Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.. πλέον εκτός από το πρόβλημα του ότι το wifi ενεργοποιείται για κάποια δευτερόλεπτα και απενεργοποιείται μόνο του χωρίς να το πειράξω (ενώ έχω ξετικάρει τα «δεδομένα ενεργά» )… προέκυψε και το εξής πρόβλημα… δεν είχα πολύ ασχοληθεί με την ενημέρωση λογισμικού του κινητού παρόλο που με το που το πρωτοσυνέδεσα με τον υπολογιστή μου έβγαλε αμέσως την αναβάθμιση αλλά πάτησα παράληψη… σήμερα λοιπόν αποφάσισα να την κάνω την αναβάθμιση και πάτησα αποδοχή! Περιμένω ..περιμένω… και στο pc companion δεν φόρτωνε η μπάρα την αναβάθμισης και παρέμενε κολλημένη ώσπου μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατή…. επανελλαβα την διαδικασία …τα ιδια… κανω κάτι λάθος? Επίσης εγκατέστησα στον υπολογιστή μετά και ένα πρόγραμμα Update_Service_Setup-2.11.10.7 της ericsson που είχα διαβάσει εδώ σε εσάς και αποτι είχα καταλάβει κάνει την ιδια δουλειά (αναβάθμιση λογισμικού δηλ.) αλλά και πάλι τίποτα ..μου έβγαλε μήνυμα ότι η διαδικασία απέτυχε και ότι θα τερματιστεί.. πφφφφφ :(

A και συγνώμη για την " έκθεση" :O

Φιλε εγω νομίζω απο Δευτέρα, δωστω πίσω να στο φτιάξουν απο εκει που το πείρες. Γιατί δεν είναι λογικά αυτά που μας λες.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω μια χαζή απορία, μέσα στην συσκευασία δίνει και άλλα χρώματα σε καπάκια-προσόψεις; Γιατί πχ το είδα στο Public με ροζάκι απο πίσω το λευκό ....

Δινει ενα καπακι και ενα screen protector μεσα στο κουτι...Αν εισαι τυχερος δεν θα σου πεσει το ροζ.....Οπως εμενα...Μα....ΡΟΖ;;;;;;;;;:mad:

Δημήτρης

να σας ενημερωσω οτι χτες εκανα αναβαθμιση παλι μεσω pc companion την 4.0.2.A.0.58 οπου ειναι και η τελευταια.. κοιταξτε το γιατι βγηκε αυτη τωρα. δεν ξερω τι διαφορα εχει αλλα εγω το Σαββατο το προηγουμενο που βγηκε η αναβαθημιση εκανε την .42

για mini pro αναφερομαι

Εμενα δεν μου βγαζει τιποτα...4.0.Α.2.335 ειναι αυτη που εχω.Απ'οτι καταλαβα καποιοι εχουν παρει δυο αναβαθμισεις αλλα οσοι πηραν την συσκευη απο vodafone δεν εχει βγαλει κατι το pc companion...
Δημήτρης

δεν νομιζω να δινει screen protector μεσα στην συσκευασια εκτος αν δε ειχε μονο σε μενα.

και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω ενα καλο screen protector αξιοπιστο και ανθεκτικο.

εχει κανεις καμια καλη ιδεα?

Φιλε εγω νομίζω απο Δευτέρα, δωστω πίσω να στο φτιάξουν απο εκει που το πείρες. Γιατί δεν είναι λογικά αυτά που μας λες.

Ωχ μην μου λες τετοια! Και όχι τιποτα άλλο εχουν περάσει και οι 7 ημέρες αντικατάστασης αν ειναι κατι πια πολύ σοβαρο... :S

Υπάρχει κάτι σε "φορμάτ" για το κινητό? Ας χάσω τα αρχεία μου - επαφές - μνμτα κτλ..μήπως με την επαναφορά του στην εργοστασιακή κατασταση που έχει ως επιλογη διορθωθεί κάτι?...Γιατί κατα τα 'αλλα δεν μου έχει βγάλει κατι άλλο περιεργο...

Ωχ μην μου λες τετοια! Και όχι τιποτα άλλο εχουν περάσει και οι 7 ημέρες αντικατάστασης αν ειναι κατι πια πολύ σοβαρο... :S

Υπάρχει κάτι σε "φορμάτ" για το κινητό? Ας χάσω τα αρχεία μου - επαφές - μνμτα κτλ..μήπως με την επαναφορά του στην εργοστασιακή κατασταση που έχει ως επιλογη διορθωθεί κάτι?...Γιατί κατα τα 'αλλα δεν μου έχει βγάλει κατι άλλο περιεργο...

Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν θα πετύχεις κάτι, αφου δέν θα αλλάξει κάτι, απλά θα πας κάποιες μέρες πίσω.

Το Sony Ericsson Update Service νομίζω μπορεί να σου ξαναβάλει το λογισμικό που ήδη έχεις. Δοκίμασε αν στο κάνει. Αν σου το κάνει πιστεύω είσαι οκ. Αλλιώς πάρτω στο μαγαζί.

δεν νομιζω να δινει screen protector μεσα στην συσκευασια εκτος αν δε ειχε μονο σε μενα.

και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να βρω ενα καλο screen protector αξιοπιστο και ανθεκτικο.

Στο μίνι ή στο μίνι προ αναφέρεσαι.γιατί από μοντέλο σε μοντέλο και από κατάστημα σε κατάστημα αλλάζει αυτό..

Εμένα είχε screen protector.

msland ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο,επαναφορά εργοστ.ρυθμίσεων.

Δοκίμασε πρωτα να ξαναφλασαρεις με seus η απλα να περάσεις την τελευταία εκδοση μπας κ σου λύσει τα προβλήματα.αλλιώς επαναφορά δυστυχως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου, αν και ακριβά, καλά είναι τα overlay. Απο το ίντερνετ όμως. Εγω αγόρασα, αν και ακόμη δεν το έχω βάλει πάνω γιατί έχω προς το παρών ένα απο τα φθηνα. Αλλά overlay είχα σε ένα άλλο μου κινητο, και δέν εχει καμια σχέση με τα υπόλοιπα. Κολλάει με στατικό ηλεκτρισμό, δέν έχει γόμες, πλένεται, επαναχρησιμοποιήτε.

http://www.overlayplus.com/GR/search.php?searchKeyword=xperia+mini&buttonClicked=1

Σε εμενα (mini pro) ειχε screen protector και το .....ροζουλι καπακι (πφφφφφ)...Τωρα βεβαια ισως το βαλανε μεσα απο το καταστημα της vodafone οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν οντως το εχει σε ολα τα προ μεσα...

Δημήτρης

Sony Ericsson Xperia Mini White + Blue Cover(το έξτρα δηλαδή) , Sony Ericsson Xperia Mini Black + Red Cover (το έξτρα δηλαδή)

ony Ericsson Xperia Mini Pro Black + Turquois (το έξτρα δηλαδή), Sony Ericsson Xperia Mini Pro White and Pink Cover (το έξτρα δηλαδή)

Αυτά για να μην ρωτάτε :p. Το Mini Pro υποτίθετε έχει και ένα screen protector, εχτός απο την ζελατίνα που έχει πάνω με την κόκκινη γωνία( μονο το προ το έχει αυτό) . Τώρα αν δέν το έχει, εξαρτάται και απο το κατάστημα.

Παιδιά το xperia mini από μπαταρία τι κάνει? Βγάζει μια μέρα με μεγάλη χρήση? Και με μέτρια χρήση 2 μέρες?

Παιδιά το xperia mini από μπαταρία τι κάνει? Βγάζει μια μέρα με μεγάλη χρήση? Και με μέτρια χρήση 2 μέρες?

Μιας και λέμε για μπαταρία, εγώ έτσι όπως το έχω με φωτεινότητα περίπου στο 30%, με δεδομενα απενεργοποιημένα , και μονο σε GSM , όταν χρησιμοποιώ ίντερνετ και δεν το αφήνω απο τα χέρια μου, μου κάνει 8% κατανάλωση μπαταρίας ανα ώρα. Αυτο το λέω γιατι το έχω διαπιστώσει πολλές φορές, και το λέω ενδεικτικά για όποιον ενδιαφέρετε για το κινητο.

Πολύ καλη η μπαταρία του γενικα. Η συνηθισμένη μου διάρκεια που πάει η μπαταρία μου είναι 2,5 24ωρα, δηλαδή περίπου 60 ώρες. Χωρίς να το ξεσκίζω , ούτε και να ξεχνάω και που το άφησα. Αυτά ενδεικτικά.

Διαβάζετε και λιγο πιο πίσω.....:!::!::!:

Διαβάζετε και λιγο πιο πίσω.....:!::!::!:

Αχα ώστε έχει τόσο καλή μπαταρία? Εγώ νόμιζα πως οι 300 κάτι ώρες αναμονής που είχε θα άντεχαν όπως αντέχει και το χ10 μινι.

Λοιπόν πήρα και εγώ το μινι επιτέλους, από το πουλομάγαζο παραεισαγωγή από Γερμανία, week 41 (!) και το αναβάθμισα και στην 2.3.4 / .042, τελέιωσα πριν λίγο και με το ρουτ και τώρα το ελαφραίνω. Έχει ξηλώσει κάποιος τα facebook micro-applications για να μου πει αν χτυπάει στο κανονικό facebook; Δεν είχε screen protector ή έξτρα καπάκι.

Οι πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, πολύ γρήγορο και όντως καμμιά σχέση με το μικρό Χ10 μινι..... για κάποιο λόγο η SE αποφάσισε να αλλάξει τη θέση του back και του menu σε σχέση με το x10mini (τώρα το back είναι αριστερά και όχι δεξιά) και θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω, όλο πατάω back ενώ θέλω μενού...

Για screen protector θα παραγγείλω αύριο αυτή, την έχω πάρει και για το x10mini και το joy 845 του αδελφού μου και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος

http://www.ebay.co.uk/itm/180742310579?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Λοιπόν πήρα και εγώ το μινι επιτέλους, από το πουλομάγαζο παραεισαγωγή από Γερμανία, week 41 (!) και το αναβάθμισα και στην 2.3.4 / .042, τελέιωσα πριν λίγο και με το ρουτ και τώρα το ελαφραίνω. Έχει ξηλώσει κάποιος τα facebook micro-applications για να μου πει αν χτυπάει στο κανονικό facebook; Δεν είχε screen protector ή έξτρα καπάκι.

Οι πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές, πολύ γρήγορο και όντως καμμιά σχέση με το μικρό Χ10 μινι..... για κάποιο λόγο η SE αποφάσισε να αλλάξει τη θέση του back και του menu σε σχέση με το x10mini (τώρα το back είναι αριστερά και όχι δεξιά) και θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω, όλο πατάω back ενώ θέλω μενού...

Για screen protector θα παραγγείλω αύριο αυτή, την έχω πάρει και για το x10mini και το joy 845 του αδελφού μου και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος

http://www.ebay.co.uk/itm/180742310579?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Σε τι χρησιμεύει το scren protector? Το βρίσκω άχρηστο σε ένα κινητό. Καλύτερα δεν είναι να πάρεις μια θήκη?

Σε τι χρησιμεύει το scren protector? Το βρίσκω άχρηστο σε ένα κινητό. Καλύτερα δεν είναι να πάρεις μια θήκη?
Δεν ειναι καθολου αχρηστο. Το πιο βασικο ειναι.

Κρατας το κινητο χωρις γρατζουνιες στο πιο βασικο του σημειο. Την οθονη.

Εαν δεν σε νοιαζουν εσενα παω πασο.

Δεν ειναι καθολου αχρηστο. Το πιο βασικο ειναι.

Κρατας το κινητο χωρις γρατζουνιες στο πιο βασικο του σημειο. Την οθονη.

Εαν δεν σε νοιαζουν εσενα παω πασο.

Ναι αλλα μια λεπτη μεμβρανη πως μπορει να προστατεψει μια οθονη οταν χτυπηθει;

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ειχα παρει απο τον γερμανο με 7.90 δυο screen protect που πραγματικα ειναι σαν να μην υπαρχει!!!ειναι πααααρα πολυ καλο και μακραν καλυτερο απο οτι εχω δοκιμασει...ριξε μια ματια στο γερμανο δεν χανεις τιποτα..

Ναι αλλα μια λεπτη μεμβρανη πως μπορει να προστατεψει μια οθονη οταν χτυπηθει;

και εγω πιστευω οτι τα 2 πιο χρησιμα πραγματα ειναι screen protect και μετα η θηκη!!!δεν σου λεω να σαβουριαστει και να σου σπασει η οθονη..εκει ουτε η θηκη θα το προστατεψει!!αλλα απο γρατσουνιες και τετοια ειναι top!

Edited by Red_Tiby

Kαλησπερα παιδια ελειπα τον τελευταιο καιρο γιατι ειχα προβληματα με την υγεια αλλα τωρα ολα ειναι μια χαρα.Τωρα μπηκα και ειδα τις απαντησεις..

@zxr Το κινητο μια χαρα μπαινει στο wifi του σπιτιου και μπαινει στο ιντερνετ παντου..(youtube,google,) αλλα δεν μπορει να κατεβασει απο το μαρκετ, κολαει στο "ληψη" και μετα απο λιγο μου βγαζει ειδοποιηση οτι δεν μπορει να κατεβασει την εφαρμογη λογο καποιου προβληματος.Σε αλλα wifi κατεβαζει μια χαρα.Επισης απο κει που το πηρα μου ειπαν για update και για ports.Το υpdate το εκανε ακομα υπαρχει το προβλημα τωρα για τα ports δεν ξερω.

@PP6210 Κανενα προβλημα με τα email και με αυτο που μπαινω στο market αλλα και με αλλο ενα (εξισου gmail) και στα δυο μου δειχνει κανονικα τα email.

εγω ειχα παρει απο τον γερμανο με 7.90 δυο screen protect που πραγματικα ειναι σαν να μην υπαρχει!!!ειναι πααααρα πολυ καλο και μακραν καλυτερο απο οτι εχω δοκιμασει...ριξε μια ματια στο γερμανο δεν χανεις τιποτα..

και εγω πιστευω οτι τα 2 πιο χρησιμα πραγματα ειναι screen protect και μετα η θηκη!!!δεν σου λεω να σαβουριαστει και να σου σπασει η οθονη..εκει ουτε η θηκη θα το προστατεψει!!αλλα απο γρατσουνιες και τετοια ειναι top!

Επειδή δεν έχω κοιτάξει για θήκη ποτέ μου... Μήπως σε ενοχλεί όταν το λειτουργείς ή χαλάει η απόκριση των δαχτύλων στην οθόνη?

Επειδή δεν έχω κοιτάξει για θήκη ποτέ μου... Μήπως σε ενοχλεί όταν το λειτουργείς ή χαλάει η απόκριση των δαχτύλων στην οθόνη?

Σημέρα παρέλαβα τα screenprotector πρωτη φορά τα εφαρμόζω σε κινητό και πραγματικά ειναι σαν να μην υπάρχει. Τα συγκεκριμένα τα πήρα φτηνά, τα περάλαβα μετά απο 10 μέρες και είχε μέσα όντως 10 ζελατίνες και 10 πανάκια. φοβερή αγορά.:D

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Σημέρα παρέλαβα τα screenprotector πρωτη φορά τα εφαρμόζω σε κινητό και πραγματικά ειναι σαν να μην υπάρχει. Τα συγκεκριμένα τα πήρα φτηνά, τα περάλαβα μετά απο 10 μέρες και είχε μέσα όντως 10 ζελατίνες και 10 πανάκια. φοβερή αγορά.:D

Με εψησες φιλε.αλλαζει καθολου η αποκριση;

Με 10 μεμβρανες βγαζεις χρονια ολοκληρα!

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

@xristosx: περαστικά φίλε μου, αυτό που σου έλεγα αφορούσε την αρχικοποίηση λογαριασμού gmail σε καινούργιο κινητό, το οποίο προφανώς δεν είναι το πρόβλημά που έχεις εσύ..... δοκίμασε λίγο να καθαρίσεις την cahce του μαρκετ (νομίζω πας στις ρυθμίσεις/ εφαρμογές/ μαρκετ), αλλιώς δεν σκέφτομαι κάτι άλλο... η σύνδεση wifi του σπιτιού σου μένει σταθερή ή διακόπτεται - δεν αλλάζεις και κανάλι στο ρούτερ μήπως έχεις κακή σύνδεση λόγω παρεμβολών;

Έχει πάρει κανείς σκληρή θήκη για το μινι, όπως π.χ. αυτή:

http://www.ebay.co.uk/itm/3X-Hard-Plastic-Rubberized-Cover-Case-SONY-ERICSSON-Xperia-Mini-ST15i-LCD-/110763907609?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item19ca0b1a19

Μέχρι τώρα έπαιρνα πάντα μαλακές θήκες στα κινητά μου, θεωρώντας οτι μπαίνουν πιό εύκολα και ίσως προστατεύουν και καλύτερα αφού το μαλακό υλικό απορροφά τον κραδασμό, και αναρωτιέμαι ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της σκληρής...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro