aris95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Για το θεμα με το screen off and lock τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 στο μινι δεν δουλεύει... στα εισερχόμενα μνμτ δεν κάνει τίποτα....ανάβει στιγμιαία και τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Παιδια ξερει κανεις πως γνεται η επαναφορα ρυθμισεων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 στο μινι δεν δουλεύει... στα εισερχόμενα μνμτ δεν κάνει τίποτα....ανάβει στιγμιαία και τέλος... Σε όλα τα XPERIA με 4.0.4 υπάρχει το συγκεκριμένο bug.. :( Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 κατεβαστε το screenawake απο το στορ και το λεντ ειναι οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 κατεβαστε το screenawake απο το στορ και το λεντ ειναι οκ ;) Δεν το βρίσκω στο μάρκετ! Εχω το mini pro, ισως να μην το υποστηριζει η συσκευη; Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Καποια βοηθεια εδώ γιατι κολαει τ κινητο αρκετα : / Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Δεν το βρίσκω στο μάρκετ! Εχω το mini pro, ισως να μην το υποστηριζει η συσκευη; υποστηριζει απλα πρεπει να το γραψεις σε μια λεξη screenawake οχι screen awake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εκανες φρεσκια εγκατασταση? ή εκανες αναβαθμιση? καλυτερα ειναι να κανετε φρεσκια εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 υποστηριζει απλα πρεπει να το γραψεις σε μια λεξη screenawake οχι screen awake Το έγραψα και με τους 2 τρόπους οτι ναναι μου βγάζει.. :confused: Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εχεις δικιο δεν το βγαζει....πριν 5 λεπτα το κατεβασα εγω κανονικα.... για το δικο μου θεμα μηπως ξερει κανεις κατι? γιατι το screen off and lock αναβοσβηνει τα κουμπια αφης πριν κλεισιε την οθονη? υπαρχει καλυτερη εφρμογη για αυτη τη δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εχεις δικιο δεν το βγαζει....πριν 5 λεπτα το κατεβασα εγω κανονικα.... για το δικο μου θεμα μηπως ξερει κανεις κατι? γιατι το screen off and lock αναβοσβηνει τα κουμπια αφης πριν κλεισιε την οθονη? υπαρχει καλυτερη εφρμογη για αυτη τη δουλεια? Χμ!. Στο mini pro δεν παρατήρησα κατι τέτοιο. Ίσως να χρεαστεί να κάνεις μια επαναφορά, να κανεις και ενα φορματ την κάρτα μνήμης απο πρίν γαιτι κρατάει εφαρμογές και ρυθμίσεις απο Gingerbread... Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εχω κανει...δοιμασα αυτα που λες και τιποτα.δεν ειναι κατι φοβερο απλα οταν παταω το widget κλεινει η οθονη αναβουν-σβηνουν τα capacitive και μετα οκ.Απλα με ανησυχει αυτο το αναψε σβησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Απο τη στιγμή που σβήνει κανονικά με το κουμπί power τότε είναι θέμα του widget μάλλον.. Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 απλα βολευει το widget καλυτερα και μου την εσπασε τωρα.Το παγωτο να μην εχει προβλημα και να μου το χαλαει αυτο :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Τελικά το κάνει και σε εμένα .. Σπάσιμο!! Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 και δε δουλευει καμια αλλη εφαρμογη για εναλλακτικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του widget κ ενεργοποίησε την επιλογή για καθυστέρηση κλειδώματος και είναι οκ ;-) Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Just in case... όσοι παγωτοθήκαμε μπορούμε να γυρίσουμε στην GB .042 αν το θελήσουμε κάποια στιγμή; Με ποιο τρόπο; "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" απ'τη συσκευή ή μέσω pc με SEUS για παράδειγμα;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Just in case... όσοι παγωτοθήκαμε μπορούμε να γυρίσουμε στην GB .042 αν το θελήσουμε κάποια στιγμή; Με ποιο τρόπο; "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" απ'τη συσκευή ή μέσω pc με SEUS για παράδειγμα;:p Δεν γινεται με επισημο τροπο.μονο με φλασαρισμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) Δεν γινεται με επισημο τροπο.μονο με φλασαρισμα Κωνσταντίνε λίγο πιο περιληπτικά είναι εύκολο; Δεν ξέρω και πολλά απ'αυτά, μάλιστα αφού δεν θά'ναι κάτι τόσο εύκολο -απ'ότι κατάλαβα- όσο το απλό update, μάλλον δεν θα το επιχειρήσω καν.. απλά για να υπάρχει. "Φλασάρισμα", δηλαδή; Με ποιο τρόπο γίνεται αυτό; "Ξεκλείδωμα bootloader κλπ κλπ" με λίγα λόγια; Δεν έχω ιδέα ούτε αυτό τι είναι βασικά, γι'αυτό ρωτάω. Με 2-3 λέξεις..;:p :) edit: Το βρήκα, δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε τόσο αναλυτικά..:) Edited June 18, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Κωνσταντίνε λίγο πιο περιληπτικά είναι εύκολο; Δεν ξέρω και πολλά απ'αυτά, μάλιστα αφού δεν θά'ναι κάτι τόσο εύκολο -απ'ότι κατάλαβα- όσο το απλό update, μάλλον δεν θα το επιχειρήσω καν.. απλά για να υπάρχει. "Φλασάρισμα", δηλαδή; Με ποιο τρόπο γίνεται αυτό; "Ξεκλείδωμα bootloader κλπ κλπ" με λίγα λόγια; Δεν έχω ιδέα ούτε αυτό τι είναι βασικά, γι'αυτό ρωτάω. Με 2-3 λέξεις..;:p :) edit: Το βρήκα, δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε τόσο αναλυτικά..:) Εχει σωσει κοσμο αυτος ο οδηγος!! :p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 το λεντ αναβει σε κανενα?Εμένα μόνο όταν φορτίζει ... Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys87 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Καλημέρα!!!τελικά στο 4252 ήρθε η αναβάθμιση η ακομα;;αν την έκανε κανείς με pc companion ας μας πει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovani77 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) Καλημέρα!!!τελικά στο 4252 ήρθε η αναβάθμιση η ακομα;;αν την έκανε κανείς με pc companion ας μας πει:p ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ Σ ΕΜΕΝΑ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited June 19, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts