Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο φιλος αναφερεται στο μινι προ,το οποιο δεν εχει παρουσιασει το πριβλημα του απλου μινι.

...το οποίο πρόβλημα -όπως όλα δείχνουν- εξαφανίστηκε με το update στην ICS..:)

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά το thread μεγάλο και δύσκολο να το διαβάσω όλο... το κινητάκι το mini παρουσιάζει κανένα πρόβλημα; το έχω βρει σχετικά φθηνό και το ψάχνω να δω αν αξίζει...

Παιδιά το thread μεγάλο και δύσκολο να το διαβάσω όλο... το κινητάκι το mini παρουσιάζει κανένα πρόβλημα; το έχω βρει σχετικά φθηνό και το ψάχνω να δω αν αξίζει...

Στην 2.3 εβγαζε την υπερθερμανση των κουμπιων που το εκανε αδυνατο να λειτουργησει σωστα.

Με την 4.0.4 φαινεται οτι αυτα τα προβληματα λυθηκαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην 2.3 εβγαζε την υπερθερμανση των κουμπιων που το εκανε αδυνατο να λειτουργησει σωστα.

Με την 4.0.4 φαινεται οτι αυτα τα προβληματα λυθηκαν.

οκ ευχαριστώ γιατί την βρήκα στα 115 ευρώ και αξίζει νομίζω...

μισο γιατι μπερδευτηκα ρε παιδες.. το απλο ή το προ εβγαλε τετοια προβληματα τα οποια λυθηκαν οπως λετε..?? εγω το προ θελω να παρω.. μπορεσα να διαβασω μεχρι την 96 σελιδα που μεχρι εκει αναφερεται προβλημα στο βιντεο οτι ακουγοταν ενας θορυβος. πιστευω πως παρακατω λυθηκε αυτο..

τι πρόβλημα εννοείς;;; αν γίνεται πες μου λίγο πιο αναλυτικά...

στην 2.3 ενας πολυ μεγαλος αριθμος xperia mini εβγαζε προβλημα υπερθερμανσης.Οταν ανεβαζε θερμοκρασια, κολλαγανε τα πληκτρα αφης.Ο,τι και να παταγες δεν υπακουγε.

Τωρα με την 4 απο,τι διαβαζω εχουν εξαλειφθει τα φαινομενα αυτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια εχει ενας φιλος μου το μινι προ και του ελεγα οτι μπορει να παρει αναβαθμιση σε 4,0,0.Το κινητο του απο την μερα που το πηρε εγραφε οτι εχει 4,0,0 χωρις ωστοσο να το εχει.Προσπαθησε να του κανει update μεσω υπολογιστη αλλα του λεει οτι δεν ειναι δυνατη η μεταφορα.Ειχε κανεις αλλος κατι παρομοιο?

Ρε παιδια εχει ενας φιλος μου το μινι προ και του ελεγα οτι μπορει να παρει αναβαθμιση σε 4,0,0.Το κινητο του απο την μερα που το πηρε εγραφε οτι εχει 4,0,0 χωρις ωστοσο να το εχει.Προσπαθησε να του κανει update μεσω υπολογιστη αλλα του λεει οτι δεν ειναι δυνατη η μεταφορα.Ειχε κανεις αλλος κατι παρομοιο?

καταρχην το κινητο παει στην 4.0.3 και μετα αν δεν κανω λαθος στην 4.0.4 ή παει απευθειας στην 4.0.4!

Απο κει και περα πως γινεται να γραφει στις ρυθμισεις οτι εχει την ICS και τελικα να μην την εχει;;:worry::blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχην το κινητο παει στην 4.0.3 και μετα αν δεν κανω λαθος στην 4.0.4 ή παει απευθειας στην 4.0.4!

Απο κει και περα πως γινεται να γραφει στις ρυθμισεις οτι εχει την ICS και τελικα να μην την εχει;;:worry::blink:

Αν σου πω οτι ξερω θα σε γελασω.Παντως οταν το πηρε κοιταξα τι εκδοση ηταν και εδειχνε 4,0,κατι νομιζω πως ειναι οντως 4,0,3.Αλλα δεν βλεπω και κανενα απο τα δωρακια του ICS πανω του,πχ face unlock.Και εγω μπερδευτηκα στην αρχη λεω θα κανω καποιο λαθος.:blink:

Αν σου πω οτι ξερω θα σε γελασω.Παντως οταν το πηρε κοιταξα τι εκδοση ηταν και εδειχνε 4,0,κατι νομιζω πως ειναι οντως 4,0,3.Αλλα δεν βλεπω και κανενα απο τα δωρακια του ICS πανω του,πχ face unlock.Και εγω μπερδευτηκα στην αρχη λεω θα κανω καποιο λαθος.:blink:

Το face unlock ειναι ρυθμισεις-ασφαλεια-κλειδωμα οθονης-ξεκλειδωμα μεσω προσωπου.αν υπαρχει τοτε εισαι ics

[sIGPIC][/sIGPIC]

να κάνω άλλη μια ερωτησούλα εγώ; υπάρχει λογικά τρόπος αν κάποια γλώσσα στο μενού δεν υπάρχει να μπει; ή να φορτωθεί rom με ελληνικό μενού? :) αν ναι και ξέρει κάποιος κυρίως για το δεύτερο υπάρχει κάπου αρχείο;

το όλο ερώτημα βασίζεται γιατί είμαι εξωτερικό και εδώ γερμανία τα μισά sony ericsson τα έχω δει με ελληνικό μενού και τα άλλα μισά όχι. το συγκεκριμένο που θέλω να τσιμπήσω βέβαια δεν το βρήκα ακόμα ανοικτό να το δω... τι έχει. το Mini pro σε ένα μαγαζί που το είδα (νομίζω στην vodafone) δεν είχε. :wacko:

να κάνω άλλη μια ερωτησούλα εγώ; υπάρχει λογικά τρόπος αν κάποια γλώσσα στο μενού δεν υπάρχει να μπει; ή να φορτωθεί rom με ελληνικό μενού? :) αν ναι και ξέρει κάποιος κυρίως για το δεύτερο υπάρχει κάπου αρχείο;

το όλο ερώτημα βασίζεται γιατί είμαι εξωτερικό και εδώ γερμανία τα μισά sony ericsson τα έχω δει με ελληνικό μενού και τα άλλα μισά όχι. το συγκεκριμένο που θέλω να τσιμπήσω βέβαια δεν το βρήκα ακόμα ανοικτό να το δω... τι έχει. το Mini pro σε ένα μαγαζί που το είδα (νομίζω στην vodafone) δεν είχε. :wacko:

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το αν έχει ICS και σε ποια έκδοση βρίσκεται είναι εύκολο να το δείτε από τις Ρυθμίσεις/Πληροφορίες τηλεφώνου/Έκδοση android, όσον αφορά τώρα το face unlock βρίσκεται στο path που είπε κι ο Κωνσταντίνος.

Πληροφοριακά μήπως και μπερδευόμαστε εκεί τελικά.. σίγουρα έχει το pro ο φίλος σου; Γιατί το απλό mini δεν έχει κάμερα μπροστά οπότε δεν υπάρχει και το face unlock στις επιλογές..;)

Edit: Βλέπω κι άλλον ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το face unlock στο mini pro μετά το update σε ICS, ίσως μια επιδιόρθωση με SEUS ή Pc Companion να έλυνε το πρόβλημα..:confused:

Edited by makis206

Το αν έχει ICS και σε ποια έκδοση βρίσκεται είναι εύκολο να το δείτε από τις Ρυθμίσεις/Πληροφορίες τηλεφώνου/Έκδοση android, όσον αφορά τώρα το face unlock βρίσκεται στο path που είπε κι ο Κωνσταντίνος.

Πληροφοριακά μήπως και μπερδευόμαστε εκεί τελικά.. σίγουρα έχει το pro ο φίλος σου; Γιατί το απλό mini δεν έχει κάμερα μπροστά οπότε δεν υπάρχει και το face unlock στις επιλογές..;)

Edit: Βλέπω κι άλλον ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το face unlock στο mini pro μετά το update σε ICS, ίσως μια επιδιόρθωση με SEUS ή Pc Companion να έλυνε το πρόβλημα..:confused:

Τελικα οντως 2,3 εχει (κατι αλλο ηταν το 4,0 που εβλεπα.) αλλα και παλι δεν μπορει να κανει την αναβαθμιση,οποτε το αρχικο προβλημα παραμενει.Τωρα?

Τελικα οντως 2,3 εχει (κατι αλλο ηταν το 4,0 που εβλεπα.) αλλα και παλι δεν μπορει να κανει την αναβαθμιση,οποτε το αρχικο προβλημα παραμενει.Τωρα?

πως δοκιμασε να την κανει και τι του βγαζει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασε να το αναβαθμίσει, Pc Companion ή SEUS (Sony Ericsson Update Service); Ας δοκιμάσει και με τον τρόπο που δεν δοκίμασε την πρώτη φορά.. ;)

Xωρίς να ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά επειδή ίσως κατατοπίσουμε κάποιον γνώστη, τη συσκευή την αγόρασε από Ελλάδα;:)

Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασε να το αναβαθμίσει, Pc Companion ή SEUS (Sony Ericsson Update Service); Ας δοκιμάσει και με τον τρόπο που δεν δοκίμασε την πρώτη φορά.. ;)

Xωρίς να ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά επειδή ίσως κατατοπίσουμε κάποιον γνώστη, τη συσκευή την αγόρασε από Ελλάδα;:)

Μου ειπε πως το εκανε με το Sony Pc Companion.Θα του το πω αλλα απο οτι καταλαβα περισσοτερο ενδιαφερομαι εγω για την αναβαθμιση του παρα εκεινος.Ευχαριστω παντως.Το κινητο το πηρε οντως απο Ελλαδα.

Το bug με το led όταν έρχονται τα μηνύματα και τα emails διορθώθηκε ή ακόμα;

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

Καλησπέρα σε όλους,

έκανα την αναβάθμιση στο ice και έχω μερικά θεματάκια...

1) όταν βλέπω κάποιο βίντεο από την συλλογή xperia πχ ενα βίντεο τραβηγμένο απο την κάμερα του κιν., και βγαζει τις 2 μαύρες μπάρες πάνω και κάτω στο βίντεο (λόγω του 16:9) η κάτω είναι γκρι. Αυτό το κάνει μόνο αν το δώ απο εκεί.. αν το δω απο τη συλλογή(εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση) ειναι μια χαρά.

2) οι ήχοι αφής και ο ήχος ξεκλειδώματος δεν ενεργοποιούνται με τπτ..

και τέλος μια διαπίστωση το πρόβλημα με τα κουμπία και την υπερθέρμανη εξαφανίστικε!:lol:

δεν εχω κάνει clean install, αλλά το βλέπω σαν ταλαιπωρία!

γεια σε ολους καταρχας...εχω προβλημα με το wi-fi οταν το συνδεω με το rooter μου λεει συνδεση με περιορισμενη συνδεσιμοτιτα το μοντελο ειναι το mini pro και δεν με αφινει να μπω ιντερνετ και να κατεβασω εφαρμογες οπιοσ ξερη κατι...

γεια σε ολους καταρχας...εχω προβλημα με το wi-fi οταν το συνδεω με το rooter μου λεει συνδεση με περιορισμενη συνδεσιμοτιτα το μοντελο ειναι το mini pro και δεν με αφινει να μπω ιντερνετ και να κατεβασω εφαρμογες οπιοσ ξερη κατι...

Restart το router ή αλλαξε καναλι στο router.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro