν ήξερα πόσο κοστίζει η επισκευή θα το έστελνα απο μόνος μου στην Ace hellas, γιατί νομίζω οτι είναι πιο καλό λόγο της ευκολότερης ενημέρωσης που θα μπορούσα να έχω για το στάδιο που βρίσκεται η επισκευή του κινητού μου. Έχω την εντύπωση ότι η ACE Hellas δεν αναλαμβάνει καθόλου branded συσκευές, ακόμα και αν αναλάβεις εσύ το κόστος. Επικοινώνησε μαζί τους, αν βρίσκεσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα ήταν ακόμα καλύτερα να πήγαινες ο ίδιος εκεί, και πράττεις αναλόγως. Εντούτοις εξακολουθώ να πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι να σταλεί εκεί που είναι να σταλεί και να μη πληρώσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τπτ δε κανει...;) Αν βρεις χρονο (αλλα και οποιος αλλος θελει) ας δοκιμασεις τη DeSense 1.3.7 Δε την εχουμε ανεβασει ακομα,ειναι ext3,το βραδυ εχασα 3% σε 7,5 ωρες(!!!) με wifi ανοιχτο και δεν εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα απο θεμα συμπεριφορας.Η free ram στο ξεκινημα ειναι 320 mb(430mb γραφει στο μενου-εφαρμογες-εκτελειται, που πιστευω ειναι η πραγματικη ''τιμη'' της ''ελευθερης'' ram ,μιας και η δεσμευμενη ram ειναι ετοιμη προς χρηση και πιο γρηγορη σε αποκριση απο τη free)(!) και ηδη δοκιμαζουμε κατι που μπορει να τη boostαρει κι αλλο!.Φυσικα λοιπουν καποια κομματια του sense,τα πιο ''αχρηστα'', αλλα αν κατι σας ειναι απαραιτητο μπορει να προστεθει..;) Επισης ετοιμαζουμε και ενα lite theme(Ηδη καποια εικονιδια ειναι themed αλλα θα γινουν ακομα καλυτερα..) Προτινομενη ρυθμιση στο setcpu με τον κερνελ του lee που εχει default, scalling smoothass-max 1036 ή 960-min 245. elthis, έβαλα χθές το βράδυ τη Desense 1.3.7. Σε σχέση με τη LeeDroid (μόνο αυτή χρησιμοποίησα πρίν) μιλάμε τα σπάει. Απο ταχύτητα σαν F16 είναι, αφού σε ορισμένα σημεία νόμιζα ότι δεν έτρεξε αυτό που επέλεξα αλλά είχε ήδη τρέξει. Πολύ light, με τις απαραίτητες εφαρμογές, δεν έχει να ζηλέψει, πιστεύω, τίποτα από τις άλλες, πολύ καλη η εφαρμογή Volume+. Πολύ μου άρεσε και το εικονίδιο με το σήμα του κινητού. Θα συνεχίσω την εξερεύνηση και θα ποστάρω. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά. Τώρα σκεφτόμαι να flashάρω και το Radio, να δούμε τι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Πρόβλημα; Με το Any video converter free μετέτρεψα ενα βιντεάκι σε mp4 και το ρίχνω στο φάκελο video αφού συνδεθώ ως μονάδα δίσκου στον Η/Υ και δεν μου το τρέχει. Το ίδιο video το ρίχνω στο Nokia 5800 που έχω και το τρέχει κανονικά, το στέλνω με bluetooth στο DHD και το παίζει κανονικά. ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ:wacko:; Που να ρίξω το video δεν ξέρω, πρέπει δηλαδη να έχω δύο κινητά για να ρίχνω από το ένα στο άλλο και να βλέπω βιντεάκια; Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts