Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρήγγειλα το κινητό μέσω ebay. Στην πολύ πιθανή περίπτωση που δεν θα έχει εγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα(για γράψιμο εννοώ, για το μενού δε με απασχολεί), μπορώ να την εγκαταστήσω έπειτα? Επίσης, η έκδοση του λειτουργικού του θα είναι η 2.3, θα μπορώ να του βάλω την 4?

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βοηθήστε παιδιά αν γνωρίζει κάποιος.Σε xperia mini συγγενή μου δεν γίνεται αυτόματα η περιστροφή οθόνης βλέποντας φωτογραφίες ή περιήγηση στο internet.Tι μπορεί να φταίει.Δεν γνωρίζω βέβαια αν έχει πέσει κάτω κι αν ναι, αν οφείλεται σ' αυτό.

Βοηθήστε παιδιά αν γνωρίζει κάποιος.Σε xperia mini συγγενή μου δεν γίνεται αυτόματα η περιστροφή οθόνης βλέποντας φωτογραφίες ή περιήγηση στο internet.Tι μπορεί να φταίει.Δεν γνωρίζω βέβαια αν έχει πέσει κάτω κι αν ναι, αν οφείλεται σ' αυτό.

Είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στις ρυθμίσεις για την αυτόματη περιστροφή?

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας !! Προχθές το βράδυ είχα κάνει αναβάθμιση το android του κινητό μέσω του υπολογιστή από 2,3 σε 4.0.4 και λειτουργούσε κανονικά !! Χθες το βράδυ απ ότι κατάλαβα έκλεισε μόνο του και όταν πήγα να το ανοίξω διαπίστωσα το εξής ... Το άνοιξα μου έβγαλε το sony - xperia και μου έβγαλε κανονικά να πατήσω το ΠΙΝ αλλά κατευθείαν έκλεισε το κινητό και ξανά άνοιξε μέχρι να πατήσω το ΠΙΝ σαν επανεκκίνηση αυτό το κάνει συνέχεια όταν ανοίγω το κινητό και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω .. Για να κλείσει τελείως βγάζω την μπαταρία !!

Υ.Γ Το κινητό δούλευε κανονικά μέχρι του έκανα την αναβάθμιση ... Τι μπορώ να κάνω ;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας !! Προχθές το βράδυ είχα κάνει αναβάθμιση το android του κινητό μέσω του υπολογιστή από 2,3 σε 4.0.4 και λειτουργούσε κανονικά !! Χθες το βράδυ απ ότι κατάλαβα έκλεισε μόνο του και όταν πήγα να το ανοίξω διαπίστωσα το εξής ... Το άνοιξα μου έβγαλε το sony - xperia και μου έβγαλε κανονικά να πατήσω το ΠΙΝ αλλά κατευθείαν έκλεισε το κινητό και ξανά άνοιξε μέχρι να πατήσω το ΠΙΝ σαν επανεκκίνηση αυτό το κάνει συνέχεια όταν ανοίγω το κινητό και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω .. Για να κλείσει τελείως βγάζω την μπαταρία !!

Υ.Γ Το κινητό δούλευε κανονικά μέχρι του έκανα την αναβάθμιση ... Τι μπορώ να κάνω ;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επαναφορά ρυθμίσεων με το SEUS. Θα χάσεις όλα όσα είναι στην μνήμη του τηλεφώνου. Η SD δεν επηρρεάζεται.

Ευχαριστώ πολύ φίλε ... Αν και δεν πολύ κατάλαβα για την επαναφορά ρυθμίσεων με το SEUS θα το παλέψω !!

Φίλε grego_z επειδή δεν κατάφερα κάτι όταν έχεις χρόνο θα ήθελα να την βοήθειά σου λίγο πιο αναλυτικά κατέβασα το Update Service αλλά το μόνο που κάνει αυτό είναι να εγκαθιστά το πιο καινούριο λογισμικό στο κινητό ! και όχι να με επαναφέρει στο 2.3 Android !!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φίλε grego_z επειδή δεν κατάφερα κάτι όταν έχεις χρόνο θα ήθελα να την βοήθειά σου λίγο πιο αναλυτικά κατέβασα το Update Service αλλά το μόνο που κάνει αυτό είναι να εγκαθιστά το πιο καινούριο λογισμικό στο κινητό ! και όχι να με επαναφέρει στο 2.3 Android !!

Εεε ναι σου είπε να ξανα περάσεις την ics..και οχι να γυρίσεις σε android 2.3. Για να γυρίσεις θα χρειαστεί να φλασάρεις με flashtool.

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219781 εγω με αυτο ειχα ρουτάρει

Σε κανένα smarthphone δεν χτυπάει το ξυπνητήρι οταν κλείνεις το κινητό.

Ευχαριστώ για την απάντηση,

αναγκαστικά ανοιχτό λοιπόν.:)

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα πρόβλημα με μια συσκευή μου.

Συσκευή: Sony Xperia Mini Pro (http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/05/xperia-mini-pro-1304613130.jpg)

Πέρσι ένας φίλος μου είχε κάνει κάποιες τροποποιήσεις στο τηλέφωνο (επειδή είχα ξεχάσει τον κωδικό πληκτρολογίου) και μου το ξεκλείδωσε. Μου είπε όμως ότι δε πρέπει να το κάνω update στο λογισμικό από εκεί και πέρα. (ΥΠΟΘΕΤΩ: Έκανε κάποιου είδους Jailbreak;). Ήταν hardware τροποποιήσεις, θυμάμαι έπαιζε με κάτι καλώδια.

Έλα που πριν μερικές μέρες όμως ξεχάστηκα και πάτησα να γίνει update. Μετά από λίγο το τηλέφωνο έκλεισε και από τότε δεν ανοίγει.

Έχω προσπαθήσει να επανατοποθετήσω μπαταρία, sim, μνήμη. Προσπάθησα να κάνω hard-reset. Το πρόγραμμα "Sony PC Companion" δε βλέπει το τηλέφωνο. Επίσης, το πρόγραμμα "Flashtool" ναι μεν εντοπίζει τη συσκευή, και όταν προσπαθώ να κάνω flashboot πίσω στο αρχικό (εργοστασιακό) λογισμικό, μετά από ώρα το πρόγραμμα λέει ότι η συσκευή δε λειτουργεί και ακυρώνεται η προσπάθεια.

Η δόνηση λειτουργεί σαν να το ανοίγω κάθε φορά, αλλά μέχρι εκεί. Το φωτάκι του μερικές φορές αναβοσβήνει (πράσινο) όση ώρα κρατώ πατημένο το κουμπί του ανοίγματος-κλεισίματος.

Δε βγάζω άκρη.

Είναι για τα μπάζα;

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Να ΄στε καλά!

Ο υπολογιστής εντοπίζει τη συσκευή, δηλαδή αναγνωρίζει ότι κάτι συνδέεται στη θύρα USB αλλά μέχρι εκεί.

Το SEUS δεν τρέχει στον υπολογιστή, μου βγάζει error, το log του οποίου το forum δε μου επιτρέπει να το ανεβάσω. Αλλά νομίζω ότι και να έτρεχε θα είχε την ίδια αντίδραση με το Sony Ericsson PC Companion. Απλά δε το βλέπει, ούτε τρέχει κάποιο update λογισμικού.

Ο υπολογιστής εντοπίζει τη συσκευή, δηλαδή αναγνωρίζει ότι κάτι συνδέεται στη θύρα USB αλλά μέχρι εκεί.

Το SEUS δεν τρέχει στον υπολογιστή, μου βγάζει error, το log του οποίου το forum δε μου επιτρέπει να το ανεβάσω. Αλλά νομίζω ότι και να έτρεχε θα είχε την ίδια αντίδραση με το Sony Ericsson PC Companion. Απλά δε το βλέπει, ούτε τρέχει κάποιο update λογισμικού.

από την προγούμενη περιγραφή συμπεραίνω οτι μάλλον σου ξεκλείδωσε το bootloader με την τεχνική καλωδίου και pins, μετά την οποία απαγορεύεται ρητά η αναβάθμιση.... αφού ουτε το SUS ούτε το flashtool δεν μπορούν να του περάσουν λειτουργικό, πολύ φοβάμαι οτι πρέπει να το πας σε Sony center: http://www.sonycenter.gr/

καλησπερα, Εχω ενα θεμα με την καρτα sd. Λοιπον ειχα μια καρτα 16gb και τωρα την αλλαξα και εβαλα αυτην το θεμα ειναι οτι οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη με καλωδιο εξαφανιζεται οτι υπαρχει στην καρτα απο εφαρμογες μεχρι εικονες, δηλ με λιγα λογια δεν αναγνωριζει την καρτα ενω με την αλλη καρτα δεν το εκανε αυτο. τι μπορω να κανω, το κινητο ειναι root.

Ρυθμίσεις->Xperia->Συνδεσιμότητα->Λειτουργία σύνδεσης usb->Λειτουργία μαζικής αποθήκευσης
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρυθμίσεις->Xperia->Συνδεσιμότητα->Λειτουργία σύνδεσης usb->Λειτουργία μαζικής αποθήκευσης

Το εκανα αλλα παλι εξαφανιζονται οι εφαρμογες που ειναι στην καρτα

Γεια σας παιδιά,

Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο 3G δίκτυο. Ενώ πατάω να μου σταλθούν οι ρυθμίσεις για το internet , ή βάζω μόνος μου τις τιμές στο cosmote internet δεν βλέπω ανταπόκριση. Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό? Είναι θέμα συσκευής ή της Cosmote?

Υ.Γ. Έκδοση android: 4.0.4--- Kernel:2.6.32.9-perfdumoh@vbox#32----Edition: Zelly Cream 4.0

Το εκανα αλλα παλι εξαφανιζονται οι εφαρμογες που ειναι στην καρτα

Οι φωτό σου εμφανίζονται;

Γεια σας παιδιά,

Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ στο 3G δίκτυο. Ενώ πατάω να μου σταλθούν οι ρυθμίσεις για το internet , ή βάζω μόνος μου τις τιμές στο cosmote internet δεν βλέπω ανταπόκριση. Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό? Είναι θέμα συσκευής ή της Cosmote?

Υ.Γ. Έκδοση android: 4.0.4--- Kernel:2.6.32.9-perfdumoh@vbox#32----Edition: Zelly Cream 4.0

Τσέκαρε αν έχεις τα ίδια: (υπόψιν ότι είναι Case Sensitive όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται!!! Άλλο το "cosmote internet" που γράφεις κι άλλο το "Cosmote internet" που γράφω. ;) )

Operator: Cosmote internet

APN: internet

Username: Δεν έχει ρυθμιστεί

Password: Δεν έχει ρυθμιστεί

MCC=202

MNC=01

APN type=default,supl

Πρωτόκολλο ΑΡΝ = IPv4

DNS: 195.167.065.194

Edited by zxr

Operator: - Cosmote internet

APN: - internet

Φιλε οπως το βλεπω?? παυλα---κενο---Cosmote internet??

To DNS δεν το βλεπω καπου .. Φορεας υπαρχει με επιλογες α)LTE b) δεν εχει καθοριστει c) eHRPD

Όχι φίλε μου. Χωρίς τα κενά και τις παύλες. Κατευθείαν το όνομα.

EDIT: Τροποποίησα και το μήνυμα για να μην μπερδεύεσαι. :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro