Kokkinos77 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Σε 0% φιλαράκι μου φάινετε σαν μαυρόασπρη οθόνη όμως :p που βλέπεις ακριβώς το ποσοστό της φωτηνότητας ? Επίσης όταν λες 55 ώρες.....μεσα στις 55 και αυτές που το κλείνεις το βράδυ ? Επίσης στα μυνήματα μου δείχνει τον αριθμό 1. Ότι έχω ένα αδιάβαστο δηλαδή. Αλλά όλα είναι διαβασμενα. Πώς το διορθώνς αυτό ? Επίσης μόνο με το GSM το σήμα αυξάνετε. Ρε παιδιά μην το βάζετε σε φωτεινότητα 0% 30% κτλ.Το σκοτώνετε το κινητό.Τι ευχαριστιέσαι από το κινητό όταν το έχεις κατάσκοτεινό.Γνώμη μου είναι 100% φωτεινότητα ειδικά που το νέο mini έχει πολύ καλή οθόνη και χρώματα.Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσεις μπαταρία είναι να έχεις κλειστά data και 3g και να τα ανοίγεις μόνο όταν τα χρειάζεσαι.Και ακόμη μπορείς να απενεργοποιείς αυτόματους συγχρονισμούς και να τους βάζεις στο manual.Καλύτεροι τρόποι από αυτούς για να γλυτώσεις μπαταρία δεν υπάρχουν.Και σου γλυτώνουν και ανεπιθύμητη κίνηση δεδομένων άρα πιθανόν και λεφτά.Και δεν σκοτώνουν το κινητό όπως η φωτεινότητα.Τώρα αν το σκιζεις όλη μέρα το κινητό και του αλλάζεις τα φώτα στην χρήση ότι και να κάνεις πάνω από μια μέρα το πολύ μπαταρία δεν μπορείς να έχεις.Πάντως αυτό το mini έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το x10 Sent from my ST15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 χρησιμοποιεις αλλο προγραμμα μηνυματων? οπως handsent για παραδειγμα? Ναι, έχω και τα 2 πάνω. Αλλά τα ανοίγω και τα 2 για να σβηστούν οι ειδοποιησεις και η εφαρμογή απο τη μάνα του δέν σβήνετε ο αριθμός του νέου μυνήματος(υποτίθετε) . Έχεις κάτι να προτείνεις? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Ναι, έχω και τα 2 πάνω. Αλλά τα ανοίγω και τα 2 για να σβηστούν οι ειδοποιησεις και η εφαρμογή απο τη μάνα του δέν σβήνετε ο αριθμός του νέου μυνήματος(υποτίθετε) . Έχεις κάτι να προτείνεις? Δοκίμασε να βάλεις μόνο το handsetsms σαν προεπιλογή μηνυμάτων και κοίτα να δεις αν λυθεί το πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Δοκίμασε να βάλεις μόνο το handsetsms σαν προεπιλογή μηνυμάτων και κοίτα να δεις αν λυθεί το πρόβλημα Είχα ήδη σβήσει τις ειδοποιήσεις στο μανίσιο αλλά δέν θυμάμαι άν το έπαθε πρίν ή μετα. Αν αυτό εννοείς. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Άμα του κάνεις ένα factroy reset? Για κάνε μια προσπάθεια μήπως στρώσει. Να σε ρωτήσω, η μπαταρία σε σένα πόσο σου κρατάει? Τι χρήση του κάνεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Άμα του κάνεις ένα factroy reset? Για κάνε μια προσπάθεια μήπως στρώσει. Να σε ρωτήσω, η μπαταρία σε σένα πόσο σου κρατάει? Τι χρήση του κάνεις? Προς το παρών δέν θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μπορεί άμα σβήσω το handcent να στρώσει. Η μπαταρία....υπάρχει ένα θέμα περίεργο. Ενώ έβλεπα αρχικά ότι με κανένα 10 λεπτο παιχνίδι , 3-4 κλήσεις κανένα 20λεπτό . 6-7 sms πήγαινε μια 1,5 μέρα(36 ώρες). Μετά έγινε ένα 24ωρο. Το έσβησα χτές και το ξανα ανοιξα και βλεπω ότι μεσα σε 4 όρες έχει καταναλωσει 5% και με 2 κλήσεις σύντομες. Μπορεί κατι να μήν πήγε καλά στο προηγούμενο restart. Τι να πώ. (έχω βάλει και μόνο GSM αλλά αυτό δέν μπορεί να παίζει τόσο ρόλο. Θα το δώ μέχρι βράδυ παντως και άν έχω περισσότερο απο 60% πάει να πει ότ φταίει η προηγούμενη επανεκκίνηση. Το έχω βγάλει απο τον φορτιστή 12 το μεσημέρι σήμερα και τώρα εχω 95%. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Ρε παιδιά μην το βάζετε σε φωτεινότητα 0% 30% κτλ.Το σκοτώνετε το κινητό.Τι ευχαριστιέσαι από το κινητό όταν το έχεις κατάσκοτεινό.Γνώμη μου είναι 100% φωτεινότητα ειδικά που το νέο mini έχει πολύ καλή οθόνη και χρώματα.Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσεις μπαταρία είναι να έχεις κλειστά data και 3g και να τα ανοίγεις μόνο όταν τα χρειάζεσαι.Και ακόμη μπορείς να απενεργοποιείς αυτόματους συγχρονισμούς και να τους βάζεις στο manual.Καλύτεροι τρόποι από αυτούς για να γλυτώσεις μπαταρία δεν υπάρχουν.Και σου γλυτώνουν και ανεπιθύμητη κίνηση δεδομένων άρα πιθανόν και λεφτά.Και δεν σκοτώνουν το κινητό όπως η φωτεινότητα.Τώρα αν το σκιζεις όλη μέρα το κινητό και του αλλάζεις τα φώτα στην χρήση ότι και να κάνεις πάνω από μια μέρα το πολύ μπαταρία δεν μπορείς να έχεις.Πάντως αυτό το mini έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το x10 Sent from my ST15i using Tapatalk Εχεις δικιο φολτατε..αλλα δυστυχως σε ολα τα smartphones η φωτεινοτητα ξεσκιζει την μπαταρια..και οχι τα ντατα..πανε δες στις ρυθμισεις μπαταριας ποιος εχει φαει περισσορερη μπαταρια.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Εχεις δικιο φολτατε..αλλα δυστυχως σε ολα τα smartphones η φωτεινοτητα ξεσκιζει την μπαταρια..και οχι τα ντατα..πανε δες στις ρυθμισεις μπαταριας ποιος εχει φαει περισσορερη μπαταρια.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Αυτο θα σου ελεγα Κωνσταντινε. Δεν ευχαριστιεσαι τιποτα απο το κινητο στο 0%. Ειναι κριμα.;) Εγω το εχω στο 80% και μου κραταει 2 μερες ++ το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Αυτο θα σου ελεγα Κωνσταντινε. Δεν ευχαριστιεσαι τιποτα απο το κινητο στο 0%. Ειναι κριμα.;) Εγω το εχω στο 80% και μου κραταει 2 μερες ++ το κινητο. :o με τι χρηση;εμενα τοσο μου κραταει με 0% Κοιτα,παιχνιδια δεν παιζω ωστε να μου λειψουν τα χρωματα..στο σερφαρισμα και λοιπα δεν νομιζω να χανω κατι λογω φωτισμου. Στο μονο που ισως χανω ειναι τα βιντεακια και οι φωτο που λογικα με φουλ φωτεινοτητα δειχνουν καλυτερα..αλλα και παλι,ποσες φορες να κατσω να δω τις φωτο μου και τα βιντεακια στο κινητο; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 ρε σεις τι τα παιρνεται τα κινητα και τα εχεστε στο σκοταδι κλειστο δεδομενα κλειστα ολα. χαλασε ο κοσμος να το φορτιζεις μια μερα πιο νωρις. λιγο θελεται να τα κλεισεται κιολας για να μην καινε μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 ρε σεις τι τα παιρνεται τα κινητα και τα εχεστε στο σκοταδι κλειστο δεδομενα κλειστα ολα. χαλασε ο κοσμος να το φορτιζεις μια μερα πιο νωρις. λιγο θελεται να τα κλεισεται κιολας για να μην καινε μπαταρια ρε συ δεν ειμαι τυπος που ειναι με εναν φορτιστη στο χερι..γιαυτο θελω να κραταει οσο πιο πολυ γινεται.αμα ειναι να γινω δουλος του κινητου τι να το κανω..τα dual core κινητα τους μαραναν.χαθηκε να φτιαξουν καλυτερες μπαταριες..:mad: προτιμω να σερφαρω παρα πανω στο ιντερνετ παρα να χω 100% φωτεινοτητα και να την χαιρομαι μονος μου..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 ρε σεις τι τα παιρνεται τα κινητα και τα εχεστε στο σκοταδι κλειστο δεδομενα κλειστα ολα. χαλασε ο κοσμος να το φορτιζεις μια μερα πιο νωρις. λιγο θελεται να τα κλεισεται κιολας για να μην καινε μπαταρια άνοιξε το φώς να οργανωθούμε που λέει και ένα ανεκδοτο :p :X Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Τελικά με κέρδισε το μίνι και όχι το προ. Έκανα σύγκριση και στα δύο σε κατάστημα. Μου φάνηκε καλύτερο το μίνι. Δεν με ενοχλεί που δεν έχει 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις. Δύο φορές στη ζωή μου την έχω χρησιμοποιήσει μόνο. Επίσης μου φάνηκε καλύτερο που έχει το λαμπάκι από πάνω και όχι μπροστά. Άντε καλή μου αγορά σύντομα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Μετα απο 12 ώρες αφου το είχα φορτησει, έχω 88% μπαταρία. Δέν ξερω γιατι στο προηγουμενο μου restart του κινητού μου ρουφούσε την μπαταρία μέσα σε ένα 24ωρο. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Μετα απο 12 ώρες αφου το είχα φορτησει, έχω 88% μπαταρία. Δέν ξερω γιατι στο προηγουμενο μου restart του κινητού μου ρουφούσε την μπαταρία μέσα σε ένα 24ωρο. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Mπορει απλα να σκαλωσε καμία εφαρμογή.. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Μετα απο 12 ώρες αφου το είχα φορτησει, έχω 88% μπαταρία. Δέν ξερω γιατι στο προηγουμενο μου restart του κινητού μου ρουφούσε την μπαταρία μέσα σε ένα 24ωρο. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Φίλε μου περίεργο δεν είναι τίποτα.Όλα εξηγούνται αρκεί να ασχοληθείς λίγο και να το ψάξεις.Τα κινητά πλέον είναι υπολογιστές κανονικοί και ως τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε.Αλλιώς παίρνεις και ένα παλιό με πορτάκι με 30€ και κάνεις την δουλειά σου.Πιθανότατα να είχες πριν ανοίξει κάποια εφαρμογή που να μην είχε τερματίσει και να έτρεχε στο background και να σου ρουφάγε την μπαταρία. Όσο για το θέμα της φωτεινότητας αν νομίζει ο φίλος Κωνσταντίνος ότι ακόμη και το Internet το ευχαριστιέται με 0% τότε ΟΚ.Μην ξεχνάτε ρε παιδιά ότι τα smartphones είναι κανόνικότατοι υπολογιστές.Τι απαιτήσεις έχετε από την μπαταρία τους.Μην τρελενεσται με την μπαταρία.Κανέναν δεν θα βλάψει να το φορτίζει απλά το βράδυ όταν κοιμάται.Δεν γίνεσαι δούλος του κινητού έτσι.Αντίθετος δεν γίνεσαι δούλος της μπαταρίας. ;-) Καλύτερα να συζητάμε πιο εποικοδομητικά πράγματα εδώ μέσα που θα βοηθάει ο ένας τον άλλον από το να. κολλάμε με το θέμα της μπαταρίας Sent from my ST15i using Tapatalk Sent from my ST15i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 πουλαει ενας στο ebay μπαταρια 2430mah, υποτιθεται γιαπωνεζικη, 12 λιρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Πιθανότατα να είχες πριν ανοίξει κάποια εφαρμογή που να μην είχε τερματίσει και να έτρεχε στο background και να σου ρουφάγε την μπαταρία. Να πηγαίνω διαχείριση εφαρμογών και να τις τερματίζω ? Μετά απο 24ωρο το κινητό είναι 79% :p Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 πουλαει ενας στο ebay μπαταρια 2430mah, υποτιθεται γιαπωνεζικη, 12 λιρες. Και μετα booommm....:p βασικά υπάρχουν νομίζω κάποιες με μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλα ειναι πιο μεγαλες σε μεγεθος και μετα το κινητο θα ειναι σαν μπαουλο...:lol: Εγω σχετικά με την μπαταριά είμαι στην πρώτη φόρτιση μου είμαι στις 27 ώρες με κάνα 20λεπτο παιχνίδια και wifi και έχω 20% ακόμα... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερη η μπαταρια απο τον προκατωχο του.ισως να «φταιει» η 2.3 που,οπως λενε,συμμαζευει λιγο τα πραγματα.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Και μετα booommm....:p βασικά υπάρχουν νομίζω κάποιες με μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλα ειναι πιο μεγαλες σε μεγεθος και μετα το κινητο θα ειναι σαν μπαουλο...:lol: Δεν τιθεται θεμα μπουμ, απλα πιθανοτατα δεν θα κραταει παραπανω απ'την κανονικη. Πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερη η μπαταρια απο τον προκατωχο του.ισως να «φταιει» η 2.3 που,οπως λενε,συμμαζευει λιγο τα πραγματα... Αυτο φοραει 1200αρα ενω ο προκατοχος φορουσε 950αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Αυτο φοραει 1200αρα ενω ο προκατοχος φορουσε 950αρα ισχυει.. ρε παιδια εχω ενα θεμα..πολλες εφαρμογες δεν μου τις εμφανιζει το market.σαν να μην υποστηριζονται απο το κινητο.φταιει οτι ειναι καινουριο?τι φταιει?? πχ δοκιμασα το google goggles και ενα σωρο αλλες.εχω δυο συσκευες συνδεδεμενες.το x10 mini pro και το mini pro.στο χ10 ολες μου τις βγαζει οτι ειναι συμβατες.στο mini pro οτι δεν ειναι ομως.. δοκιμαστε αν μπορειτε πχ στις κορυφαιες επι πληρωμη εφαρμογες αν ειναι συμβατες με το κινητο. το robo defence δεν ειναι.το cut the rope δεν ειναι.το tolking tom cat δεν ειναι..(ενδεικτικα δοκιμασα μερικες.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Βρηκα μια μετρηση SAR που δινει το mini pro στο 0,78. Το x10 mini το βρισκω απο 1,15 - 1,35. Απο τη μια ειναι καλο που εχει σχετικα χαμηλο sar, απο την αλλη ελπιζω να μην εχει επηρεαστει η ληψη σηματος του κινητου και να ειναι σε καλα επιπεδα. Το ομνια που ειχα ειχε πολυ χαμηλο sar, αλλα για να εχεις καλο σημα επρεπε να κανεις τουμπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 ισως να «φταιει» η 2.3 που,οπως λενε,συμμαζευει λιγο τα πραγματα.. Αυτό ισχύει πάντως. Στο Χ10 μου με 2.3.5 πάνω, είδα διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με την 2.1 που φόραγε. Ακόμα καλύτερα βέβαια που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Κ εγω τερμα κατω την εχω τη φωτεινοτητα! Το ξερω οτι φαινεται πολυ χειροτερο απο το 100% αλλα πανω απο ολα ειναι θεμα συνηθειας! Για μεσα στο σπιτι ειναι μια χαρα. Φυσικα εχω βαλει το widget για τη φωτεινοτητα της οθονης για να ανεβαζω την ενταση οταν ειμαι σε εξωτερικους χωρους! Οντως η οθονη τρωει πανω απο το 70% της μπαταριας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts