FFF13 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Κάποιοι τον ακούνε και απο το όταν πλησιάσουν το αυτί τους στην οθόνη . Εγώ έχω το Mini. Δέν κάνει αυτόν τον θόρυβο. Μα δεν νομιζω να ακουγεται απο την οθονη,απο το ηχειο ακουγεται ο ηχος απλα επιρεαζεται απο την οθονη και μαλιστα επειδη δοκιμασα αλλες 2 συσκευες (οπου βρω μαγαζι μπουκαρω :P) και σε αυτα ακουγοταν και μαλιστα σε μερικα προσεξα(μπορει να ισχυει και σε ολα γιατι δεν εχω πληρη ησυχια αλλα στο δικο μου ισχυει σιγουρα) οτι ακουγεται σε διαφορετικη ενταση και συχνοτητα και με κλστη και με ανοιχτη οθονη!! τωρα με τις αναβαθμισεις γιατι δεν εχουμε ολοι την τελευταια??? ................. επισεις στην ram δειχνει 306mb συνολικα (σε χρηση και ελευθερα μαζι)............... με αυτο το θεμα μπορει καποιος να μου πει τα δικα του?(pro εχω) Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Καλημέρα, σχετικά με το led σε'μένα αναβωσβήνει κανονικά μετά απο αναπ. ή μύνημα. Οσ'αναφορά την αναβάθμιση αυτό εξαρτάται απο την περιοχή και αν ειναι branded κάποιας εταιρίας που υπάγεται το εκάστοτε κινητό (απ'οσο ξέρω). Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Εμένα μόλις σταματάει να κτυπάει απο την κλήση ανάβει μια φορά πράσινο, σβήνει και μετά δέν ξανα ανάβει ποτέ. Ρυθμίζετε με κάποιο τρόπο ? Το φλας του κινητού είναι αρκετά αδυναμο ε? :rolleyes: Απ΄οσο εχω δει δε νομιζω να ρυθμιζεται. Εμενα το φλας με ικανοποιει και ειναι αρκετα δυνατοτερο απο το Χ10 μινι. Να φανταστεις ολοι μου λενε μολις τους βγαζω φωτο το βραδυ ''ρε μ......α με τυφλωσες''.:p Εχω παρατηρησει οτι το λενε ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 παιδια εμενα δεν μου δειχνει οτι υπαρχει update επισεις στην ram δειχνει 306mb συνολικα (σε χρηση και ελευθερα μαζι) Και εμένα όλα μαζί είναι 309mb και υποτίθετε έπρεπε να ήταν 512mb ε ? (Το μινι έχω) Εχω παρατηρησει οτι το λενε ολοι. Ποιό ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Το flash του μινι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Απ΄οσο εχω δει δε νομιζω να ρυθμιζεται. Εμενα το φλας με ικανοποιει και ειναι αρκετα δυνατοτερο απο το Χ10 μινι. Να φανταστεις ολοι μου λενε μολις τους βγαζω φωτο το βραδυ ''ρε μ......α με τυφλωσες''.:p Εχω παρατηρησει οτι το λενε ολοι. Τωρα εφαγα ηττα!!ποιος ο λογος να μην αναβοσβηνει το λεντ στις κλεισεις;;;αλλα να αναβοσβηνει στα μηνυματα!; Οσο για τη φωτογραφικη,για πειτε μου ρε παιδια.οταν τραβατε φωτο σε χαμηλο φωτισμο (με φλας) δεν τις βγαζει λιγο κιτρινες; edit:στις κλησεις τελικα αναβοσβηνει λαμπακι νομιζω οταν εχεις μονο την μαμισια εφαρμογη.εκανα μερικα τεστακια και εκει κατεληξα.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Edited September 12, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 edit:στις κλησεις τελικα αναβοσβηνει λαμπακι νομιζω οταν εχεις μονο την μαμισια εφαρμογη.εκανα μερικα τεστακια και εκει κατεληξα.. Εγώ όλα της μαμας τα έχω :rolleyes: και δεν αναβουν Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Δεν ειναι ο αισθητηρας φωτος αυτο που προεκυψε απο την αναβαθμιση. Μολις πατας το κουμπι για ξεκλειδωμα κανει ενα στιγμιαιο τρεμουλο η οθονη. Αυτο πριν την αναβαθμιση σε .377 δεν υπηρχε! Μου την σπαει απιστευτα μιλαμε τωρα...:mad: η 377 ειναι για το απλο? γιατι στο προ δεν εχει αλλη εκτος απο την 368 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 η 377 ειναι για το απλο? γιατι στο προ δεν εχει αλλη εκτος απο την 368 Απο το φόρουμ εδώ αυτό κατάλαβα και εγώ. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τελικά το θέμα με τον ήχο στο βίντεο η SE θα βγάλει update μέσα στον Οκτώβρη όπου λένε ότι θα το διορθώνει... μπορείτε να το διαβάσετε στο επίσημο φόρουμ της se.com http://talk.sonyericsson.com/message/106067#106067 Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τελικά το θέμα με τον ήχο στο βίντεο η SE θα βγάλει update μέσα στον Οκτώβρη όπου λένε ότι θα το διορθώνει... μπορείτε να το διαβάσετε στο επίσημο φόρουμ της se.com http://talk.sonyericsson.com/message/106067#106067 Καλό είναι αυτό . Άντε κάτι και για τα led. Αν και νομίζω δέν τα ανφέρει κανείς στο επίσημο. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Γίνετε όταν είναι σε αναμονή και ανοίξεις το πληκτρολόγιο, να πηγαίνει κατευθείαν στα μηνύματα; Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Μέσω υπολογιστή μπήκα android market με τον λογαριασμό μου. Έβαλα κάποια πράγματα να γίνουν 'Εγκατασταση ' όπως λέει εκεί. Μετά μπήκα με wi-fi με το κινητό και μόλις συνδέθηκα είδα πάνω στο statusbar να τα κατεβάζει. Ολοκληρώθηκε κανονικά μέχρι 100% . Που πήγαν όμως? Δέν τα βρίσκω. Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Και εμένα όλα μαζί είναι 309mb και υποτίθετε έπρεπε να ήταν 512mb ε ? ναι ακριβως αυτο λεω και εγω(ισως να αφαιρει το μεγεθος που παιρνει για τις βασικες λειτουργιες),εγω το προ εχω!!!καποιος να ξερει? Τελικά το θέμα με τον ήχο στο βίντεο η SE θα βγάλει update μέσα στον Οκτώβρη όπου λένε ότι θα το διορθώνει... μπορείτε να το διαβάσετε στο επίσημο φόρουμ της se.com http://talk.sonyericsson.com/message/106067#106067 επισεις γραφουν αρκετοι αυτο που ειπα οτι ο ηχος ακουγεται συνεχως και παντου(στα προ τουλαχιστον) αλλα δυστηχως γραφουν οτι ειναι και ηλεκτροστατικος:wacko: ας ελπισουμε οντως να διορθωνεται με software γιατι αμα φτιαξουν απλα ενα φιλτρο η μια μασκα ισσως να μην ειναι και τοσο καλα τα αποτελεσματα!!!ο θεος βοηθος!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::innocent: Μέσω υπολογιστή μπήκα android market με τον λογαριασμό μου. Έβαλα κάποια πράγματα να γίνουν 'Εγκατασταση ' όπως λέει εκεί. Μετά μπήκα με wi-fi με το κινητό και μόλις συνδέθηκα είδα πάνω στο statusbar να τα κατεβάζει. Ολοκληρώθηκε κανονικά μέχρι 100% . Που πήγαν όμως? Δέν τα βρίσκω. Μπορείτε να με βοηθήσετε ? αμα εχουν γινει κανονικα εγατασταση θα στα βγαλει απλα στην τελευταια σελιδα απο το menu σου!!στη χειριστη για να δεις αν εγκατασταθηκαν πηγαινε στις ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειριση εφαρμογων και ψαξε στην λιστα με τα "ολα"!!!! Edited September 12, 2011 by FFF13 Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 (edited) πως μπορω να κανω hard reset? θελω να το πουλησω και θελω να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση ακυρο το βρηκα!! Edited September 13, 2011 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 κάλεσα σε ένα ιντερνετομαγαζο εδώ στην θεσσαλονικι (ένα από τα 6-7 πρώτα που βγάζει στο σκρουτζ) οπού μπορώ να το παραγγείλω μέσω τηλ. και να το παραλάβω εγώ ο ίδιος από το κατάστημα. το παιδί μου είπε μετά απο ερώτηση μου ότι δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας αλλά η εγγύηση ισχύει κανονικά γιατί είναι ευρωπαϊκή εγγύηση και έχει κανονικό ελληνικό μενού. στο μινι προ το πληκτρολόγιο δεν θα έχει ελληνικούς χαρακτήρες ενώ απο ελληνική αντιπροσωπία θα έχει? καμιά άλλη διαφορά θα έχει και πια θα είναι αυτή? είτε στο μινι προ είτε στο απλό Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 κάλεσα σε ένα ιντερνετομαγαζο εδώ στην θεσσαλονικι (ένα από τα 6-7 πρώτα που βγάζει στο σκρουτζ) οπού μπορώ να το παραγγείλω μέσω τηλ. και να το παραλάβω εγώ ο ίδιος από το κατάστημα. το παιδί μου είπε μετά απο ερώτηση μου ότι δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας αλλά η εγγύηση ισχύει κανονικά γιατί είναι ευρωπαϊκή εγγύηση και έχει κανονικό ελληνικό μενού. στο μινι προ το πληκτρολόγιο δεν θα έχει ελληνικούς χαρακτήρες ενώ απο ελληνική αντιπροσωπία θα έχει? καμιά άλλη διαφορά θα έχει και πια θα είναι αυτή? είτε στο μινι προ είτε στο απλό Δεν θα χει αλλη διαφορα αποσο γνωριζω.απλα η εγγυηση ειναι τουωκαταστηματος και οχι της επισημης αντιπροσωπιας.αν παθει δηλαδη κατι το κινητο σου,το δινεις σαυτους και αυτοι κοβουν τον λαιμο τους να στο φτιαξουν/αντικαταστησουν. Επισης για το πληκτρολογιο (προ) εισαι σιγουρος οτι δεν θα χει ελληνικα;εχω την εντυπωση οτι απλα αντι για qwerty θα εχει qwertz. Αλλα εφοσον το μενου εχει ελληνικα μου φαινεται ακυρο να μην εχει το πληκτρολογιο. Παρε ρωτα και καναν αλλον Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 (edited) Αυτό που λέτε για το μενού αν θα έχει ελληνικά ή όχι, νομίζω δέν υπάρχει λόγος να συζητιέτε γιατι στο κινητό βάζετε ότι γλώσσα θέλετε. Κοιτάξτε και μόνοι σας στις Ρυθμίσεις. Εχτός αν ενοείτε κάτι άλλο. αμα εχουν γινει κανονικα εγατασταση θα στα βγαλει απλα στην τελευταια σελιδα απο το menu σου!!στη χειριστη για να δεις αν εγκατασταθηκαν πηγαινε στις ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειριση εφαρμογων και ψαξε στην λιστα με τα "ολα"!!!! Μάλλον κάτι δέν πηγε καλά, τί να πώ. Περιμένα και να μου τα κατεβάσει, είχα βάλει 14 πραγματάκια:p ,γεμισε η μπάρα κανονικά αλλά δέν κατέβηκε τίποτα απο ότι φαίνεται . Μήπως είναι χάλια η περίπτωση να τα βάζεις απο τον υπολογιστή(android market) και μετά να συνδέεσε με wi-fi για να τα κατεβάσεις? Δηλαδή όπως μου λέτε έπρεπε να κατεβούν στο μενού κ τα κάνω εγκατάσταση απο το μενου δηλαδή. Edited September 13, 2011 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Μάλλον κάτι δέν πηγε καλά, τί να πώ. Περιμένα και να μου τα κατεβάσει, είχα βάλει 14 πραγματάκια:p ,γεμισε η μπάρα κανονικά αλλά δέν κατέβηκε τίποτα απο ότι φαίνεται . Μήπως είναι χάλια η περίπτωση να τα βάζεις απο τον υπολογιστή(android market) και μετά να συνδέεσε με wi-fi για να τα κατεβάσεις? Δηλαδή όπως μου λέτε έπρεπε να κατεβούν στο μενού κ τα κάνω εγκατάσταση απο το μενου δηλαδή. οχι αμα πατησεις εγκαταταση μεσα απο το market(μεσα απο το κινιτο φυσικα) το κατεβαζει και το κανει αμεσως και εγκατασταση χωρις να σε ρωτησει(μαλιστα αυτο το λεει και στην μπαρα,ποτε κανει τι...) και απλα εχεις ετοιμο το προγραμμα ετοιμο μεσα απο το μενου για να το τρεξεις!δεν καταλαβενω γιατι να το συνδεσεις με τον υπολογιστη πρωτα!απλα οταν τελειωσει ειναι εκει που σου ειπα απο τις ρυθμισεις και σιγουρα θα εχει και στο μενου εικονιδιο! Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 οχι αμα πατησεις εγκαταταση μεσα απο το market(μεσα απο το κινιτο φυσικα) το κατεβαζει και το κανει αμεσως και εγκατασταση χωρις να σε ρωτησει(μαλιστα αυτο το λεει και στην μπαρα,ποτε κανει τι...) και απλα εχεις ετοιμο το προγραμμα ετοιμο μεσα απο το μενου για να το τρεξεις!δεν καταλαβενω γιατι να το συνδεσεις με τον υπολογιστη πρωτα!απλα οταν τελειωσει ειναι εκει που σου ειπα απο τις ρυθμισεις και σιγουρα θα εχει και στο μενου εικονιδιο! Το έκανα πρώτα απο τον υπολογιστή γιατί δέν έχω ακόμα wi-fi σπιτι μου σε 2 εβδομάδες θα έχω. Τελος πάντων δέν πρέπει να το εμπιστευόμαστε μέσω υπολογιστή. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 γιατι δεν κανεις το πιο απλο?χρεωσου 3 ευρω μια φορα στην καρτα και απεκτησε 60mb και ο,τι θες το κατεβαζεις απο κει..ειναι υπεραρκετα τα mb αν αναλογιστεις οτι καθε εφαρμογη ειναι περιπου 1,5 mb(δεν λεω για skype και τετοιες εφαρμογες που ειναι 10) απο το να τα κανεις μεσω android market στο pc και αν θα πανε ολα καλα..και αντε να βρεις wifi που να μην καιει καρβουνο..3 ευρουλακια και ξεμπερδεψες με τις εφαρμογες..;) αποψη μου παντα..:) ειδα το μινι στη διαφημιση του γερμανου..ολα καλα λοιπον με την κυκλοφορια του. ρε παιδια η φωτο που εχουμε ολοι με το λευκο μινι...αν δεν κανω λαθος ειναι του προ η φωτο αυτη,οχι του μινι!αλλαξτε το!:P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Γίνετε όταν είναι σε αναμονή και ανοίξεις το πληκτρολόγιο, να πηγαίνει κατευθείαν στα μηνύματα; Κάποιος; Νομίζω υπήρχε στο χ10.. Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την κωδικοποιηση του κειμενου για να μπορω να γραφω περισσοτερους χαρακτηρες στα μηνυματα SMS? Σε αλλα κινητα εχει αυτη την επιλογη εδω ομως δε το βρισκω και γενικα στα μηνυματα και τον τηλεφωνικο καταλογο εχει ελαχιστες ρυθμισεις που μπορεις να κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την κωδικοποιηση του κειμενου για να μπορω να γραφω περισσοτερους χαρακτηρες στα μηνυματα SMS? Σε αλλα κινητα εχει αυτη την επιλογη εδω ομως δε το βρισκω και γενικα στα μηνυματα και τον τηλεφωνικο καταλογο εχει ελαχιστες ρυθμισεις που μπορεις να κανεις! Handcemdt sms η λυση στα προβληματα σου.. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 (edited) Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την κωδικοποιηση του κειμενου για να μπορω να γραφω περισσοτερους χαρακτηρες στα μηνυματα SMS? Σε αλλα κινητα εχει αυτη την επιλογη εδω ομως δε το βρισκω και γενικα στα μηνυματα και τον τηλεφωνικο καταλογο εχει ελαχιστες ρυθμισεις που μπορεις να κανεις! Φιλε μου η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγης;;; Ειμαι 99% σιγουρος οτι στις συσκευες που δεν προοριζονται για την Ελληνικη αγορα (επισημα) δεν υπαρχει η ρυθμιση για υποστηριξη περιορισμενων χαρακτηρων (ή καπως ετσι). Το ειχα παθει περσι με ενα Χ8 που ειχε Ελληνικα κανονικα (μενου-πληκτρολογιο) αλλα δεν ειχε την υποστηριξη αυτη και την ρυθμιση στο μενου μηνυματων. Απο το service της SE μου ειχαν πει οτι αυτο συνεβαινε γιατι η συσκευη ηταν παραεισαγωγης... Edited September 13, 2011 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts