konstantinoslp Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 οχι ζηταει απο την αρχη κωδικους δεν με αφηνει να μπω μεσα στο αντροιντ. δεν το χω ξανασυναντησει φιλε μου..δεν μπορω να σε βοηθησω.πηγαινε το στο σερβις να του κανουν με καποιο τροπο ενα factory reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 δες αν μπορεις να κανεις κληση και εκει που γραφουμε τον αριθμο που καλουμε γραψε αυτο *#*#7378423#*#* ειναι το service menu μπορει να εχει reset phone ως επιλογη καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Να ρωτήσω και εγω κάτι, χρειάζομαι ενα κινητό με πολλή καλή κάμερα, ιδιαίτερα για βραδυνές λήψεις χωρίς φλας, έχει λοιπόν το ιδιο καλό φακό με το arc τεχνολογίας exmor f2/4 ή μια απλή 5αρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Να ρωτήσω και εγω κάτι, χρειάζομαι ενα κινητό με πολλή καλή κάμερα, ιδιαίτερα για βραδυνές λήψεις χωρίς φλας, έχει λοιπόν το ιδιο καλό φακό με το arc τεχνολογίας exmor f2/4 ή μια απλή 5αρα? Δυστυχώς δεν έχει τον ΕxmoR και δεν είναι κινητό πιστεύω για νυχτερινές λήψεις απλώς εχει μια καλή 5αρα για απλή χρήση... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Δυστυχώς δεν έχει τον ΕxmoR και δεν είναι κινητό πιστεύω για νυχτερινές λήψεις απλώς εχει μια καλή 5αρα για απλή χρήση... Ευχαριστώ! κοιτάζω τώρα το ray Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ευχαριστω πολυ! υπαρχει καπου το Manual του κινητου σε Αγγλικα ή σε Ελληνικα για να μην κανω χαζες ερωτησεις? Ειναι παραεισαγωγης το κινητο και δεν ειχε μεσα κατι εκτος απο το quick guide που δεν λεει και πολλα. φίλε μου αν το αγόρασες από Ελληνικό μαγαζί πες μας ποιό είναι, γιατι η πώληση χωρίς Ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης είναι απλά ΠΑΡΑΝΟΜΗ κ δεν πρέπει εμείς ως καταναλωτές να το δεχόμαστε αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο προγραμματακι για sms σαν για παραδειγμα το sms popup θελω κατι παρομειο οταν μου ερχεται μηνυμα να εμφανιζεται στην οθονη δυστηχως το sms popup ειχε καποια θεματακια και δε μου αρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο προγραμματακι για sms σαν για παραδειγμα το sms popup θελω κατι παρομειο οταν μου ερχεται μηνυμα να εμφανιζεται στην οθονη δυστηχως το sms popup ειχε καποια θεματακια και δε μου αρεσε Handcent sms ;) εχει τετοια επιλογη.. Η καλυτερη app για sms πιστευω :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 μια ερώτηση: μόλις ξεκινάει το τηλέφωνο μου βγάζει το μήνυμα "μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής αγαπημένα και αρχείο κλησεων (διαδικασία com.sonyericsson.widget.favourites). Προσπαθήστε ξανα΄. Τι είναι αυτό το μήνυμα και πως το απενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 μια ερώτηση: μόλις ξεκινάει το τηλέφωνο μου βγάζει το μήνυμα "μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής αγαπημένα και αρχείο κλησεων (διαδικασία com.sonyericsson.widget.favourites). Προσπαθήστε ξανα΄. Τι είναι αυτό το μήνυμα και πως το απενεργοποιώ? λογικα εχει να κανει με καποιο widget που εχεις στην εξωτερικη οθονη.εχεις βαλει τιποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Go weather για θερμοκρασία - ώρα. Να το απενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Go weather για θερμοκρασία - ώρα. Να το απενεργοποιήσω? θα σε γελασω.για το αρχειο κλησεων λεει και τα αγαπημενα..δεν νομιζω να παιζει ρολο το widget του καιρου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 δες αν μπορεις να κανεις κληση και εκει που γραφουμε τον αριθμο που καλουμε γραψε αυτο *#*#7378423#*#* ειναι το service menu μπορει να εχει reset phone ως επιλογη καπου φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ, ξεκλειδωσε οπως τα ειπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 μπορώ απο την διαχείρηση εφαρμογών να κάνω κάτι, όπως διακοπή ή επανεκκίνηση εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 μπορώ απο την διαχείρηση εφαρμογών να κάνω κάτι, όπως διακοπή ή επανεκκίνηση εφαρμογής? ναι.μπορεις να διακοψεις οποιαδηποτε εφαρμογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristox Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Καλησπερα κατα αρχην θελω να ζητησω συγνωμη αν το ποστ ειναι σε λαθος κατηγορια αλλα ειμαι καινουριος στο φορουμ.Αγορασα ενα xpreia mini pro ολα καλα μεχρι που μπηκα στο μαρκετ και καταλαβα οτι δεν μπορει να κατεβασει μεσω του wifi του σπιτιου παρολου αυτα μπαινει κανονικα στο ιντερνετ.To πηγα σημερα απο κει που το πειρα και δεν μου το αλλαζουν γιατι στο δικο τους wifi δουλευει τελεια, και στα 2 καταστηματα που πηγα ολα μια χαρα μονο στο σπιτι εχω αυτο..Μου ειπαν αν ειναι καποια ρυθμιση στο modem που πρεπει να κανω η καποοιο update αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα.Πριν ενα μηνα ειχα ενα xperia mini pro δανεικο για λιγες μερες και χωρις καμια ρυθμιση κατεβαζε μια χαρα μεσω wifi και μου κανει εντυπωση που τωρα το αγορασα απο καταστημα δεν κατεβαζει.Ακουω ιδεες... Η.Σ το δανεικο κινητο το ειχα ανοιξει για πρωτη φορα οποτε δεν ειχε κανει καποια ρυθμιση ο ιδιοκτητης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 μια ερώτηση: μόλις ξεκινάει το τηλέφωνο μου βγάζει το μήνυμα "μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής αγαπημένα και αρχείο κλησεων (διαδικασία com.sonyericsson.widget.favourites). Προσπαθήστε ξανα΄. Τι είναι αυτό το μήνυμα και πως το απενεργοποιώ? Στο ιστορικό κλήσεων και στις επαφές μπορείς να μπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webxaker Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ, ξεκλειδωσε οπως τα ειπες... με ποιον τροπο τον πρώτο με flash rom ή τον δευτερο μεσω service menu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Στο ιστορικό κλήσεων και στις επαφές μπορείς να μπεις; και στα δυο νομίζω μπορώ να μπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ναι.μπορεις να διακοψεις οποιαδηποτε εφαρμογη απο που, γιατί την συγκεκριμένη δεν την βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 απο που, γιατί την συγκεκριμένη δεν την βρίσκω. μενου-ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων και μετα στην καρτελα "Εκτελειται" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Καλησπερα κατα αρχην θελω να ζητησω συγνωμη αν το ποστ ειναι σε λαθος κατηγορια αλλα ειμαι καινουριος στο φορουμ.Αγορασα ενα xpreia mini pro ολα καλα μεχρι που μπηκα στο μαρκετ και καταλαβα οτι δεν μπορει να κατεβασει μεσω του wifi του σπιτιου παρολου αυτα μπαινει κανονικα στο ιντερνετ.To πηγα σημερα απο κει που το πειρα και δεν μου το αλλαζουν γιατι στο δικο τους wifi δουλευει τελεια, και στα 2 καταστηματα που πηγα ολα μια χαρα μονο στο σπιτι εχω αυτο..Μου ειπαν αν ειναι καποια ρυθμιση στο modem που πρεπει να κανω η καποοιο update αλλα δεν εχει αλλαξει τιποτα.Πριν ενα μηνα ειχα ενα xperia mini pro δανεικο για λιγες μερες και χωρις καμια ρυθμιση κατεβαζε μια χαρα μεσω wifi και μου κανει εντυπωση που τωρα το αγορασα απο καταστημα δεν κατεβαζει.Ακουω ιδεες... Η.Σ το δανεικο κινητο το ειχα ανοιξει για πρωτη φορα οποτε δεν ειχε κανει καποια ρυθμιση ο ιδιοκτητης του. Για να καταλάβω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει καν στο internet όταν συνδέεσαι μέσω wifi στο modem σου ή ότι ναι μεν μπορείς να μπεις στο internet αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις μόνο από το market; Αν ισχύει το δεύτερο τότε κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και εξασφάλισε ότι βάζεις σωστά user name και password από το google account σου. zxr εσυ με 2 σειρες εισαι μεσα στο νοημα και γω καθε φορα γραφω εκθεσεις Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν, φίλτατε! :) Edited November 5, 2011 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 rooted my xperia mini pro!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 φίλε μου αν το αγόρασες από Ελληνικό μαγαζί πες μας ποιό είναι, γιατι η πώληση χωρίς Ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης είναι απλά ΠΑΡΑΝΟΜΗ κ δεν πρέπει εμείς ως καταναλωτές να το δεχόμαστε αυτό.. Δεν θα πω το ονομα καθως ειναι ηλεκτρονικο μαγαζι και εκτος του εγχειριδιου δεν ειχε μεσα και σωστο βυσμα για πριζα. Εστειλα e-mail και περιμενω απαντηση (λογικα καποια στιγμη απο Δευτερα). Αναλογως την αντιμετωπιση του μαγαζιου θα γραψω ειτε θετικα, ειτε αρνητικα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Για να καταλάβω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπαίνει καν στο internet όταν συνδέεσαι μέσω wifi στο modem σου ή ότι ναι μεν μπορείς να μπεις στο internet αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις μόνο από το market; Αν ισχύει το δεύτερο τότε κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων και εξασφάλισε ότι βάζεις σωστά user name και password από το google account σου. @xristosx: εκτός από αυτά που σωστά σου λέει ο zxr πιό πάνω, τσέκαρε αν μπαίνεις στο gmail σου από το κινητό. αν σου λέει οτι θα εμφανιστεί σύντομα τότε δεν έχει αρχικοποιηθεί το gmail σου στο κινητό, γιαυτό κ δεν παίζει το μάρκετ, κάνε λίγο υπομονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts