amdnikos Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Από την εγκατάσταση της b και μετά έχω τρελαθεί στο reboot. :angry: Στα καλά καθούμενα κλείνει . Τι στο δι@ολο να κάνω ????????? :dizzy: Μου την έχει σπάσει τρελά :whip:. 2-3 φορές την ημέρα το ίδιο πράγμα . Υπάρχει λύση ???????????????? :help: Έκανες τον κόπο να διαβάσεις 2 post πιο πάνω?.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Δεν έχεις άδικο αλλά δεν έχω άλλη συσκευή και θέλω να δώ αν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου . Σωστά λές ότι η α δεν τα είχε αυτά τα προβλήματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Από την εγκατάσταση της b και μετά έχω τρελαθεί στο reboot. :angry: Στα καλά καθούμενα κλείνει . Τι στο δι@ολο να κάνω ????????? :dizzy: Μου την έχει σπάσει τρελά :whip:. 2-3 φορές την ημέρα το ίδιο πράγμα . Υπάρχει λύση ???????????????? :help: Επανέρχεσαι στην V10a απλά....και ησυχάζεις..!!!;) Ο ΤΡΟΠΟΣ......!!!! http://s1.directupload.net/images/110606/vztdboro.png ΤΟ LINK......!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Edited June 6, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Μια τελευταία ερώτηση πριν το επιχειρήσω . Παίζει να χαθεί η εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Μια τελευταία ερώτηση πριν το επιχειρήσω . Παίζει να χαθεί η εγγύηση ? Σε καμιά περίπτωση μιας και επανέρχεται (σε ότι και αν κάνεις) στο αρχικό του στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Σε καμιά περίπτωση μιας και επανέρχεται (σε ότι και αν κάνεις) στο αρχικό του στήσιμο. Δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος. Αν πάθει κάτι η συσκευή και δεν μπορέσει να επανέλθει... είσαι και εκτός εγγύησης. Γιαυτό συνήθως τονίζουμε ότι τέτοιες κινήσεις είναι στην αποκλειστική ευθύνη αυτού που την επιχειρεί και όχι αυτού που την προτείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) Δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος. Αν πάθει κάτι η συσκευή και δεν μπορέσει να επανέλθει... είσαι και εκτός εγγύησης. Γιαυτό συνήθως τονίζουμε ότι τέτοιες κινήσεις είναι στην αποκλειστική ευθύνη αυτού που την επιχειρεί και όχι αυτού που την προτείνει. Σωστός απλά εξυπακούεται (το ξέρει και ενα 10 χρόνο παιδί) οτι πάντα οταν σκαλίζουμε κάτι (από βόμβα μέχρι ένα τηλέφωνο) έχουμε και την ευθύνη....!!!! Εδώ μέσα υπάρχουν οι τρόποι. Η εκτέλεση αυτών είναι καθαρά αποκλειστική ευθύνη αυτού που την επιχειρεί.! Γνώμη μου παντός είναι ότι, ότι κάνεις κατά γραμμα, (η αν έχεις απορία ρωτάς εδώ μέσα) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..!! Edited June 6, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος. Αν πάθει κάτι η συσκευή και δεν μπορέσει να επανέλθει... είσαι και εκτός εγγύησης. Γιαυτό συνήθως τονίζουμε ότι τέτοιες κινήσεις είναι στην αποκλειστική ευθύνη αυτού που την επιχειρεί και όχι αυτού που την προτείνει. Αρα πάω service :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Αρα πάω service :( Αν η συσκευή δεν είναι προβληματική σε hardware από "μαμα" είναι πολύ δύσκολο να την κάνεις τούβλο (brick) Αναγκάστηκα μια φορά (που δεν είμαι και ο πιο έμπειρος) να φλασάρω το κινητό από το PC (διαδικασία χωρίς μπαταρία) χωρίς πρόβλημα. Με υπομονή και προσοχή στις οδηγίες, μπορείς να επανέλθεις από οποιαδηποτε σχεδόν software κατάσταση θα σου παρουσιαστεί. Από εκεί και πέρα βέβαια, αν σκαλίζεις το τηλέφωνο, η εγγυηση δεν σε καλύπτει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το επισκευάσεις στο σερβις. Αν χρειαστεί να σου φορτώσουν το λειτουργικό ξανά, θα δώσεις ένα ποσό και θα γίνει η δουλειά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Αρα πάω service :( Δεν εννοούσα αυτό να είμαι ειλικρινής. Και εγώ είμαι από αυτούς που προτείνουν να κάνεις τη διαδικασία μόνος σου (όπως όλοι μας την έχουμε κάνει) αλλά μόνο αν σιγουρευτείς ότι έχεις καταλάβει τι πρέπει να κάνεις. Δεν είναι δύσκολο πάντως. Εντούτοις όπως προείπα αναλαμβάνεις την ευθύνη για ότι κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Από την εγκατάσταση της b και μετά έχω τρελαθεί στο reboot. :angry: Στα καλά καθούμενα κλείνει . Τι στο δι@ολο να κάνω ????????? :dizzy: Μου την έχει σπάσει τρελά :whip:. 2-3 φορές την ημέρα το ίδιο πράγμα . Υπάρχει λύση ???????????????? :help: Επιστροφή στην α :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beastie Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Εγώ έχω πρόβλημα με το VPN. δεν συνδέεται με PPTP χωρίς κρυπτογράφηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Έχω το κινητό γύρω στο μήνα. Δεν το έχω πειράξει καθόλου (stock rom). Τρεις φορές έχει κολλήσει και χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία (τραγικό αφού είχα windows mobile κινητό htc και την μπαταρία δεν θυμάμαι να είχε χρειαστεί να την βγάλω για να ξεκολλήσει). Σήμερα μου έκανε το κορυφαίο. Έκανε restart μόνο του και χρειάστηκε να βγάλω δέκα φορές την μπαταρία αφού κόλλαγε στο logo LG. Όταν επιτέλους ξεκίνησε κανονικά είχε καταναλώσει το 20% της μπαταρίας. Σημειωτέον έχει την έκδοση 10b. Τι μου προτείνεται να κάνω να το στείλω για service η να περιμένω για 10c. Ευχαριστώ. Edited June 17, 2011 by TOM-F Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Έχω το κινητό γύρω στο μήνα. Δεν το έχω πειράξει καθόλου (stock rom). Τρεις φορές έχει κολλήσει και χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία (τραγικό αφού είχα windows mobile κινητό htc και την μπαταρία δεν θυμάμαι να είχε χρειαστεί να την βγάλω για να ξεκολλήσει). Σήμερα μου έκανε το κορυφαίο. Έκανε restart μόνο του και χρειάστηκε να βγάλω δέκα φορές την μπαταρία αφού κόλλαγε στο logo LG. Όταν επιτέλους ξεκίνησε κανονικά είχε καταναλώσει το 20% της μπαταρίας. Σημειωτέον έχει την έκδοση 10b. Τι μου προτείνεται να κάνω να το στείλω για service η να περιμένω για 10c. Ευχαριστώ. Αν το στειλεις για service δεν θα κανουν τιποτα η συσκευη εχει προβλημα κατασκευαστικο ,μπορεις να το δεις με μια αναζητηση στο Google. 1.Κανε υπομονη , Η Lg εχει υποσχεθει update. 2. Γινε κάφρος και πουλα το 3. Χαρισέ το σε άπορους 4. Κανε Hard Reset γιατι πιθανοτατα με τοσα reboot το κινητο τα χει δει ολα (σοβαρα, θα συμπεριφερθει πιο ομαλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 (edited) Έχω το κινητό γύρω στο μήνα. Δεν το έχω πειράξει καθόλου (stock rom). Τρεις φορές έχει κολλήσει και χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία (τραγικό αφού είχα windows mobile κινητό htc και την μπαταρία δεν θυμάμαι να είχε χρειαστεί να την βγάλω για να ξεκολλήσει). Σήμερα μου έκανε το κορυφαίο. Έκανε restart μόνο του και χρειάστηκε να βγάλω δέκα φορές την μπαταρία αφού κόλλαγε στο logo LG. Όταν επιτέλους ξεκίνησε κανονικά είχε καταναλώσει το 20% της μπαταρίας. Σημειωτέον έχει την έκδοση 10b. Τι μου προτείνεται να κάνω να το στείλω για service η να περιμένω για 10c. Ευχαριστώ. Μια είναι η λύση (ούτε να το πουλήσεις ούτε τίποτα) να βάλεις την V10a και καθάρισες..... όσα παιδιά είχαν προβλήματα τέτοιου είδους (είχαν μέσα την v10b) τα ξεπέρασαν βάζοντας την v10a. Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 (Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X ) με καλό διάβασμα στο#5 post και κάνοντας βήμα βήμα της οδηγίες θα είσαι ο.κ....!!! και με την βοήθεια την δικιά μας βεβαίως βεβαίως....!!;) Edited June 17, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Άρα θα περιμένω για αναβάθμιση γιατί δεν θέλω να έχω κανένα πρόβλημα με την εγγύηση. Κατά τα άλλα το κινητό πετάει, εάν δεν είχα και τα κολληματάκια θα ήταν super. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 εκτος κ αν το πας 3-4 φορες κ αποφασησουνε να ασχοληθουνε κ σου βαλουνε την v10a.ετσι εγινε σε εμενα τουλαχιστον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Να κάνω μια ερώτηση εάν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το μόνο πρόβλημα που έχω με το τηλέφωνο είναι ότι κάποιες φορές και συνήθως τα πρωινά(αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω γιατί τα πρωινά) ενώ με παίρναν τηλέφωνο και τους έδειχνε ότι χτυπούσε κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτε και αυτό γιατί όταν πατούσα το power on τότε καταλάβαινα ότι ήταν στην οθόνη που περιμένει να του δώσω το pin, οπότε μέχρι να δώσω pin δεν είχα τηλέφωνο(αυτό δεν κατάλαβα εάν είναι το reboot που περιγράφουν αυτοί που έχουν το σχετικό πρόβλημα μιας και με το reboot εγώ καταλαβαίνω την διαδικασία που κάνει η συσκευή όταν κάνει εκκίνηση με τους ήχους και τον μηδενισμό του μετρητή για το πόσες ώρες δουλεύει κ.λ.π. εμένα αυτά δεν τα κάνει οπότε δεν έπαιρνα χαμπάρι για το πότε έμενα χωρίς τηλέφωνο). Αυτό το έλυσα ξετικάροντας την ερώτηση για pin οπότε την μόνη στιγμή που μένω χωρίς τηλέφωνο είναι μέχρι να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία. Τώρα η ερώτηση είναι η εξής: Επειδή είμαι με τη 10b, εάν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και δοκίμασε να περάσει την 10a εάν του διορθώθηκε το πρόβλημα. Και δεύτερον αντί να περάσω όλη την rom μήπως να περνούσα μόνο την baseband της 10a η και ακόμα την καινούργια την 606; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Να κάνω μια ερώτηση εάν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το μόνο πρόβλημα που έχω με το τηλέφωνο είναι ότι κάποιες φορές και συνήθως τα πρωινά(αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω γιατί τα πρωινά) ενώ με παίρναν τηλέφωνο και τους έδειχνε ότι χτυπούσε κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτε και αυτό γιατί όταν πατούσα το power on τότε καταλάβαινα ότι ήταν στην οθόνη που περιμένει να του δώσω το pin, οπότε μέχρι να δώσω pin δεν είχα τηλέφωνο(αυτό δεν κατάλαβα εάν είναι το reboot που περιγράφουν αυτοί που έχουν το σχετικό πρόβλημα μιας και με το reboot εγώ καταλαβαίνω την διαδικασία που κάνει η συσκευή όταν κάνει εκκίνηση με τους ήχους και τον μηδενισμό του μετρητή για το πόσες ώρες δουλεύει κ.λ.π. εμένα αυτά δεν τα κάνει οπότε δεν έπαιρνα χαμπάρι για το πότε έμενα χωρίς τηλέφωνο). Αυτό το έλυσα ξετικάροντας την ερώτηση για pin οπότε την μόνη στιγμή που μένω χωρίς τηλέφωνο είναι μέχρι να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία. Τώρα η ερώτηση είναι η εξής: Επειδή είμαι με τη 10b, εάν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και δοκίμασε να περάσει την 10a εάν του διορθώθηκε το πρόβλημα. Και δεύτερον αντί να περάσω όλη την rom μήπως να περνούσα μόνο την baseband της 10a η και ακόμα την καινούργια την 606; Τυπικό πρόβλημα. Μια λύση είναι να απενεργοποιήσεις το αίτημα για pin. Οποτε θα γλιτώσεις από αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 οντως εχει συμβει σε αρκετους,δοκιμασε να περασεις την 10α,πιθανον να στρωσει,αλλη λυση πιο απλη ειναι αυτη που γραφει ο tsaglis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Να κάνω μια ερώτηση εάν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το μόνο πρόβλημα που έχω με το τηλέφωνο είναι ότι κάποιες φορές και συνήθως τα πρωινά(αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω γιατί τα πρωινά) ενώ με παίρναν τηλέφωνο και τους έδειχνε ότι χτυπούσε κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτε και αυτό γιατί όταν πατούσα το power on τότε καταλάβαινα ότι ήταν στην οθόνη που περιμένει να του δώσω το pin, οπότε μέχρι να δώσω pin δεν είχα τηλέφωνο(αυτό δεν κατάλαβα εάν είναι το reboot που περιγράφουν αυτοί που έχουν το σχετικό πρόβλημα μιας και με το reboot εγώ καταλαβαίνω την διαδικασία που κάνει η συσκευή όταν κάνει εκκίνηση με τους ήχους και τον μηδενισμό του μετρητή για το πόσες ώρες δουλεύει κ.λ.π. εμένα αυτά δεν τα κάνει οπότε δεν έπαιρνα χαμπάρι για το πότε έμενα χωρίς τηλέφωνο). Αυτό το έλυσα ξετικάροντας την ερώτηση για pin οπότε την μόνη στιγμή που μένω χωρίς τηλέφωνο είναι μέχρι να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία. Τώρα η ερώτηση είναι η εξής: Επειδή είμαι με τη 10b, εάν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και δοκίμασε να περάσει την 10a εάν του διορθώθηκε το πρόβλημα. Και δεύτερον αντί να περάσω όλη την rom μήπως να περνούσα μόνο την baseband της 10a η και ακόμα την καινούργια την 606; Βάλε την οθόνη να κλειδώνει - ξεκλειδώνει με ΜΟΤΙΒΟ ρυθμίσεις - τοποθεσία & ασφάλεια - αλλαγή του κλειδώματος οθόνης - να χρησιμοποιείται ορατό μοτίβο. http://s1.directupload.net/images/110617/i5aff352.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psikapami Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ρε παιδια εγω ψαχνω πολλες μερες να δω πως γινονται δυο πραγματα και δεν μπορω να βρω ακρη καθολου. Πρωτον πως γινεται να βαλεις να μην σου δειχνει της επαφες της σιμ, επειδη μου βγαζει συμβολα-τετραγωνα οπου εχω ελληνικους χαρακτηρες. Και δευτερον, πως κανει φραγη σε κλησεις ή και σμσ απο συγκεκριμενα νουμερα. Επισης, μιας που εχει gorilla glass αξιζει να του παρω screen protector; Βλακεια μου φαινεται, εχω δει βιντεακια τρελλα και η οθονη δεν γρατζουνιεται με καμια δυναμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ρε παιδια εγω ψαχνω πολλες μερες να δω πως γινονται δυο πραγματα και δεν μπορω να βρω ακρη καθολου. Πρωτον πως γινεται να βαλεις να μην σου δειχνει της επαφες της σιμ, επειδη μου βγαζει συμβολα-τετραγωνα οπου εχω ελληνικους χαρακτηρες. Και δευτερον, πως κανει φραγη σε κλησεις ή και σμσ απο συγκεκριμενα νουμερα. Επισης, μιας που εχει gorilla glass αξιζει να του παρω screen protector; Βλακεια μου φαινεται, εχω δει βιντεακια τρελλα και η οθονη δεν γρατζουνιεται με καμια δυναμη. Μπες επαφές πάτα το 1ο πλήκτρο από τα αριστερά. More > Display Options > usim και ξετίκαρε το! πάρε screen protector καλό θα κάνει Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psikapami Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) Μπες επαφές πάτα το 1ο πλήκτρο από τα αριστερά. More > Display Options > usim και ξετίκαρε το! πάρε screen protector καλό θα κάνει Δεν την εχει την επιλογη! Μου εχει μονο only show contracts with phones, sort list by viw contact names as κι απο κατω που εχει τι θα δειχνει και θα επρεπε να τα εχει το usim εχει PG PC suite (που μαλλον ειναι της συσκευης) και το account μου στο google. Και παρολου μου εχω τικαρισμενο μονο το google account αυτο μου τα δειχνει ολα, συν τα σπασμενα-γραμμικη Β ονοματα τις σιμ. Αναφερω κιολας οτι η ρομ μου δεν ειναι μαμα ειναι πειραγμενο, ισως οφειλεται εκει. Το πηρα ετοιμο σενιο κ δεν ξερω ποια ρομ εχει ομως Edited June 19, 2011 by psikapami Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Να κάνω μια ερώτηση εάν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το μόνο πρόβλημα που έχω με το τηλέφωνο είναι ότι κάποιες φορές και συνήθως τα πρωινά(αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω γιατί τα πρωινά) ενώ με παίρναν τηλέφωνο και τους έδειχνε ότι χτυπούσε κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτε και αυτό γιατί όταν πατούσα το power on τότε καταλάβαινα ότι ήταν στην οθόνη που περιμένει να του δώσω το pin, οπότε μέχρι να δώσω pin δεν είχα τηλέφωνο(αυτό δεν κατάλαβα εάν είναι το reboot που περιγράφουν αυτοί που έχουν το σχετικό πρόβλημα μιας και με το reboot εγώ καταλαβαίνω την διαδικασία που κάνει η συσκευή όταν κάνει εκκίνηση με τους ήχους και τον μηδενισμό του μετρητή για το πόσες ώρες δουλεύει κ.λ.π. εμένα αυτά δεν τα κάνει οπότε δεν έπαιρνα χαμπάρι για το πότε έμενα χωρίς τηλέφωνο). Αυτό το έλυσα ξετικάροντας την ερώτηση για pin οπότε την μόνη στιγμή που μένω χωρίς τηλέφωνο είναι μέχρι να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία. Τώρα η ερώτηση είναι η εξής: Επειδή είμαι με τη 10b, εάν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και δοκίμασε να περάσει την 10a εάν του διορθώθηκε το πρόβλημα. Και δεύτερον αντί να περάσω όλη την rom μήπως να περνούσα μόνο την baseband της 10a η και ακόμα την καινούργια την 606; Φιλε ειχα το προβλημα με τις κλησεις στην V10b και αφου ειχα τρελαθει να ψαχνω λυσεις για να το φτιαξω ξαναπερασα τη V10a και ολα τελεια μεχρι τωρα..Δε θεωρω λυση να βγαλεις τον pin για παλι θα κανει τις επανεκκηνισεις οποτε ή βαλε μονος σου τη V10a ή πηγαινε το στο service της lg να σου τη βαλουν αυτοι αν φοβασαι. Ρε παιδια εγω ψαχνω πολλες μερες να δω πως γινονται δυο πραγματα και δεν μπορω να βρω ακρη καθολου. Πρωτον πως γινεται να βαλεις να μην σου δειχνει της επαφες της σιμ, επειδη μου βγαζει συμβολα-τετραγωνα οπου εχω ελληνικους χαρακτηρες. Και δευτερον, πως κανει φραγη σε κλησεις ή και σμσ απο συγκεκριμενα νουμερα. Επισης, μιας που εχει gorilla glass αξιζει να του παρω screen protector; Βλακεια μου φαινεται, εχω δει βιντεακια τρελλα και η οθονη δεν γρατζουνιεται με καμια δυναμη. Οπως και να χει βαλε ενα screen-protector και δε θα χασεις τιποτα..δυο φορες εγινε κατι στο κινητο μου και πραγματικα δε θελω να ξερω τι αποτελεσμα θα ειχα αν δεν φοραγε ζελατινα.Α και τωρα που εχουμε καλοκαιρι με μπανια κλπ εχε κατα νου οτι οι κοκκοι της αμμου στη παραλια ειναι πιο σκληροι απο το gorilla glass που σημαινει οτι το γδερνουν ανετα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts