konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Λοιπόν, πήγα και τα πήρα και τα δύο. Το ένα που είχα δικιμάσει και ένα ακόμη ίδιο (το οποίο μάλλον δοκίμασε κάποιος άλλος πριν από εμένα γιατί ήταν ανοιχτό).. Το θόρυβο τον κάνουν και τα δύο στην απόλυτη ησυχία. Τράβηξα βίντεο και από τα δύο χωρίς να ακούγεται κιχ και ο θόρυβος υπάρχει. Καμία βέβαια σχέση με αυτά τα βίντεο που έχω δει στο internet όπου εσύ μιλάς και τα παράσιτα σε καλύπτουν. Αν βγεις στο δρόμο θα ψιλοχαθεί ακόμα περισσότερο... Του είπα βέβαια ότι αν βγάλουν πρόβλημα στις 7 μέρες μέσα θα του τα πάω πίσω. Τώρα τα φορτίζω... Μόλις είναι έτοιμα θα τα συνδέσω να δω για καινούριο λογισμικό και μετά θα ξεκινήσω να τα στρώσω. Αγανάκτισα να περιμένω και αποφάσισα τελικά να τα πάρω... Αν έκανα καλά ή άσχημα θα φανεί... Α! Μέσα στη συσκευασία είχε δεύτερο καπάκι και έναν screen protector μαζί με τα ακουστικά και το φορτιστή... Αυτά για την ώρα... Για το pro μιλάω... μεγειες!αν δεν χρησιμοποιησεις το screen protector δωστο μου!:lol::lol: ειδες εβδομαδα παραγωγης? εγω παντως πρωτα του τελειωσα την μπαταρια και μετα εβαλα να φορτισει.ωστε η πρωτη φορτιση να ειναι "γεματη" δεν 8α χει αλλο προβλημα εκτος απο αυτο στα βιντεο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 γιατι δεν μπορω να κανω uninstal το widgetsoid2.x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 γιατι δεν μπορω να κανω uninstal το widgetsoid2.x? δοκιμασες απο τις εφαρμογες ή μονο με το Χ πανω στο εικονιδιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 απο παντου δοκιμασα και με προγραμμα και απο το μαρκετ δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 απο παντου δοκιμασα και με προγραμμα και απο το μαρκετ δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει κατσε.τι σου βγαζει οταν πατας απεγκατασταση?μηπως πρεπει να το βγαλεις απο widget πρωτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 η καταργηση δεν ηταν επιτυχεις εχω βγαλει το widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 η καταργηση δεν ηταν επιτυχεις εχω βγαλει το widget ο τυπος λεει να μην γινει εγκατασταση στην SD.οποτε αν το χεις εκει.περνα την στο τηλεφωνο και προσπαθησε να τη σβησεις. επισης λεει αυτο: IF UNINSTALL PROBLEM LOOK THE FAQ! απο εδω το διαβασα: http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/com.jim2/Widgetsoid2-x Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) μεγειες!αν δεν χρησιμοποιησεις το screen protector δωστο μου!:lol::lol: ειδες εβδομαδα παραγωγης? εγω παντως πρωτα του τελειωσα την μπαταρια και μετα εβαλα να φορτισει.ωστε η πρωτη φορτιση να ειναι "γεματη" δεν 8α χει αλλο προβλημα εκτος απο αυτο στα βιντεο.. Μακάρι να είχε δύο και να σου έδινα το ένα screen protector γιατί από ότι έχω δει σε βιντεάκια, παρ'ολο που έχει gorilla glass δεν κρατιέται χωρίς protector. Η εβδομάδα παραγωγής είναι η 32η και στις δύο συσκευες... Να περάσει ο καιρός και να δούμε και με τις επόμενες συσκευές αν θα παραμείνει το πρόβλημα. Όσο για τη μπαταρία, μικρό το κακό. Στη χρήση θα φανεί τι αβγά κάνει... Έκδοση λογισμικού .335 και σύμφωνα με το pc companion είναι ενημερωμένο... Και έχει μέσα και όλες τις βλακείες της vodafone. Shop και ενημέρωση και μην πω τίποτα τώρα.... ROOT χθες.... Edited September 8, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ρυθμισεις>Τοποθεσια και ασφαλεια>Επιλογη διαχειρ συσκευων> ...καπου εκει μεσα!:p 1. Σωστό; 2. Λάθος; εισαι τεράστιος!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) ακομα!! δεν θα προλαβει θα του βαλω ενα αλλο απο πανω κατι σαν θηκη κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/New-Yellow-Hard-case-Sonyericsson-ST15i-Xperia-mini-/160646723063?pt=PDA_Accessories&hash=item25674a75f7 Edited September 8, 2011 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Μακάρι να είχε δύο και να σου έδινα το ένα screen protector γιατί από ότι έχω δει σε βιντεάκια, παρ'ολο που έχει gorilla glass δεν κρατιέται χωρίς protector. Η εβδομάδα παραγωγής είναι η 32η και στις δύο συσκευες... Να περάσει ο καιρός και να δούμε και με τις επόμενες συσκευές αν θα παραμείνει το πρόβλημα. Όσο για τη μπαταρία, μικρό το κακό. Στη χρήση θα φανεί τι αβγά κάνει... Έκδοση λογισμικού .335 και σύμφωνα με το pc companion είναι ενημερωμένο... Και έχει μέσα και όλες τις βλακείες της vodafone. Shop και ενημέρωση και μην πω τίποτα τώρα.... ROOT χθες.... σε πειραζω..απλα εβαλα λαθος την δικια μου..:lol: δεν νομιζω τελικα να παιζει ρολο η εβδομαδα παραγωγης.μικρο το κακο με τον ηχο στο βιντεο.και γω 335 ειμαι αλλα υποτειθεται σε μερικους εχει πιο καινουρια. καλα αμα βρεις τροπο (ευκολο) για το ρουτ πες μου και μενα γιατι τον τροπο των xda δεν προκειται να τον κανω και το μονο που χω βρει ειναι αυτο http://androidadvices.com/root-sony-ericsson-xperia-mini-pro-sk17i/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Στο eBay θα βρεις αυτά που θέλεις αν είσαι από ηράκλειο σε μερικές μέρες περιμένω μερικές αν θέλεις να σου δωσω Sent from my ST15i using Tapatalkμανωλη συνονοματε εχεις μαγαζι με τετοιους ιδους προιοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 oxi ρε συ απο χομπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 51 ωρες το κινητο μετα απο μολις μια φορτηση.καλα ειναι πιστευω...βεβαια δεν το ξεσκισα οσο θα ηθελα ωστε να του κανω πρωτα 3-4 φορτισεις να δυναμωσει,αλλα με μηνυματα,κλησεις,λιγο γουιφι,λιγακι gps οταν το δοκιμαζα και λιγο σκαλισμα ειναι καλα..:) απο,τι ειδα τα περισσοτερα τα χει φαει η προβολη..κλασσικα..οπως σε ολα τα xperia.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 απο,τι ειδα τα περισσοτερα τα χει φαει η προβολη..κλασσικα..οπως σε ολα τα xperia.. οπως σε ολα τα κινητα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 οπως σε ολα τα κινητα........ το χω και στο 0% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 ο ηχος παντως στο mini μου φαινεται πολυ χαμηλοτερος απο το xperia x8.αν το ειχε καποιος και πηγε στο mini θα ηθελα να μου πει τη γνωμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Ρε παιδιά να κάνω μία λίγο noob ερώτηση γιατί ψιλοβαριέμαι να ψαξω είναι η αλήθεια... Στο φάκελο που δημιουργούμε και μπαίνει στην επιφάνεια, πως βάζουμε μέσα ας πούμε φωτογραφίες συγκεκριμένες? Δηλαδή θέλω να φτιάξω έναν φάκελο που να έχει μέσα φωτογραφίες και να επιλέξω εγώ ποιες θα είναι αυτές. Όχι να με βάλει στην συλλογή και να εμφανιστούν όλα μπροστά μου. :O Και επίσης σε αυτό το querty πως γράφω αριθμούς...?:rolleyes::p Εγώ σκέφτομαι να κρατήσω τον Launcher της Sony. Υπάρχει τρόπος να διώξω από τα συρτάρια των εφαρμογών αυτές που δε θέλω να φαίνονται? Α !!! Και το κουφό ποιο είναι?? Από τα δύο τηλέφωνα που πήρα στο ένα μου πέρασε το καινούριο market κατ'ευθείαν και στο άλλο έμεινε με το παλιό!! Edited September 8, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Α !!! Και το κουφό ποιο είναι?? Από τα δύο τηλέφωνα που πήρα στο ένα μου πέρασε το καινούριο market κατ'ευθείαν και στο άλλο έμεινε με το παλιό!! Εκαθαριση cache μεσα απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες στο market και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Και επίσης σε αυτό το querty πως γράφω αριθμούς...?:rolleyes::p πατας το κουμπι με το μπλε τετραγωνο(αν το πατησεις μια φορα και μετα πατησεις τον αριθμο που θες αυτοματα θα σε παει παλι στα γραμματα, αν το πατησεις δυο φορες σε κραταει στα νουμερα μεχρι να το ξανα πατησεις και να και να σε παει στα γραμματα) Edited September 8, 2011 by petrossaro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Δηλαδή το Update Service το πρόγραμμα στον υπολογιστή δέν τον χρειαζόμαστε και τα updates γίνονται μέσω PC Companion ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Δηλαδή το Update Service το πρόγραμμα στον υπολογιστή δέν τον χρειαζόμαστε και τα updates γίνονται μέσω PC Companion ? Νομιζω απο το pc την βλεπει την αναβθμιση πιο γρηγορα εμενα την ειχε δει ενω το προγραμμα απο το κινητο δεν ειχε παρει χαμπαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Δηλαδή το Update Service το πρόγραμμα στον υπολογιστή δέν τον χρειαζόμαστε και τα updates γίνονται μέσω PC Companion ? Το pc companion όμως προϋποθέτει το τηλέφωνο σου να είναι σε λειτουργία να το αναγνωρίσει και να κάνει τη σύνδεση. Το Update Service κάνει και αναβάθμιση χωρίς να είναι ανοιχτό το τηλέφωνο. Έτσι αν (που δεν το εύχομαι σε κανέναν βέβαια) το τηλέφωνο κολλήσει στο logo, ή δεν ανοίγει καθόλου κλπ. μόνο με το update service θα μπορέσεις να το επαναφέρεις... Γνώμη μου, μην το "διώχνεις" από το pc σου... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 (edited) Το pc companion όμως προϋποθέτει το τηλέφωνο σου να είναι σε λειτουργία να το αναγνωρίσει και να κάνει τη σύνδεση. Το Update Service κάνει και αναβάθμιση χωρίς να είναι ανοιχτό το τηλέφωνο. Έτσι αν (που δεν το εύχομαι σε κανέναν βέβαια) το τηλέφωνο κολλήσει στο logo, ή δεν ανοίγει καθόλου κλπ. μόνο με το update service θα μπορέσεις να το επαναφέρεις... Γνώμη μου, μην το "διώχνεις" από το pc σου... Σωστα, ευχαριστώ πολύ. Παιδία εμένα η μπαταρία μου φαίνετε πάει περίπου 1,5 μέρα(ανοικτό και το βράδυ) με λιγο ψαξιμο στο κινητό κανένα 50λεπτο, λίγο ίντερνετ κανένα μισάωρο, και κανένα 10 λεπτο κλήσεις. Η φωτεινότητα είναι 50% περίπου. φυσικά είναι και η πρώτη μου εκφόρτωση της μπαταρίας μετά απο το 1ο φόρτισμα. Αυτά για την ώρα, δέν κολλάει πουθενά, το ηχείο μια χαρά μου φαίνετε, ευχρηστο, (οσοι έχουν χοντρα δάκτυλα να μην το φοβούνται να το πάρουν, είναι ελεγμένο απο εμένα :p ) ,είναι γρήγορο. Άρχισα να συμπαθώ και το όλο λευκο του αλλά ψάχνω για καπάκι μαύρο να είναι κάπως έτσι :ninja: χαχαχα Edited September 9, 2011 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας πριν αγοράσω το mini pro. Διαβάζω στα χαρακτηριστικά ότι η εσωτερική του μνήμη είναι 400ΜΒ. Είναι αυτή ολόκληρη διαθέσιμη στο χρήστη ή συμβαίνει αυτό που γίνεται με το Desire μου, που ενώ δηλώνεται μνήμη 500ΜΒ, τελικά τα αρχεία συστήματος σου αφήνουν130, που γεμίζουν γρήγορα? Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts