Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να αλλαξω το PIN σε αυτο το τηλεφωνο;

Ρυθμίσεις->ρυθμίσεις ασφαλείας->SIM κάτι ;

κάτι τέτοιο πρέπει να είναι.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως μπορω να αλλαξω το PIN σε αυτο το τηλεφωνο;

Ρυθμίσεις->Ασφάλεια->Ορισμός κλειδ. Κάρτας SIM->Αλλαγή PIN Κάρτας SIM:rolleyes:

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Το πηρα χθες το κινητο,αλλα επειδη ειμαι ασχετος και δυστυχως δεν υπαρχει πληρες εγχειριδιο εχω χαθει

1. Που μπορω να βρω το εγχειριδιο

2.Ενω βλεπω τα βιντεο,φωτο ,(απο την παλια καρτα που εχω) δεν μπορω να κανω εισαγωγη επαφων απο την καρτα στο κινητο.Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι δυνατη η αναγνωση της καρτας,γιατι δεν υπαρχει αρχειο vCART.

3.Επειδη δεν εχω ιντερνετ στο κινητο μπορω να κατεβασω τα προγραμματα που θελω στον υπολογιστη και μεσω usb στο κινητο?

4.Υπαρχει κινδυνος να χρεωθω χωρις να ξερω εχοντας ενεργοποιημενο το wi-fi.Επισης το gps χρεωνει?

Ευχαριστω!

+Πολυ γρηγπρο

-Πρεπει να ανοιγω καθε φορα το καπακι για να βγαλω τη καρτα μνημης

-Μετριες φωτο με χαμηλο φωτισμο

καλησπερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες! κατοχος πλεον του μινι προ απο χθες! ενταξει το κινητακι απλα τα σπαει. η μπαταρια νομιζω ειναι πολυ καλη. το εχω ανοιχτο με wifi απο την ωρα που το ανοιξα (εδω και 9 ωρες) με ιντερνετ, δεν το εχω αφησει απο τα χερια μου ολο το σκαλιζω και η μπαταρια ειναι ακομα στο 21%. λεπτομερειες και τα σχετικα σε κανα 2 μερες να δω πως θα παει..

Καλησπέρα σε όλους.

Ρε παιδιά έχω το εξής θέμα. Εδώ και λίγες μέρες το τηλέφωνο κάνει συνεχώς reboot όταν έχω ανοιχτά τα mobile data. Με το WiFi κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία σε όσους και όσες γιορτάζουν. Εβαλα την 4.1.Β.0.431, όλα καλά εκτός από το κλείδωμα. Οταν επιλέγω κλειδωμα με ολίσθηση, τότε ξεκλειδώνει πατόντας το πλήκτρο για φωτογραφίες, πως μπορώ να το ακυρώσω και να ξεκλειδώνει μόνο σέρνοντας το αντίστοιχο εικονίδιο; Ευχαριστώ

Καλησπέρα, έβαλα την 5.2 και αργότερα την 4.1 , καμία δεν μου ενεργοποίησε το wifi, το τηλ. μένει στο 'Ενεργοποίηση Wi-fi και δεν προχωρά. Δεν έχει κολλήσει. Καμιά οδηγία; Μήπως πρέπει να προσέξω κάτι στην εγκατάσταση της rom; Ευχαριστώ

Φίλε kostass123 εσένα σου δουλευει το wifi;

Έλα φίλε συγγνώμη που άργησα τόσες μέρες να απαντήσω αλλά τώρα το είδα!!

Αυτό που λες δεν είναι πρόβλημα της ρομ αλλά κακή εγκατάσταση του kernel!

Ποιον kernel έβαλες; Αν διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγείές του kernel κάπου λέει ότι πρέπει να εγκαταστήσεισ τα WiFi modules! Τα οποία είναι ένα αρχείο zip γύρω στα 6mb που κατεβάζεις κ εγκαθιστάσ με το γνωστό τρόπο δηλαδή με το clockwork mod recovery!

Όταν κανείς εγκατάσταση μια ρομ στη συνέχεια κανείς εγκατάσταση και τα modules που λέω δεν είναι τίποτα δύο δευτερόλεπτα κρατάει!

Όπως είπα κ πριν τα modules τα κατεβάζεις από τη σελίδα που κατέβασες και τον kernel στο σάιτ των xda!

Ελπίζω να βοήθησα κ πάλι συγγνώμη για την καθυστέρηση!!! Ότι άλλο χρειαστείς ποστάρε!!

ΥΓ. Για παράδειγμα εκεί που κατεβάζεις τον krsh kernel

Στο σαιτ των xda στα downloads έχει και τα WiFi modules κ δίπλα λέει με κόκκινα γράμματα you need to install it in order for the WiFi to work ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων!

Edited by kostass123

Βάλαμε και το ICS, για να δούμε τι θα δούμε...

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Βάλαμε και το ICS, για να δούμε τι θα δούμε...

Αν θυμάμαι καλά το επίσημο ics της Sony Ericsson είναι προβληματικό κ δε λειτουργούν οι led ειδοποιήσεις για τα εισερχόμενα μηνύματα!

τιποτα φιλε μου απλα το ιδιο προβλημα το ειχε κ η γυναικα μου κ τις εκανα το ιδιο.σε μερικα σημεια που δεν εχει 3G σημα κοβει την γραμμη.το μονο μειονεκτημα ειναι οτι αν χρησιμοποιεις το ιντερνετ τις κινητης θα ειναι αργο.οποτε να θες να μπεις ιντερνετ το γυρνας οπως ηταν κ μετα το ξαναγυρνας παλι σε μονο gsm (ειδικα η cosmote απο σημα 3G ειναι μαυρα χαλια ακομα και μεσα στην αθηνα σε μερικες περιοχες)

Μετά την αναβάθμιση σε ICS δεν λέει να δεχθεί 3G δίκτυο... Τί το ήθελα και εγω με την αναβάθμιση;:cry:

Αν θυμάμαι καλά το επίσημο ics της Sony Ericsson είναι προβληματικό κ δε λειτουργούν οι led ειδοποιήσεις για τα εισερχόμενα μηνύματα!

Πολύ σωστά θυμάσαι! Τώρα έχω άλλο θέμα, με το 3G (δεν λέει να κάνει register me tipota :mad:). Θα προχωρήσω σύμφωνα με τις οδηγίες που είχες γραψει εσυ για ξεκλείδωμα bootloader, root και custom ROM μπας και γινει τίποτα...

update: με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τελικά οκ με το 3G

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παύλος

Πολύ σωστά θυμάσαι! Τώρα έχω άλλο θέμα, με το 3G (δεν λέει να κάνει register me tipota :mad:). Θα προχωρήσω σύμφωνα με τις οδηγίες που είχες γραψει εσυ για ξεκλείδωμα bootloader, root και custom ROM μπας και γινει τίποτα...

update: με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τελικά οκ με το 3G

Και πάλι όμως εδώ έχεις led ειδοποίηση στα μηνύματα! Βάλε custom Rom να βρεις κ εσύ την υγεία σου! Και μην ξεχάσεις τα WiFi modules!!

Πάντως η Sony είναι απαράδεκτη μετά από τόσο καιρό δεν έχει διορθώσει τα προβλήματα στο λογισμικό της!

Και πάλι όμως εδώ έχεις led ειδοποίηση στα μηνύματα! Βάλε custom Rom να βρεις κ εσύ την υγεία σου! Και μην ξεχάσεις τα WiFi modules!!

Πάντως η Sony είναι απαράδεκτη μετά από τόσο καιρό δεν έχει διορθώσει τα προβλήματα στο λογισμικό της!

Ελπίζω να τα καταφέρω! Δεν νομίζω να με δυσκολέψουν πολύ τα Wifi modules ε?:confused:

Χάθηκα στο τέλος του bootloader unlock, εκει που πρέπει κάτι να κάνω με το command propmt... Δεν το κατέχω το άθλημα!!:confused:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παύλος

Χάθηκα στο τέλος του bootloader unlock, εκει που πρέπει κάτι να κάνω με το command propmt... Δεν το κατέχω το άθλημα!!:confused:

Μην τα παρατάς!!

Το command prompt είναι η γραμμή εντολών των windows σαν το dos ένα πράγμα! Για να μπέης εκεί πατάς έναρξη κ γράφεις cmd και στο βγάζει!

Θα χρησιμοποιήσεις την εντολή cd για να πλοηγηθείς στο φάκελο που θέλεις!

Γράψε cd c: για να πας στο σκληρό δίσκο κ μετά γράψε cd program files για να πας στο program filesκλπ! Μπορείς να γράψεις cd progra και να πατήσεις tab και συμπληρώνει το υπόλοιπο μόνο του!

Δες εδώ έχει κ παραδείγματα χρήσης της εντολής!

http://www.computerhope.com/cdhlp.htm

Edited by kostass123

Έλα φίλε συγγνώμη που άργησα τόσες μέρες να απαντήσω αλλά τώρα το είδα!!

Αυτό που λες δεν είναι πρόβλημα της ρομ αλλά κακή εγκατάσταση του kernel!

Ποιον kernel έβαλες; Αν διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγείές του kernel κάπου λέει ότι πρέπει να εγκαταστήσεισ τα WiFi modules! Τα οποία είναι ένα αρχείο zip γύρω στα 6mb που κατεβάζεις κ εγκαθιστάσ με το γνωστό τρόπο δηλαδή με το clockwork mod recovery!

Όταν κανείς εγκατάσταση μια ρομ στη συνέχεια κανείς εγκατάσταση και τα modules που λέω δεν είναι τίποτα δύο δευτερόλεπτα κρατάει!

Όπως είπα κ πριν τα modules τα κατεβάζεις από τη σελίδα που κατέβασες και τον kernel στο σάιτ των xda!

Ελπίζω να βοήθησα κ πάλι συγγνώμη για την καθυστέρηση!!! Ότι άλλο χρειαστείς ποστάρε!!

ΥΓ. Για παράδειγμα εκεί που κατεβάζεις τον krsh kernel

Στο σαιτ των xda στα downloads έχει και τα WiFi modules κ δίπλα λέει με κόκκινα γράμματα you need to install it in order for the WiFi to work ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων!

Φίλε καλησπέρα, δεν το είχα δει το αρχείο, τώρα όλα καλα, ευχαριστώ πολύ

Edited by SPHLIOS

καλησπερα,

εδω και πολυ καιρο εχω προβλημα με το κινητο

οταν το εχω στην τσεπη και καποιος με καλεσει και το βγαλω απο την τσεπη ΟΤΙ και να κανω δεν μπορω να απαντησω την κληση. δεν ακουει η οθονη τιποτα , ουτε τα πληκτρα στο πλαι ουτε το on / off τιποτα-νεκρο.

μολις αυτος που με καλει σταματησει την κληση τοτε μονο το κινητο επανερχεται!

χθες εκανε ακριβως τα ιδια χωρις ομως να ειναι στην τσεπη αυτη τη φορα.

σ.σ η οθονη ειναι παντα καθαρη χωρις δαχτυλιες και χαραγες

το εχω σχεδον 6 μηνες χωρις να το εχω ταλαιπωρηση με πτωσεις η αλλες κακουχιες

οταν του ζηταω να κανει αναβαθμισει μου λεει οτι φοραει το τελευταιο λογισμικο

τι φταιει?

καλησπερα,

εδω και πολυ καιρο εχω προβλημα με το κινητο

οταν το εχω στην τσεπη και καποιος με καλεσει και το βγαλω απο την τσεπη ΟΤΙ και να κανω δεν μπορω να απαντησω την κληση. δεν ακουει η οθονη τιποτα , ουτε τα πληκτρα στο πλαι ουτε το on / off τιποτα-νεκρο.

μολις αυτος που με καλει σταματησει την κληση τοτε μονο το κινητο επανερχεται!

χθες εκανε ακριβως τα ιδια χωρις ομως να ειναι στην τσεπη αυτη τη φορα.

σ.σ η οθονη ειναι παντα καθαρη χωρις δαχτυλιες και χαραγες

το εχω σχεδον 6 μηνες χωρις να το εχω ταλαιπωρηση με πτωσεις η αλλες κακουχιες

οταν του ζηταω να κανει αναβαθμισει μου λεει οτι φοραει το τελευταιο λογισμικο

τι φταιει?

δοκιμασε να το φλασαρεις με seus η pc companion ωστε να σου περασει την τελευταια εκδοση(4.0.4).

καλο θα ειναι να κανεις ενα φορματ την καρτα μνημης(μεταφεροντας στον υπολογιστη οτι χρειαζεσαι) ωστε να κανεις καθαρη εγκατασταση της νεας εκδοσης.

αν και αυτο δεν βοηθησει τοτε μαλλον θα χρειαστεις σερβις

επισης αν προσπαθεις να το αναβαθμισεις μεσω του κινητου δεν γινεται.μονο μεσω υπολογιστη

Μην τα παρατάς!!

Το command prompt είναι η γραμμή εντολών των windows σαν το dos ένα πράγμα! Για να μπέης εκεί πατάς έναρξη κ γράφεις cmd και στο βγάζει!

Γράψε cd c: για να πας στο σκληρό δίσκο κ μετά γράψε cd program files για να πας στο program filesκλπ! Μπορείς να γράψεις cd progra και να πατήσεις tab και συμπληρώνει το υπόλοιπο μόνο του!

Λιγάκι απο DOS κατέχω, απλά δεν κατάλαβα πως να κάνω verify οτι έγινε ο bootloader unlock (αυτό με το 03 που έλεγε στο πρώτο link που είχες παραθέσει). Εγω συνέχισα κανονικά και έκανα και το root (νομίζω) αλλά το άφησα εκεί γιατι δεν προλάβαινα να κανω install την custom ROM. Είδωμεν!

Μην τα παρατάς!!

Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω κανει unlock τον bootloader ή αν έχω κάνει root στο ριμάδι :mad: δεν φαίνεται να μπορεί να μπεί σε clockwork mod recovery (δεν βλέπω πουθενά να ανάνει το μπλέ delακι οταν το κανω power up - πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το PC?)

Help please!!!

Edited by zxr

Παύλος

Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω κανει unlock τον bootloader ή αν έχω κάνει root στο ριμάδι :mad: δεν φαίνεται να μπορεί να μπεί σε clockwork mod recovery (δεν βλέπω πουθενά να ανάνει το μπλέ delακι οταν το κανω power up - πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το PC?)

Help please!!!

Αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader θα το δεις από το verify που έχει στις οδηγείες της Ericsson!

Για να γίνεις ρουτ πρεπει να εγκαταστήσεις επιτυχώς κάποιον kernel που να έχει root! Όταν το κανείς αυτό θα εμφανιστεί στο τηλ σου η εφαρμογή superuser!

Αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader θα το δεις από το verify που έχει στις οδηγείες της Ericsson!

Για να γίνεις ρουτ πρεπει να εγκαταστήσεις επιτυχώς κάποιον kernel που να έχει root! Όταν το κανείς αυτό θα εμφανιστεί στο τηλ σου η εφαρμογή superuser!

Verify? Που το βρισκω αυτό? Το superuser? Μπορείς να με κατευθύνεις λιγάκι γιατί έχω χαθεί!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

update: "15. Enter fastboot.exe -i 0x0fce getvar version, and verify that you get a response back (for example "0.3"). This means your phone is connected properly." Πώς το κάνω αυτό στο DOS? Τί πρέπει να γράψω ακριβώς για να πάρω το response?

update 2: οταν παω να το κάνω root σύμφωνα με το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398910 μου λέει οτι "failed (remote: the device must be rooted first) :confused::confused:

Edited by manchester777

Παύλος

Verify? Που το βρισκω αυτό? Το superuser? Μπορείς να με κατευθύνεις λιγάκι γιατί έχω χαθεί!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια!

update: "15. Enter fastboot.exe -i 0x0fce getvar version, and verify that you get a response back (for example "0.3"). This means your phone is connected properly." Πώς το κάνω αυτό στο DOS? Τί πρέπει να γράψω ακριβώς για να πάρω το response?

Πρέπει πρώτα να ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγείές ειδικά από το βήμα 8 και μετά στο σάιτ της Ericsson για το ξεκλείδωμα! Αφού το κανείς αυτό προχωράς παρακάτω.

Την εντολή που μου λες δε τη γράφεις όπου κ όπου πρέπει πρώτα να πλοηγηθείς στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το android sdk και στο φάκελο platform-tools αν θυμάμαι καλά!

Νομίζω η διαδρομή είναι c/program files/android/android-sdk θα πας εκεί με την εντολή cd πουοσου είπα πριν!

Πρέπει πρώτα να ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγείές ειδικά από το βήμα 8 και μετά στο σάιτ της Ericsson για το ξεκλείδωμα! Αφού το κανείς αυτό προχωράς παρακάτω.

Την εντολή που μου λες δε τη γράφεις όπου κ όπου πρέπει πρώτα να πλοηγηθείς στο φάκελο που είναι εγκατεστημένο το android sdk και στο φάκελο platform-tools αν θυμάμαι καλά!

Νομίζω η διαδρομή είναι c/program files/android/android-sdk θα πας εκεί με την εντολή cd πουοσου είπα πριν!

Εχω ανοίξει command prompt και είμαι στο C:\Program Files\Android|android-sdk\tools όπως λένε οι οδηγίες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να γράψω στην επόμενη γραμμή :( Σορρυ που σε κουράζω αλλά πραγματικά δεν καταλάβαίνω τί εντολή πρέπει να δώσω! Εγραψα cd fastboot.exe και διαφορα άλλα, αλλά δεν γίνεται τίποτα!!!

Παύλος

Εχω ανοίξει command prompt και είμαι στο C:\Program Files\Android|android-sdk\tools όπως λένε οι οδηγίες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να γράψω στην επόμενη γραμμή :( Σορρυ που σε κουράζω αλλά πραγματικά δεν καταλάβαίνω τί εντολή πρέπει να δώσω! Εγραψα cd fastboot.exe και διαφορα άλλα, αλλά δεν γίνεται τίποτα!!!

Από τη στιγμή που βρίσκεσαι στο σωστό φάκελο δε χρειάζεται να γράψεις cd αυτό είναι για να αλλάζεις φάκελο! Γράψε σκέτη την εντολή fastboot κλπ!

Αν δε δουλέψει δες αν είσαι στο σωστό φάκελο νομίζω πρέπει να είσαι στο platform-tools!

Αν πάλι δε δουλέψει πάει να πει ότι δεν έχεις συνδέσει σωστά το κινητό ή ότι δεν έβαλες σωστά τους drivers κλπ...

Από τη στιγμή που βρίσκεσαι στο σωστό φάκελο δε χρειάζεται να γράψεις cd αυτό είναι για να αλλάζεις φάκελο! Γράψε σκέτη την εντολή fastboot κλπ!

Αν δε δουλέψει δες αν είσαι στο σωστό φάκελο νομίζω πρέπει να είσαι στο platform-tools!

Αν πάλι δε δουλέψει πάει να πει ότι δεν έχεις συνδέσει σωστά το κινητό ή ότι δεν έβαλες σωστά τους drivers κλπ...

Είχες δίκιο για το folder ;) Θα κανω uninstall και θα το ξεκινησω απο την αρχή. Αυτό το response δεν βλέπω όμως και ανησυχώ :O

update: το response 0.3 το πήρα. Είμαι ΟΚ μάλλον (;). Πάμε στο επόμενο!

Edited by manchester777

Παύλος

Χαίρομαι που τα κατάφερες! Να πάρεις το response μόνο δεν αρκεί! Αυτό απλά δείχνει ότι έχεις συνδέσει σωστά το τηλ! Με την άλλη εντολή είναι που ξεκλειδώνεις bootloader! Θα πρέπει να διαγράφουν τα δεδομένα του κινητού μετά από αυτό!

Για σιγουριά μπορείς να πας στο μυστικό μενού του τηλ πατώντας *#*#74 κλπ όπως λέει στις οδηγείές!

Εκεί αντί για bootloader unlock allowed: yes θα πρέπει να λέει bootloader unlocked: yes.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro