kyprianou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 το χεις στο κουτι και το καμαρωνεις??:lol::lol: αν παω πλαισιο να το αγορασω και του πω βγαλε μου τη ταινια ασφαλειας να δω τι νουμερο λεει η μπαταρια και να το ανοιξω να δω αν εχει κανα καμμενο πιξελ,θα με βρισει πολυ λετε?:worry: Αν δέν δοκιμάσεις δέν θα μάθουμε . χαχαχαχα :rolleyes: Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Ειναι το ΜΙΝΙ το απλό και ημερομηνία στην μπαταρία είναι 11W25 Προς το παρόν δεν εχει κάποιο πρόβλημα.. Τα υπόλοιπα μετά την δουλειά:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλημέρα σε όλους! Είμαι γερμανία και από εχθές εχω κ εγώ το μίνι αγορασμενο από γερμανία βέβαια. Να μπω κατευθείαν στο θέμα. Είναι κατασκευής 11w31. -Δεν έχει απολύτως κανέναν θόρυβο στο βίντεο, η στην οθόνη, η οπουδήποτε αλλού! Το πρόσεξα πάρα πολύ καλά. τράβηξα βέβαια πολλά βίντεο σε πλήρη ησυχία. -Δεν υπάρχει κανένα καμένο pixel! -Δεν κάνει αποσυνδεσεις από το router. -Η συσκευή δουλεύει τελεία! Το μόνο που θέλω να δω, είναι αυτό που λέτε ότι αυξομειώνει τον φωτισμό από μόνο του. δεν το κατάλαβα κ καλά. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Το βράδυ η φωτεινότητα της οθόνης πέφτει πολύ, σε εκνευριστικό στάδιο Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 το χεις στο κουτι και το καμαρωνεις??:lol::lol: αν παω πλαισιο να το αγορασω και του πω βγαλε μου τη ταινια ασφαλειας να δω τι νουμερο λεει η μπαταρια και να το ανοιξω να δω αν εχει κανα καμμενο πιξελ,θα με βρισει πολυ λετε?:worry: καλά αν σου πούνε τίποτα μα-μου, το πληρώνεις και ανοίγεις το κουτάκι επιτόπου μέσα στο κατάστημα, βάζεις καρτούλα, το ανοίγεις, τσεκάρεις οθόνη και apn και πιθανότατα και τον ήχο (αν και θα έχει φασαρία...). Η ερώτηση φωτιά (ή το million dollar question που θα έλεγε ο ΓΑΠ στα Ελληνικά) είναι τι κάνεις άμα ακούσεις το θόρυβο? Είναι επίσημα αναγνωρισμένο πρόβλημα για να το πάρουν ως doa?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλά αν σου πούνε τίποτα μα-μου, το πληρώνεις και ανοίγεις το κουτάκι επιτόπου μέσα στο κατάστημα, βάζεις καρτούλα, το ανοίγεις, τσεκάρεις οθόνη και apn και πιθανότατα και τον ήχο (αν και θα έχει φασαρία...). Η ερώτηση φωτιά (ή το million dollar question που θα έλεγε ο ΓΑΠ στα Ελληνικά) είναι τι κάνεις άμα ακούσεις το θόρυβο? Είναι επίσημα αναγνωρισμένο πρόβλημα για να το πάρουν ως doa?? Θα παρω ενα τηλεφωνο πριν,να μιλσηω με το παληκαρι στα κινητα μπας και τον εχω ηδη ψησει οταν παω να με αφησει. εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Παιδια εγω χθεσ αγορασα το μινι προ απο πλαισιο....η μπαταρια γραφει 11W30 και ναι κανει αυτον τον ηχο.....εαν το προβλημα ειναι software δε με νοιαζιε να περιμενω..αν ειναι hardware ευτυχως μπορω να το επιστρεψω πλαισιο σε 7 μερες! Επισης εμαθα οτι επηρεαζονται μονο τα κινητα που πισω αναγραφεται 11W28,29,30,31....Πως θα παω πλαισιο να τους πω θελω αντικατασταση απο ενα εκτος αυτων;;;; p.Μηπως τελικα να απρω το μινι που απ οτι λενε οι φιλοι απο πανω ειναι ολα οκ; Edited August 30, 2011 by aris95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Επισης εμαθα οτι επηρεαζονται μονο τα κινητα που πισω αναγραφεται 11W28,29,30,31....Πως θα παω πλαισιο να τους πω θελω αντικατασταση απο ενα εκτος αυτων;;;; p Καλη ερωτηση φιλε Αρη.συνυπολογισε και το γεγονος οτι στο πλαισιο οι πωλητες ειναι ημιμαθεις..αντε καλα ξεμπερδεματα!! Χθεσ πηρα στη στουρναρη να ρωτησω για το λευκο αν υπαρχει και μου λεει μισο λεπτο να το κοιταξω.το play θελετε ε;οχι κυριε σας ειπα το καινουριο μινι προ της σονυ.α ναι μισο λεπτο.αυτο στα 149; (χ10 μινι) Οχι κυριε μου το καινουριο σας λεω στα 299!!! Ε,με την τριτη καταλαβε! Τους εχω κραξει πολλες φορες μεσα σαυτο το φορουμ αλλα και αυτοι μου δινουν πατημα!ειναι δυνατον να μην αναγνωριζουν ακομα,μετα απο 10 μερες κυκλοφοριας,ποιο κινητο ειναι; Αντε να τους δικαιολογησω πριν κυκλοφορησει..αλλα τωρα,απαραδεκτοι! (τα πα παλι και ηρεμησα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 το μινι ή το προ? To pro έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Eμενα πισω το mini μου λεει 11w30 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με ηχους στο video και στην οθονη οταν ειναι ανοιχτη βαζοντας κολλητα το αυτι μου. Πολυ περιεργο.... Η αναβαθμιση σε 2.3.4 ερχεται τον οκτωβριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Το βράδυ η φωτεινότητα της οθόνης πέφτει πολύ, σε εκνευριστικό στάδιο Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk Παντως εχθες το βραδυ που το εβγαλα την παναγια μεχρι να τελειωσει η μπαταρια, δεν με ενοχλησε ο χαμηλος φωτισμος. Και σημερα μια χαρα φωτισμο βγαζει στο φως, και μολις καλυψω τον αισθητηρα, κατεβαινει σε νορμαλ θα ελεγα επιπεδα. Παντως σε σχεση με το Galaxy 2 που εχω, και μαλιστα δυο συσκευες, ο αισθητηρας φωτος του μινι, (η δεν ξερω τι αλλος αισθητηρας ειναι για την ρυθμιση του φωτισμου), δουλευει 1000 φορες καλυτερα! Το μινι αυξομειωνει τον φωτισμο παρα πολυ απαλα και σχετικα γρηγορα. Στο Galaxy2 αργει 1-2 δευτερολεπτα να ανεβασει τον φωτισμο και ειναι πολυ σπαστικο, και αυτο για ολη την ημερα! Τελος παντων, να μην ξεφευγω. Γενικα το μινι με αφησε πολυ καλες εντυπωσεις! Κανενα προβλημα σαν συσκευη, απο ολα οσα αναφερθηκαν. Για τις παρεμβασεις της SE στο λογισμικο εχω αλλη αποψη, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια, και βεβαια το μινι δεν ειναι για εμενα, αλλα για την γυναικα μου. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Για μένα είναι δύσκολο το θέμα γιατί στα 299€ μόνο το Wildfire S είναι στην τιμή αυτή και το Samsung Galaxy Ace. Από Vodafone θα το πάρω με τις επιδότησεις που έχω (270€ η καθεμία) και αν δείτε τις τιμές από τις άλλες συσκευές που στο πλαίσιο κλπ τις έχουν ρίξει πολύ, στα Vodafone είναι σα να κυκλοφόρησαν χθες.. Γι'αυτό τσατίζομαι τώρα με τις μ******ς της Sony Ericsson. Θα με αναγκάσει να περιμένω ένα μήνα ακόμα και να μην πάρω καμία από τις 2 επιδοτήσεις που δικαιούμαι. Και τις δυο τις προόριζα για το mini pro. Δεν έχω ελπίδα ότι οι συσκευές που θα δω εκεί θα είναι άψογες. Θα την δοκιμάσω μέσα στο κατάστημα και αν έχει πρόβλημα δεν θα την πάρω.. Ορίστε και οι εβδομάδες παραγωγής... 28η εβδ.:από 09/07/2011 έως 16/07/2011 29η εβδ.:από 16/07/2011 έως 23/07/2011 30η εβδ.:από 23/07/2011 έως 30/07/2011 31η εβδ.:από 30/07/2011 έως 06/08/2011 32η εβδ.: από 06/08/2011 έως 13/08/2011 Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Eμενα πισω το mini μου λεει 11w30 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με ηχους στο video και στην οθονη οταν ειναι ανοιχτη βαζοντας κολλητα το αυτι μου. Πολυ περιεργο.... Η αναβαθμιση σε 2.3.4 ερχεται τον οκτωβριο? Αφου δεν εχεις το pro βρε ανθρωπε. Ειπαμε το προ εχει το προβλημα με τον θορυβο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 λοιπον να σας πω το εξης,τραβηξα ενα βιντεο με κλειστο το μικροφωνο(εχει τετοια εντολη το κινητο) και δεν ακουγεται κανενα παρασιτο.πως το εξηγειται αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 λοιπον να σας πω το εξης,τραβηξα ενα βιντεο με κλειστο το μικροφωνο(εχει τετοια εντολη το κινητο) και δεν ακουγεται κανενα παρασιτο.πως το εξηγειται αυτο??? Σε site του εξωτερικου λενε οτι πιθανον το προβλημα να το δημιουργει ενα δευτερο μικροφωνο στο πανω μερος της συσκευης. Αρα αν ισχυει αυτη η θεωρια, εξηγειται. Επισης αν τραβας βιντεο και ειναι συνδεδεμενο το τηλεφωνο με usb καλωδιο επισης δεν κανει τον θορυβο. Τελος παντων ακουστε τωρα το εξης εξωφρενικο.. Παιρνω πριν λιγο τηλ τη sony ericsson hellas. Ο τυπος που μου μιλουσε ως επισημη sony ericsson δεν ηξερε καν αν εχουν κυκλοφοροησει τα μινι και μινι προ στην αγορα. Κι οτι ΑΝ εχουν κυκλοφορησει εχουν ελαχιστες μερες. Περιττο να σας πω πως δεν ηξερε ουτε για θορυβους, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ απο τις αλυσιδες. Μιλαμε για κωμικοτραγικες καταστασεις.. να σου λεει "δεν εχουμε καποια ενημερωση.." αφου εσεις ρε καραγκιοζηδες ζητησατε ανακληση, πως δεν εχετε ενημερωση ????? Α και το κερασακι στην τουρτα ηταν η ατακα "αυτες ειναι καινουριες συσκευες, ΑΝ εχουν κυκλοφορησει, πως μπορει να εχουν προβλημα ?" Τεσπα, οσοι θελετε να γελασετε, απλα καντε ενα τηλ στο 801 11 810 810 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Τελος παντων ακουστε τωρα το εξης εξωφρενικο.. Παιρνω πριν λιγο τηλ τη sony ericsson hellas. Ο τυπος που μου μιλουσε ως επισημη sony ericsson δεν ηξερε καν αν εχουν κυκλοφοροησει τα μινι και μινι προ στην αγορα. Κι οτι ΑΝ εχουν κυκλοφορησει εχουν ελαχιστες μερες. Περιττο να σας πω πως δεν ηξερε ουτε για θορυβους, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ απο τις αλυσιδες. Μιλαμε για κωμικοτραγικες καταστασεις.. να σου λεει "δεν εχουμε καποια ενημερωση.." αφου εσεις ρε καραγκιοζηδες ζητησατε ανακληση, πως δεν εχετε ενημερωση ????? Α και το κερασακι στην τουρτα ηταν η ατακα "αυτες ειναι καινουριες συσκευες, ΑΝ εχουν κυκλοφορησει, πως μπορει να εχουν προβλημα ?" Τεσπα, οσοι θελετε να γελασετε, απλα καντε ενα τηλ στο 801 11 810 810 Εγώ πήρα από το κινητό μου στο 210 8991919. Τα ίδια μου είπε και εμένα αυτή που μίλησα. Δεν ήξερε για πρόβλημα. Από χθες λέει αρχίσαμε να υποστηρίζουμε τη συσκευή και ούτε για την ανάκληση των συσκευών ήξερε κάτι. Την πίεσα και εγώ να μου πει αν θα πάρω το τηλέφωνο και βγει ελλατωματικό θα το αναγνωρίσει η Sony Ericsson σαν doa και μου λέει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις συσκευές και τσατίστηκε κιόλας και με παρέπεμψε στο http://blogs.sonyericsson.com/products/ λες και εκεί θα βγαίνανε και θα φωνάζανε από μόνοι τους το πρόβλημα. Μου λέει ότι η συσκευή που δοκίμασα και είχε πρόβλημα είναι μεμονομένο περιστατικό, δεν υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα λέει.... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 τραγικοι απλα.. εγω με αντρα μιλησα. το χειροτερο ειναι οτι λενε πραγματα απ'το μυαλο τους, ουτε καν περναει απ'τη σκεψη τους να ρωτησουν και να ενημερωσουν. εν τω μεταξυ τον ρωτησα τον τυπο, με ποιον θα μπορουσα να μιλησω που πιθανον να γνωριζει το θεμα (ειτε τεχνικο, ειτε στελεχος) και εκανε την παπια, εβαλε την κασσετα "δεν εχουμε ενημερωση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 θα μας αναγκάσουν να πάρουμε τα Mini όσοι θέλαμε τα Mini Pro:( Να ρωτήσω κάτι....Για πόσες εβδομάδες κατασκευάζουν ένα μοντέλο κινητού συνήθως ? Υπάρχουν και μετά απο την 32η εβδομάδα παραγωγής ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Τους πήρα ξανα τηλέφωνο για να ρωτήσω πότε κυκλοφορούν τα νέα μοντέλα τους. Το Xperia Ray και το Live with Walkman αναμένεται σύμφωνα με τη Sony Ericsson (με κάθε επιφύλαξη) στις 15 Σεπτεμβρίου. Και το Neo/ Neo V μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη. Όσοι διαθέτετε ένα πενηντάρικο παραπάνω κάντε υπομονή και πάρτε ένα άλλο τηλέφωνο. Φυσικά ρώτησα και αυτήν αν γνωρίζει το πρόβλημα και είναι σα να τους έχουν προγραμματίσει.... Δεν υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα... Κάτι μου λέει ότι έχουν λάβει πολλλααααά τηλεφωνήματα με τα παράπονα αυτά... Edited August 30, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Παιδια μολις γυρισα απο πλαισιο ηρακλειου.manwlis77 αν καταλαβα καλα το μινι εχεις γτ εγω πηρα το προ και αστα βραστα.Ο,τι ακους εδω μεσα ισχυει.Μου παν οτι θα το τσεκαρουν και θα με απρουν αυριο μεθαυριο....Αν τελικα μου το αντικαταστησουν λετε να παρω το μινι???Υπαρχει εδω κανεις με μινι που να εχει προβλημα; Επισης να πω οτι η μπαταρια εγραφε 11W30 κι οτι ο μονος λογος που διαλεξα το προ ειναι οτι το led light βρισκεται μπροστα ενω στο μινι απο πανω...τι βλακεια κι αυτο...αν ειναι πχ πανω στο γραφειο πως θα το δω;;; Edited August 30, 2011 by aris95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 εμενα παντος για την ωρα ειναι αστερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Προ εχεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Εγραψα στη σονυ απο φεισμπουκ και μου απαντησε οτι και καλα δνε ξερουν τιποτα κι οτι καλυτερα να το παω για φτιαξιμο και #$#$....Για να μπορουσα να γραψω διαφορα'' γαλλικα'' θα παιρνε φωτια το πληκτρολογιο!!! @@@@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Μαύρο δαγκωτό. Ο αδερφός μου (HTC εδώ και σχεδόν μια 10ετία) πάντα με έβριζε που έπερνα SE. Εγώ (ο βλάκας) πάντα πίστευα οτι η SE ήταν καλό value for money. Σαχλαμάρες , σκότωσα το Χ1 που το είχα πάρει με το που είχε πρωτοκυκλοφορίσει λόγω προβληματικής συσκευής και αντιπροσωπείας , το 2ο smartphone μου της εταιρείας ήταν το Χ8 που δεν το υποστήριξε ποτέ με λογισμικό αχριστεύοντάς το.Το mini pro που σκόπευα να έχω ήδη αποκτήσει κλάφτα Χαράλαμπε. Το αδερφάκι μου ακόμα έχει τα 3 HTC του σε πλήρη λειτουργία. Αναγκαστικά θα στραφώ σε άλλη εταιρεία (Nokia , HTC , Hawai ή δεν ξέρω και'γω τι άλλο) Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 νταξει απο τη μια εχουμε μπλεξει με τα ζω@ της σονυ,απο την αλλη με τους ασχετους καθε αλυσιδας..αντε βρες το δικιο σου.. ευτυχως για μενα ο θορυβος που κανει ειναι κατι ασημαντο και θα το παρω το κινητο γιατι πληροι καποιες αλλες προυποθεσεις που θελω σε ενα κινητο..ελπιζω δε,ναμαι τυχερος και το κομματι που θα αγορασω να ειναι κομπλε απολες τις αποψεις! Γιατι οκ πες οτι στο πλαισιο και στις αλλες εταιριες σαφηνουν να δεις μια συσκευη πριν την αγορασεις.αντε δυο. Δεν μπορεις να παρεις σβαρνα ολα τα πλαισια ομως και να κοιτας τις μπαταριες απο κατω ποια θα λεει 33 και πανω.. παιδες οποιος μενει αθηνα και θελει να παρει το προ ας παει νια βολτα απο πλαισιο μολ να δει!γιατι τους τελειωσε η πρωτη παραλαβη (μπορει και η δευτερη) και ισως η νεα να κατασκευαστηκε διαφορετικη βδομαδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts