Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα το δοκιμασω,,,,δεν εχω προβλημα με αποσυνδεση,,,,απλα δεν εχει μεγαλη εμβελεια....

Μπορεί να είναι και φυσιολογικό αυτό ? Τώρα αν το LG επιανε ένα wi-fi που το έβλεπε 1 γραμμή ή και 2 κάποτε. το να μήν το πιάνει ένα άλλο κινητό δέν είναι παράξενο. έτσι νομίζω δηλαδή.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα πήγα να πάρω το mini για την κόρη μου από plaisio Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι προέκυψε κάποιο θέμα και όλα τα mini τα επέστρεψαν πίσω για αναβάθμιση.

Γνωρίζει κανείς κάτι;

Μπορεί να είναι και φυσιολογικό αυτό ? Τώρα αν το LG επιανε ένα wi-fi που το έβλεπε 1 γραμμή ή και 2 κάποτε. το να μήν το πιάνει ένα άλλο κινητό δέν είναι παράξενο. έτσι νομίζω δηλαδή.

ισχυει αυτο που λες!αν και στο χ10 δεν ειχα κανενα θεμα με την εμβελεια του.εκει που το iphone και αλλα κινητα γυρω μου δεν πιανανε σημα,αυτο επιανε..εχει να κανει ακομα και με το ρουτερ αυτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

To επιβεβαιώνω κι εγώ! Έχουν πρόβλημα! Σωστά λέει ο έρμος ο Eldar στο Mobile-Review ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να βάλει οριστικά λουκέτο...η SE, όχι

το Πλάισιο! Έχει κατρακυλήσει στο 2% της παγκόσμιας αγοράς κινητών!

ναι και μενα με πηραν τηλεφωνο να το παω αμα θελω για αναβαθμηση λειτουργικου...δεν καταλαβαινω,,,τσεκαρα με το seus ειδα οτι εχω το τελευταιο firmware..τι μαμακιες ειναι αυτες,,,,παντως το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα...πραγματικα παραξενο,,αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει τι προβλημα ειναι αυτο

To επιβεβαιώνω κι εγώ! Έχουν πρόβλημα! Σωστά λέει ο έρμος ο Eldar στο Mobile-Review ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να βάλει οριστικά λουκέτο...η SE, όχι

Και σαν μιά ένδειξη του πόσο κοντά βρίσκονται στον όλεθρο, σας λέω ότι μόλις με ενημέρωσαν επιτακτικά, και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι τα XPeria Mini δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, άρα είναι αδύνατον να έχουν ανακληθεί!!!:lol::rotfl: "Βρέ καλέ μου, βρέ χρυσέ μου, σε πολλά καταστήματα πουλιούνται και είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας"...ανένδοτος και αγενής ο μελλοντικός "πελάτης" του ΟΑΕΔ..."Δεν κυκλοφορούν"!!! :dash::whip:

νταξει χαζομαρες σου λεει...

αλλα μιλαμε μονο για μινι ή και για προ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρε σε παρακαλώ ένα τηλέφωνο στην SE γιά να δούμε τί θα σου πούν! Eίμαι περίεργος! ;)

μιλαμε για την ιδια SE που τους ειχα παρει τηλ να τους ρωτησω πως βγαινει η δονηση απο το πληκτρολογιο οταν γραφω μηνυμα (στο software πλκηκτρολογιο του χ10 προ) και μου χαν πει οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να το βγαλεις???:confused::worry::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και σαν μιά ένδειξη του πόσο κοντά βρίσκονται στον όλεθρο, σας λέω ότι μόλις με ενημέρωσαν από το 80111810810 της Sony Ericsson Eλλάδος, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι τα XPeria Mini δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, άρα είναι αδύνατον να έχουν ανακληθεί!!!:lol::rotfl: "Βρέ καλέ μου, βρέ χρυσέ μου, σε πολλά καταστήματα πουλιούνται και είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας"...ανένδοτος και αγενής ο μελλοντικός "πελάτης" του ΟΑΕΔ..."Δεν κυκλοφορούν"!!! :dash::whip:

γιατι σου φαινεται περιεργο αυτο που σου ειπαν?δεν ειναι ολα τα xperia που κυκλοφορουν της επισημης αντιπροσωπειας sony ελλαδος,οι περισσοτεροι τα φερνουν απο αλλου,γνησια μεν,αλλα οχι εισαγωγης της sony ελλαδος.αυτο σου ειπαν οι ανθρωποι εκει,οτι δεν εχουν κανει αυτοι καμμια εισαγωγη του xperia mini.

Είδες εσυ σε καταστημα αλυσιδας λιανικης ΧPeria Mini παραεισαγωγης;;; Ειδες του Πλαισίου, Saturn ή MediaMarkt τι εισαγωγής είναι;;;; ΤΑ ΕΙΔΕΣ;

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Αμέσως να μας βγάλεις ηλίθιους και να πάρεις το μέρος των "ανθρώπων"! Λές και προχτές γραφτήκαμε στο φόρουμ!

αγορασε ενα xperia mini απο αυτα τα μαγαζια και μετα παρε τηλεφωνο την sony δωστους το imei της συσκευης και θα δεις αν ειναι εισαγωγης της sony.αλλο πραγμα ειναι οτι η εγγυηση καλυπτεται απο την sony hellas και αλλο πραγμα οτι ειναι εισαγωγης της sony hellas, και απο οτι γνωριζω τα καταστηματα αυτα δεν αγοραζουν απευθειας απο την sony hellas αλλα απο αλλους αντιπροσωπους.εγω που εχω το xperia x8 δεν ειναι εισαγωγη της επισημης sony hellas,αλλα σου το αναγνωριζουν αν παθει κατι.

eεγω το παρελαβα σημερα απο πλαισιο μεσω ιντερνετ

τωρα το στεινω

πρωτη εντυπωση αριστη

ασε να δουμε

το κινητο ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας

Είδες εσυ σε καταστημα αλυσιδας λιανικης ΧPeria Mini παραεισαγωγης;;; Ειδες του Πλαισίου, Saturn ή MediaMarkt τι εισαγωγής είναι;;;; ΤΑ ΕΙΔΕΣ;

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Αμέσως να μας βγάλεις ηλίθιους και να πάρεις το μέρος των "ανθρώπων"! Λές και προχτές γραφτήκαμε στο φόρουμ! Μιά χαρά ξέρουν οι "άνθρωποι" ότι τα εισήγαγαν γιατί βρισκόταν στην αποθήκη τους πρίν τα διανέμουν, αλλά, τώρα που καταλαβαν ότι εγινε πατάτα, παριστάνουν ότι αγνοούν την ύπαρξή τους και υπονοούν ότι οι μαμάκες που τους τα πλήρωσαν τα έφεραν "παραεισαγωγή"!!!

μαλλον δεν εχεις καθολου ιδεα απο που τα φερνουν ολοι αυτοι και εισαι βαθια νυχτωμενος,ρωτα και εμενα που εχω κανει καταγγελια στο πλαισιο για κινητο nokia που μου το πουλησαν σαν ελληνικο και ηταν εισαγωγη απο γερμανια με αποτελεσμα να μην μου το αναγνωριζει η nokia εδω.εξαλλου στα μαγαζια αυτα μια αποδειξη λιανικης παιρνεις οχι χαρτι της sony και μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

eεγω το παρελαβα σημερα απο πλαισιο μεσω ιντερνετ

τωρα το στεινω

πρωτη εντυπωση αριστη

ασε να δουμε

το κινητο ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας

πηρες τηλεφωνο την sony hellas και διασταυρωσες το imei της συσκευης?

μισο λεπτο ρε παιδια.ουσιαστικα ποιοι ειναι οι τροποι,για να καταλαβουμε και εμεις που δεν εχουμε αγορασει τιποτα απεξω,που φανερωνουν ενα κινητο εισαγωγης?

αν εξαιρεσεις τα κραχτα φαινομενα τυπου qwertz.τα κουτια τα γραφουν ολα στα αγγλικα απεξω αν δεν κανω λαθος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεις να διακρίνεις αν ένα σφραγισμένο κουτί είναι εισαγωγής αντιπροσωπείας ή oχι;;; Εγώ μπορω! :yahoo:

Το βιβλιαράκι οδηγιών της παραεισαγωγής είναι ίδιο (εκτυπωτικά) με το "επισημο";;; OXI!

Tα ΧPeria Mini των αλυσίδων ειναι Ελληνικής αντιπροσωπείας...τέ-λος!!!

Και...σίγουρα είμαι από τους τελευταίους σε αυτή τη χώρα που θα κατέτασσε κάποιος στην κατηγορία των "βαθειά νυχτωμένων" στον τομέα των κινητών!

τοτε να το αγορασεις αφοβα φιλε μου.

Παιδια το pro το φερανε και τα καταστηματα Cosmote και σιγουρα ειναι Ελληνικης αντιπροσωπειας

μισο λεπτο ρε παιδια.ουσιαστικα ποιοι ειναι οι τροποι,για να καταλαβουμε και εμεις που δεν εχουμε αγορασει τιποτα απεξω,που φανερωνουν ενα κινητο εισαγωγης?

αν εξαιρεσεις τα κραχτα φαινομενα τυπου qwertz.τα κουτια τα γραφουν ολα στα αγγλικα απεξω αν δεν κανω λαθος

φιλε μου,στην ελλαδα υπαρχουν πολλοι που φερνουν κινητα απο εξω,δεν αγοραζουν ολοι απο την εδω αντιπροσωπεια γιατι ειναι πιο ακριβα.απλα το καλο που εχει η sony ειναι οτι και απο που το εχεις αγορασει σε καλυπτει η εδω αντιπροσωπεια αν παθει κατι.και να ξερεις οτι οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας κανουν δικες τους εισαγωγες απο εξω,για αυτο σου λενε αν παθει κατι θα το φερεις σε εμας,γιατι εχουν κανει παρεμβολες στα λογισμικα για να περασουν τα δικα τους μενου.τα κινητα που βλεπετε στα διαφορα καταστηματα και ειναι φτηνα,ειναι εισαγωγες απο αλλες χωρες,δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι γνησια.

Σιγά να μην το αγοράσω...αφού έχουν πρόβλημα στο firmware!!!

μηπως για αυτο τον λογο δεν εχει κανει εισαγωγη ακομα η επισημη αντιπροσωπεια?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

το norton line στο ηρακλειο κρητης στην 62 μαρτυρων το χει διαθεσιμο σε ολες τις εκδοσεις,παω να το παρωωωωωωωωωωωωωω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

΄

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο...αλλά λυπάμαι την φουκαριάρα τη μάνα μου που θα μαραζώσει! :wacko:

να μην πηδηξεις φιλε μου,για αυτο πηγαινε σε ενα saturn να αγορασεις ενα xperia και αν σου πει ο υπαληλος αν παθει κατι θα το πας στην αντιπροσωπεια της σονυ,και διασταυρωσεις οτι οντως ειναι εισαγωγη της sony hellas, εγω θα στο κανω δωρο.

πηρες τηλεφωνο την sony hellas και διασταυρωσες το imei της συσκευης?

δεν πειρα

αλλα απο εξω το κουτι εχει ενα σημα EL εκει που λεει το Imei κλπ

και γραφει κατι οτι εχει την καρτα μελους xperia

εχει μεσα βιβλια στα ελληνικα

το κινητο ηταν σφραγισμενο

το norton line στο ηρακλειο κρητης στην 62 μαρτυρων το χει διαθεσιμο σε ολες τις εκδοσεις,παω να το παρωωωωωωωωωωωωωω

δες αν εχει καμια θηκη και καμια μεμβρανη για την οθονη του

Edited by manwlis77

Πήγα και είδα και τα 2 σε media markt στην Θεσσαλονίκη. Πολύ γρήγορα. Ζωντανά χρώματα. Το κατάστημα δέν είχε wi-fi έτσι ώστε να δω κατα πόσο συνδέετε οκ. Μια χαρά μου φάνηκαν και το ότι το ΜΙΝΙ ΠΡΟ είναι ελάχιστα πιο μακρύ μου κάνει πιο σωστό σαν μέγεθος κινητού(προσωπική άποψη και γούστο).

Ρώτησα για αυτο που λέγατε για το ότι τα θέλουν πίσω για αναβάθμιση και ο πωλητής δέν είχε ιδέα, δέν ειδοποιήθηκε ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

το wifi μια ωρα που το δουλευω δεν εχει κανενα προβλημα

απλως του εβαλα εγω την ip γιατι οταν επερνε αυτοματα δεν εμπενε στο ιντερνετ

Πήγα και είδα και τα 2 σε media markt στην Θεσσαλονίκη. Πολύ γρήγορα. Ζωντανά χρώματα. Το κατάστημα δέν είχε wi-fi έτσι ώστε να δω κατα πόσο συνδέετε οκ. Μια χαρά μου φάνηκαν και το ότι το ΜΙΝΙ ΠΡΟ είναι ελάχιστα πιο μακρύ μου κάνει πιο σωστό σαν μέγεθος κινητού(προσωπική άποψη και γούστο).

Ρώτησα για αυτο που λέγατε για το ότι τα θέλουν πίσω για αναβάθμιση και ο πωλητής δέν είχε ιδέα, δέν ειδοποιήθηκε ποτέ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.

αρα συμφωνουμε οτι σαν υλικο και μεγεθος ειναι πιο στιβαρο και καλο στο χερι,ε?

επισης τα χρωματα που αναφερεις εκαναν σε ολους μας εντυπωση αρα εχει κανει μαγικο η sony bravia engine..:)

το wifi μια ωρα που το δουλευω δεν εχει κανενα προβλημα

απλως του εβαλα εγω την ip γιατι οταν επερνε αυτοματα δεν εμπενε στο ιντερνετ

αυτο γενικα παιδια να το χετε υποψην σας.εχει να κανει νομιζω με διαφορα μοντελα της σονυ.σιγουρα για τους προκατωχους των μινι/μινι προ ισχυει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

αρα ηταν θεμα συσκευης ολο αυτο??μακαρι να μην πεσει αλλος σε ελλατωματικο κομματι..

σκεφτεσαι να ρουταρεις?

Έχει βγει μέθοδος για root στο mini pro? Αν το έχεις δει μπορείς να το ποστάρεις? Στους xda που κοιτάζω δε βρίσκω κάτι.

Για βοήθα λίγο αν ξέρεις γιατί όταν το πάρω (ελπίζω από εβδομάδα - Να δω τι θα μου πουν και μένα από vodafone για αυτό το πρόβλημα που λέτε - ) θέλω να το κάνω root. Να μελετήσω λίγο πριν μπω στη διαδικασία...

.

Asteroshouse.gr ...................

αρα συμφωνουμε οτι σαν υλικο και μεγεθος ειναι πιο στιβαρο και καλο στο χερι,ε?

επισης τα χρωματα που αναφερεις εκαναν σε ολους μας εντυπωση αρα εχει κανει μαγικο η sony bravia engine..:)

αυτο γενικα παιδια να το χετε υποψην σας.εχει να κανει νομιζω με διαφορα μοντελα της σονυ.σιγουρα για τους προκατωχους των μινι/μινι προ ισχυει..

Μπορεία και κάποιος να πεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι κάνετε για το wifi ? Για το ip που λέτε... γιατί δέν έχω ιδέα όπως και άλλοι φαντάζομε.

Σε σχέση με Χ10 μινι και Χ10 μινι προ ναι. Αν και εσύ που έχεις τετοιο κινητό πρέπει να μας πείς :) Εγώ μια φορά τα επιασα στα χέρια μου :)

Επίσης ναί είναι στηβαρό . Ειδικά το PRO μαρέσουν πιο πολύ οι διαστάσεις του(αν κ ελάχιστες οι διάφορες αλλά αμα το πιάσεις στο χέρι είναι αισθητές.

Edited by kyprianou

Έχει βγει μέθοδος για root στο mini pro? Αν το έχεις δει μπορείς να το ποστάρεις? Στους xda που κοιτάζω δε βρίσκω κάτι.

Για βοήθα λίγο αν ξέρεις γιατί όταν το πάρω (ελπίζω από εβδομάδα - Να δω τι θα μου πουν και μένα από vodafone για αυτό το πρόβλημα που λέτε - ) θέλω να το κάνω root. Να μελετήσω λίγο πριν μπω στη διαδικασία...

φιλτατε εδω ειναι ολα οσα μπορεις να βρεις ....

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1239

και κατι για ρουτ αναφερεται εδω..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216783

αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα φιλε..τι ειναι τα bootloader και fastboost flash και λοιπα που λεει???

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro