gagailos Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Πας στην κεντρική οθόνη και πατάς search. Εκεί βάζεις το φόρουμ που θες και αν υπάρχει στο βγάζει σαν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Γίνεται με κάποιο τρόπο η προειδοποίηση που βγάζει κάθε φορά όταν ενεργοποιώ το gps για αποδοχή να την βγάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Γίνεται με κάποιο τρόπο η προειδοποίηση που βγάζει κάθε φορά όταν ενεργοποιώ το gps για αποδοχή να την βγάλω? Δεν γινεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Παίδες είχε γίνει μια σχετική συζήτηση πριν 2-3 εβδομάδες σχετικά με φορτιστές (και κυρίως αυτοκινήτου). Ήθελα να ρωτήσω επειδή τότε οι απόψεις διίσταντο. Πήρα αυτόν τον φορτιστή για το HTC Sensation XE που έχω σαν βασική συσκευή. Για το xperia mini είναι ok για τη μπαταρία του; Δε θέλω να το φορτίζω στο αυτοκίνητο ανέμελος και να δω στην πορεία σε κάποια φάση πως κατέστρεψα τη μπαταρία. Επιπρόσθετα από αυτά που αναφέρονται στο link παραπάνω να σημείωσω: I/P: 10-30V - 0.8A O/P: 5.0V - 1A Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα και σίγουρα θα το εκτιμήσω. Edited February 20, 2012 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω.. Την εφαρμογή TopApps της Cosmote μπορώ να τη σβήσω άφοβα απ'τη συσκευή; Είμαι root..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω.. Την εφαρμογή TopApps της Cosmote μπορώ να τη σβήσω άφοβα απ'τη συσκευή; Είμαι root..:) Καλέ ναι! Ελεύθερα!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλέ ναι! Ελεύθερα!:) Αν θυμάμαι καλά δεν την είχαν συμπεριλάβει στη λίστα με τις ασφαλείς για κατάργηση εφαρμογές, ουφ! Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλησπέρα , έχει κανείς χρησιμοποιήσει το gps του xperia mini st15 (οχι του χ10), χωρίς internet και αν ναι πόσην ώρα έκανε να κλειδώσει; Ρωτάω γιατί εμένα μετά από μισή ώρα στη Κατεχάκη κλείδωσε μόνο 3 δορυφόρους, με το gps status και αφού έκανα update τους δορυφόρους. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια επι πλέον; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλησπέρα , έχει κανείς χρησιμοποιήσει το gps του xperia mini st15 (οχι του χ10), χωρίς internet και αν ναι πόσην ώρα έκανε να κλειδώσει; Ρωτάω γιατί εμένα μετά από μισή ώρα στη Κατεχάκη κλείδωσε μόνο 3 δορυφόρους, με το gps status και αφού έκανα update τους δορυφόρους. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια επι πλέον; Ευχαριστώ καταρχην μηπως θα πρεπε να χρησιμοποιησεις και καποιο προγραμμα για gps? εμενα το sygic εχει τυχει να μου κλειδωσει και σε 10 δευτερολεπτα και σε 2 λεπτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Καλησπέρα , έχει κανείς χρησιμοποιήσει το gps του xperia mini st15 (οχι του χ10), χωρίς internet και αν ναι πόσην ώρα έκανε να κλειδώσει; Ρωτάω γιατί εμένα μετά από μισή ώρα στη Κατεχάκη κλείδωσε μόνο 3 δορυφόρους, με το gps status και αφού έκανα update τους δορυφόρους. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια επι πλέον; Ευχαριστώ Αυτό το δοκίμασα πριν βάλω άλλο πρόγραμμα πλοήγησης GPS... Δεν με κλείδωσε ποτέ και μόλις έφτασα στον προορισμό μου το έκλεισα... Ακόμα δεν μου είχε κλειδώσει την θέση. Δεν ξέρω (αν και δεν νομίζω) να έφταιγα εγώ γιατί στο νέο πρόγραμμα με βρίσκει (ανάλογα την περιοχή που είμαι και πόσο πυκνοχτισμένη είναι!)... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω με κάποιο άλλο πρόγραμμα και τα ξαναλέμε. Καληνυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Πότε θα πάρει το κινητάκι μας την αναβαθμιση ICS ξέρουμε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Πότε θα πάρει το κινητάκι μας την αναβαθμιση ICS ξέρουμε? :p Προς Μάρτη... sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Πότε θα πάρει το κινητάκι μας την αναβαθμιση ICS ξέρουμε? :p Αν θυμάμαι καλά, τα xperia mini/mini pro θα "πάρουν παγωτό" μόλις το επιτρέψει ο καιρός... :cool: Από μέσα Απρίλη (προς Μάη) κ έπειτα, δηλαδή. Δε νομίζω πως έχει προκύψει κάτι πιο συγκεκριμένο. Αν κάνω λάθος, ας διορθώσει κάποιος πιο σίγουρος φίλος...:sorry: Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim0712 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Καλησπερα παιδια! Χρειαζομαι λιγη βοηθεια για την επιλογη κινητου! 1. Xperia mini pro - Με απασχολει το θεμα με το σημα, αν αντεχει στο συνεχες slide και αν μπορεις να αλλαξεις το UI + CPU 2. Wildfire S - Εχει λυθει το θεμα με το full flash support η ακομα ειναι με το lite; CPU + Sense, HTC 3. Explorer - καμερα (αλλα δεν με νοιαζει και πολυ αυτο), διαβασα πως καποιες συσκευες HTC θα παρουν ΙCE και αυτη δεν ειναι μεσα (λογικο) + τιμή Υ.Γ. με τις μπαταριες ξερει κανεις τι παιζει; ποσο κραταει το καθενα (χωρις apps) Ευχαριστω απο τωρα οποιον απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Το καταλληλότερο forum για να θέσεις τέτοιου είδους ερωτήματα είναι αυτό οπότε κάνε ένα κόπο κι άνοιξε ένα θέμα εκεί. :) Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις σε δυο-τρια διαφορετικά forum. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim0712 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ευχαριστω μαν!! Δεν το ηξερα! Θα το κανω delete απο την αλλη σελιδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 εχει κατεβασει κανεις το παιχνιδι drag racing απ'το market?σε μενα δεν υπαρχει πουθενα κουμπι για nitro,εχει τυχει το ιδιο σε αλλον με xperia mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 how to mount /data folder on sk17i xperia mini pro? εκανα αναζητηση και στο google και στο xda αλλα δεν βρηκα κατι...οποιος μπορει να βοηθησει.... Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 εχει κατεβασει κανεις το παιχνιδι drag racing απ'το market?σε μενα δεν υπαρχει πουθενα κουμπι για nitro,εχει τυχει το ιδιο σε αλλον με xperia mini? Θα το βρεις όταν μαζέψεις μερικά λεφτά στο παιχνίδι και αρχίσεις τα upgrades στο εκάστοτε αυτοκίνητο που θα έχεις στο "γκαράζ" σου, μη σε ανησυχεί, δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Θα το βρεις όταν μαζέψεις μερικά λεφτά στο παιχνίδι και αρχίσεις τα upgrades στο εκάστοτε αυτοκίνητο που θα έχεις στο "γκαράζ" σου, μη σε ανησυχεί, δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο.;)thanks!..κι εψαχνα ματαια στο νετ για παρομοιες περιπτωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Eχει πρόγραμμα μέσα το κινητό για ηχογράφηση γιατί δεν βρήκα τίποτα!Ή να κατεβάσω από το market;Αν έχει κανείς να μου προτείνει κανένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Eχει πρόγραμμα μέσα το κινητό για ηχογράφηση γιατί δεν βρήκα τίποτα!Ή να κατεβάσω από το market;Αν έχει κανείς να μου προτείνει κανένα... κατεβασε το all voice recorder. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntzes Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Έχω το mini εδώ και 2 μήνες πολύ καλή συσκευή την προτείνω ανεπιφύλακτα, ειδικά μετά την ανακοίνωση για ICS δεν υπάρχει αντίπαλος. Εχω όμως μια απορία. Γνωρίζει κάποιος για ποιό λόγο η κάμερα στα 5mp τραβάει photo μονο σε 4:3, για ποίο λόγο δεν υπάρχει επιλογή για wide 16:9? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 κατεβασε το all voice recorder. Thanks man πολύ καλό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts