Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ελπιζω να μην αναφερεσαι σε αυτη τη μ@λ@κια με τα quadrant scores γιατι ειναι κατι παντελως ασημαντο

Δεν ασχολουμαι με τετοια,το συμπερασμα ειναι απο καθημερινη χρηση.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω βρει μια μπαταρια 1600mah για το DHD...Ειναι μεσω φιλου και δεν ξερω ουτε μαρκα ουτε τιποτα.Απλα οτι αγοραστηκε απο play247.gr

Εψαξα εκει και δεν υπαρχει μπαταρια 1600mah για DHD!υπαρχει πιθανοτητα αν την παρω απο τον φιλο μου να μου προκαλεσει προβληματα στο κινητο;

edit:να σημειωσω πως η μπαταρια δεν εχει ανοιχτει και βρισκεται αχρησιμοποιητη στο κουτι της

Edited by merkon

εχω βρει μια μπαταρια 1600mah για το DHD...Ειναι μεσω φιλου και δεν ξερω ουτε μαρκα ουτε τιποτα.Απλα οτι αγοραστηκε απο play247.gr

Εψαξα εκει και δεν υπαρχει μπαταρια 1600mah για DHD!υπαρχει πιθανοτητα αν την παρω απο τον φιλο μου να μου προκαλεσει προβληματα στο κινητο;

edit:να σημειωσω πως η μπαταρια δεν εχει ανοιχτει και βρισκεται αχρησιμοποιητη στο κουτι της

Έχω και εγώ μία 1600 mAh άγνωστης μάρκας αλλα είδα μικρή διαφορα απο την εργοστασιακιά , κοιταξε δεν νομίζω να σου παρουσιάσει πρόβλημα ! Αλλα αν πάθει κάτι και το πάς στην εγγύηση με άλλη μπαταρία μαλλον δεν θα είναι και ότι καλύτερο !

• Administrators

Γενικά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από τέτοιες μπαταρίες. Τη δοκιμάζεις και σε περίπτωση που δεις παράξενη συμπεριφορά στη συσκευή σου (που δε νομίζω) την πετάς.

Modpic.gif

Γεια σας παιδιά.

Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό τώρα και ετοιμάζομε να κάνω και εγώ root στο κινητό μου. Αυτό που δεν μπορώ να βρω για να αποφασίσω ποια ρομ να βάλω είναι τα υπέρ και τα κατά αυτών. Δεν καίγομαι για sense 3. Με ενδιαφέρει ποιο πολύ η σταθερότητα και όσο το δυνατών λιγότερα bug. Για κάποιο λόγο κλίνω προς το Android Revolution. Αλλά όλες οι απόψεις δεκτές.

Γεια σας παιδιά.

Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό τώρα και ετοιμάζομε να κάνω και εγώ root στο κινητό μου. Αυτό που δεν μπορώ να βρω για να αποφασίσω ποια ρομ να βάλω είναι τα υπέρ και τα κατά αυτών. Δεν καίγομαι για sense 3. Με ενδιαφέρει ποιο πολύ η σταθερότητα και όσο το δυνατών λιγότερα bug. Για κάποιο λόγο κλίνω προς το Android Revolution. Αλλά όλες οι απόψεις δεκτές.

Καλησπερα και καλως ηρθες...

Πλεον σχεδον ολες οι sense roms ειναι καλες.Γρηγορες,σταθερες, χωρις συμαντικα προβληματα.Οπως εχω πει απειρες φορες, ο καθενας εχει την αποψη του και τα...γουστα του,οποτε θα παρεις διαφορετικες απαντησεις.Αυτο που θα σου προτινα,μιας και απο οτι φανταζομαι παρακολουθεις xda, δες τις roms, δες τα τελευταια σχολια για τυχον προβληματα, κοιταξε τα screenshots ποια σου αρεσει οπτικα και πραξε μονος σου...

Αλλωστε μετα απο καποιες μερες θα το κανεις παιχνιδι να αλλαζεις rom...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

ρε παιδια κοντευει να μου στριψει.με την 2.3 αντιμετωπισα προβληματα με το μοντεμ δεν επαιρνε καθολου ip ενω το εβλεπε.εβαλα.σταθερη ip και δουλεψε.απλα πλεον δεν συγρονιζει με κανενα μα κανενα αλλο wifi.τι να κανω?η htc λεει οτι ειναι ατελεια της 2.3εχετε καμια ιδεα να την δοκιμασω.χρειαζομαο το wifi και στο σπιτι και εξω σε καποια συγκεκριμενα σημεια

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Απλά όταν θα θέλεις να μπαίνεις σε άλλα δίκτυα θα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του WiFi του κινητού κι θα απενεργοποιεις τις καρφωτες ip κι θα μπαίνεις κανονικά αυτό κάνω και εγώ

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Καλησπερα και καλως ηρθες...

Πλεον σχεδον ολες οι sense roms ειναι καλες.Γρηγορες,σταθερες, χωρις συμαντικα προβληματα.Οπως εχω πει απειρες φορες, ο καθενας εχει την αποψη του και τα...γουστα του,οποτε θα παρεις διαφορετικες απαντησεις.Αυτο που θα σου προτινα,μιας και απο οτι φανταζομαι παρακολουθεις xda, δες τις roms, δες τα τελευταια σχολια για τυχον προβληματα, κοιταξε τα screenshots ποια σου αρεσει οπτικα και πραξε μονος σου...

Αλλωστε μετα απο καποιες μερες θα το κανεις παιχνιδι να αλλαζεις rom...;)

ΟΚ κατάλαβα βάζω roms μέχρι να αποφασίσω ποια μου ταιριάζει. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω μια ποιο δύσκολη.

Πως μπορώ να κάνω την διαδικασία αποκλειστικά σε Linux περιβάλλων. Το SDK το έχω περάσει και μπορώ να συνδεθώ με το τηλέφωνο με την "adb shell", κολλάω στο "easy radio tool". Τις εύκολες απαντίσεις τις ξέρω (να βρώ box με windows ή virtual machine). Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι ποιο native.

ΟΚ κατάλαβα βάζω roms μέχρι να αποφασίσω ποια μου ταιριάζει. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω μια ποιο δύσκολη.

Πως μπορώ να κάνω την διαδικασία αποκλειστικά σε Linux περιβάλλων. Το SDK το έχω περάσει και μπορώ να συνδεθώ με το τηλέφωνο με την "adb shell", κολλάω στο "easy radio tool". Τις εύκολες απαντίσεις τις ξέρω (να βρώ box με windows ή virtual machine). Έλεγα μήπως υπάρχει κάτι ποιο native.

Θα πρότεινα να μην χρησιμοποιήσεις virtualbox για τέτοιου είδους εφαρμογή. Μια πατάτα να γίνει με τα hosts και έτοιμο το τουβλάκι.

Νομίζω πως μπορείς να κάνεις την διαδικασία σε Linux περιβάλλον (το έχω κάνει για recovery.img). Aρκεί να αντιγράψεις το fastboot και το radio.img στον φάκελο "platform-tools" του android-sdk και να δώσεις σε αυτά τα 2 αρχεία 755 permissions.

Κατόπιν ανοίγεις τερματικό:

cd android-sdk/platform-tools
./adb reboot bootloader
./fastboot flash radio radio.img
./fastboot reboot

Είναι πολύ σημαντικό να έχουν τα 2 αρχεία σωστά permission

Καλό είναι βέβαια να μας επιβεβαιώσει τα παραπάνω και κάποιος ακόμα.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατηγορηματικά όμως όχι. Και εξηγούμαι, από τη στιγμή που δεν έχει ENG HBOOT ή έστω Radio S-OFF δεν μπορεί να περάσει custom recovery.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνει σε linux αλλά θα το ψάξω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Κατηγορηματικά όμως όχι. Και εξηγούμαι, από τη στιγμή που δεν έχει ENG HBOOT ή έστω Radio S-OFF δεν μπορεί να περάσει custom recovery.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνει σε linux αλλά θα το ψάξω.

Ooops, φαντάστηκα οτι θέλει να φλασάρει radio.img με το πακετάκι του leith51 (θεωρώντας οτι έχει κάνει ήδη S-OFF και ENG HBOOT).

:O

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις απαιτήσεις του easy radio tool λέει για Windows και δεν αναφέρει τίποτα για linux.

System requirements:

Windows XP SP2 or higher

.NET Framework 4.0

HTC Sync (or ADB drivers)

Desire HD with stock kernel (or Apache14's 1.0.7 / 1.1.4 Sense)

It will not work on 1.72.405.3 or higher build, or new radio (12.28b.60.140e_26.03.02.26_M is ok). Downgrade first!!

Εξάλλου, το αρχείο του προγράμματος είναι exe. Προσπάθησα να το τρέξω μέσω wine σε Ubuntu, αλλά δεν κατάφερα κάτι, προφανώς λόγω όλων των εξαρτήσεων (βλπ παράθεση). Κατά συνέπεια, η δουλειά σου θα γίνει είτε σε Virtual Box, που αν δεν το έχεις ήδη στημμένο θα σου πάρει πολύ χρόνο και κόπο, είτε σε ένα μηχάνημα που τρέχεις Windows (XP κατά προτίμηση).

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να ρωτησω κάτι,

εχω κι εγω το HTC Desire HD όπως το αγόρασα (χωρίς root κ.λ.π.) αλλα με όλα τα upgrades της HTC (τρέχω Android 2.3.3 , HTC sense 2.1 κ.λ.π.). Η ερωτησή μου είναι: διαβάζω για το νέο sense 3.0 , ξέρει κάποιος ποτε η HTC θα το κάνει upgrade σε εμάς;;

Σας ευχαριστώ απο πρίν

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να ρωτησω κάτι,

εχω κι εγω το HTC Desire HD όπως το αγόρασα (χωρίς root κ.λ.π.) αλλα με όλα τα upgrades της HTC (τρέχω Android 2.3.3 , HTC sense 2.1 κ.λ.π.). Η ερωτησή μου είναι: διαβάζω για το νέο sense 3.0 , ξέρει κάποιος ποτε η HTC θα το κάνει upgrade σε εμάς;;

Σας ευχαριστώ απο πρίν

Καλημέρα.Κανείς δε ξέρει δυστυχώς το πότε και ΑΝ θα κάνει η HTC ένα τέτοιο δώρο σε μας.Το τελευταίο καιρό δεν υπάρχει κάποια τέτοια πληροφόρηση στον αέρα.Μακάρι όμως.

Follow me on XDA

Αγαπητέ elthis,

σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση σου. Υπάρχει κάπου στο διαδίκτιο συγκριση μεταξυ του sense 3.0 και του sense 2.1 να δω τις διαφορες / βελτιωσεις;

Και πάλι ευχαριστώ.

• Administrators
Υπάρχει κάπου στο διαδίκτιο συγκριση μεταξυ του sense 3.0 και του sense 2.1 να δω τις διαφορες / βελτιωσεις;

http://www.differencebetween.com/difference-between-htc-sense-2-0-and-vs-htc-sense-3-0/

Αν και το καλύτερο είναι να δεις τα διάφορα video που υπάρχουν στο youtube.

Modpic.gif

Οι 2 με full sense 3 ειναι ιδιες πανω-κατω ενω με parts sense3 TB fusion-Honeysense-Beatmod ειναι ειναι στη κορυφη...

Οι 2 με full sense 3.0 ποιες είναι;

Οι 2 με full sense 3.0 ποιες είναι;

Η μία του i00 και η άλλη η rcmix 3d kingdom 1.2.

Η μία του i00 και η άλλη η rcmix 3d kingdom 1.2.

Και η πρώτη είναι η πιο stock like. Σωστά;

Από τις δύο ποια να προτιμήσω και γιατί;

M' ενδιαφέρει να είναι stock like.

H i00 γιατί λέει "Flash new ROM through Clockwork"; Aπό Recovery δεν φλασάρουμε πάντα;

Edited by spdrosin

Και η πρώτη είναι η πιο stock like. Σωστά;

Από τις δύο ποια να προτιμήσω και γιατί;

M' ενδιαφέρει να είναι stock like

Ειναι σχεδον ιδιες...οι διαφορες τους δεν ειναι μεγαλες και εχουν τα ιδια σχεδον προβληματα.Βεβαια στο thread της kingdom δε θα βγαλεις ακρη αν θες κατι να πεις η να ρωτησεις.Εχουν μαζευτει ολοι οι καφροι και τα παιδια που εχουν προβλημα δε παιρνουν απαντηση.Ειναι κριμα να βλεπεις τον "μεγαλο" συνεχεια να προειδοποιει και να σβηνει posts.

Προσωπικη μου γνωμη ειναι να δοκιμασεις καποια απο τις δυο να δεις πως ειναι και να επιστρεψεις σε καποια που εχει κομματια μονο του sense 3.Καποιοι αυτη τη στιγμη δουλευουν το sense 3 του sensation και λογικα θα ειναι καλυτερο απο της ταμπλετας...;)

Το clocworkmod ειναι το recovery,spdrosin.

Follow me on XDA

Ειναι σχεδον ιδιες...οι διαφορες τους δεν ειναι μεγαλες και εχουν τα ιδια σχεδον προβληματα.Βεβαια στο thread της kingdom δε θα βγαλεις ακρη αν θες κατι να πεις η να ρωτησεις.Εχουν μαζευτει ολοι οι καφροι και τα παιδια που εχουν προβλημα δε παιρνουν απαντηση.Ειναι κριμα να βλεπεις τον "μεγαλο" συνεχεια να προειδοποιει και να σβηνει posts.

Προσωπικη μου γνωμη ειναι να δοκιμασεις καποια απο τις δυο να δεις πως ειναι και να επιστρεψεις σε καποια που εχει κομματια μονο του sense 3.Καποιοι αυτη τη στιγμη δουλευουν το sense 3 του sensation και λογικα θα ειναι καλυτερο απο της ταμπλετας...;)

Το clocwordmod ειναι το recovery,spdrosin.

Ε θα πάω για i00 τότε. Δε θέλω να επιστρέψω (νομίζω) σε ROM που έχει τμήματα του Sense 3.0 γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: να κάνω κάθε φορά τη διαδικασία φλασαρίσματος του κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ε θα πάω για i00 τότε. Δε θέλω να επιστρέψω (νομίζω) σε ROM που έχει τμήματα του Sense 3.0 γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: να κάνω κάθε φορά τη διαδικασία φλασαρίσματος του κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Γι' αυτό ακριβώς υπάρχει η TB-Fusion...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Γι' αυτό ακριβώς υπάρχει η TB-Fusion...

Oπότε είναι κι αυτή Full Sense. Τρεις δηλαδή στο σύνολο - όχι 2. :wacko:

Εχει δικιο ο Ανδρεας.Η TB Fusion οπως και καποιες αλλες τα εχουν ενσωματωμενα τα κομματια του sense 3.;)

Και δεν ειναι full sense 3.

Follow me on XDA