speed_c Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλησπερα και απο εμενα! Χθες Ξεκλειδωσα το trophy 7 και τι κανουμε για να μην ξανακλειδωσει, αλλα δεν μου εχει κανει κανενα update μεχρι σημερα.Πηγα στο Zune/settings/phone/update και γραφει your phone is up to date current phone software version:7.0 (7008) μπαινει στο marketplace και κανει download κανονικα και δουλευουν οι εφαρμογες κανονικα. Οταν συνδεω το κινητο με το usb ανοιγει κανονικα το zune. Χρειαζετε να κανω κατι ωστε να κανει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlmc Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Λοιπόν παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται για WP7 development παραθέτω τα 8 βηματάκια που χρείζεται να κάνει προκειμένου να ξεκλειδωθεί η συσκευή!! Πρόκειται για το λεγόμενο windowbreak... Γίνεται κανονικά και στην 7.5 (mango) αλλά βασική προϋπόθεση είναι να βρίσκεται στην version 7.10.7740.. ή 7.10.7720.. ή παλαιότερη!! If required, downgrade from Zune under Phone -> Settings -> Update -> Restore 1) Open up your Samsung WP's ΙΕ browser and head to: http://windowsphonehacker.com/windowbreak 2) Click "WindowBreak Me" 3) Tap on "windowbreak" (part of it is obscured, but there should be an arrow pointing at it) 4) A browser window should open up. Ignore it. 5) Go to the dialer and dial ##634# 6) A diagnostics keypad should appear. Dial *#9908# 7) Select "windowbreak" from the dropdown list 8) Press Save and reboot the device to restore your data settings. Επίσης, μετά από αυτά μπορεί να γίνει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αναβάθμιση σε νεότερες version!! Τουλάχιστον σε μένα (samsung omnia w) δουλεύουν όλα κανονικά!! ;) Edited April 21, 2012 by dlmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadakis162 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 λοιπόν ειμαι καινούριος στα wp και εχω τα εξης προβληματα καταρχας εχω ακολουθησει τις οδηγιες και οταν παω να ξεκλειδωσω την συσκευη με το chevron μου βγαζει το εξης προβλημα sorry i am having trouble communicating with the phone please make sure its connected using usb please start the zune application το τηλεφωνο ειναι συνδεμενο με usb και ειναι ανοικτο το zune το λειτουργικο του τηλεφωνου ειναι wp 7.5 mango γινεται να το ξεκληδωσω χωρις να βγαλω τα mango η πρεπει αναγκαστηκα να αλλαξω και να βαλω παλαιοτερη rom αν ναι απο που θα την κατεβασω και ενα βιντεο για να την φλασαρω παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlmc Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 ακριβώς από πάνω σου έχω βάλει οδηγό για ξεκλείδωμα με windowbreak!! check it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ακριβώς από πάνω σου έχω βάλει οδηγό για ξεκλείδωμα με windowbreak!! check it Πολυ καλος ο οδηγος ..αλλα ειναι σε λαθος θεμα φιλε ...Εδω ειναι για συσκευες HTC ... Στειλε μηνυμα σε εναν admin να το μεταφερει στο θεμα με τα Samsung Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlmc Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Πολυ καλος ο οδηγος ..αλλα ειναι σε λαθος θεμα φιλε ...Εδω ειναι για συσκευες HTC ... Στειλε μηνυμα σε εναν admin να το μεταφερει στο θεμα με τα Samsung 1ον) Υπάρχει ήδη στο thread του samsung omnia w!! ;) 2ον) Το δοκίμασες και δεν σου δούλεψε?? ..το ξεκλείδωμα (απ' όσο ξέρω) αφόρα το λογισμικό και όχι τις συσκευή! ..για ψάξτο λίγο! το windowbreak είναι πρόσφατο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) 1ον) Υπάρχει ήδη στο thread του samsung omnia w!! ;) 2ον) Το δοκίμασες και δεν σου δούλεψε?? ..το ξεκλείδωμα (απ' όσο ξέρω) αφόρα το λογισμικό και όχι τις συσκευή! ..για ψάξτο λίγο! το windowbreak είναι πρόσφατο.. Οχι δεν ειναι προσφατο το windowbreak ...Τον Μαρτη βγηκε ...Και ειναι πολυ γνωστο στις συκευες της Samsung Και το εχω μελετησει πολυ καλα .. πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι ...πιστεψε με !!! Ειναι λαθος η αντιληψη που εχεις ...Το ξεκλειδωμα αφορα το λειτουργικο αλλα αφορα παρα πολυ και τις συσκευες .. Η LG για παραδειγμα εχει τα εργαλεια για το ξεκλειδωμα στο τηλεφωνο και γινεται πολυ ευκολα... Στα Samsung το περιπου το ιδιο... Η HTC απο την αλλη ειναι τελειως αλλο ανεκδοτο ... Δεν υπαρχει τιποτα στο τηλεφωνο απο τα εργαλεια που χρειαζονται και που υπαρουν στα αλλα !!!! Δηλαδη για να καταλαβω τι λες .... Εσυ το εκανες σε συσκευη HTC και δουλεψε??? Αυτο λες ??? Edited May 20, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlmc Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Δηλαδη για να καταλαβω τι λες .... Εσυ το εκανες σε συσκευη HTC και δουλεψε??? Αυτο λες ??? Στο samsung μου το έχω κάνει αλλά απ' ότι έχω δει δεν λέει κάπου οτι αφορά μόνο τις samsung συσκευές! Επίσης ο Μάρτιος απέχει 2 μήνες μόλις.. Δεν το λες και παλιά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Στο samsung μου το έχω κάνει αλλά απ' ότι έχω δει δεν λέει κάπου οτι αφορά μόνο τις samsung συσκευές! Επίσης ο Μάρτιος απέχει 2 μήνες μόλις.. Δεν το λες και παλιά! ;) Tο λεει ΕΔΩ Supported Devices All Samsung devices: Developer, Interop-unlock Samsung devices with WindowBreak LG devices* (See: Jailbreaking:LG) Ας μην διαφωνησουμε αν ειναι πολυς χρονος 2 μηνες ομως !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spat1980 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Να υποθεσω οτι αυτο εδω δεν κανει android ΗD7 ε? http://www.filecrop.com/android-htc-hd7.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadakis162 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 λοιπόν εμένα δεν μου ξεκλείδωνε γιατί το λειτουργικό του τηλεφώνου μου είναι windows phone 7.5 os version 7.10.8107.79 firmware version number 2250.21.51201.168 hardware version number 0003 radio software version 5.69.09.05a_22.50.50.21u Radio hardware version A.102.0.D4 Bootloader version 5.12.2250.1(134400) Chip SOC version 2.2.5.0 το trophy εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο και βρίσκονταν σε αυτήν την ενημέρωση και έτσι δεν έχω κρατήσει backup τα restore files που χρειάζονται για να κάνεις restore και δεν μπορώ να τα βρω πουθενά γι' αυτό σας παρακαλώ ανεβάστε τους φακέλους με τα backup files δώστε μου οδηγίες που να τα μεταφέρω για να γυρίσω το κινητό μου σε παλιότερη rom περιμένω βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadakis162 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 λοιπόν εμένα δεν μου ξεκλείδωνε γιατί το λειτουργικό του τηλεφώνου μου είναι windows phone 7.5 os version 7.10.8107.79 firmware version number 2250.21.51201.168 hardware version number 0003 radio software version 5.69.09.05a_22.50.50.21u Radio hardware version A.102.0.D4 Bootloader version 5.12.2250.1(134400) Chip SOC version 2.2.5.0 το trophy εγώ το αγόρασα μεταχειρισμένο και βρίσκονταν σε αυτήν την ενημέρωση και έτσι δεν έχω κρατήσει backup τα restore files που χρειάζονται για να κάνεις restore και δεν μπορώ να τα βρω πουθενά γι' αυτό σας παρακαλώ ανεβάστε τους φακέλους με τα backup files δώστε μου οδηγίες που να τα μεταφέρω για να γυρίσω το κινητό μου σε παλιότερη rom περιμένω βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πρεπει να κανεις downgrade τον bootloader και μετα να φλασαρεις μια παλαιοτερη ή καλυτερα μια custom ROM. Και δικο μου Backup να σου δωσω (πραγμα τουλαχιστον ανοητο μιας και εχει προσωπικες πληροφοριες) δεν μπορεις να κανεις restore γιατι ειναι device specific. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadakis162 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 μπορείς τουλάχιστον να μου στείλεις κάποιο βίντεο για να τα κάνω αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) μπορείς τουλάχιστον να μου στείλεις κάποιο βίντεο για να τα κάνω αυτα? Χρειαζεσαι ενα καλωδιο USB Y και μια Goldcard Ανεβασα στο μπλογκ μου ενα οδηγο για την δημιουργια USB Y καλωδιου και GoldCard που ειναι απαραιτητα για να κανουμε downgrade & debranding οποιδηποτε HTC τηλεφωνο... http://colossusr.blogspot.gr/2012/09/usb-y-cable-gold-card-htc.html Θα ακολουθησει αμεσα και ο οδηγος για το φλασαρισμα μεσω usb Υ Edited September 17, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadakis162 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 έφτιαξα το καλώδιο usb Y και την goldcard πέρασα τα αρχεία μέσα στην goldcard μπαίνω στο bootloader menu και όταν πάω να κάνω istall στην rom μου λέει no image file μπορείς να μου στείλεις άλλο ένα link με την image file και όποιο άλλο αρχείο χρειαστώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 έφτιαξα το καλώδιο usb Y και την goldcard πέρασα τα αρχεία μέσα στην goldcard μπαίνω στο bootloader menu και όταν πάω να κάνω istall στην rom μου λέει no image file μπορείς να μου στείλεις άλλο ένα link με την image file και όποιο άλλο αρχείο χρειαστώ? Το την ρομ την εκανες rename με βαση την συσκευη σου οπως το γραφω στο μπλογκ ??? Ποιο τηλ εχεις και ποια ρομ πας να βαλεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadakis162 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 ναι ολα πηγαν καλα σε λιγο θα το κανω unlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmitsi Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλησπέρα, πρώτο ποστ μου εδώ και δηλώνω χαρούμενο νέο μέλος! και τώρα ερωτήσεις 1) αν κάνω hard reset για να επαναφέρω το κινητό μου στην αρχική του κατάσταση χάνω τις εφαρμογές που έχω περάσει ηδη η κάποιο άλλο αρχείο? και 2) έχει κολήσει η κάμερα μου και όποτε μπαίνω μαυρίζει η οθόνη και δεν τραβάει φωτο υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα λογισμικού? κι αν ναι μπορώ να κάνω κάτι? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! (Δεν ξέρω αν εννοείται αλλα έχω το HTC Trophy 7 κλειδωμένο ακόμα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπέρα, πρώτο ποστ μου εδώ και δηλώνω χαρούμενο νέο μέλος! και τώρα ερωτήσεις 1) αν κάνω hard reset για να επαναφέρω το κινητό μου στην αρχική του κατάσταση χάνω τις εφαρμογές που έχω περάσει ηδη η κάποιο άλλο αρχείο? και 2) έχει κολήσει η κάμερα μου και όποτε μπαίνω μαυρίζει η οθόνη και δεν τραβάει φωτο υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα λογισμικού? κι αν ναι μπορώ να κάνω κάτι? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! (Δεν ξέρω αν εννοείται αλλα έχω το HTC Trophy 7 κλειδωμένο ακόμα...) καλώς μας ήρθες :) οσο αφορά το 1 ναι σβήνει τα πάντα για το 2 μπορεί να φτίαξει αμα κάνεις το 1 ;) Μήπως έχει κάποιο extra software για την κάμερα? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spat1980 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Για δες στα 318 και 324 στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304410&page=22 μηπως ισχυει και για σενα ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varateme Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Γεια σας!ήθελα να ρωτήσω κάτι. Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση το ChevronWP7.cer αφού το έλαβα από το κινητό με mail και μου έβγαζε error 0x80070002.Ξέρετε τι μπορεί να συμβααίνει;Γιατί δε γίνεται η εγκατάσταση; Ευχαριστώ! Κατεβασε ξανα το αρχειο μου και κανε την διαδικασια απο την αρχη .... Μηπως καπου χαλασε το αρχειο... Παντως το μυνημα ειναι περιεργο...ειναι σαν εισαι σε 7392 εκδοση... καλησπερα, το ιδιο μου βγαζει και εμενα ενω βρισκομαι στην εκδοση 8773, τι πρεπει να κανω? το ελυσα, λαθος αρχειο ειχα κατεβασει Edited January 29, 2013 by varateme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (Θα) έχουμε καμιά αξιόλογη 7.8 cooked για το trophy μας, τι λέτε οι γνωρίζοντες; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (Θα) έχουμε καμιά αξιόλογη 7.8 cooked για το trophy μας, τι λέτε οι γνωρίζοντες; Εγω χρησιμοποιώ εδω και πολυ καιρο την Dynamics και ειναι μια χαρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Το HSPL με προβληματίζει... Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts