Petran58 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 xperia mini η mini pro? καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!!!! Λοιπόν..όσον αφορά το πρόβλημα που έχω, παρατήρησα το εξής μετά από επαναφορά ρυθμίσεων που έκανα άρχισε να κάνει τα ίδια,αλλά μετά από δοκιμές ακουμπώντας το touch είδα ότι κολλάνε τα 2 κουμπιά αφής!όταν κρατάω πατημένο το πίσω βγάζει συνέχεια το Menu,όταν πατάω το menu πάει συνέχεια πίσω, όταν πατάω και τα 2 και ένας 2ος χρησιμοποιεί την οθόνη τότε όλα(εκτός από το οτι κάποιος πρέπει να πατάει τα κουμπιά) είναι σχεδόν φυσιολογικά!το πρόβλημα όταν τα αφήσω βέβαια συνεχίζετε κανονικά!το τηλέφωνο υποτίθεται οτι στάλθηκε στην sony και περίμενα 20 μέρες περίπου και τελικά το κινητό δεν φτιάχτηκε!να πάω να ζητήσω αντικατάσταση?και αν αρνηθούν και μου λένε να το κρατήσουν πάλι? απογοητευμένος απο την sony όπως και απο το ebw.gr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλη χρονια ευχομαι σε ολους αδερφια..:) καλη χρονια να εχουμε ολοι και οτι επιθυμουμε με το νεο ετος να πραγματοποιηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!!!! Λοιπόν..όσον αφορά το πρόβλημα που έχω, παρατήρησα το εξής μετά από επαναφορά ρυθμίσεων που έκανα άρχισε να κάνει τα ίδια,αλλά μετά από δοκιμές ακουμπώντας το touch είδα ότι κολλάνε τα 2 κουμπιά αφής!όταν κρατάω πατημένο το πίσω βγάζει συνέχεια το Menu,όταν πατάω το menu πάει συνέχεια πίσω, όταν πατάω και τα 2 και ένας 2ος χρησιμοποιεί την οθόνη τότε όλα(εκτός από το οτι κάποιος πρέπει να πατάει τα κουμπιά) είναι σχεδόν φυσιολογικά!το πρόβλημα όταν τα αφήσω βέβαια συνεχίζετε κανονικά!το τηλέφωνο υποτίθεται οτι στάλθηκε στην sony και περίμενα 20 μέρες περίπου και τελικά το κινητό δεν φτιάχτηκε!να πάω να ζητήσω αντικατάσταση?και αν αρνηθούν και μου λένε να το κρατήσουν πάλι? απογοητευμένος απο την sony όπως και απο το ebw.gr! λιγο μπερδεμα αδερφε γκαντεμης εισαι................ εαν εχεις αναφερει το προβλημα σου μεσα σε μια εβδομαδα απο την στιγμη που το εχεις αγορασει πας απευθειας για αντικατασταση σε διαφορετικη περιπτωση δε ξερω τι γινετε , Καλη χρονια και υπομονη ολα θα γινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρονια πολλα παιδια...ευτυχισμενο το καινουριο ετος :D Παιδια εχω ενα προβληματακι με το μαρκετ μου...ενω εχω συμπληρωσει πιστωτικες και ολα αυτα που χρειαζονται για paid apps οταν παω και παταω το μπλε πλαισιο που εχει την τιμη ετσι ωστε να κανω την αγορα και το download μου πεταει ενα μηνυμα: "Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα τη δημιουργια της παραγγελιας σας" Ξερετε τι φτεει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλή Χρονιά!Βάλε Αγγλικά σαν γλώσσα τηλεφώνου και ξαναπροσπάθησε:O Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Tiby Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 xperia mini η mini pro? Xperia mini... Το έχω 2 μήνες και τότε το έβγαλε..πάνω στο 2μηνο!αμαρτια είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλησπερα παιδες.τραβηξα ενα βιντεακια συγκριτικο αναμεσα στον ηχο που βγαζει απο το ηχειο το xperia mini pro και το ipod touch μου.για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει το εν λογω κινητο και τον ενδιαφερει ο ηχος του ηχειου. νομιζω φαινεται καθαρα ποιο gadget κερδιζει,παρολο που το touch "δημιουργηθηκε" για χρηση mp3 player.. http://www.youtube.com/watch?v=cpuNnyE0pHE&feature=channel_video_title Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλησπερα παιδες.τραβηξα ενα βιντεακια συγκριτικο αναμεσα στον ηχο που βγαζει απο το ηχειο το xperia mini pro και το ipod touch μου.για οποιον ενδιαφερεται να αγορασει το εν λογω κινητο και τον ενδιαφερει ο ηχος του ηχειου. νομιζω φαινεται καθαρα ποιο gadget κερδιζει,παρολο που το touch "δημιουργηθηκε" για χρηση mp3 player.. http://www.youtube.com/watch?v=cpuNnyE0pHE&feature=channel_video_title καλα καμια σχεση..................... δε μου λες φιλε αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιεις το go launcher σωστα????? σε σχεση με το μαμα launcher πως ειναι οι επιδοσεις του????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλα καμια σχεση..................... δε μου λες φιλε αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιεις το go launcher σωστα????? σε σχεση με το μαμα launcher πως ειναι οι επιδοσεις του????? ειναι πολλοι που ρωτανε πως τα παει σε θεμα ηχου το μικρο,γιαυτο και ανεβασα το βιντεακι.:) ναι go launcher χρησιμοποιω και ειμαι 1000% ικανοποιημενος.αγαπαω go launcher..:O :lol: οταν λες επιδοσεις;δεν κολλαει,ειναι smooth και ειναι ακρως παραμετροποιησιμος. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ευχαριστώ. Πάντως και η επόμενη φόρτιση του σήμερα, μετά απο μια μέρα έγινε, και με μέτρια χρήση. Δεν ξέρω ίσως μετά απο περισσότερες φορτίσεις μήπως στρώσει η μπαταρία. http://i138.photobucket.com/albums/q261/grego_z/xperia.jpg Μετά από 53 ώρες η μπαταρία είναι στο 25% με αρκετά τηλεφωνήματα χθες για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές. Έχω απενεργοποιήσει τον light sensor και έχω φωτεινότητα στο 22-23%. Όταν βρίσκομαι έξω που έχει ήλιο, με ένα tap σε ένα widget την πάω άμεσα στο 100% για να βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 O music player σε ipod /iphone δεν παιζεται....απλος και ευχρηστος.Ξερετε καμια εφαρμογι που να πλησιαζει σε loοκ? Eσυ ποιο χρησιμοποιεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Έχω απενεργοποιήσει τον light sensor και έχω φωτεινότητα στο 22-23%. Όταν βρίσκομαι έξω που έχει ήλιο, με ένα tap σε ένα widget την πάω άμεσα στο 100% για να βλέπω. Καλή χρονιά! Με υγεία πάνω απ' όλα! Αυτό για την απενεργοποίηση το ψάχνω και εγώ... Και σε ποιο widget αναφέρεσαι? Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 ειναι πολλοι που ρωτανε πως τα παει σε θεμα ηχου το μικρο,γιαυτο και ανεβασα το βιντεακι.:) ναι go launcher χρησιμοποιω και ειμαι 1000% ικανοποιημενος.αγαπαω go launcher..:O :lol: οταν λες επιδοσεις;δεν κολλαει,ειναι smooth και ειναι ακρως παραμετροποιησιμος. ;) Ok φιλε ευχαριστω, ναι οταν λεω επιδοσεις αναφερομαι γενικα εαν εχει κολληματα οταν πας απο την μια οθονη στην αλλη και γενικα εαν αργει να φορτωσει καποιες εφαρμογες - widget , εαν ειναι αισθητη η διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) O music player σε ipod /iphone δεν παιζεται....απλος και ευχρηστος.Ξερετε καμια εφαρμογι που να πλησιαζει σε loοκ? Eσυ ποιο χρησιμοποιεις??? σε μενα μαλλον αναφερεσαι.στο mini pro χρησιμοποιω τον player pro ο οποιος ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει.απο το να αλλαζει το τραγουδι με τα πληκτρα που δυναμωνεις/χαμηλωνεις,μεχρι να σου βρισκει απευθειας στιχους στο κομματι που ακους σε δευτερολεπτα. οσον αφορα στο look που λες,ειναι θεμα υποκειμενικο.πχ αυτος που σου λεω ειναι πολυ καλος.του εβαλα και ενα θεματακι κοκκινο (που ειναι το αγαπημενο μου χρωμα) και τον εχω κανει τελειο. οπως και ναχει δεν εξετασα τον player αλλα το ηχειακι..;) φιλε dimtz οχι ειναι σαν να φορας τον μαμα launcher.δηλαδη οσο πιο πολλα widgets εχεις και στον μαμα,τοσο θα αργει.το ιδιο συμβαινει και με τον GO.αν τον παραφορτωσεις λογικο να σκαλωνει καπου.αλλα οχι συνεχεια.ισως οταν βγεις απο καποια βαρια εφαρμογη στην κεντρικη οθονη.τσεκαρε τον και πες μου. Edited January 2, 2012 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Καλή χρονιά! Με υγεία πάνω απ' όλα! Αυτό για την απενεργοποίηση το ψάχνω και εγώ... Και σε ποιο widget αναφέρεσαι? Εγκατέστησε αυτό εδώ: https://market.android.com/details?id=com.hatcyl.android.Disable_Auto_Brightness&feature=search_result για να απενεργοποιήσεις τον light sensor (ΠΡΕΠΕΙ να είσαι root). Είναι επί πληρωμή, αν και εγώ το "αγόρασα" :P από αλλού. Στείλε μου PM αν θες να σου το στείλω. Για το widget... παρατεταμένο πάτημα στην "homescreen" --> "Widget" --> "On/Off: Backlight" ΔΕΝ θυμάμαι όμως αν είναι του κινητού, ή αν είναι από κάποια πρόσθετη εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει... Edited January 2, 2012 by grego_z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παίδες καλή χρονιά. Ταχεία κλήση πώς δημιουργούμε; Έψαξα στο manual (μετά την ίδια τη συσκευή) και δε μπορώ να το βρω. Κι εγώ το έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι με αυτά που είχε ήδη μέσα. Έτσι έβαλα το Go Contacts EX. Με το που ανοίγεις στο dialpad, κρατάς πατημένο ένα από τα νούμερα και σε βγάζει στις ρυθμίσεις για τα speed dial (εναλλακτικά μπαίνεις και από τις ρυθμίσεις του Go Contacts EX). :!: Για όποιον ενδιαφέρεται, το box.com δίνει 50GB cloud storage για πάντα σε όσους έχουν Android Sony Ericsson (αντί για 5γίγα που είναι το στάνταρ). Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή από το merket και κάνετε sign up μέχρι το τέλος του 2012. Κάποιες πληροφορίες βρήκα εδώ. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εγκατέστησε αυτό εδώ: https://market.android.com/details?id=com.hatcyl.android.Disable_Auto_Brightness&feature=search_result για να απενεργοποιήσεις τον light sensor (ΠΡΕΠΕΙ να είσαι root). Είναι επί πληρωμή, αν και εγώ το "αγόρασα" :P από αλλού. Στείλε μου PM αν θες να σου το στείλω. Για το widget... παρατεταμένο πάτημα στην "homescreen" --> "Widget" --> "On/Off: Backlight" ΔΕΝ θυμάμαι όμως αν είναι του κινητού, ή αν είναι από κάποια πρόσθετη εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει... Για το widget έχεις απόλυτο δίκιο... μετά το έψαξα και το βρήκα... Όσο για το πρόγραμμα το βρήκα στο μάρκετ. Ευχαριστώ! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPanozzz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλησπέρα.. μιας και θέλω να αγοράσω το xperia mini pro, παρακολουθώ καιρό το forum και μου έχουν λυθεί όλες σχεδόν οι απορίες. Ωσόσο θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να οργανώσω τις φωτογραφίες και την μουσική μου σε φακέλους όπως στα κλασσικά sony ericsson (π.χ. c510, Aino κτλ). Γιατί είχα ρωτήσει ένα φίλο που έχει το x10 mini και μου είπε ότι οι φωτογραφίες που τραβάει με την camera πάνε μαζί με τις διάφορες εικόνες που του έχουν στείλει με bluetooth και γενικότερα όλα τα αρχεία εικόνας αποθηκεύονται μαζί χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων και κατανομής των αρχείων σε αυτούς. Ισχύει κάτι τέτοιο και στο xperia mini pro ή υπάρχει η δυνατότητα να χωρίζεις τα αρχεία σε φακέλους όπως θες..? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εμένα πάντως κάτι φωτογραφίες που μου στείλανε τις έβαλε στον φάκελο bluetooth και στην κεντρική οθόνη της Συλλογής φωτογραφιών μου δείχνει δύο φακέλους, Κάμερα και Bluetooth Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εμένα πάντως κάτι φωτογραφίες που μου στείλανε τις έβαλε στον φάκελο bluetooth και στην κεντρική οθόνη της Συλλογής φωτογραφιών μου δείχνει δύο φακέλους, Κάμερα και Bluetooth +1...................................απλα εμενα μου δειχνει και αλλους φακελους οπως τις φωτο απο facebook κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPanozzz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Εμένα πάντως κάτι φωτογραφίες που μου στείλανε τις έβαλε στον φάκελο bluetooth και στην κεντρική οθόνη της Συλλογής φωτογραφιών μου δείχνει δύο φακέλους, Κάμερα και Bluetooth Δηλαδή δεν μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους και να βαλεις σε αυτούς την μουσική και τις εικόνες σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Δηλαδή δεν μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους και να βαλεις σε αυτούς την μουσική και τις εικόνες σου? Χρησιμοποιώντας έναν file manager μπορείς να κάνεις ότι θέλεις... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihales Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Μετά από 53 ώρες η μπαταρία είναι στο 25% με αρκετά τηλεφωνήματα χθες για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές. Έχω απενεργοποιήσει τον light sensor και έχω φωτεινότητα στο 22-23%. Όταν βρίσκομαι έξω που έχει ήλιο, με ένα tap σε ένα widget την πάω άμεσα στο 100% για να βλέπω. Σε μένα δεν παίζει κάτι τέτοιο, ένα 24ωρο μόνο. Μάλλον θα πρέπει να πειραματιστώ και στη μπαταρία. Light sensor τι είναι; είναι για την οθόνη που τρεμοπαίζει, αυτό που είχε αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες; Φωτεινότητα την κατέβασα ήδη γιατί την είχα στο 70%. Το widget αυτό επίσης δεν μειώνει αυτόματα την φωτεινότητα στο 10%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καλη χρονια σε ολους :p το xperia mini εχει αισθητηρες οταν τον γυρνας δλδ στα μυνηματα να γυρναει κ το πληκτρολογιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Σε μένα δεν παίζει κάτι τέτοιο, ένα 24ωρο μόνο. Μάλλον θα πρέπει να πειραματιστώ και στη μπαταρία. Light sensor τι είναι; είναι για την οθόνη που τρεμοπαίζει, αυτό που είχε αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες; Φωτεινότητα την κατέβασα ήδη γιατί την είχα στο 70%. Το widget αυτό επίσης δεν μειώνει αυτόματα την φωτεινότητα στο 10%; Light sensor είναι ο αισθητήρας ο οποίος ανάλογα με τη φωτεινότητα του χώρου στον οποίο βρίσκεσαι, προσαρμόζει και τη φωτεινότητα της οθόνης. Και όπως είπες και εσύ, σε αυτόν οφείλεται το τρεμόπαιγμα της οθόνης σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Το widget αυτό (έχοντας απενεργοποιήσει τον light sensor) μεταβάλλει τη φωτεινότητα ανάμεσα στο 100% και σε αυτό που εσύ έχεις ορίσει από τις ρυθμίσεις του κινητού. καλη χρονια σε ολους :p το xperia mini εχει αισθητηρες οταν τον γυρνας δλδ στα μυνηματα να γυρναει κ το πληκτρολογιο ? Ναι έχει. Όταν το mini είναι "όρθιο", το πληκτρολόγιό του είναι όπως στα κλασσικά τηλέφωνα με πλήκτρα (α,β,γ στο εικονικό πλήκτρο 2, δ,ε,ζ στο 3...) ενώ στο οριζόντιο, έχεις QWERTY πληκτρολόγιο! Edited January 2, 2012 by grego_z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts