grego_z Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εχω ενα SE Χperia Mini (ST15i) , ενω ολα δουλευαν μια χαρα, εβαλα μια εφαρμογη απο το play store για "ζωντανη ταπετσαρια". Απο εκεινη τη στιγμη το κινητο δεν κανει περιστροφη της οθονη, ουτε στην αρχικη οθονη (που εμφανιζεται αυτη η ταπετσαρια που περασα ειτε και με οποιαδιποτε αλλη προεγκατεστιμενη), ουτε επισεις και στο μενου (δλδ οπου εμφανιζεται η ταπετσαρια παθαινει το κολλημα). αν μπω στις ρυθμισεις η σε οποιαδιποτε αλλη εφαρμογη εκει κανει κανονικα την περιστροφη... εκανα απεγκατασταση της εφαρμογης αμεσως αλλα το προβλημα συνεχιζεται, έκανα ενημερωση λογισμικου απο το Sony PC Companion (παρολο που ειχα την εκδοση 4.0.4) καθως και απο SEUS αλλα εξακολουθει να εχει το ιδιο προβλημα.... Ελπιζω να μπορεσει καποιος να βοηθησει... Ευχαριστω παιδια..... Μήπως με την εγκατάσταση της συγκεκριμένης ταπετσαρίας, χάθηκαν οι ρυθμίσεις για την αυτόματη περιστροφή της οθόνης??? Έλεγξε τις ρυθμίσεις και ενημέρωσέ μας... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα. Ρυθμίσεις --> Οθόνη --> Αυτόματη περιστροφή (πρέπει να είναι τσεκαρισμένο) Δοκίμασε να δεις αν δουλεύει η περιστροφή με κάποια ταπετσαρία που δεν είναι live (μια απλή φωτογραφία δηλαδή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1650345 ;) Σε ευχαριστουμε αρχοντα! και απο μπαταρια ευτυχως δεν καταναλωνει πολυ οταν ειναι standby το κινητο Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μπορω να αλλαξω το μπλε χρωμα που εχει το συστημα του android? τι διαφορα εχει το widget απ'τη συντομευση στην επιφανεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μπορω να αλλαξω το μπλε χρωμα που εχει το συστημα του android? τι διαφορα εχει το widget απ'τη συντομευση στην επιφανεια? Το μπλέ των επιλογών και της μπάρας εννοείς, φαντάζομαι.. Μόνο με root. Η διαφορά είναι ότι το widget είναι δυναμικό ενώ η συντόμευση στατική. Συντόμευση μπορείς να κάνεις μόνο το εικονίδιο της εφαμρογής ή κάποια σημεία των ρυθμίσεων/φακέλων για γρήγορη πρόσβαση. Widget, πχ, είναι το ρολόι που έχεις που κάνει refersh. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MasterCrafterGR Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Thnx, κατάλαβα. Απλώς μπερδεύει το 4.1 στην αρχή του update, αφού επίσημα η jb ονομάζεται 4.1 Φίλε απλά η Sony το ονόμασε έτσι ;) Π.χ. το SE 4.0.2.A.0.62 δεν είναι το Android 4.0.2 αλλά το 2.3.4 ;) Παιδιά έβαλα εχτές λάθος ROM (αντί για Mini έβαλα Mini PRO) και τώρα δεν δουλεύει η οθόνη(η αφή) τι να κάνω? Έκανα Format με ROMS,άλλαξα Kernels αλλά τίποτα. Έκανα και Re-Install μέσω του SEUS αλλά πάλι τίποτα. Δοκίμασα κάτι ZIPs από το XDA και η Touch δουλεύει τώρα μερικός(τα Touch Buttons) Τι να κάνω? Βοήθεια. Ευχαριστώ,MasterCrafterGR Edited November 18, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Στα μηνυματα σας φαινονται οι φατσουλες που σας στελνουν ? Στο xperia mini νομιζω πριν την αναβαθμηση φαινοντουσαν ενω τωρα τις δειχνει ετσι : D : ) Υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσω ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Στα μηνυματα σας φαινονται οι φατσουλες που σας στελνουν ? Στο xperia mini νομιζω πριν την αναβαθμηση φαινοντουσαν ενω τωρα τις δειχνει ετσι : D : ) Υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσω ? Φαίνονταν και φαίνονται σε όλες τις εκδόσεις. Μήπως έχεις σταματήσει κάποια εφαρμόγή που τις βοηθάει να εμφανιστούν ? Ψάξε το , έπρεπε να φαίνονται. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Φαίνονταν και φαίνονται σε όλες τις εκδόσεις. Μήπως έχεις σταματήσει κάποια εφαρμόγή που τις βοηθάει να εμφανιστούν ? Ψάξε το , έπρεπε να φαίνονται. Εχω περασει την rom Real ICS Lite r4, λες να φταιει αυτο ? Αλλα και παλι θυμαμαι φαινοντουσαν.. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπερα. τελικα εχει λυθει η υπερθερμανση με την αις κριμ? οι καινουργιες παρτιδες την εχουν εγκατεστημενη τη νεα εκδοση? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 καλησπερα. τελικα εχει λυθει η υπερθερμανση με την αις κριμ? οι καινουργιες παρτιδες την εχουν εγκατεστημενη τη νεα εκδοση? ευχαριστω. Ναι, έχει λυθεί.. Οι καινούριες παρτίδες σίγουρα την έχουν αλλά κ να πετύχεις συσκευή που να μην την έχει, είναι πολύ εύκολο να την περάσεις. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 ευχαριστω φιλε αν και δε νομιζω να διαθετουν την αιςκριμ απο τη μανα τους. μαλλον πρεπει να την περασει κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 το προβλημα με τα frames του βιντεο λυθηκε η σκοπευουν να το λυσουν στο μελλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μόλις παρατήρησα ένα πρόβλημα στην εφαρμογή των επαφών του τηλεφώνου στο Mini μου με το τελευταίο ICS 4.0.4 (.587). Αν δημιουργήσω καινούργια ομάδα επαφών, όσες επαφές βάζω σε αυτές ΔΕΝ εμφανίζονται στην κοινή λίστα των επαφών και επίσης δεν εμφανίζονται όταν κάνω search στις επαφές. Αυτό δε συμβαίνει σε όσες επαφές βάλω στις default ομάδες της εφαρμογής (Συνάδελφοι, Φίλοι, Οικογένεια), παρά ΜΟΝΟ σε όσες βάζω σε δημιουργημένες από μένα ομάδες επαφών. Επίσης έχω την εντύπωση ότι αυτές οι επαφές δεν περιλαμβάνονται στο backup των επαφών που δημιουργώ στην κάρτα μνήμης, καθότι ο αριθμός των επαφών που αναφέρεται κατά τη διαδικασία του backup (όταν προχωράει η μπλε μπάρα), είναι μικρότερος από αυτόν που εμφανίζεται όταν δεν έχω δημιουργήσει ομάδες. Έχω τσεκάρει το θέμα σε Xperia J και Tipo και ΔΕΝ το εμφανίζουν το πρόβλημα. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι bug στο firmware του Mini. Μπορεί κάποιος κάτοχος Mini σας παρακαλώ να το τσεκάρει και να κάνει ένα post για να ξέρουμε σίγουρα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Με την προηγούμενη έκδοση μπορούσα να δω video από όλες τις ιστοσελίδες ενώ τώρα με την ics μου βγάζει έναν κύβο εκεί που είναι και δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποια video (όχι παντού σε ορισμένες σελίδες)!υπάρχει καποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 καλησπερα και παλι.ξερετε σε ποια καταστηματα το εχουν ακομα διαθεσιμο? απο ποτε περιπου κυκλοφορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Με την προηγούμενη έκδοση μπορούσα να δω video από όλες τις ιστοσελίδες ενώ τώρα με την ics μου βγάζει έναν κύβο εκεί που είναι και δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποια video (όχι παντού σε ορισμένες σελίδες)!υπάρχει καποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω; Το flash player φταιει. Πρεπει να βρει το .apk και να το εγκαταστησεις στην συσκευη σου. Καθως η ics δεν το εχει ενεργοποιημενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Με την προηγούμενη έκδοση μπορούσα να δω video από όλες τις ιστοσελίδες ενώ τώρα με την ics μου βγάζει έναν κύβο εκεί που είναι και δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποια video (όχι παντού σε ορισμένες σελίδες)!υπάρχει καποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω; Για δοκιμασε να περασεις αυτο https://www.dropbox.com/s/icwnogi0ie93nvg/adopisflashpaixtis_11.1.7z :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Με την προηγούμενη έκδοση μπορούσα να δω video από όλες τις ιστοσελίδες ενώ τώρα με την ics μου βγάζει έναν κύβο εκεί που είναι και δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάποια video (όχι παντού σε ορισμένες σελίδες)!υπάρχει καποιο πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσω; Πήγαινε στις ρυθμίσεις του browser->Για προχωρημένους->Ενεργ. πρόσθετων->Πάντα ενεργοποιημ. Εννοείται ότι πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα το flash. Κατέβασε την τελευταία έκδοση από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer ή εδώ: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Το καλύτερο ευχαριστώ για τη βοήθεια μου θα ήταν να δοκιμάσεις το πρόβλημα που αναφέρω στο παραπάνω post μου και να μας πεις αν συμβαίνει και σε σένα. Θα το εκτιμούσα πολύ.:) Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μόλις παρατήρησα ένα πρόβλημα στην εφαρμογή των επαφών του τηλεφώνου στο Mini μου με το τελευταίο ICS 4.0.4 (.587). Αν δημιουργήσω καινούργια ομάδα επαφών, όσες επαφές βάζω σε αυτές ΔΕΝ εμφανίζονται στην κοινή λίστα των επαφών και επίσης δεν εμφανίζονται όταν κάνω search στις επαφές. Αυτό δε συμβαίνει σε όσες επαφές βάλω στις default ομάδες της εφαρμογής (Συνάδελφοι, Φίλοι, Οικογένεια), παρά ΜΟΝΟ σε όσες βάζω σε δημιουργημένες από μένα ομάδες επαφών. Επίσης έχω την εντύπωση ότι αυτές οι επαφές δεν περιλαμβάνονται στο backup των επαφών που δημιουργώ στην κάρτα μνήμης, καθότι ο αριθμός των επαφών που αναφέρεται κατά τη διαδικασία του backup (όταν προχωράει η μπλε μπάρα), είναι μικρότερος από αυτόν που εμφανίζεται όταν δεν έχω δημιουργήσει ομάδες. Έχω τσεκάρει το θέμα σε Xperia J και Tipo και ΔΕΝ το εμφανίζουν το πρόβλημα. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι bug στο firmware του Mini. Μπορεί κάποιος κάτοχος Mini σας παρακαλώ να το τσεκάρει και να κάνει ένα post για να ξέρουμε σίγουρα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Μολις τωρα το δοκιμασα στο δικο μου Mini pro και δεν κανει αυτο που κανει σε σενα. Συγκεκριμενα, εκανα μια ομδα και περασα δυο επαφες στην ομαδα αυτη, και τις δειχνει κανονικα. Επισης, εχω χρησιμοποιησει εδω και καιρο, μια default ομαδα με περασμενες καποιες απο τις επαφες μου και παλι ολα καλα. Εκανα και το backup μια χαρα. Εχουμε την ιδια εκδοση.587 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ότι προσπάθησα να κατεβάσω μου έλεγε ανεπιτυχης λήψη,ενώ με το google play μου έβγαλε σφάλμα,που απ'ότι είδα απο κάτω στα σχόλια το έχει βγάλει και σε άλλους :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 έβαλα εξώφυλά σε μερικά τραγούδια στο iTunes τα αντικατέστησα στο τηλ αλλά δεν δείχνει τα εξώφυλλα! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μολις τωρα το δοκιμασα στο δικο μου Mini pro και δεν κανει αυτο που κανει σε σενα. Συγκεκριμενα, εκανα μια ομδα και περασα δυο επαφες στην ομαδα αυτη, και τις δειχνει κανονικα. Επισης, εχω χρησιμοποιησει εδω και καιρο, μια default ομαδα με περασμενες καποιες απο τις επαφες μου και παλι ολα καλα. Εκανα και το backup μια χαρα. Εχουμε την ιδια εκδοση.587 Εννοείς ότι αυτές τις 2 επαφές τις δείχνει στην κοινή λίστα όλων των επαφών? Κι όταν κάνεις search στις βγάζει κανονικά στα αποτελέσματα? Με τις default ομάδες δεν υπάρχει πρόβλημα όπως προανέφερα. Όπως προείπα έχω τσεκάρει J και Tipo και δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα. Τσέκαρα όμως σήμερα το Xperia Go ενός φίλου μου, ο οποίος το είχε αγοράσει με ICS και το αναβάθμισε σε .587 και το παρουσιάζει το πρόβλημα και σε αυτόν. Μπορεί το πρόβλημα να είναι σε firmwares συγκεκριμένων μοντέλων. Όχι στο ίδιο το Android. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος με Mini (όχι το Pro)? Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπερα !! Στο συγκεκριμενο κινητο και ενω το μονο που θυμαμαι να εκανα τελευταια ειναι συνδεση με moborobo μου αλλαξε μονο του την γραμματοσειρα στο νεο μηνυμα. Οταν γραφω εχει διαφορετικη, με λιγο διαφορετικα γραμματα κ μεγαλυτερα κενα. Αφου το στειλω και στα εισερχομενα ειναι οπως πριν. Και οταν παταω π.χ. γ, τα τρια γραμματα απο πανω του φαινονται κανονικα.. πως μπορω να το διορθωσω αυτο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα! Είχα εγκατεστημένο το "no led" και με είχε βολέψει πολύ με τις ειδοποιήσεις sms αναπάντητες κλπ. Με την τελευταία αναβάθμιση όμως πριν καμιά βδομάδα άρχισαν τα όργανα. Άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι. Υπάρχει κανένα παρόμοιο να το αντικαταστήσω; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Καλησπέρα! Είχα εγκατεστημένο το "no led" και με είχε βολέψει πολύ με τις ειδοποιήσεις sms αναπάντητες κλπ. Με την τελευταία αναβάθμιση όμως πριν καμιά βδομάδα άρχισαν τα όργανα. Άλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι. Υπάρχει κανένα παρόμοιο να το αντικαταστήσω; Και εγω το χρησιμοποιω χωρις κανενα προβλημα παρ'ολο που εχω κανει την αναβαθμιση, Μηπως να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις μπας και στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts