chrisdental Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Κοίταξε να δεις. Φορμάτ δεν χρειάζεται η sd card. Εγώ δεν κάνω ποτέ backup. Αυτά που κατέβασα από το μάρκετ μου τα ξανακατεβάζει αυτόματα, περνάει και τις επαφές μου ακόμα και το widget των αγαπημένων επαφών μου το ετοιμάζει αυτό, τα μηνύματα μου τα ξαναπερνάει , ήχους κλήσεις κλπ κλπ, και απλά περνάω 20 εφαρμογές μετά. Η όλη ιστορία είναι περίπου 1-1.30 ώρα Ok ευχαριστω. Θα τη κανω τη παλικαριά!!!! Αφου δεν ειμαστε root τουλαχιστον να εχουμε το νεοτερο update. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Συγνωμη αν εχει ξαναγινει η ερωτηση αλλα εκανα αναζητηση και δεν μου βγαλε κατι... Υπαρχει καποιος τροπος να φυγουν οι διαφημισεις απο τα προγραμματα χωρις ομως να κανω ρουτ το κινητο; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Χειρότερο να είναι αποκλείεται!!. Πιστεύω ότι κάτι καλύτερο κάνει, απλά στην πορεία θα το διαπιστώσω καλύτερα. Κάνε το update και πες μας τι βελτιώσεις είδες. Ξέρεις καμμία φορά δεν προσέχουμε κάποια πράγματα και ίσως μια δεύτερη ματιά να το καταλάβουμε. Καλό φλασάρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Χειρότερο να είναι αποκλείεται!!. Πιστεύω ότι κάτι καλύτερο κάνει, απλά στην πορεία θα το διαπιστώσω καλύτερα. Κάνε το update και πες μας τι βελτιώσεις είδες. Ξέρεις καμμία φορά δεν προσέχουμε κάποια πράγματα και ίσως μια δεύτερη ματιά να το καταλάβουμε. Καλό φλασάρισμα! Ευχαριστω. Με τη πρωτη ευκαιρια θα ...updatαρω και θα ενημερωσω τη κοινοτητα (αν και εδω μονο εμεις, μου φαινεται, ειμαστε unrooted):X Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 ερώτηση: εχω την leeDroid v3.2.1 και θέλω τον φακό που υπάρχει στο cyanogen με την λειτουργία full bright... που μπορώ να το βρω και να δουλεύει??? Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 ερώτηση: εχω την leeDroid v3.2.1 και θέλω τον φακό που υπάρχει στο cyanogen με την λειτουργία full bright... που μπορώ να το βρω και να δουλεύει??? Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Στην 3.2.1 εμένα μου έχει φακό... εννοείς τον κλασσικό της HTC που έχει τρείς βαθμίδες φωτεινότητας έτσι; Εναλλακτικά δοκίμασε αυτό, το χρησιμοποιούσα στις παλιότερες εκδόσεις που έλειπε ο φακός και έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα: https://market.android.com/details?id=com.teslacoilsw.flashlight&feature=search_result BTW ο Lee μόλις κυκλοφόρησε την 3.3.0 πριν λίγες ώρες :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Υπαρχει καποιος τροπος να φυγουν οι διαφημισεις απο τα προγραμματα χωρις ομως να κανω ρουτ το κινητο; Όχι, το root είναι απαραίτητο για κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλημέρα σε όλους, Για τους fan της CyanogenMod, κυκλοφόρησε η nightly #120 με 2 πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά: λειτουργία screenshot και πλέον touch to focus για την κάμερα. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Καλημέρα σε όλους, Για τους fan της CyanogenMod, κυκλοφόρησε η nightly #120 με 2 πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά: λειτουργία screenshot και πλέον touch to focus για την κάμερα. Sent from my Desire HD using Tapatalk Οι τελευταίες εκδόσεις τρώνε πολύ μπαταρία και συνήθως συμβαίνει ξαφνικά, δηλαδή μπορεί να δουλεύει σωστά για κάποιες μέρες και μια μέρα να ξυπνήσεις με τη μισή μπαταρία φαγωμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Οι τελευταίες εκδόσεις τρώνε πολύ μπαταρία και συνήθως συμβαίνει ξαφνικά, δηλαδή μπορεί να δουλεύει σωστά για κάποιες μέρες και μια μέρα να ξυπνήσεις με τη μισή μπαταρία φαγωμενη. Δεν μου έχει τύχει Spyr0s. Είμαι σε nightly από #90 και μετά και το current widget σε idle μου βγάζει log ~3-4mA. Έχω τον stock cm kernel και radio .26.04.02.17_m2. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JN4WDX Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Εντέλει κατάφερα με τα πολλά να περάσω καινούριο Radio & Custom Rom. :D Περιττο να πω ότι στο ενδιάμεσο έγιναν 3 στραβά, αλλά εντέλει στο τέλος όλα πήγαν καλά. Να επισημάνω κάτι που μου έτυχε για όσους τους τύχει κατά την διάρκεια της εγκατάστασης της Custom Rom. Αφού έχουν προηγηθεί όλα τα βήματα, και έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, και ενώ είμαστε στο Bootloader, θεωρητικά πρέπει να πατήσουμε το Reboot System Now για να επανεκκινήσει το τηλέφωνο με την καινούρια μας ROM. Εγώ, οταν πήγα να το επιλέξω με το πλήκτρο On/Off, γιατί αυτόματα δεν έγινε απο μόνο του, δεν γινόταν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Για την ακρίβεια, έσβηνε η οθόνη, αλλά δεν γινόταν τίποτα άλλο. Με τα πλήκτρα Vol+/Vol- μπορούσα να πάω πάνω ή κάτω στις διάφορες επιλογές, αλλά καμία απο αυτή δεν ενεργοποιούνταν πατώντας το πλήκτρο On/Off. Είχα απογοητευτεί πλήρως, και έκανα το μόνο που μου απέμενε: ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ για να αναγκαστεί να σβήσει, και την ξαναέβαλα. :!::!::!: Πάτησα το On/Off, και άναψε. Αρχικά και για πολύ ώρα η οθόνη έδειχνε μόνο το λευκό φόντο με το σήμα της HTC. Είχε θεωρήσει ότι έκανα brick το τηλέφωνο, και είχε αρχίσει να με λούζει κρύος ιδρώτας.:cry::cry: Εντέλει με τα πολλά, και μετά απο κάποια On/Off, άναψε για τα καλά και μπήκα μέσα στο μενού. Πλέον είχε εγκατασταθεί η Custom Rom. Τώρα το κινητό έχει: Radio : 12.54.6025U_26.09.04.11_M2 ROM : TB Stock 7.4.0 Android : 2.3.3 Kernel : 2.6.35.10 Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποιον απο τους γνώστες, επειδή συνεχίζω να έχω κάποια μικρά προβλήματα με το Bluetooth, τις εξής ερωτήσεις: 1) Αν αλλάξω το Kernel, θα δώ κάποια βελτίωση σε κάποια πράγματα;; 2) Στα Nokia με Symbian, υπάρχει η επιλογή να επιλέξεις Bluetooth GPS!!! Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο Android. Βέβαια έχω κατεβάσει την εφαρμογή Bluetooth GPS, αλλά απο ότι διαπίστωσα δεν μπορεί να στείλει δεδομένα σε άλλα προγράμματα, όπως π.χ. στο GPS Status & στο GPS Test. Τα δύο τελευταία, δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει συνδεδεμένο με την συσκευή Bluetooth GPS, και ζητάνε την ενεργοποίηση του δέκτη GPS της συσκευής για να λειτουργήσουν. Ξέρει κανείς να βοηθήσει πάνω σε αυτό;; Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το εξωτερικό Bluetooth GPS να συνεργάζεται με το τηλέφωνο όπως γίνεται στο Symbian και να μην χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 (edited) @halkpao: Κώστα αν θες πες μας πρώτα που κόλλησε και τι error σου έβγαλε. Επίσης το τηλέφωνο είναι ελληνικό ή όχι και τέλος τι έκδοση λογισμικού λέει στο Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο? φίλε kollatos μόλις τώρα είδα το post σου. Λοιπόν κοίτα. Εχθές έκανα ότι έλεγε ο οδηγός. Στις εντολές στο cmd δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Όταν έκανα επαναεκίννηση με πατημένο το volumedown άρχισε να φορτώνει την PD....Στο τέλος όμως μου εμφάνισε ότι installation failed. Έκανα επαναφορά του τηλεφώνου σε εργοστασιακές τιμές (χωρίς backup καθώς το tittanium δεν παίζει αν δεν είσαι root) και ξαναπροσπάθησα πάλι τώρα. Στο laptop όμως το kaspersky μου δείχνει ότι το downgrade έχει ιό. Το απενεργοποιώ αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο GingerBreak δεν υπάρχει. Έχεις κάτι να προτείνεις. Σε ευχαριστώ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ : Έκδοση Kernel : 2.6.35.10-G0956377 Αριθμός έκδοσης : 2.36.405.8 CL47853 release-keys Αριθμός λογισμικού : 2.36.405.8 Το τηλέφωνο είναι ελληνικό Σε ευχαριστώ φίλε kollatos μόλις τώρα είδα το post σου. Λοιπόν κοίτα. Εχθές έκανα ότι έλεγε ο οδηγός. Στις εντολές στο cmd δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Όταν έκανα επαναεκίννηση με πατημένο το volumedown άρχισε να φορτώνει την PD....Στο τέλος όμως μου εμφάνισε ότι installation failed. Έκανα επαναφορά του τηλεφώνου σε εργοστασιακές τιμές (χωρίς backup καθώς το tittanium δεν παίζει αν δεν είσαι root) και ξαναπροσπάθησα πάλι τώρα. Στο laptop όμως το kaspersky μου δείχνει ότι το downgrade έχει ιό. Το απενεργοποιώ αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο GingerBreak δεν υπάρχει. Έχεις κάτι να προτείνεις. Σε ευχαριστώ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ : Έκδοση Kernel : 2.6.35.10-G0956377 Αριθμός έκδοσης : 2.36.405.8 CL47853 release-keys Αριθμός λογισμικού : 2.36.405.8 Το τηλέφωνο είναι ελληνικό Σε ευχαριστώ Το δοκίμασα πάλι και πήγα πολύ καλύτερα από πρίν. Μου άλλαξε τα λογισμικά του τηλεφώνου (με το update του recovery) και στο visionnary plus δούλεψε μια χαρά το temproot και μετά το attempt permroot now (έκανε επαννεκίνηση). Όμως (αυτό έλειπε) στο easy Radio tool πατώντας την πρώτη επιλογή μου βγάζει unkwown error. probably connection. τι φταίει έχει κανείς καμία ιδέα; Ευχαριστώ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 5, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια πάω να κατεβασω το google+ από το μαρτετ μκαι μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμία από τις συσκευές σας... Ξερει μα.εις γιατί τογιατί κάνει αυτό... Η συσκευές μου είναι στην υπογραφή μου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Παιδια πάω να κατεβασω το google+ από το μαρτετ μκαι μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμία από τις συσκευές σας... Ξερει μα.εις γιατί τογιατί κάνει αυτό... Η συσκευές μου είναι στην υπογραφή μου... Νομιζω οτι δε στο κατεβαζει επειδη ειναι beta και απαιτει invite για να λειτουργησει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 2) Στα Nokia με Symbian, υπάρχει η επιλογή να επιλέξεις Bluetooth GPS!!! Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο Android. Βέβαια έχω κατεβάσει την εφαρμογή Bluetooth GPS, αλλά απο ότι διαπίστωσα δεν μπορεί να στείλει δεδομένα σε άλλα προγράμματα, όπως π.χ. στο GPS Status & στο GPS Test. Τα δύο τελευταία, δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει συνδεδεμένο με την συσκευή Bluetooth GPS, και ζητάνε την ενεργοποίηση του δέκτη GPS της συσκευής για να λειτουργήσουν. Ξέρει κανείς να βοηθήσει πάνω σε αυτό;; Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε το εξωτερικό Bluetooth GPS να συνεργάζεται με το τηλέφωνο όπως γίνεται στο Symbian και να μην χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα; Σας ευχαριστώ πολύ. Ποια εφαρμογή bluetooth gps κατέβασες; κατέβασε το bluetooth gps provider https://market.android.com/details?id=de.mobilej.btgps&feature=related_apps και επίσης από τις ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->ανάπτυξη τσέκαρε το να επιτρέπονται ψευδείς τοποθεσίες.Υπόψιν ότι δεν υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα τις "ψευδείς τοποθεσίες" ή στα αγγλικά mock provider.Αν κάποιο πρόγραμμα δεν το υποστηρίζει,δε πρόκειται να συνδεθεί με το bt gps Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inflames99 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 εχω κανει την συσκευη μοθ root kai s-off ,εχω την froyo εκδοση ακομα και οταν μπενω στο internet μου βγαζει ειδοποιηση να κατεβασω την νεοτερη εκδοση.μπορω απλα να πατισω αποδοχη και να την κανω install Ι πρεπει πρωτα να βγαλω το root kai to s-off?ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Για κανα screen protector εχετε να προτείνετε κάτι? Έχει δοκιμάσει κανείς απο αυτά που είναι σαν φιμέ και καλά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Για κανα screen protector εχετε να προτείνετε κάτι? Έχει δοκιμάσει κανείς απο αυτά που είναι σαν φιμέ και καλά???? Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τα επίσημα της HTC για τη συσκευή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Για κανα screen protector εχετε να προτείνετε κάτι? Έχει δοκιμάσει κανείς απο αυτά που είναι σαν φιμέ και καλά???? Μην ασχοληθείς με τέτοια. Ρίξε μια ματιά στο ebay και θα βρεις στις καλύτερες τιμές. Τώρα όσον αφορά τα official... ακριβά χωρίς να δικαιολογούν και στην πράξη τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JN4WDX Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ποια εφαρμογή bluetooth gps κατέβασες; κατέβασε το bluetooth gps provider https://market.android.com/details?id=de.mobilej.btgps&feature=related_apps και επίσης από τις ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->ανάπτυξη τσέκαρε το να επιτρέπονται ψευδείς τοποθεσίες.Υπόψιν ότι δεν υποστηρίζουν όλα τα προγράμματα τις "ψευδείς τοποθεσίες" ή στα αγγλικά mock provider.Αν κάποιο πρόγραμμα δεν το υποστηρίζει,δε πρόκειται να συνδεθεί με το bt gps Φίλε bbbb, σε ευχαριστώ πολύ για τις εξαιρετικές πληροφορίες σου!!! :bow: Είχα κατεβάσει το Bluetooth GPS και το είχα εγκαταστήσει. Είχε καταφέρει να συνδεθεί με το bluetooth GPS, αλλά για κάποιο λόγο, αν και είχα ενεργοποιημένο το mock provider δεν είχα καταλάβει ότι έδινε στοιχεία στα άλλα προγράμματα. Σήμερα κατέβασα και το Bluetooth GPS Provider το οποίο κάνει και αυτό την ίδια δουλειά. Και τα δύο προγράμματα συνδέονται με το εξωτερικό GPS και δίνουν στοιχεία και στο GPS Test και στο GPS Status. Αυτό όμως που γίνεται (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ) είναι να λαμβάνουν μόνο τα στοιχεία θέσης (δηλ, γεωγραφικό μήκος/πλάτος, ταχύτητα, ύψος) αυτά τα δύο προγράμματα, και όχι άλλες πληροφορίες, π.χ. πόσοι δορυφόροι έχουν κλειδωθεί και ποιοί είναι αυτοί!!! Για αυτό οι οθόνες των δύο αυτών προγραμμάτων (GPS Test & GPS Status) όπου αν χρησιμοποιούσαν το GPS του τηλεφώνου θα μας έδειχναν τους δορυφόρους και το σήμα τους, τώρα, με το εξωτερικό Bluetooth GPS, είναι άδειες. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που μετράει είναι ότι το σύστημα δουλεύει, και τα στοιχεία που δίνει το εξωτερικό GPS διαμέσω είτε του Bluetooth GPS είτε του Bluetooth GPS Provider είναι αρκετά για να λειτουργήσουμε άλλα προγράμματα πλοήγησης!!! :p:p:p Κάτι άλλο για όσους ενδιαφέρονται: Στην περίπτωση που έχουμε και τα δύο προγράμματα εγκατεστημένα, όπως εγώ, ακόμα και αν κλείσουμε το ένα που τρέξαμε αρχικά και συνδέθηκε με το εξωτερικό GPS, και ανοίξουμε το άλλο πρόγραμμα, τότε το εξωτερικό GPS δεν μπορεί να συνδεθεί με το δεύτερο πρόγραμμα. Πρέπει να κατεβάσουμε μια καλή εφαρμογή που να "σκοτώνει" το πρώτο πρόγραμμα, να το "καθαρίσουμε" εντελώς απο το Background, για να μπορέσουμε να τρέξουμε το νέο και να συνδεθεί με το GPS. Προτείνω το Advanced Task Manager ή οποιοδήποτε βολεύει τον καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε της διπλές- τριπλές εγγραφές επαφών στο τηλέφωνο και να διαγραφούν ή να ενσωματωθούν σε μια επαφή ? και δεν μιλάω για τις επαφές που είναι στο gmail γιατί αυτό έχει άλλα προβλήματα όπως μη σωστή απεικόνιση της φωτογραφίας μιας επαφής και βλέπω ότι έχοντας τις επαφές στο gmail και όχι στο τηλέφωνο δεν μου κρατά τις προεπιλεγμένες ενέργειες στις επαφές. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Και κάποιο πρόγραμμα που να έχετε εμπειρία ότι κάνει σωστή δουλειά στην εγγραφή μιας κλήσεις εισερχόμενης η εξερχόμενης Ηχογραφώντας και τους δύο άσχετα αν θα είναι επι πληρωμή. Έχετε εμπειρία από κάποιο ? Edited July 6, 2011 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρούμε της διπλές- τριπλές εγγραφές επαφών στο τηλέφωνο και να διαγραφούν ή να ενσωματωθούν σε μια επαφή ? Και βλέπω ότι έχοντας τις επαφές στο gmail και όχι στο τηλέφωνο δεν μου κρατά τις προεπιλεγμένες ενέργειες στις επαφές. Γιατί ? Ο τρόπος είναι να μπεις στο gmail και να συγχωνεύσεις τις επαφές σου. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Και κάποιο πρόγραμμα που να έχετε εμπειρία ότι κάνει σωστή δουλειά στην εγγραφή μιας κλήσεις εισερχόμενης η εξερχόμενης Ηχογραφώντας και τους δύο άσχετα αν θα είναι επι πληρωμή. Έχετε εμπειρία από κάποιο ? Θες root access και custom kernel για κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Παιδιά μου έβγαλε πρόβλημα το κινητό πριν λίγες ώρες. Δεν ξέρω πως, αλλα ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει το εικονίδιο του hands free με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μιλήσω με το κινητό. Μόλις ανάβει απενεργοποιείται το ακουστικό και το μικρόφωνο και μολις σβήνει λειτουργούν πάλι. Αυτό αναβοσβήνει κάθε δευτερόλεπτο σχεδόν. Μόλις βάζω τα ακουστικά μένει σταθερά αναμμένο, αλλα σβήνει η ένδειξη που έχει για το μικρόφωνο. Ξέρει κανείς τι παίζει???? Και μόλις παρατήρησα ίχνη μάλλον απο υγρασία στην οθόνη. Σώστε με παιδιά τι να κάνω???? Δεν έπεσε σε νερά το κινητό, μάλλον πρέπει να ακούμπησε όταν το έβαλα σε μια υποδοχή στον διάδρομο στο γυμναστήριο. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 7, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Θες root access και custom kernel για κάτι τέτοιο. ΚΑΛΟ ΣΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Κατάφερα και έκανα root το DHD. Τώρα λέω να την αναβαθμίσω σε sense 3.3. Θέλω μια βοήθεια από όποιον μπορεί. Να την περάσω μέσω recovery? και αν ναι που θα βρώ το CWM Recavery και πως θα το περάσω. Αν το περάσω μετάξέρω να το περάσω με την μέθοδο install zip from sd card. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ, Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts