Jump to content

johnniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnniac

  • Ημ. Γέννησης 02/05/1989

johnniac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Best camera phone: Apple iPhone X Best value for money phone: Xiaomi Mi A1
  2. ::SLOVED Έκανα 3 επανεκκινήσεις αλλά τίποτα. Eν τέλει το έκλεισα και το ξανά άνοιξα και όλα μια χαρά.. Άβυσσος η ψυχή της Lenovo.. :lol::lol:
  3. Καλησπέρα, Σημερα είχα την πρώτη γερή πτώση.. Το tempered glass εσωσε την οθονη για τα καλα.. Σε πρώτη φαση ουτε γρατζουνια!!! :lol::lol: Φτηνά την γλίτωσα.. Αλλά.... μου βγαζει μήνυμα οτι δν μπορει να συνδεθει στη μπροστα καμερα... απο ότι φαίνεται παιζει απο την πτώση να τα επαιξε.. εκανα ενα restart μπας και, αλλα τιποτα.... Εχει κανεις καμια ιδεα?? :cry::cry::cry:
  4. Έχω την έκδοση ΑP -5. Το τελευταίο διάστημα είχα πρόβλημα με το 3G ... Ενώ μου έδειχνε Η+ και φαινόταν τα κατεβάζει δεν μπορούσα να μπώ σε σελίδες , γενικότερα να συνδεθώ. Ξανα άλλαξα τα αρχεία του modem αλλά τίποτα.. Επίσης έκανα c/p τα αρχεία που είναι στο λινκ "χρήσιμα αρχεία". Λογικά πρέπει να τα έκανα λίγο μαντάρα.. μπορεί καποιος να μου στείλει το φάκελο του firmware kai mddb? Ή δεν έχει νόημα..? Edit: Παρατηρησα ότι είμαι σε σύνδεση αλλά δεν ανοίγει όλες τις εφαρμογες.. πχ viber, messnger, fb, παρόλα αυτά στο instagram, rss reader , παιχνίδι boob beach δν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Τι στο καλό γίνεται?? Solved:: Έχοντας ενεργοποιήσει το όριο προειδοποίησης MB παρατήρησα παρακάτω πως οι εφαρμογες fb , viber, messenger, chrome ήταν αποκλεισμένες.. lol.. και ήταν αυτές οι εφαρμογές που έλεγχα την συνδεσιμότητα..
  5. Καλησπέρα παιδιά, Εχω την ΑΡ έκδοση 5.0. Παρατηρώ πως δεν έχω ακριβή τοποθεσία στο gps. Δηλαδή με βγάζει με απόκλιση 10 μέτρων από το σημείο που βρίσκομαι. Ετρεξα τα σχετικα προγράμματα που υπάρχουν στο store.. Αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή. Γνωρίζει κανείς κάποια λύση? Η είναι προβλημα της cpu?
  6. Μπορεις να μου πεις πως θα κανω το update? Tο κατεβαζω απο το system update και επειτα κανει ρεσταρτ και μπαινει TWRP και δν το βρισκω.. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...