konstantinoslp Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 πω πω,δεν σας προλαβαινω πια!!! παμε! Καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια και θα ήθελα τη βοήθειά σας: 1) Αρχικά έχω ένα πρόβλημα με τις αναφορές παράδοσης μηνυμάτων (sms)! Όταν στέλνω ένα μήνυμα, σχεδόν πάντα (απ' όσο θυμάμαι) δε μου βγάζει το πράσινο νι (το "τικ" που λέμε!) δίπλα στο "Εγώ:", ενώ έχει παραδωθεί το μήνυμα. Αν κάνω επανεκκίνηση στο τηλέφωνο τότε μου το δείχνει κανονικά! 2) Όταν καλώ κάποιον που δεν απαντάει, μου έρχεται μήνυμα κατευθείαν από την Cosmote που γράφει ότι "η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη". 3) Τέλος μου βγάζει μία ειδοποίηση ότι η κίνηση δεδομένων δεν είναι ενεργή, αλλά όταν την ενεργοποιώ με χρεώνει στο ίντερνετ. Να αναφέρω ότι έχω την έκδοση 2.3.3 και δεν έχω κάνει root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Επίσης Καλημερα φιλε μου.στις ρυθμισεις μηνυματων εχεις τικαρει την επιλογη αναφορα παραδοσης?αν ναι,τοτε δοκιμασε με καποια αλλη εφαρμογη να δεις αν στο κανει.βαλε το handcent sms που εχει επιλογη να σου στελνει κατι σαν μηνυμα οταν παραδιδεται το μηνυμα σου (εκτος απο το κλασσικο νι/τικ δηλαδη) για αυτο που σου λεει η κοσμοτε δεν μπορω να σε βοηθησω.παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων ή πεταξου σε εναν γερμανο και ρωτα.και εγω κοτε εχω αλλα δεν μου το κανει. οσον αφορα στην κινηση δεδομενων,ετσι παει.τι σε πειραζει σε αυτο? konstantine δώσε καμμιά πληροφορία γι' αυτό... Το πράσινο δεν μου αρέσει πολύ... και δεν το έχω δει που αλλάζει... φιλτατε αμα εισαι ολυμπιακος και θες αλλο χρωμα απο το πρασινο δεν σου λεω..:lol: στα μηνυματα μπορεις να βαλεις και εσυ το handcent sms που εχει πολλες επιλογες για χρωματα. απο κει και περα,για χαμενες κλησεις αλλα και μηνυματα,αν χρησιμοποιεις τη μαμα εφαρμογη μηνυματων,κατεβασε το blink.αυτο τα καναει ολα..;) Αχ είστε υπέροχοι, έχω βάλει το thread υπό παρακολούθηση μόνο και μόνο να ψήνομαι και άλλο να το πάρω, no money now. :cry: εσυ δεν εισαι που εχεις ενα c3 για φτιαξιμο??ασε τις σπαταλες!:lol: thanks kai thanks!!! Γρήγορος και άμεσος :)!! εφαρμογή που να δείχνει θερμοκρασία στην επιφάνεια εργασίας, και μια καλή εφαρμογή ημερολόγιο και εορτολόγιο? και πόσο νόημα (σημαντικότητα) εχει το....root? και τελευταία ερωτηση, γιατι σας τα επρηξα! Πανω πανω, υπάρχει μια μπάρα, με διαφορα εικονίδια. Πως την κάνουμε customize, και πως επιλέγουμε πράγματα απο εκει? με το που την παταω, μου βγαζει την ημερομηνια.... για widget θερμοκρασιας ψαξε στο μαρκετ με τη λεξη weather και κατεβασε/δοκιμασε οσες θες.(δες και τις κριτικες πρωτα) το νοημα του ρουτ ειναι σημαντικο για εμενα.σβηνεις αχρηστες εφαρμογες τις σονυ,δεν εχεις διαφημισεις στις εφαρμογες οταν εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ,κανεις back up και restore στις εφαρμογες σου και αλλα..απο σενα εξαρταται ομως. την πανω πανω μπαρα δεν μπορεις να την κανεις customize εκτος και αν περασεις αλλη ρομ. χρησιμη εφαρμογη για μενα ειναι το mysettings.;) για εορτολογιο εχω την εφαρμογη εορτολογιο :p που εχει και συγχρονισμο με facebook..:) http://www.pestaola.gr/adobe-flash-mobile-is-dead/ δειτε λιγο αυτο. απορια (ισως λιγο χαζη).τα τηλεφωνα μας υποστηριζουν HTML5? δεν καταλαβα το αρθρο..γιατι να σταματησει η υποστηριξη?και γιατι εμας να μας επηρεασει?τωρα που κοιταξα παντως μια χαρα δουλευει το φλας πλευερ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 φιλτατε αμα εισαι ολυμπιακος και θες αλλο χρωμα απο το πρασινο δεν σου λεω..:lol: στα μηνυματα μπορεις να βαλεις και εσυ το handcent sms που εχει πολλες επιλογες για χρωματα. απο κει και περα,για χαμενες κλησεις αλλα και μηνυματα,αν χρησιμοποιεις τη μαμα εφαρμογη μηνυματων,κατεβασε το blink.αυτο τα καναει ολα..;) Εεεεε όχι και Ολυμπιακός!!! ΗΡΑΚΛΗΣ, Θεσσαλονικιός και περήφανος... Και έχω και εκδρομές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας! Blink? Ωραία... ευχαριστώ πάρα πολύ... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 κωνσταντινε δεν μας σταματαει στις συσκευες μας το φλας πλειερ .απλα σταματαει την αναπτυξη του.δηλαδη περα απο την εκδοση την τελευταια που λεει που θα δωθει δεν θα υπαρξουν αλλες εκδοσεις.και περναει πια στο html την αναπτυξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Επειδή βαρέθηκα να περιμένω τη vodafone να μου δώσει την 2.3.4 (και δε με πολυένοιαξε κιόλας) έκανα κι εγώ το root. Σε 2 λεπτά είχα τελειώσει. Άλλο πράγμα ρε παιδί μου το root. Όπως με βλέπω θα περάσω κατ'ευθείαν στην 4.0. Το θέμα είναι μην κάνει κι εκεί κανένα τρίμηνο παραπάνω να μας τη δώσει... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 κωνσταντινε δεν μας σταματαει στις συσκευες μας το φλας πλειερ .απλα σταματαει την αναπτυξη του.δηλαδη περα απο την εκδοση την τελευταια που λεει που θα δωθει δεν θα υπαρξουν αλλες εκδοσεις.και περναει πια στο html την αναπτυξη Ε ενταξει ρε συ.λίγα ειναι τα σαιτς που χρειάζονται οπωσδηποτε την τελευταία εκδοση φλας αν δεν κανω λάθος. Kooky δεν κερδιζεις τίποτα ουσιαστικά.και πλέον με το ρουτ έχεις και το screen capture. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 αυτο κανω τωρα update σε android ice cream 2.3.4! καλορίζικο φίλε μου, έκανες αναβάθμιση?? Είχες πρόβλημα με τα Ελληνικά μετά? Το παρείγηλα και εγώ από το ίδιο μαγαζί και μου είπαν οτι σε αναβάθμιση μπορεί να χαθούν τα Ελληνικά (και πρέπει να το πάω από εκεί να τα ξαναπεράσουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 γεια, δεν πρόκειται να χαθουν τα ελληνικα απο το κινητο γιατι θα περασεις το international firmware που εκτος των ελληνικων εχει και αλλες γλωσσες μεσα , αυτο σου το ειπαν για να βγαλουν λεφτα απο την αναβαθμιση αναβάθμιση εκανα χθες μόλις το πειρα και ειναι ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Το πράσινο δεν μου αρέσει πολύ... και δεν το έχω δει που αλλάζει... Χρωματα αλλάζεις μονο αμα κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα. Δοκίμασε το blink , με το οποίο ρυθμίζεις και άλλες λειτουργίες. εφαρμογή που να δείχνει θερμοκρασία στην επιφάνεια εργασίας, . Θερμοκρασία με πρόγνωση καιρου εννοείς? Αν αυτο εννοείς ψάξε στα widget και έχει ενσωματωμένο το κινητο για τον καιρο, θέλει ίντερνετ για να το ανανεώνεις. Αν θέλεις θερμόμετρο, για την εξωτερική θερμοκρασια, νομίζω δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο το κινητο. Εχτος απο αυτο, αν πας στο μενου και βρείς το Ρολόι, εκει μπορείς πάλι να δεις τον καιρο, αφου ορίσεις Πόλη. Edited November 10, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Χρωματα αλλάζεις μονο αμα κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα. Δοκίμασε το blink , με το οποίο ρυθμίζεις και άλλες λειτουργίες. Ευχαριστώ. Μου είπε ο konstantinos και το κατέβασα, το εγκατέστησα και πραγματικά είναι απίστευτο πρόγραμμα... Δοκιμάστηκε και επίσημα και το μπλε είναι πολύ ωραίο χρώμα!!! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 γεια οταν ανοιγω καποια εφαρμογη μετα απο λιγα δευτερόλεπτα βγαζει διαφημίσεις στο κατω μερος , υπαρχει καποιος τροπος να μην βγαίνουν καθολου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 γεια οταν ανοιγω καποια εφαρμογη μετα απο λιγα δευτερόλεπτα βγαζει διαφημίσεις στο κατω μερος , υπαρχει καποιος τροπος να μην βγαίνουν καθολου ? Με root φεύγουν απ' οτι λενε. Αλλά μήπως αν υπαρχει κανενα ad block να μας πει κανεις, καλο θα ήταν. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) καπου το ειδα εδω στο thread και δεν θυμαμε σελιδα ... τελικα το βρηκα σελιδα 143 Konstantinoslp : επισης για οσους ειναι rooted κατεβαστε το adblock!απενεργοποιει ολες τις αχρηστες διαφημισεις που εμφανιζονται στις διαφορες εφαρμογες οταν ειστε συνδεδεμενοι στο ιντερνετ.. Edited November 10, 2011 by webxaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 root παιδες!root και εφαρμογη adfree..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 οκ, το εκανα root, σε τι αλλο θα βοηθησει τωρα που ειναι rooted ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 οκ, το εκανα root, σε τι αλλο θα βοηθησει τωρα που ειναι rooted ? Ψάξε λιγο πιο πίσω, λέει μερικά πλεονεκτήματα ο konstantinoslp Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ευχαριστώ. Μου είπε ο konstantinos και το κατέβασα, το εγκατέστησα και πραγματικά είναι απίστευτο πρόγραμμα... Δοκιμάστηκε και επίσημα και το μπλε είναι πολύ ωραίο χρώμα!!! το εβαλα και γω αλλα δε κανει τιποτα :mad::mad: γιατι αραγε? και οταν παταω τεστ δεν αναβει καν το λεντ, ειμαι 2.3.4 ρουτ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 το εβαλα και γω αλλα δε κανει τιποτα :mad::mad: γιατι αραγε? και οταν παταω τεστ δεν αναβει καν το λεντ, ειμαι 2.3.4 ρουτ..... Όταν πατάς τεστ δοκιμάζει χωρίς να το βλέπεις απ' ότι κατάλαβα αν μπορεί να δείξει το συγκεκριμένο χρώμα... Μετά μου στείλανε μήνυμα και είχα αλλάξει χρώμα και όλα μια χαρά! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Όταν πατάς τεστ δοκιμάζει χωρίς να το βλέπεις απ' ότι κατάλαβα αν μπορεί να δείξει το συγκεκριμένο χρώμα... Μετά μου στείλανε μήνυμα και είχα αλλάξει χρώμα και όλα μια χαρά! εχεις δικιο τωρα το ειδα και γω :up::up: ολα μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasko Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 καλησπερα, δεν μπορω με τιποτα να κανω root το mini. οταν το συνδέω, αμέσως κανει προσαρτηση την καρτα μνημης. παρολα αυτα εγω παταω το αρχειο runme και βγαζει μήνυμα 'αναμονη για συσκευη' και δεν κανει μετα τιποτα. Εν το μεταξυ αυτο το adb drivers τι ειναι? δεν ασχοληθηκα καθολου με αυτο. Ακομα μια ερωτηση στις ρυθμισεις/sony ericson/συνδεσιμοτητα/λειτ συνδεσης USB αυτα τα mtb και msc τι ειναι? και ποιο πρεπει να ειναι επιλεγμενο? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 καλησπερα, δεν μπορω με τιποτα να κανω root το mini. οταν το συνδέω, αμέσως κανει προσαρτηση την καρτα μνημης. παρολα αυτα εγω παταω το αρχειο runme και βγαζει μήνυμα 'αναμονη για συσκευη' και δεν κανει μετα τιποτα. Εν το μεταξυ αυτο το adb drivers τι ειναι? δεν ασχοληθηκα καθολου με αυτο. Ακομα μια ερωτηση στις ρυθμισεις/sony ericson/συνδεσιμοτητα/λειτ συνδεσης USB αυτα τα mtb και msc τι ειναι? και ποιο πρεπει να ειναι επιλεγμενο? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας. Ενεργοποιησες το εντοπισμός σφαλμάτων από τις εφαρμογές - ανάπτυξη ; Αυτό ειναι που θα βάλει τους νέους drivers στο pc σου. Λοιπόν αν έχεις ενεργοποιήσει το άγνωστες πηγές και τον εντοπισμό σφαλμάτων, βάλε και την οθονη του κινητού σου να κλείσει μετά από 10 λεπτά αν την έχεις μόνο για μερικά δευτερόλεπτα και Σύνδεσε το κινητό στο pc και εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να αρχίσει αυτό να κάνει αναζήτηση και εγκατασταση των drivers. Εσύ ακόμη δεν κανείς τίποτα. Περιμένεις να σου πει οτι η συσκευή ειναι έτοιμη για χρήση. Τότε θα πατήσεις το αρχείο αυτό και θα το αφήσεις να κάνει τη δουλειά του. Εν τω μεταξύ εχει βγει Version 2 από τον doumlord. Δε μπορω να σου δώσω το link τωρα γιατι ειμαι από το κινητό. Ετσι μόνο θα δουλέψει. Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Προσπαθησα να περασω χειροκινητα τις ρυθμισεις Ιντερνετ-ΜΜΣ της wind και δεν τις αποθηκευει με τπτ η συσκευη(μινι απλο).Εχει μουλαρωσει στις αρχικες μολις εβαλα την καρτα σιμ.Πως μπορω να τις διαγραψω και να περασω χειροκινητα τις καινουριες?Τι μπορω να κανω?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Προσπαθησα να περασω χειροκινητα τις ρυθμισεις Ιντερνετ-ΜΜΣ της wind και δεν τις αποθηκευει με τπτ η συσκευη(μινι απλο).Εχει μουλαρωσει στις αρχικες μολις εβαλα την καρτα σιμ.Πως μπορω να τις διαγραψω και να περασω χειροκινητα τις καινουριες?Τι μπορω να κανω?? γιατι δεν σαφηνει να τα αποθηκευσεις?πατας αποθηκευση και αρνειται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Εν τω μεταξύ εχει βγει Version 2 από τον doumlord. Το έχω κάνει root με την version 1. Χρειάζετε να περάσω το version 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 γιατι δεν σαφηνει να τα αποθηκευσεις?πατας αποθηκευση και αρνειται? Αφου τις γραφω χειροκινητα,παταω δεξι κλικ αποθηκευση κ αφου παω να τις δω μετα δεν υπαρχει τπτ αποθηκευμενο!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Εν τω μεταξύ εχει βγει Version 2 από τον doumlord. Το έχω κάνει root με την version 1. Χρειάζετε να περάσω το version 2; Οχι. Δε νομίζω να ειναι απαραίτητο. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο σου, δε χρειάζεται να περάσεις τίποτα. Ούτε ξέρω τις διαφορές για να στις πω. Πάνω κάτω τα ίδια ειναι. Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts