spyrossss Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 δοκιμασε αυτην την εφαρμογη : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result αφησε το κινητο να ξεφορτησει και μετα φορτησε το 100% μετα ανοιξε αυτην την εφαρμογη και κανε battery calibration ελπιζω να βοηθησα! :DΤο έχω κάνει αλλά κάνει πάλι τα ίδια ... Ευχαριστώ πάντως ... Καμία άλλη λύση ?? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Έχω την "4.1.Β.0.587"(Root με unlocked bootloader) και μου τελειώνει γρήγορα η μπαταρία ... Υπάρχει καμία λύση για μην τελειώνει ?? Υ.Γ :Το αφήνω 8 ώρες να φορτίσει (κλειστό) και ανάβει πράσινο λαμπάκι μου σημαίνει ότι φόρτισε ...Το ανοίγω και η μπαταρία είναι στο 98 % ... μηπως εχεις βαλει καποια custom rom? με την φορτιση το πρασινο λαμπακι νομιζω αναβει μετα το 95% το κινητο φορτιζει μεχρι το 100% και μετα να παει στο 95% και ξαναφορτιζει οποτε λογικο ειναι Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Είχα custom rom αλλά τώρα έχω την official αλλά λίγο να μπω στο internet και να παίξω κανένα game η μπαταρία φεύγει για πλάκα δηλαδή 15 % με 30 λεπτά χρήσης ... Μήπως έχει κανένα πρόβλημα η μπαταρία ?? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Είχα custom rom αλλά τώρα έχω την official αλλά λίγο να μπω στο internet και να παίξω κανένα game η μπαταρία φεύγει για πλάκα δηλαδή 15 % με 30 λεπτά χρήσης ... Μήπως έχει κανένα πρόβλημα η μπαταρία ?? Τώρα τελευταία μου τα κάνει κι εμένα αυτά τα νερά. Λογικά κάτι του προκαλεί battery drain. Δες τι αλλγές έχεις κάνει από όταν παρατήρησες το πρόβλημα. Το λαμπάκι ανάβει - στην stock τουλάχιστον - μετά το 90%. Οπότε δεν είναι παράλογο να το βγάζεις και να είναι στο 98%. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το αφήνω 8 ώρες λογικό είναι να έχει φορτίσει η μπαταρία ε ?? Με το που ανοίγω το κινητό έχει 98% μπαταρία ... Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το αφήνω 8 ώρες λογικό είναι να έχει φορτίσει η μπαταρία ε ?? Με το που ανοίγω το κινητό έχει 98% μπαταρία ... Κι εμένα έτσι. 96, 97, 98%. Σε ένα από αυτά παίζω. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Αφού είστε rooted κάντε calibration την μπαταρία μετά από πλήρη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Το αφήνω 8 ώρες λογικό είναι να έχει φορτίσει η μπαταρία ε ?? Με το που ανοίγω το κινητό έχει 98% μπαταρία ... δεν χρειάζεται τοσο δεν παθαίνει και τιποτα φυσικα ενα 2.5 ωρο φτανει δεν χρειαζεται να το αφησει τοσες ωρες για να παει 100% αν 8υμαμαι καλα απο το 10% μεχρι το 100% μου εκανε 2:42 σωστο και αυτο με το calibration.. Edited October 14, 2012 by cool_pipis Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Αφού είστε rooted κάντε calibration την μπαταρία μετά από πλήρη φόρτιση Αν εννοείς clear battery stats, που αυτό θα εννοείς, δεν αλλάζει κάτι. Το έχω κάνει πολλές φορές. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Αν διαβάσετε το manual της συσκευής, θα δείτε ότι η μπαταρία ποτέ δεν φορτίζεται στο 100% όσο είναι στην πρίζα, για λόγους συντήρησης της μπαταρίας. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adamanteus Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Μετά από 1 μήνα αναμονή , βαρέθηκα να περιμένω σε μια δυσλειτουργική έκδοση και πέρασα με το flashtool την νέα και (τελευταία) έκδοση για το xperia mini την 4.1.Β.0.587. Διότι αν περίμενα μέσω Pc companion θα την έπαιρνα το 2017. Την πέρασα με πολύ καλό clean install και τώρα θα το στήσω το κινητάκι από την αρχή. Αν συναντήσω κανένα πρόβλημα θα ενημερώνω τους κατόχους! (Ξέρω ότι εξακολουθεί να μην δουλεύει το led notification αλλά όπως είχα προτείνει και στο παρελθόν το apk SMSAwake θα κάνει την δουλεία του):) Παράθεση (^_^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 το vignette κανει αυτη τη δουλεια.:) Καλησπέρα, φίλε κάνει ακριβώς αυτό που θέλω, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλημερα παιδια, εχθες εστειλα στο service το μινι μου! οτι φωτο εβγαζα ηταν σαν τα κινητα του 2000 θολαδα και εντονα φωτεινα σημεια!ειχα προσεξει μια αλλοιωση στο τζαμακι της καμερα, αλλα δεν μου φαινοταν εξοτερικη, δεν ξερω πραγματικα, ελπιζω μονο να το επισκευασει γιατι εχω ξενερωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) για τον οδηγό root δίνω κάποιες οδηγίες συμπλήρωσης... και αντικατάστασης... τα αρχεία υπάρχουν κι εδώ... μια διευκρίνηση μονάχα... οκ τα βήματα μέχρι τέλος αλλά ρουτ δεν έγινε γιατί; Edited October 17, 2012 by notisjunior Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 στο icecream υπαρχει οντως προβλημα με παιχνιδια που δεν παιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Το τελευταίο update ICS ρουφάει την μπαταρία. Πάντα κρατούσε η μπαταρία αρκετά αν πρόσεχα κάποια πράγματα. τώρα διαρκεί όσο αν το χρησιμοποιούσα αρκετά πιο παλιά. Δεν λέω διάρκειες γιατί θα με βγάλετε ψεύτη. :p Τώρα πάντως πάει 48ωρες με το ζόρι αν το χρησιμοποιώ πολύ λίγο. (μην μου πείτε καλά είναι γιατί δεν ήμουν συνηθισμένος σε τέτοια :p ) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 στο icecream υπαρχει οντως προβλημα με παιχνιδια που δεν παιζουν? εχεις καποια παραδειγματα? η καποια πηγη? Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 εχεις καποια παραδειγματα? η καποια πηγη?εδω το'χουν γραψει παλιοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plaketokofths Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Συγχωρέστε με για την παρακάτω ερώτηση, είμαι λίγο (ίσως πολύ) άσχετος αλλά: το κινητό έχει το κλασσικό gps δέκτη? Γιατί στα χαρακτηριστικά βλέπω να αναφέρεται μόνο το a-gps. Αν έχει, θα μπορούσε να μου πει κάποιος σε φυσιολογικές συνθήκες πόσο γρήγορα κλειδώνει τους δορυφόρους? Τέλος, υπάρχουν ασυμβατότητες σε εφαρμογές - παιχνίδια λόγω των αναλογιών των πλευρών της οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Συγχωρέστε με για την παρακάτω ερώτηση, είμαι λίγο (ίσως πολύ) άσχετος αλλά: το κινητό έχει το κλασσικό gps δέκτη? Γιατί στα χαρακτηριστικά βλέπω να αναφέρεται μόνο το a-gps. Αν έχει, θα μπορούσε να μου πει κάποιος σε φυσιολογικές συνθήκες πόσο γρήγορα κλειδώνει τους δορυφόρους? Τέλος, υπάρχουν ασυμβατότητες σε εφαρμογές - παιχνίδια λόγω των αναλογιών των πλευρών της οθόνης? Το a-gps ειναι μια εξελιγμένη μορφή του κλασσικού παλιού για να κλειδώνει πιο γρήγορα άμα έχει πολυκατοικίες κτλ. Μια χαρά είναι το gps. Άμα είσαι σε χώρο καλό και όχι σε βουνά και πολυκατοικίες που δυσκολεύεται, είναι καλό. Επειδή έχει μικρή οθόνη κάποια παιχνίδια δεν παίζουν. Προφανώς και εφαρμογές. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα μάλλον ασυνήθιστο πρόβλημα με το κινητό. αφού το πήρα από το service πήγα να βάλω την κάρτα sim μέσα και το μόνο που έκανε το κινητό είναι να μου εμφανίζει την κάρτα, δίπλα από εκεί που δείχνει το σήμα, με ένα κόκκινο σημαδάκι στην πάνω δεξιά άκρη του εικονιδίου. ο τεχνικός μου είπε πως δεν είναι τίποτα και πως απλά δεν αναγνωρίζει την κάρτα, και πως θέλει απλά ένα μικρό λύγισμα πριν την βάλω μέσα. ξέρεις κανείς τι σημαίνει αυτό..? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelino20 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ξεκλιδωσω τον bootloader? ειδα στο σαιτ της σονυ τον επισημο τροπο και κατεβασα το τελευταιο android sdk.μετα μου ζηταει να αντικαταστησω ενα αρχειο αλλα δν μπορω να βρω πουθενα αυτον τον φακελο!!!τι να κανω? υπαρχει μηπως αλλως τροπος για να ξεκλιδωσω τον bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να ξεκλιδωσω τον bootloader? ειδα στο σαιτ της σονυ τον επισημο τροπο και κατεβασα το τελευταιο android sdk.μετα μου ζηταει να αντικαταστησω ενα αρχειο αλλα δν μπορω να βρω πουθενα αυτον τον φακελο!!!τι να κανω? υπαρχει μηπως αλλως τροπος για να ξεκλιδωσω τον bootloader? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335820 εδω αναφερει λεπτομερως ολα τα βηματα για ξεκλειδωμα μεσω του σαιτ. ο αλλος τροπος ηταν με καλωδιο και testpoints τον οποιο δεν κατεχω ,οποτε αν ξερει καποιος αλλος μπορει να βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 παιδια εχει κανεις να προτεινει καλη ρομ ics?Καποιες που δοκιμασα τρωνε μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Βάλε την icecream pureness 3.1 Πολύ καλή αυτονομία. Εγώ την χρησιμοποιώ με krhs kernel v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts