zxr Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Αν κάνεις αυτό που λες λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά μην τα κάνεις όλα μαζί γιατί κάποιοι φάκελοι στην ICS δεν έχουν το ίδιο όνομα με την GB και μπορεί να γίνει χαμός. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Προσπαθω εδω και λιγη ωρα να βαλω την ics αλλα βγαινει σφαλμα εγκαταστασης...:wacko: Ξερει καποιοσ σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Προσπαθω εδω και λιγη ωρα να βαλω την ics αλλα βγαινει σφαλμα εγκαταστασης...:wacko: Ξερει καποιοσ σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? Αν προσπαθεις να το κανεις απο Windows7, να ξερεις πως οι drivers που εχει η SE ειναι "χαλια".(ακομα και στο XP mode χτυπαει) Βρες pc με windows xp, κανε εγκατασταση το seus και κανε εκει την εγκατασταση. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Όπως και ο φίλος/φίλη; eltsele το προσπάθησα και μέχρι στιγμής έχω αυτά. Όσον αφορά το βίντεο, έγραψα ένα απόσπασμα μιλώντας δεξιά και αριστερά στο τηλέφωνο (αλήθεια, ένα μικρόφωνο δεν έχει όλο κι όλο; ) και το άκουσα με το handsfree, δεν ξέρω και πολλά από ήχο αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι όντως, δεν άκουσα διαφορές απ'το ένα αυτί στο άλλο. Όλη η ομιλία μου δηλαδή είχε ακριβώς την ίδια ένταση και στα δύο αυτά απ'την αρχή μέχρι το τέλος, αυτό φαντάζομαι εννοείς..:O Όσον αφορά τις φωτό, τράβηξα δυο τρεις στα 5MP με το image stabilizer ενεργοποιημένο αλλά μέσα στην έκθεση φαίνονταν το ίδιο ακριβώς με τις προηγούμενες που είχα ήδη μέσα στην κάρτα, τις ζούμαρα, καμμία διαφορά κατ'εμέ. Όπως τις πιάνει το μάτι μου τουλάχιστον.. Πάρε και μια απ'τον δυόσμο που διάλεξα επίτηδες μιας και τα φύλλα του είχαν και μια μικρή κίνηση απ'τον αέρα (και για να σας δροσίσω λίγο :D), ίσως η φωτό κατατοπίσει περισσότερο εσένα γιατί εγώ...η ελαφριά σκοτεινιά οφείλεται στο ότι τραβήχτηκε κάπου στις 6:30 το πρωί υπό σκιάν..:) Μάκη σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το πολύ καλό reply σου! Το τηλέφωνο δεν έχει μόνο ένα μικρόφωνο. Εκτός από αυτό στη βάση του έχει και ένα στο δεξί μέρος της πάνω πλευράς του. Είναι μια τρύπα αν έχεις προσέξει στην αντίθετη μεριά από το power button και το led. Στο βίντεο κανονικά γράφει στέρεο ήχο. Το έχω δοκιμάσει μιλώντας στην αριστερή πλευρά και στην δεξιά εναλλάξ (κρατώντας το οριζόντια φυσικά) και όταν το άκουσα με ακουστικά ακουγόταν ξεκάθαρα ο ήχος του αριστερού στο αριστερό ακουστικό και του δεξιού στο δεξί. Για να μου λες ότι ακούγεται το ίδιο κι απ' τα 2 ακουστικά, μάλλον ισχύει το πρόβλημα με τον mono ήχο. Κρίμα, γιατί ο στερεοφωνικός ήχος υπάρχει από παλιά σε μοντέλα της SE και λέει πολύ στο βίντεο. Έχω τραβήξει συναυλία με το C905 πριν μερικά χρόνια και όταν το έβλεπα με ακουστικά ήταν λες και άκουγα CD! Οι φώτο όντως δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα σε σχέση με πριν. Θα το δοκιμάσω μάλλον, να δω και γω και θα ποστάρω εντυπώσεις.;) Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Αν προσπαθεις να το κανεις απο Windows7, να ξερεις πως οι drivers που εχει η SE ειναι "χαλια".(ακομα και στο XP mode χτυπαει) Βρες pc με windows xp, κανε εγκατασταση το seus και κανε εκει την εγκατασταση. Λιγο δυσκολο να βρω xp τη σημερον ημερα :P.. Τις προηγουμενες αναβαθμισεις τις εκανα κανονικα με win7.. Δεν υπαρχει αλλη λυση δλδ? Επισης ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανω backup τα παντα στο κινητο και να κανω clear install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Λιγο δυσκολο να βρω xp τη σημερον ημερα :P.. Τις προηγουμενες αναβαθμισεις τις εκανα κανονικα με win7.. Δεν υπαρχει αλλη λυση δλδ? Επισης ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανω backup τα παντα στο κινητο και να κανω clear install? Την εκανα μεσω SUS τελικα και ολα καλα :) σευχαριστω anyway Στην ics οταν κανεις slide αντιθετα απτην κινηση ξεκλειδωματος ανοιγει η cam αντι να μπαινει σε αθορυβο το κινητο:wacko: λιγο αχρηστο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kororc Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) http://talk.sonymobile.com/message/222665#222665 Να παρει εγκριση απο ποιον ???? αφου ειναι unbranded Edited June 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys87 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 ελα ντε..Τι να πω..Δε ξερουν τι κανουνε αυτοι νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kororc Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 ελα ντε..Τι να πω..Δε ξερουν τι κανουνε αυτοι νομιζω! Μάλλον το πρόβλημα το έχει η ελληνική αντιπροσωπεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys87 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μάλλον το πρόβλημα το έχει η ελληνική αντιπροσωπεία... δε νομιζω ρε συ γιατι διαβασα καπου οτι πηραν τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια να ρωτησουνε και ειπανε να περιμενουνε και οτι θα ερθει..!τι να πω..Εχει καταντησει τοσο κουραστικο οσο και οι ειδησεις στην tv με την πολιτικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kororc Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Δηλαδή το πήρε η Cosmote πριν από την ελληνική αντιπροσωπεία ? Λες κάποιοι να έχουν πάρει άδεια και να το πάρπουμε απο Σεπτέμβρη ?χα χα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys87 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Δηλαδή το πήρε η Cosmote πριν από την ελληνική αντιπροσωπεία ? Λες κάποιοι να έχουν πάρει άδεια και να το πάρπουμε απο Σεπτέμβρη ?χα χα. τι να σου πω δε ξερω οτι θενε κανουνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kororc Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 τι να σου πω δε ξερω οτι θενε κανουνε.. Μπορει αυριο να ειναι η δικη μας σειρα ποιος ξερει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys87 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μπορει αυριο να ειναι η δικη μας σειρα ποιος ξερει.... καθε μερα το ιδιο λεω :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μάκη σε ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για το πολύ καλό reply σου! Χαίρομαι που βοήθησα κι ελπίζω να διορθωθούν σύντομα όλα όσα αρνητικά έφερε η ICS στα κινητά μας για να μη μένει κανείς παραπονεμένος, κρίμα είναι να δυσσαρεστεί κόσμο η πολυαναμενόμενη rom που κατά τη δική μου γνώμη με τις χαμηλές απαιτήσεις το φρέσκαρε για τα καλά.. Εύχομαι να το χαρείς κι εσύ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Να παρει εγκριση απο ποιον ???? αφου ειναι unbranded τα branded θέλουν έγκριση από τους εκάστοτε network branders (Vodafone, Cosmote, Wind κτλ) κυρίως για έλεγχο των λειτουργιών δικτύου αλλά και των σχετικών bloatware. τα unbranded θέλουν έγκριση από την εκάστοτε αντιπροσωπεία για γενικές συμβατότητες (π.χ. πληκτρολόγιο και γλώσσα) αλλά και δικτυακά - οπότε, πιθανότατα περιμένουν όλα τα ΟΚ από τους network branders πριν δώσουν το δικό τους. Υπομονή, δεν έγινε και τίποτα αν χρειαστέι να περιμένουμε και 2-3 μέρες ακόμα για να πάμε στην ICS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhs698 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλησπέρα , θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .... Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα τηλέφωνα που έχω στο Iphone 3Gs στο Xperia ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλησπέρα , θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .... Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα τηλέφωνα που έχω στο Iphone 3Gs στο Xperia ? Με ένα απλό google search: http://www.ipad-to-itunes.biz/resources/how-to-transfer-contacts-from-iphone-to-android.html και μετά, στο xperia κάνεις add to google account sou (gmail) και επιλέγεις να κάνει συγχρονισμό τις επαφές. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys87 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 τα branded θέλουν έγκριση από τους εκάστοτε network branders (Vodafone, Cosmote, Wind κτλ) κυρίως για έλεγχο των λειτουργιών δικτύου αλλά και των σχετικών bloatware. τα unbranded θέλουν έγκριση από την εκάστοτε αντιπροσωπεία για γενικές συμβατότητες (π.χ. πληκτρολόγιο και γλώσσα) αλλά και δικτυακά - οπότε, πιθανότατα περιμένουν όλα τα ΟΚ από τους network branders πριν δώσουν το δικό τους. Υπομονή, δεν έγινε και τίποτα αν χρειαστέι να περιμένουμε και 2-3 μέρες ακόμα για να πάμε στην ICS.... ρε συ ομως εγω π.χ το χω παρει απο το πλαισιο και η κοπελα μου το εχει παρει απο γερμανο και οι 2 εχουμε cosmote αριθμο και των 2 εχουν βγει τα s.i αλλα σε μενα δεν εχει ερθει και στη κοπελα μου ηρθε μολις βγηκε το s.i της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν του έχει έρθει η αναβάθμιση: Ενώ δεν είχα αναβάθμιση (επειδή το τηλέφωνο είναι uk-o2) φλάσαρα generic .58 και μετά στο PC Companion μου την έβγαλε κατ'ευθείαν. (αν και δεν έκανα το update ακόμη, και σκέφτομαι αν θα το κάνω ή όχι ... ) Αλήθεια, υπάρχει root για την ICS ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: πως καταλαβαινουμε σε σφραγισμενο xperia mini pro αν προκειται για qwerty η qwertz συσκευη? (εφοσον ουτε οι ιδιοι οι πωλητες δεν γνωριζουν?) Προκειται να προχωρησω στην αγορα του (απο οχι και τοσο μεγαλο καταστημα) και θελω να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: πως καταλαβαινουμε σε σφραγισμενο xperia mini pro αν προκειται για qwerty η qwertz συσκευη? (εφοσον ουτε οι ιδιοι οι πωλητες δεν γνωριζουν?) Προκειται να προχωρησω στην αγορα του (απο οχι και τοσο μεγαλο καταστημα) και θελω να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω! Νομίζω γράφει πάνω στο κουτί. Αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα. Άλλος τρόπος δεν νομίζω να υπάρχει. Άμα δουν στο κατάστημα το κουτί μόνο.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται και δεν του έχει έρθει η αναβάθμιση: Ενώ δεν είχα αναβάθμιση (επειδή το τηλέφωνο είναι uk-o2) φλάσαρα generic .58 και μετά στο PC Companion μου την έβγαλε κατ'ευθείαν. (αν και δεν έκανα το update ακόμη, και σκέφτομαι αν θα το κάνω ή όχι ... ) Αλήθεια, υπάρχει root για την ICS ? απο τους xda υπαρχει λυση για ροοτ στην ICS αλλα εχει λιγο διαδικασια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1568792 Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 ρε συ ομως εγω π.χ το χω παρει απο το πλαισιο και η κοπελα μου το εχει παρει απο γερμανο και οι 2 εχουμε cosmote αριθμο και των 2 εχουν βγει τα s.i αλλα σε μενα δεν εχει ερθει και στη κοπελα μου ηρθε μολις βγηκε το s.i της.. μα δεν έχει σχεση το τι γραμμή έχεις, έχει σημασία από που το πήρες... έτσι π.χ. αυτό που αγοράστηκε από Γερμανο έχει πιθανότατα brand Cosmote και έχει ήδη δοθεί το ΟΚ στην SE, αυτό που πήρες από Πλαίσιο είναι πιθανότατα unbranded (ή μπορεί και να έχει άλλο brand αν είνια παραεισαγωγή) άρα αναμένεται πιστοποίηση από την αντιπροσωπεία..... Αν όπως λες έχει ανακοινωθεί και το δικό σου SI τότε πιθανότατα είνια θέμα διαθεσιμότητας server όπως λέει και το blog της SE, πρέπει να προσπαθήσεις ξανά.. Το γεγονός παραμένει οτι η υπομονή είναι χρυσός - και ξέρεις πόσο έχει ανέβει η αξία του τώρα με την κρίση....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μπορεί να μου πει κανείς με SI 1249 - 4245 αν έχει αναβαθμίσει σε ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts