euzin500 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπερα Μετα το root που έδωσα να μομυ κάνουν είπα να κανω μερικά πειραματα με αποτέλεσμα να χάσω καποιες εφαρμογες συστηματος όπως τισ επαφές & to play store . Δεν μπορεσα να το επαναφέρω με restore γιατί δεν ειχα κανει και backup:X Δοκίμασα να περάσω μια Rom απο το XDA αλλά δεν μου αρέσει όπως η παλια καλή αν & πιάνει πολυ λιγότερο χώρο η καινούρια rom μου αφήνει αρκετο χωρο αλλά δεν είναι ευκολόχρηστη. Μπορείτε να μου πέιτε που μπορώ να βρώ την original Rom να τη ξαναπεράσω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στο xda ή στο shipped-roms.com δεν υπάρχει; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παίδες κάποιος οδηγός για root σε branded κινητό (T-Mobile) υπάρχει; Δεν μπορώ να το ρουτάρω με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Στο xda ή στο shipped-roms.com δεν υπάρχει; Εχω κατεβάσει απο το xda μερικες αλλά αλλές κολανε στην εκκινηση στο boot άλλη που κατεβασα έλειπαν μερικές εφαρμογές όπως το ράδιο το playstore ή δεν δεχοταν να κάνω εγκατάσταση κάποιες έφαρμογές. Απο το shipped-roms την είχε σε μορφή exe και δεν έβλεπε το κινητο. RUU_Marvel_S_HTC_Europe_2.26.401.3_Radio_47.23e.35.3038H_7.57.39.10M_release_261695_signed.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Aυτά τα .exe αρχεία τα τρέχεις από τον υπολογιστή, αφού συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή ;) Αν δεν μπορούσες να κάνεις τη σύνδεση, πέρασε το htc sync για να περαστούν οι drivers και ξαναδοκίμασε! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Aυτά τα .exe αρχεία τα τρέχεις από τον υπολογιστή, αφού συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή ;) Αν δεν μπορούσες να κάνεις τη σύνδεση, πέρασε το htc sync για να περαστούν οι drivers και ξαναδοκίμασε! Ναι το κατάλαβα αργότερα αλλά τελικά δεν δεχόταν τη συγκεκριμένη Ρομ μου εβγαζε σφάλμα συνέχεια οπότε αφου κατέβασα καμια 20αρια rom απο το XDA βρήκα μια που επαιξε και τώρα ξαναπερνάω όλες τις εφαρμογές & τα δεδομένα απο την αρχή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ποια κατέβασες; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Ποια κατέβασες; Την marvel_signed_030113_105647 Εκδοση Αndroid 2.3.5 . Αλλά μάλλον πρέπει να εχει κάποιο θέμα με το Gps δεν μου δείχνει το εικονιδειο & δεν ξέρω αν παίζει δεν το δοκίμασα πολυ μπορεί να φταιει το Navigon που έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δοκίμασε την Wildchild V3.3 Είναι πολύ καλή χωρίς sense. Η την Speed DROID v1.3 4.1.2 Αυτή είναι πολύ καλή αλλά έχει κάποια θεματάκια όπως είναι το Play store (κατεβάσεις το Link που έχουν ποσταρει στο θέμα) Πριν κάνεις κάτι ΠΆΝΤΑ back up!! Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δοκίμασε την Wildchild V3.3 Είναι πολύ καλή χωρίς sense. Η την Speed DROID v1.3 4.1.2 Αυτή είναι πολύ καλή αλλά έχει κάποια θεματάκια όπως είναι το Play store (κατεβάσεις το Link που έχουν ποσταρει στο θέμα) Πριν κάνεις κάτι ΠΆΝΤΑ back up!! Λέω να δοκίμασω κάποια στιγμή την Wildchild V3.3 διαβασα καλά πράγματα απλώς μια απορία ποια είναι η διαφορά της odex version με την deodex το ειδα και σε άλλες ROM Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos7575 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδια καλησπερα το wildfire μου δεν βλεπει το elm 327 bluetooth που εχω ενω το galaxy s3 του φιλου μου το βλεπει ! Εχουμε καποια λυση? ευχαριστω εκ τον προτερων Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikkolas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παιδια καλησπερα, καποιος γνωστος μου, μου το ζηταει να του το πουλησω. Το εχω κατι λιγοτερο απο 2 χρονια και σε πολυ καλη κατασταση και unrooted. Ποσο πιανει? 70 ευρω καλα ειναι να του το δωσω? ή ειναι πολλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδια πολλες φορές οταν με παίρνουν τηλέφωνο και μιλάω δεν ακούγεται στον άλλον. Διορθώνεται συνήθως με επανεκκινηση. Εχει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτο; Πως μπορω να το λύσω; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thra Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Υπαρχει περιπτωση στο μελλον να προκυψει patch που να κανει το wildfire S s-off ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Tελικα καταφερα και την περασα αυτη που λες αφου ξεκλειδωσα bootloader και εβαλα recovery. φιλε δεν σου κανει κανα νουμερο αυτη η ρομ οταν πας να εγκαταστησεις εφαρμογες απο το μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Γειά κ από εμένα παιδιά!!! Τό κορίτσι Μου έχει τό εν λόγο κινητό τό έχω κάνει root κ το είχα μέχρι τώρανα μες την μαμά son και Link2sd αλλά ξαφνικά άρχισε να λέει ότι γέμισε ο χώρος.προσπαθίσα να περάσω την wild Chile sense άλλα τν κινητό κολλάει στο logo HTC.καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sage Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Παίδες έχω την stock Rom rootαρισμένη και έχω 2 απορίες.. :worry: 1. Υπάρχει τρόπος να έχω αναφορά στα sms αλλά χωρίς να ακούγεται ο ήχος (ο οποίος είναι ίδιος με τον ήχο μηνύματος);; 2. Στα sms πως μπορώ να τα μετατρέψω σε κεφαλαία(αυτόματα κατά την αποστολή) γιατί αυτό το 70χαρακτήρες ανά σελίδα πονάει! Θέλω ξανά 160! :( Παράθεση ΗΜΜΥτης, αυτό λέει πολλά. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Η κοπελα μου εχει το κινητο και επειδη εβαλε πολλες φορες λαθος μοτιβο μπλοκαρε. Δεν θυμαται το email. Υπαρχει τροπος να το φτιαξει; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Η κοπελα μου εχει το κινητο και επειδη εβαλε πολλες φορες λαθος μοτιβο μπλοκαρε. Δεν θυμαται το email. Υπαρχει τροπος να το φτιαξει; Δεν θυμάστε το μοτίβο αλλά ούτε και το email της!! Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Δεν θυμάστε το μοτίβο αλλά ούτε και το email της!! Έκανα factory reset:) Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ενας φιλος εχι προβλημα με το digitizer, καποια σημεια δεν πατιουντε αλλα οχι παντα καποιες φορες παντιουντε καποιες οχι να αλαξουμε digitizer η λυνεται με καποιο τροπο? ειχε κανενας τετοιο προβλημα και το ελυσε καπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Aν το πρόβλημα δεν οφείλεται σε software και να λύνεται με hard reset (που δύσκολο κατά τη γνώμη μου), τότε το πιθανότερο είναι να φταίει ο digitizer και να θέλει μια επίσκεψη στο service :( Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) και πως κανουμε hard reset? εντιτ: με λιγο γκουγκλε το βρηκα οκ. Edited August 12, 2013 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Είχα διαβάσει έναν που είχε το ίδιο πρόβλημα και το ελυσε βάζοντας την wildchild v3.3 Για δοκίμασε το μπας και γίνει κάτι, ανταλλακτικό πάντως θα βρεις και στο ebay. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα μνήμης και έχετε ροοτ το κινητό Υπάρχει ένα θέμα που λέγεται "επέκταση μνήμης συσκευής " με έσωσε τώρα έχω πάνω από 1.5gb εσωτερική μνήμη! Edited August 18, 2013 by lokigr Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts