gnikosr Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 εχω βαλει εδω και 2 μερες την miui και εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να φτιαξω λογαριασμο για twitter απο κανενα app απο το μαρκετ μονο απο το internet μπορω να μπω.γνωριζει καποιος τι φταει? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Αν βάλω αυτή: http://galnetmiui.co.uk/landing/ics-builds/ Θα μπορώ να περάσω ελληνικα από το πακέτο που είναι στην πρώτη σελίδα? Επίσης η εγκατάσταση είναι όπως στην πρώτη σελίδα? Γιατί στο xda λένε να γίνουν όλα από recovery! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Λίγο απίθανο το βρίσκω να δουλέψει το language pack από άλλη έκδοση καθώς τα αρχεία που περιέχει το πακέτο θα είναι της παλιάς έκδοσης. Επίσης, εγώ που έχω κάνει και αυτή τη διαδικασία που λέει στην πρώτη σελίδα, καθώς και την απλή διαδικασία (απλά φλασάρισμα πάνω από την JVT) δεν είδα διαφορά. Δουλεύει πλέον και με gingerbread bootloaders και δεν βρίσκω τον λόγο να σου λέει να κάνεις όλη αυτη τη διαδικασία :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 ποιον kernel προτεινετε για MIUI 1.12.2?? αυτος που φοραει τωρα μου χαλαει λιγακι το μαυρο του κινητου στα video (κυριως) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ποιον kernel προτεινετε για MIUI 1.12.2?? αυτος που φοραει τωρα μου χαλαει λιγακι το μαυρο του κινητου στα video (κυριως) Εχω εχω τον glitch! Πολύ καλός..χωρίς κανένα lag. αν θες δοκίμασε και τον neo τον είχα αρκετό καιρό χωρίς προβλήματα απλά άλλαξα για δομική! Η μπαταρία νομίζω ότι ήταν σε καλύτερα επίπεδα με τον neo. Τώρα για τα χρώματα πειραματισου λίγο με το voodoo. Αν και νομίζω ότι έχει ένα θέματακί με τα video η Rom και Δεν θα κερδίσεις και πολλά αλλάζοντας kernel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με το home και το back button? Σε μένα ήθελε remap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 σκεφτομαι να περασω και εγω σε miui γιατι ειδα το jeans theme και τρελαθηκα... αυτη την στιγμη ειμαι με 2.2.1 και speedmod kernel... μιας και δεν εχω ασχολειθει πολυ με custom rom εχουμε κανενα οδηγο αναλυτικο για φλασαρισμα miui και αντιστοιχο kernel? αυτη την στιγμη υπαρχει καποιο σημαντικο bug στη miui? το jeans theme ειναι συμβατο με την τελευταια εκδοση miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 σκεφτομαι να περασω και εγω σε miui γιατι ειδα το jeans theme και τρελαθηκα... αυτη την στιγμη ειμαι με 2.2.1 και speedmod kernel... μιας και δεν εχω ασχολειθει πολυ με custom rom εχουμε κανενα οδηγο αναλυτικο για φλασαρισμα miui και αντιστοιχο kernel? αυτη την στιγμη υπαρχει καποιο σημαντικο bug στη miui? το jeans theme ειναι συμβατο με την τελευταια εκδοση miui? Στην πρώτη σελίδα έχει αναλυτικότατο οδηγό. Όσο για bugs όλες οι custom έχουν, αν δεν είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς τότε καλύτερα μην την περάσεις. Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 παιδια την Miui του galnet την εχει δοκιμασει κανεις??? φαινεται πραγματικα πολυ καλη και εχει καποια χαρακτηριστικα που καποιες αλλες ics δεν εχουν (οπως hw acceleration κ.α.) και απο καποια βιντεακια στο youtube φαινεται οτι τρεχει πολυ καλα... θελω πολυ να την δοκιμασω αλλα ειμαι εκτος βασης για φλασαρισματα... :( οποιος θελει Link εδω http://galnetmiui.co.uk/landing/ics-change-log/ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ελληνικα υπάρχουν? γιατί ακόμα δεν έχουν βγει ούτε για την τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 παιδια την Miui του galnet την εχει δοκιμασει κανεις??? φαινεται πραγματικα πολυ καλη και εχει καποια χαρακτηριστικα που καποιες αλλες ics δεν εχουν (οπως hw acceleration κ.α.) και απο καποια βιντεακια στο youtube φαινεται οτι τρεχει πολυ καλα... θελω πολυ να την δοκιμασω αλλα ειμαι εκτος βασης για φλασαρισματα... :( οποιος θελει Link εδω http://galnetmiui.co.uk/landing/ics-change-log/ Είναι απίστευτα γρήγορη και μου άρεσε πολύ! Την έβγαλα όμως γιατί είχε τρελή κατανάλωση μπαταρίας (σε 6 με 8 ώρες μου έπεφτε) το android OS δεν έπεφτε κάτω από 20% και το system κάπου στο 30. Επίσης είχε κάποια fc και το market.πριν κανένα μήνα όλα αυτα και με την weekly. Την stable δεν είχα καταφέρει να Την βάλω μου έκανε όλο bootloops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει MIUI απ' ευθείας από το miui.com και όχι από το miui.us ή αντίστοιχα sites; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει MIUI απ' ευθείας από το miui.com και όχι από το miui.us ή αντίστοιχα sites; αν την βαλεις απο εκει θα ειναι στα κινεζικα και οχι μεταφρασμενη :) ουτε εγω δοκιμασα την galnet miui ποτε. και με την κανονικη miui παντως δεν κρατουσε η μπαταρια καθολου.. χειροτερα απο cm7 ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 αν την βαλεις απο εκει θα ειναι στα κινεζικα και οχι μεταφρασμενη :) ουτε εγω δοκιμασα την galnet miui ποτε. και με την κανονικη miui παντως δεν κρατουσε η μπαταρια καθολου.. χειροτερα απο cm7 ηταν Άρα συνεχίζω να εγκαθιστώ από miui.us ; ΟΚ. Προσωπικά με τις τελευταίες MIUI δεν είχα θέμα με μπαταρία. Απλά εδώ και καιρό είμαι stock περιμένοντας να δω αν θα βγει official ICS. Αν λήξει το θέμα και ανακοινωθεί πως δεν, τότε θα γίνω πάλι flashaholic. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Άρα συνεχίζω να εγκαθιστώ από miui.us ; ΟΚ. Προσωπικά με τις τελευταίες MIUI δεν είχα θέμα με μπαταρία. Απλά εδώ και καιρό είμαι stock περιμένοντας να δω αν θα βγει official ICS. Αν λήξει το θέμα και ανακοινωθεί πως δεν, τότε θα γίνω πάλι flashaholic. :) Ε άμα βγει την περνάς! Έτσι κι αλλιώς θα σκάσει βόμβα εδώ άμα βγει ics :lol: Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν θα υπάρξει αναβάθμιση στο ICS για το Galaxy S, καθώς δεν περιέχεται στην λίστα με τις συσκευές που σκοπεύει να αναβαθμίσει η Samsung. Μην τρέφετε κάλπικες ελπίδες. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν θα υπάρξει αναβάθμιση στο ICS για το Galaxy S, καθώς δεν περιέχεται στην λίστα με τις συσκευές που σκοπεύει να αναβαθμίσει η Samsung. Μην τρέφετε κάλπικες ελπίδες. πιστεψε με,οι ελπιδες μας δεν αφορουν την σαμυ!!να ναι καλα η cyanogen Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 πιστεψε με,οι ελπιδες μας δεν αφορουν την σαμυ!!να ναι καλα η cyanogen Στην Samsung αναφερόμουν. Η κοινότητα σίγουρα θα προσφέρει απλόχερα και αυτή την έκδοση του λειτουργικού στο κινητό μας. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Στην Samsung αναφερόμουν. Η κοινότητα σίγουρα θα προσφέρει απλόχερα και αυτή την έκδοση του λειτουργικού στο κινητό μας. ε καλα ναι,απλα οι πιο πολοι εδω μεσα ψιλοαδιαφορουμε για το τι θα κανει η σαμυ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ειδικά αν δεις την που θα δώσουν στο S2 θα αρχίσεις και εσύ να αδιαφορείς για την samsung :p :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Μόνο εγώ περιμένω επίσημη δηλαδή; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ειδικά αν δεις την που θα δώσουν στο S2 θα αρχίσεις και εσύ να αδιαφορείς για την samsung :p :offtopic: Έχω παρακολουθήσει το εν λόγω βίντεο. Απογοήτευση, μόνο αυτό έχω να πω. Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Να θυμίσω ότι στο παρόν θέμα συζητάμε για MIUI roms και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αγνοούσα την ύπαρξη της. Γιατί μου φαίνεται ό,τι πιο εντυπωσιακό κυκλοφορεί για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εμενα με χαλάει το άσπρο φόντο. Βγήκε καμία μετάφραση από καμμια τελευταία 1.12.2+ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εμενα με χαλάει το άσπρο φόντο. Βγήκε καμία μετάφραση από καμμια τελευταία 1.12.2+ ; Μπορείς να παρακολουθείς εδώ για τις Ελληνικές μεταφράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts