Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες ,με την νεα αναβαθμιση (531) της ics για το μινι εχουμε καποιο νεο?

επισης με την εφαρμογη του φεισμπουκ μετα απο κανενα πενταλεπτο χρησης και πλοηγησης σε διαφορα λινκ μεσα σε αυτο κολλαει ολο το κινητο και παγωνει εκει!χρειαζεται επανεκκινηση του κινητου ωστε να επανελθει.αυτο εγινε μετα απο αναβαθμιση της εφαρμογης πριν απο 2-3 μερες.συμβαινει σε καποιον αλλο αυτο?

και σε μενα γινετε φιλε αυτο!Σημερα και εγω εκανα την αναβαθμιση και μου συμβαινει.Κ εκτος απο αυτο μου χαλαει και η ωρα που εχω στη κεντρικη οθονη ενω η σωστη ειναι αυτη που μου την λεει πανω δεξια σε μικρο πλαισιο...

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μια βοηθεια προσπαθω να εγκαταστησω το navigon στο μινι και μου βγαζει το μυνημα οτι δεν υπαρχει ελευθερος χωρος στο τηλεφωνο,αφου στη καρτα δεν γινεται η εγκατασταση?Ηκαρτα μου ειναι 4γιγα και την ιδια εφαρμογη την εκανα σε νεοV

H εφαρμογή εγκαθίσταται και τρέχει από την εσωτερική μνήμη του κινητού. Οι χάρτες περνιούνται στην sd.

Έβαλα σήμερα στο mini ακουστικά απο το iPhone και μου έγραφε ότι δεν υποστηρίζεται το εξάρτημα αυτό. Υπάρχει περίπτωση κάπως να το παρακάμψω?

Όχι

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εμένα πάντως δυο βδομάδες που το έχω ακόμα δε μου δίνει αναβάθμιση, ούτε το companion ούτε το SEUS, στη 2.3.4 (4.0.2.A.0.62) έχω μείνει. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν φορτίζει είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις την οθόνη για πάνω από 10 λεπτά, υπερθερμαίνεται και κολλάει. Ο φορτιστής επίσης υπερθερμαίνεται αν τον αφήσω στην πρίζα, χωρίς το κινητό, απογοητευτικό για sonyericsson. Με βόλεψε πάντως πολύ το GO Launcher EX, δωρεάν από Market, να κάνω τροποποιήσεις σε εμφάνιση και λειτουργίες, το προτείνω ανεπιφύλακτα, εννοείται με τα widgets του. Edited by steliosprv

Εμένα πάντως δυο βδομάδες που το έχω ακόμα δε μου δίνει αναβάθμιση, ούτε το companion ούτε το SEUS, στη 2.3.4 (4.0.2.A.0.62) έχω μείνει. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν φορτίζει είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις την οθόνη για πάνω από 10 λεπτά, υπερθερμαίνεται και κολλάει. Ο φορτιστής επίσης υπερθερμαίνεται αν τον αφήσω στην πρίζα, χωρίς το κινητό, απογοητευτικό για sonyericsson. Με βόλεψε πάντως πολύ το GO Launcher EX, δωρεάν από Market, να κάνω τροποποιήσεις σε εμφάνιση και λειτουργίες, το προτείνω ανεπιφύλακτα, εννοείται με τα widgets του.

Δέν έπρεπε να ζεσταίνει ο φορτιστής σου. Επίσης όταν έβαλα το ICS το δούλευα συνέχεια με το ρεύμα εγώ και ήταν οκ.

Δέν έπρεπε να ζεσταίνει ο φορτιστής σου. Επίσης όταν έβαλα το ICS το δούλευα συνέχεια με το ρεύμα εγώ και ήταν οκ.

Μάλλον έχει πρόβλημα ο φορτιστής, δε θα έπρεπε να ζεσταίνεται το ξέρω. To ics το έβαλες επειδή στο έβγαλε σαν αναβάθμιση στον έλεγχο φαντάζομαι, αναμένω να δω πότε θα μου το βγάλει εμένα. Δεν έχω καταλάβει γιατί το πάνε έτσι σταδιακά στα updates.

Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας στο xperia mini? η μπαταρία με το ζόρι βγάζει 1 μέρα!

επίσης θα έπρεπε να χρησιμοποιώ task killer η όχι?

H εφαρμογή εγκαθίσταται και τρέχει από την εσωτερική μνήμη του κινητού. Οι χάρτες περνιούνται στην sd.

Και τι πρεπει να κανω τωρα ,να διαγραψω αρχεια απο τη μνημη του κινητου?

Ρε παιδια εχω το xperia mini και οταν στελνω ή δεχομαι αρχεία παρατηρώ πολύ χαμηλες ταχυτητες της ταξεως των 45kbps. Παράλληλα για να κανω συγκριση τις ταχυτητες στελνω απο το λαπτοπ μου σε ενα αλλο sony ericcsson Που εχω (C902) και οι ταχυτητες που βλεπω ειναι 145kbps. Μπορει κανεις να μου εξηγησει πως γινεται αυτο ή αν εχει τυχει σε καποιον και πως μπορω να το διορθωσω. Μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι και τα δυο κινητα απο οτι διαβαζω εχουν την ιδια τεχνολογια bluetooth. Ευχαριστω εκ των προτερων. (Επειδη ειμαι καινουργιο μελος στο forum δεν ξερω αν εχω κανει το ποστ στο σωστο μερος...)

Απεγκατάσταση εφαρμογών πρέπει να κάνεις.

Ρε παιδια εχω το xperia mini και οταν στελνω ή δεχομαι αρχεία παρατηρώ πολύ χαμηλες ταχυτητες της ταξεως των 45kbps. Παράλληλα για να κανω συγκριση τις ταχυτητες στελνω απο το λαπτοπ μου σε ενα αλλο sony ericcsson Που εχω (C902) και οι ταχυτητες που βλεπω ειναι 145kbps. Μπορει κανεις να μου εξηγησει πως γινεται αυτο ή αν εχει τυχει σε καποιον και πως μπορω να το διορθωσω. Μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι και τα δυο κινητα απο οτι διαβαζω εχουν την ιδια τεχνολογια bluetooth. Ευχαριστω εκ των προτερων. (Επειδη ειμαι καινουργιο μελος στο forum δεν ξερω αν εχω κανει το ποστ στο σωστο μερος...)

Η ταχύτητα δεν καθορίζεται μόνο από τον τρόπο που χρησιμοποιείς για την μεταφορά αρχείων αλλά και από το μέσο στο οποίο γίνεται η εγγραφή. Αν η κάρτα σου είναι αργή τότε πως να πάει πιο γρήγορα η μεταφορά δεδομένων αφού περιορίζεται από την εγγραφή;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή για να αυξήσω την διάρκεια της μπαταρίας στο xperia mini? η μπαταρία με το ζόρι βγάζει 1 μέρα!

επίσης θα έπρεπε να χρησιμοποιώ task killer η όχι?

Λογική πάντως η διάρκεια της μπαταρίας σου. Κι εγώ το ανοίγω το πρωί 8:00 και στη 1:00 το βράδυ είμαι στο 20%. ;)

μηπως ξερετε πως στελνω φωτο με gmail?παταω πανω στη φωτο,share me gmail.λεει "τα μηνυματα του ηλεκτρονικου σας ταχυδρομειου θα εμφανιστουν συντομα"και δεν γινεται τιποτα...επισης,αν παω να το στειλω με e-mail δεν βρισκω επιλογη που να λεει υποβολη συνημμενου..:blink:
δεν ξερει κανεις?

Πατάς σύνθεση στην εφαρμογή του gmail (είναι το εικονίδιο κάτω αριστερά -- το φακελάκι με το +) και κατόπιν πατάς το κουμπί των επιλογών (αυτό με τις γραμμές). Η πρώτη επιλογή λεει επισύναψη αρχείων. ;)

Απεγκατάσταση εφαρμογών πρέπει να κάνεις.

Η ταχύτητα δεν καθορίζεται μόνο από τον τρόπο που χρησιμοποιείς για την μεταφορά αρχείων αλλά και από το μέσο στο οποίο γίνεται η εγγραφή. Αν η κάρτα σου είναι αργή τότε πως να πάει πιο γρήγορα η μεταφορά δεδομένων αφού περιορίζεται από την εγγραφή;

Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης???

Θέλει να σου πει ότι αν βάλεις μια μνήμη(micro sd) πιο γρήγορη(πχ class 6), θα ειναι πιο γρήγορη η μεταφορά.

Τελικά ήταν βλάβη. Το πήγα Πεμπτη 12.30 μμ στο σερβις, 15.30 με ενημέρωσαν ότι ήταν χαλασμένη η οθόνη αφής και αν ήθελα η αντικατάσταση θα κοστίση 70 € (είναι εκτός εγγύησης). Αν δεν ήθελα, το έπερνα πίσω χωρίς να πληρώσω τίποτα. Ζήτησα επισκευή και σήμερα 11.45 πμ με ειδοποίησαν ότι έιναι έτοιμο. Μπράβο στο σερβις (Λευκάδος 10 Κυψέλη) για την γρήγορη εξυπηρέτηση και την ευγένια του τεχνικού που μου εξήγησε και κάποιες απορίες που είχα σχετικά με τη λειτουργία του.

Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης???

Ας γίνουμε πιο σαφείς με ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια σύνδεση στο δίκτυο με την οποία μπορείς να κατεβάζεις με μια ταχύτητα 4ΜΒ/sec. Ο σκληρός σου δίσκος όμως είναι παλιός και ο μέγιστος ρυθμός αποθήκευσης δεδομένων (ή πιο σωστά εγγραφής) είναι 3ΜΒ/sec.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο σκληρός δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της σύνδεσης τότε αναγκαστικά θα συμβούν δυο πράγματα: είτε το σύστημα θα κρασάρει είτε θα μειωθεί η ταχύτητα της σύνδεσης πέφτοντας στα 3ΜΒ/sec προκειμένου να προλαβαίνει ο σκληρός να γράφει.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην δικιά σου περίπτωση. :)

Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του κινητού. Αυτή τη στιγμή φοράει 2.3.4 με firmware. 062 :-) προτείνετε να βάλω custom ics η επίσημη ?

Καλησπερα :)

λοιπον εχω ενα προβληματακι με τα sms στο xperia mini pro sk17i... την τεταρτη πηγα σε ενα μερος που δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ σημα ... συνεχεια ειχε ενα κοκκινο Χ εκει που δειχνει το σημα και σπανιως επιανε 1 γραμμη μονο!... σημερα λοιπον που επεστρεψα το κινητο επαθε black out... δεν μπορουσα να στειλω μηνυμα και συνεχεια εδω και 3-4 ωρες μου λεει αδυνατη η αποστολη σε 15 διαφορετικα μηνυματα σε 10 διαφορετικα ατομα... το εκλεισα το ξανανοιξα εβγαλα την καρτα σιμ τα παντα δεν γινεται τιποτα... εχει συμβει αυτο σε κανεναν ?? αν ναι , καποια λυση ??

ευχαριστω :D

Καλησπερα :)

λοιπον εχω ενα προβληματακι με τα sms στο xperia mini pro sk17i... την τεταρτη πηγα σε ενα μερος που δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ σημα ... συνεχεια ειχε ενα κοκκινο Χ εκει που δειχνει το σημα και σπανιως επιανε 1 γραμμη μονο!... σημερα λοιπον που επεστρεψα το κινητο επαθε black out... δεν μπορουσα να στειλω μηνυμα και συνεχεια εδω και 3-4 ωρες μου λεει αδυνατη η αποστολη σε 15 διαφορετικα μηνυματα σε 10 διαφορετικα ατομα... το εκλεισα το ξανανοιξα εβγαλα την καρτα σιμ τα παντα δεν γινεται τιποτα... εχει συμβει αυτο σε κανεναν ?? αν ναι , καποια λυση ??

ευχαριστω :D

Μήπως σου τελείωσε η κάρτα; :D

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

καλημέρα έχω από εχθές ένα mini προ και όταν με καλούν σε δεύτερη γραμμή και πάω να το σηκώσω δεν με αφήνει και εμφανίζει το μήνυμα "δεν είναι δυνατή η εναλλαγή κλήσεων" καμια ιδέα;

βαζω το widget που εχει το κινητο για τον καιρο αλλα δεν μπορει να μου βρει την τοποθεσια στην αναζητηση,ουτε αν την γραψω εγω.εχω ενεργοποιηση και το wifi και το gps..:confused:

βαζω το widget που εχει το κινητο για τον καιρο αλλα δεν μπορει να μου βρει την τοποθεσια στην αναζητηση,ουτε αν την γραψω εγω.εχω ενεργοποιηση και το wifi και το gps..:confused:

Δεν κάνεις κάτι λάθος. Απλά δεν υπάρχει σε αυτή την εφαρμογή η πόλη σου. Ούτε και η δική μου βέβαια.

Βλακεία είναι το widget καιρού της SE.

Βάλε beautiful widget. Απλά τέλεια.

παρουσιάζει κι αν ναι τι προβλήματα το mini pro? ρωτάω γιατί κάπου το βρήκα κάτω από 150... και ενδιαφέρεται φιλικό άτομο..

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro