Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire S

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

Μετα το root που έδωσα να μομυ κάνουν είπα να κανω μερικά πειραματα με αποτέλεσμα να χάσω καποιες εφαρμογες συστηματος όπως τισ επαφές & to play store . Δεν μπορεσα να το επαναφέρω με restore γιατί δεν ειχα κανει και backup:X Δοκίμασα να περάσω μια Rom απο το XDA αλλά δεν μου αρέσει όπως η παλια καλή αν & πιάνει πολυ λιγότερο χώρο η καινούρια rom μου αφήνει αρκετο χωρο αλλά δεν είναι ευκολόχρηστη. Μπορείτε να μου πέιτε που μπορώ να βρώ την original Rom να τη ξαναπεράσω?

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες κάποιος οδηγός για root σε branded κινητό (T-Mobile) υπάρχει;

Δεν μπορώ να το ρουτάρω με τίποτα...

Στο xda ή στο shipped-roms.com δεν υπάρχει;

Εχω κατεβάσει απο το xda μερικες αλλά αλλές κολανε στην εκκινηση στο boot άλλη που κατεβασα έλειπαν μερικές εφαρμογές όπως το ράδιο το playstore ή δεν δεχοταν να κάνω εγκατάσταση κάποιες έφαρμογές.

Απο το shipped-roms την είχε σε μορφή exe και δεν έβλεπε το κινητο.

RUU_Marvel_S_HTC_Europe_2.26.401.3_Radio_47.23e.35.3038H_7.57.39.10M_release_261695_signed.exe

Aυτά τα .exe αρχεία τα τρέχεις από τον υπολογιστή, αφού συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή ;)

Αν δεν μπορούσες να κάνεις τη σύνδεση, πέρασε το htc sync για να περαστούν οι drivers και ξαναδοκίμασε!

Τhe end of an era...

Aυτά τα .exe αρχεία τα τρέχεις από τον υπολογιστή, αφού συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή ;)

Αν δεν μπορούσες να κάνεις τη σύνδεση, πέρασε το htc sync για να περαστούν οι drivers και ξαναδοκίμασε!

Ναι το κατάλαβα αργότερα αλλά τελικά δεν δεχόταν τη συγκεκριμένη Ρομ μου εβγαζε σφάλμα συνέχεια οπότε αφου κατέβασα καμια 20αρια rom απο το XDA βρήκα μια που επαιξε και τώρα ξαναπερνάω όλες τις εφαρμογές & τα δεδομένα απο την αρχή.

Ευχαριστώ

Ποια κατέβασες;

Την marvel_signed_030113_105647 Εκδοση Αndroid 2.3.5 .

Αλλά μάλλον πρέπει να εχει κάποιο θέμα με το Gps δεν μου δείχνει το εικονιδειο & δεν ξέρω αν παίζει δεν το δοκίμασα πολυ μπορεί να φταιει το Navigon που έβαλα.

Δοκίμασε την Wildchild V3.3

Είναι πολύ καλή χωρίς sense.

Η την Speed DROID v1.3 4.1.2

Αυτή είναι πολύ καλή αλλά έχει κάποια θεματάκια όπως είναι το Play store (κατεβάσεις το Link που έχουν ποσταρει στο θέμα)

Πριν κάνεις κάτι ΠΆΝΤΑ back up!!

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Δοκίμασε την Wildchild V3.3

Είναι πολύ καλή χωρίς sense.

Η την Speed DROID v1.3 4.1.2

Αυτή είναι πολύ καλή αλλά έχει κάποια θεματάκια όπως είναι το Play store (κατεβάσεις το Link που έχουν ποσταρει στο θέμα)

Πριν κάνεις κάτι ΠΆΝΤΑ back up!!

Λέω να δοκίμασω κάποια στιγμή την Wildchild V3.3 διαβασα καλά πράγματα απλώς μια απορία ποια είναι η διαφορά της odex version με την deodex το ειδα και σε άλλες ROM

Ευχαριστώ

Παιδια καλησπερα το wildfire μου δεν βλεπει το elm 327 bluetooth που εχω ενω το galaxy s3 του φιλου μου το βλεπει ! Εχουμε καποια λυση? ευχαριστω εκ τον προτερων Νικος

Παιδια καλησπερα, καποιος γνωστος μου, μου το ζηταει να του το πουλησω. Το εχω κατι λιγοτερο απο 2 χρονια και σε πολυ καλη κατασταση και unrooted. Ποσο πιανει? 70 ευρω καλα ειναι να του το δωσω? ή ειναι πολλα?

Παιδια πολλες φορές οταν με παίρνουν τηλέφωνο και μιλάω δεν ακούγεται στον άλλον. Διορθώνεται συνήθως με επανεκκινηση. Εχει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτο; Πως μπορω να το λύσω;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

• 3 weeks later...
Tελικα καταφερα και την περασα αυτη που λες αφου ξεκλειδωσα bootloader και εβαλα recovery.

φιλε δεν σου κανει κανα νουμερο αυτη η ρομ οταν πας να εγκαταστησεις εφαρμογες απο το μαρκετ

Γειά κ από εμένα παιδιά!!! Τό κορίτσι Μου έχει τό εν λόγο κινητό τό έχω κάνει root κ το είχα μέχρι τώρανα μες την μαμά son και Link2sd αλλά ξαφνικά άρχισε να λέει ότι γέμισε ο χώρος.προσπαθίσα να περάσω την wild Chile sense άλλα τν κινητό κολλάει στο logo HTC.καμιά ιδέα?

• 2 weeks later...

Παίδες έχω την stock Rom rootαρισμένη και έχω 2 απορίες.. :worry:

1. Υπάρχει τρόπος να έχω αναφορά στα sms αλλά χωρίς να ακούγεται ο ήχος (ο οποίος είναι ίδιος με τον ήχο μηνύματος);;

2. Στα sms πως μπορώ να τα μετατρέψω σε κεφαλαία(αυτόματα κατά την αποστολή) γιατί αυτό το 70χαρακτήρες ανά σελίδα πονάει! Θέλω ξανά 160! :(

ΗΜΜΥτης, αυτό λέει πολλά. :cool:

Η κοπελα μου εχει το κινητο και επειδη εβαλε πολλες φορες λαθος μοτιβο μπλοκαρε. Δεν θυμαται το email. Υπαρχει τροπος να το φτιαξει;

Η κοπελα μου εχει το κινητο και επειδη εβαλε πολλες φορες λαθος μοτιβο μπλοκαρε. Δεν θυμαται το email. Υπαρχει τροπος να το φτιαξει;

Δεν θυμάστε το μοτίβο αλλά ούτε και το email της!!

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Δεν θυμάστε το μοτίβο αλλά ούτε και το email της!!

Έκανα factory reset:)

• 2 weeks later...

ενας φιλος εχι προβλημα με το digitizer, καποια σημεια δεν πατιουντε αλλα οχι παντα καποιες φορες παντιουντε καποιες οχι

να αλαξουμε digitizer η λυνεται με καποιο τροπο?

ειχε κανενας τετοιο προβλημα και το ελυσε καπος?

Aν το πρόβλημα δεν οφείλεται σε software και να λύνεται με hard reset (που δύσκολο κατά τη γνώμη μου), τότε το πιθανότερο είναι να φταίει ο digitizer και να θέλει μια επίσκεψη στο service :(
Τhe end of an era...

Είχα διαβάσει έναν που είχε το ίδιο πρόβλημα και το ελυσε βάζοντας την wildchild v3.3

Για δοκίμασε το μπας και γίνει κάτι, ανταλλακτικό πάντως θα βρεις και στο ebay.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα μνήμης και έχετε ροοτ το κινητό

Υπάρχει ένα θέμα που λέγεται "επέκταση μνήμης συσκευής " με έσωσε τώρα έχω πάνω από 1.5gb εσωτερική μνήμη!

Edited by lokigr

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m