Dr0uk Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 οχι δεν την εχω......να κανω επαναφορα ρυθμισεων θα βοηθησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 οχι δεν την εχω......να κανω επαναφορα ρυθμισεων θα βοηθησει?? μηπως εχεισ καποιο live wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παιδια για εμενα τιποτα με το θεμα που αναβοσβηνει η οθονη αρχιζει και γινεται ενοχλητικο....... Το ίδιο έκανε και σε 2 φίλους μου (το έχω ξαναπεί παλιότερα για τον 1) για περίπου 1-2 μήνες, μέχρι που μια μέρα άρχισε το γνωστό πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τα αρχικά στάδια της υπερθέρμανσης των πλήκτρων αφής... χωρίς να το έχω διαβάσει κάπου επίσημα. Είναι ενοχλητικό να ανάβει μόνη της η οθόνη χωρίς λόγο, είναι όμως πολύ πιό ενοχλητικό το να μην μπορείς να κάνεις τίποτα με το κινητό σου και να σε πετάει στην αρχική οθόνη συνέχεια επειδή έχει "κολλήσει" το πλήκτρο back... Σου το λέω από προσωπική εμπειρία! :mad: Μετά το Service εδώ κ 2 μήνες, το mini μου δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και περιμένει να φάει παγωτό!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr0uk Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Δεν εχω καποιo wallpaper οπως ηταν το κινητο ειναι δεν αλλαξα τιποτα.......δλδ το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενω να αρχισει ΄υπερθερμανση δεν υπαρχει λυση? εκλεισα και ανοιξα το κινητο διεγραψα και μερικες εφαρμογες και μεχρι τωρα δεν εχει προβλημα θα δουμε ομως......μηπως φορτωνεται πολυ η μνημη και για αυτο το κανει???Δεν εχω κανει root δεν ξερω τι ακριβως εινα αυτο αλλα φανταζομαι ειναι κατι σαν φορματ δλδ ξεκιναει το κινητο μονο με το λογισμικο χωρις καμια εφαρμογη και βαζεις εσυ οτι θελεις.Μπορω να αποθηκευω τις εφαρμογες στις SD? Edited June 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 εκλεισα και ανοιξα το κινητο διεγραψα και μερικες εφαρμογες και μεχρι τωρα δεν εχει προβλημα θα δουμε ομως......μηπως φορτωνεται πολυ η μνημη και για αυτο το κανει???Δεν εχω κανει root δεν ξερω τι ακριβως εινα αυτο αλλα φανταζομαι ειναι κατι σαν φορματ δλδ ξεκιναει το κινητο μονο με το λογισμικο χωρις καμια εφαρμογη και βαζεις εσυ οτι θελεις.Μπορω να αποθηκευω τις εφαρμογες στις SD? Οχι το root δεν εχει σχεση με φορματ.απλα μπορεις να κανεις πολλα περισσοτερα απο,τι χωρις root. Βαλε την εφαρμογη app2sd και θα σου πει ποιες μπορεις να μεταφερεις στην καρτα μνημης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr0uk Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 δεν επηρεαζεται τιποτα αλλο αμα ειναι να κανω και root..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 δεν επηρεαζεται τιποτα αλλο αμα ειναι να κανω και root..... Υποτειθεται χανεις την εγγυηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr0uk Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Μαλιστα...Ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλησπερα παιδια... Δοκιμασα σημερα να κανω το update σε 4.0 για να ξαναζωντανεψω το ξεχασμενο μου Mini Pro.. Κατεβαζω το Pc companion, συνδεο το τηλεφωνο, μου βγαζει κανονικα οτι υπαρχει καινουρια αναβαθμιση για το τηλεφωνο, ξεκιναει η διαδικασια κανονικα και στο δευτερο βημα σε καποια φαση μου λεει προετοιμασια και ξαφνικα... Μηνυμα οτι ειναι αδυνατη η εγκατασταση Τι συμβαινει ακριβως??? Το εχει παθει κανενας αλλος αυτο? Εχω ξανακανει αναβαθμιση απο Pc companion και δεν ειχα κανενα προβλημα Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλησπερα παιδια... Δοκιμασα σημερα να κανω το update σε 4.0 για να ξαναζωντανεψω το ξεχασμενο μου Mini Pro.. Κατεβαζω το Pc companion, συνδεο το τηλεφωνο, μου βγαζει κανονικα οτι υπαρχει καινουρια αναβαθμιση για το τηλεφωνο, ξεκιναει η διαδικασια κανονικα και στο δευτερο βημα σε καποια φαση μου λεει προετοιμασια και ξαφνικα... Μηνυμα οτι ειναι αδυνατη η εγκατασταση Τι συμβαινει ακριβως??? Το εχει παθει κανενας αλλος αυτο? Εχω ξανακανει αναβαθμιση απο Pc companion και δεν ειχα κανενα προβλημα Φανταζομαι εχεις 64-μπιτα windows...Ειναι βλακεια της SONY, βασικα...Κανε την αναβαθμιση με SEUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 το κανονικο θεμα-φοντο της ics δε το βλεπω γιατι ετσι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Φανταζομαι εχεις 64-μπιτα windows...Ειναι βλακεια της SONY, βασικα...Κανε την αναβαθμιση με SEUS Ναι 64-μπιτα εχω 7 ultimate.... Πεσ το μου οτι εκανε τετοια μ....ια η ΣΟΝΥ, κ δε κανει αναβαθμηση γι αυτο το λογο...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!! Edit: Τελικα κατεβασα το SEUS και εκανα κανονικοτατα την αναβαθμηση.... Απιστευτη αυτη η ΣΟΝΥ να μην εχει support για 64-μπιτ Edited June 11, 2012 by manosf23 Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ναι 64-μπιτα εχω 7 ultimate.... Πεσ το μου οτι εκανε τετοια μ....ια η ΣΟΝΥ, κ δε κανει αναβαθμηση γι αυτο το λογο...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!! Edit: Τελικα κατεβασα το SEUS και εκανα κανονικοτατα την αναβαθμηση.... Απιστευτη αυτη η ΣΟΝΥ να μην εχει support για 64-μπιτ Μια ερώτηση φίλε μου για σένα που προχώρησες στην αναβάθμιση του xperia mini με το SEUS. Χρειάζεται να πάρουμε backup του τηλεφώνου ή δεν επηρεάζει τα περιεχόμενα του τηλεφώνου η αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ναι Αλλα το titanium backup προυποθετει οτι εχεις κανει root το τηλεφωνο @zxr : με το MyPhoneExplorer, μπορεις να κανεις backup και restore τις εφαρμογες, ακομα κ αν δεν εισαι root? Εχει κανεις να προτεινει κατι αντιστοιχο του titanium backup για συσκευες που δεν ειναι root? Όχι εφαρμογές με το MyPhoneExplorer. To λεω ξεκάθαρα "Backup τις εφαρμογές με το titanium και τις επαφές, μηνύματα με το MyPhoneExplorer". Αν δεν είσαι root δες το MyBackup για τις εφαρμογές. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isuzu Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum εχω κανει αναβαθμηση το κινητό xperia st15i σε εκδοση 4.0.2 και θελω να βάλω τιν παλια τιν δικια του 2,2 προσπάθησα με το Sony PC Companion 2.1 αλλα δεν τα καταφερα να το επαναφέρω με βάζει τιν 4. πάλι ευχαριστω :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Υπαρχει καπου εκδοση του sony ericsson update service συμβατη με mac os x lion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Το ίδιο έκανε και σε 2 φίλους μου (το έχω ξαναπεί παλιότερα για τον 1) για περίπου 1-2 μήνες, μέχρι που μια μέρα άρχισε το γνωστό πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τα αρχικά στάδια της υπερθέρμανσης των πλήκτρων αφής... χωρίς να το έχω διαβάσει κάπου επίσημα. Είναι ενοχλητικό να ανάβει μόνη της η οθόνη χωρίς λόγο, είναι όμως πολύ πιό ενοχλητικό το να μην μπορείς να κάνεις τίποτα με το κινητό σου και να σε πετάει στην αρχική οθόνη συνέχεια επειδή έχει "κολλήσει" το πλήκτρο back... Σου το λέω από προσωπική εμπειρία! :mad: Μετά το Service εδώ κ 2 μήνες, το mini μου δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και περιμένει να φάει παγωτό!!!! :D Μετά από μίσο χρόνο μου το έκανε πρώτη φορά. Αυτό με το αναβόσβημα δεν το παρατήρησα. Μόνο με service το λύνουμε; Κάποιοι είπαν με επανεγκατάσταση λειτουργικού Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Μετά από μίσο χρόνο μου το έκανε πρώτη φορά. Αυτό με το αναβόσβημα δεν το παρατήρησα. Μόνο με service το λύνουμε; Κάποιοι είπαν με επανεγκατάσταση λειτουργικού Δοκίμασε αν θες να του κάνεις μια επαναφορά-αναβάθμιση με το SUS. Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις, αν είσαι όμως root, να θυμάσαι ότι χάνεις το root και επειδή αναβαθμίζεσαι στην 4.0.2.A.0.62 ΔΕΝ θα μπορείς να κάνεις root. Στη θέση σου πάντως θα έκανα λίγο υπομονή και θα έβαζα μια και καλή το παγωτό. Ελπίζω και εύχομαι να μην σου δημιουργήσει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Μια ερώτηση φίλε μου για σένα που προχώρησες στην αναβάθμιση του xperia mini με το SEUS. Χρειάζεται να πάρουμε backup του τηλεφώνου ή δεν επηρεάζει τα περιεχόμενα του τηλεφώνου η αναβάθμιση? Μπορεις να κανεις αναβαθμιση και να κρατησεις τις εφαρμογες και τα δεδομενα σου, η να κανεις καθαρη εγκατασταση της νεας εκδοσης. Καλου κακου, παρε ενα backup ο,τι θες να κρατησεις. [Εννοειται οτι τα δεδομενα που βρισκονται στην καρτα μνημης δεν χανονται] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum εχω κανει αναβαθμηση το κινητό xperia st15i σε εκδοση 4.0.2 και θελω να βάλω τιν παλια τιν δικια του 2,2 προσπάθησα με το Sony PC Companion 2.1 αλλα δεν τα καταφερα να το επαναφέρω με βάζει τιν 4. πάλι ευχαριστω :!: Δες αυτό. Πρέπει να βρεις την rom για το κινητό σου. Υπαρχει καπου εκδοση του sony ericsson update service συμβατη με mac os x lion? Bridge Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 καλημερα λεβεντες, συνδεω το κινητο μου σε λειτουργικο linux και δεν το αναγνωριζει τι πρεπει να κανω???? κανεις με linux??? το κινητο μου λεει οτι συνδεθηκε αλλα στο pc δε βλεπω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 εγω εχω ubuntu αλλα μου το αναγνωριζει σαν memory stick.Πεταει δηλαδη παραθυρο οπως στα windows και βλεπω τα αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Δοκίμασε αν θες να του κάνεις μια επαναφορά-αναβάθμιση με το SUS. Δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις, αν είσαι όμως root, να θυμάσαι ότι χάνεις το root και επειδή αναβαθμίζεσαι στην 4.0.2.A.0.62 ΔΕΝ θα μπορείς να κάνεις root. Στη θέση σου πάντως θα έκανα λίγο υπομονή και θα έβαζα μια και καλή το παγωτό. Ελπίζω και εύχομαι να μην σου δημιουργήσει πρόβλημα... Έχω ήδη το 4.0.2.A.0.62 και είναι το δεύτερο λογισμικό που αναβάθμισα απο το official update. Αυτό λέω και εγώ να περιμένω. Αλλά θα το λύσει; Γιατί αν είναι μόνο θέμα πλακέτας που είπαν κάποιοι τότε και με το ice τα ίδια θα κάνει. Λέτε για αυτό να αργεί να βγει για τα απλά mini; Να θέλουν να λύσουν το πρόβλημα; Edited June 12, 2012 by Spyrus Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 εγω εχω ubuntu αλλα μου το αναγνωριζει σαν memory stick.Πεταει δηλαδη παραθυρο οπως στα windows και βλεπω τα αρχεια ubuntu εχω και εγω αλλα δε μου βγαζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Λοιπον για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.. Το προβλημα με τα πληκτρα αφης συμβαινει μονο στο μινι και οχι στο προ. Δεν εμφανιζεται αμεσως. Σε αλλους εμφανιστηκε στις 5 ημερες (οπως και στο δικο μου) και σε αλλους μετα απο 3 εβδομαδες. Οταν μιλαμε οτι τρελαινονται τα πληκτρα αφης μετα απο χρηση μιλαμε ακομα κι οταν εισαι απλα στο μαρκετ και κατεβαζεις εφαρμογες μετα απο κανα 10λεπτο, ή αν παιζεις παιχνιδι (δεν παιζω παιχνιδια, εβαλα ενα για να το δοκιμασω). Επισης, η συσκευη τρελαινεται οταν ζεσταινεται κατα τη διαρκεια της φορτισης ακομα κι οταν ειναι σβηστη ! Το πως γινεται αυτο το εχω εξηγησει σε προηγουμενο ποστ. Αν πατησεις πληκτρο αφης (back ή μενου) οταν φορτιζει σβηστη η συσκευη, αναβει η οθονη και σου βγαζει την ενδειξη της φορτισης. Στα προβληματικα μινι μετα απο κανα 45λεπτο φορτισης καθε λιγα δευτερολεπτα αναβει μονη της η οθονη σαν να εχει πατησει καποιος τα πληκτρα αφης εμφανιζοντας τη σχετικη ενδειξη. 2 ενδεικτικα βιντεο απο προβληματικες συσκευες : Οσον αφορα το αν σταματησε η παραγωγη, αυτη την ενημερωση εκανε ενα SE service center απο χωρα του εξωτερικου σε καποιον που πηγε εκει το τηλεφωνο για το ιδιο προβλημα. Αυτο εγραψε ο τυπος στο φορουμ της SE. Επισης και καπου αλλου διαβασα κατι αντιστοιχο ως φημη, αλλα δεν θυμαμαι που. Γενικα η αντιμετωπιση της SE ειναι γελοια σε ολα τα επιπεδα. Οπως γελοιο ειναι να απαξιωνει τις συσκευες της, κανοντας τρομακτικες πτωσεις τιμης μεσα σε ελαχιστες μερες. Η τιμη του mini εχει ηδη κατρακυλησει, ενω υπενθυμιζω οτι το play προημερων τα multirama το πουλουσαν 240 ευρω (απο 600 που ειχε οταν κυκλοφορησε πριν ελαχιστες εβδομαδες). Ακριβος τα ιδια που περιγραφη ο φιλος παραπανω αρχισε να κανει και της γυναικας μου στις πρωτες 4 μερες.Το εστειλε σημερα στο καταστημα απο οπου το πηρε για να το φτιαξουν. Γνωριζετε αν η βλαβη αυτη συμπεριλαμβανετε στην εγγυηση 2 χρονων που δινουν ?? ή θα πρεπει να πληρωση την επιδιορθωση αν φτιαχνει εεε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts