maximus20gr Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλησπέρα σε ολους!!! Παρα πολυ καλη δουλεια παιδια στο forum και πολυ χρησιμο!!! Εχω μια απορια... Εχω το blade λιγορερο απο χρονο και παρουσιασε προβλημα με το μικροφωνο. Το μονο που εχω "πειραξει" μεχρι τωρα ειναι να κανω το κινητο απο 256 σε 512. Αν βαλω την official rom της wind και παω παλι στα 256 υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο θεμα με την εγγυηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Δες μόνο προλυπτικά ότι το ΙΜΕΙ σου είναι σωστό. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximus20gr Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Δες μόνο προλυπτικά ότι το ΙΜΕΙ σου είναι σωστό. Ωραια!! Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4917 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Exω κάνει install την wind 2.2 rom με τα 248ΜΒ ελεύθερου χώρου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Οταν δοκιμάζω να κάνω install εφαρμογές από το market πολλών mb ( π.χ το παιχνιδι run like hell! 44mb ) μου εμφανίζει ενα περίεργο μύνημα "σφάλμα υπάρχει αρκετός χώρος στην συσκεύη" χωρίς να κάνει καν download. Εχω βεβαιωθεί οτι υπάρχει αρκετός χώρος στην internal memory του κινητού ενώ τετοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω με εφαρμογές μικρότερου μεγέθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Exω κάνει install την wind 2.2 rom με τα 248ΜΒ ελεύθερου χώρου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Οταν δοκιμάζω να κάνω install εφαρμογές από το market πολλών mb ( π.χ το παιχνιδι run like hell! 44mb ) μου εμφανίζει ενα περίεργο μύνημα "σφάλμα υπάρχει αρκετός χώρος στην συσκεύη" χωρίς να κάνει καν download. Εχω βεβαιωθεί οτι υπάρχει αρκετός χώρος στην internal memory του κινητού ενώ τετοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω με εφαρμογές μικρότερου μεγέθους. Αν δεν κάνω λάθος το stock partition layout έχει 40mb στο cache partition το οποίο χρησιμοποιεί το market για να κατεβάσει εφαρμογές στο κινητό και μετά να τις εγκαταστήσει στο data partition, όποτε ή βρίσκεις το apk της εφαρμογής από κάποια άλλη πηγή (κάποιο φίλο σου που πιθανών το έχει)και το ρίχνεις στην SD και από εκει το εγκαθυστάς έχοντα τσεκάρει το "Αγνωστες πηγές" στης ρυθμίσεις εφαρμογών ή βάζεις κάποια από τις τελευταίες custom rom που δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4917 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 φιλε kogos καλησπερα κ ειλικρινα αξιζεις πολλα συγχαρητηρια για την εξοχη δουλεια που εχεις κανει!εχω μια ερωτηση:θελω να ξεκλειδωσω ολη την RAM κ να μεγαλωσω την εσωτερικη μνημη.το κινητο που εχω ειναι Gen2 αγορασμενο ετσι με ανδροιδ 2.2 κ οχι αναβαθμισμενο απο Gen1 σε Gen2.επειδη σε αλλα φορουμς διαβασα οτι ισως brikαρει το κινητο αμα δοκιμασω αυτες τις μεθοδους επειδη χρησιμοποιει καποια αρχεια(αν καταλαβα καλα)απο Gen1 κ δουλευουν μονο σε αναβαθμισμενα απο gen1 σε gen2, ηθελα να μου πεις,αν ξερεις σιγουρα,αν η μεθοδο σου θα δουλεψει κ για μενα η ειναι επικινδυνη.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% ότι δεν θα γίνει κάτι άσχημο. Ούτε επίσημο update αν ήταν δεν θα μπορούσε κανείς να είναι 100% σίγουρος. Αλλά, από την άλλη, εκατοντάδες χρήστες, έλληνες και ξένοι, που το έχουν κάνει δεν είχαν πρόβλημα... ή αν τους παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα, απλά το έλυσαν σχετικά εύκολα. Για να σου ξεδιαλύνω λίγο το τοπίο, ο τρόπος που αναφέρω σε αυτό το thread δεν χρησιμοποιεί αρχεία από gen1, αλλά μόνο από gen2 κινητά της zte, και όχι "custom made". Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι στο internet που χρησιμοποιούν αρχεία gen1. Όχι όμως αυτός. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ευχαριστω για την απαντηση.το εκανα κ ολα πηγαν ρολοι χωρις το παραμικρο προβλημα!μας εσωσες φιλε μπραβο!επισης μονο μια ερωτηση ακομα.αν θελω να αλλαξω λιγο τα μεγεθοι των partitions(το system ας πουμε απο 150 να το κανω 180) μπορω να το κανω με καποιον τροπο?υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτον τον σκοπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Το κακο ειναι οτι ειμαι λιγο ασχετος και δεν ξερω πως φλασαρω το αρχειο που δινει Οι οδηγίες είναι αναλυτικότατες. Κατεβάζεις αυτό, βάζεις το κινητό σε FTM mode (ανοίγεις το blade κρατώντας πατημένο το (volume-) μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη FTM) και μετά το συνδέεις με το USB με το PC σου. Στη συνέχεια τρέχεις από το PC το download_nochecksGen2.exe που είναι στο αρχείο που κατέβασες και συνεχίζεις. Όλα τα παραπάνω είναι το βήμα 2 του οδηγού. Την διαδικασία δοκίμασε τη χωρίς την κάρτα sd μέσα, και να θυμάσαι πως την πρώτη φορά που ξεκινάει το κινητό μένει λίγο παραπάνω κολλημένο στο γκρι android γιατί φτιάχνει την dalvik cache από την αρχή (αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας του android και δεν έχει σχέση με τον updater). Gen2 CM 7.1.0 με 256MB RAM Πέρασε Stock Recovery μέσω CWM για να έχει FTM και να περάσει official 2.2 από το site της Wind. Κάνει την εγκαταστάση επιτυχώς αλλά το τηλέφωνο κολλάει στο γκρίζο λογότυπο Android. Δεν μπαίνει πλέον σε recovery mode παρά μόνο σε FTM. Ξαναπέρασε το official update της Wind, αλλά πάλι τα ίδια. Τι κάνουμε; Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία για δύο λεπτά, μετά πάτησε με την μπαταρία βγαλμένη volume-, volume+ και το power. Το κινητό δεν θα ανοίξει φυσικά. Μετά βάλε την μπαταρία, ξεκίνα σε FTM (κρατώντας πατημένο το (volume-), όχι απλά ανοίγοντας το κινητό από το power) και δοκίμασε το επίσημο update της wind. Ελπίζω να μην έχεις κάνει TPT gen2 convertion στο παρελθόν, αν και για να είχες 256ΜΒ RAM πριν, μάλλον δεν το έχεις κάνει. Επίσης, κάτι που κατά 99% είναι άσχετο αλλά ας το αναφέρω γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν το κινητό έχει αγοραστεί από το εξωτερικό μπορεί να είναι η κινέζικη έκδοση, η οποία έχει 256ΜΒ ram πραγματικά, και δεν αναβαθμίζεται. Όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα είναι 512ΜΒ, κρυφά ή φανερά. Edited February 17, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baby_geo Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Γεια σας παιδια και απο εμενα,επειδη υπαρχουν πολλα ποστ και δεν ξερω ποιο να διαλεξω,θελω ενα λινκ με λεπτομερεις οδηγιες για το πως θα επαναφερω το κινητο στην αρχικη του ρομ ειτε 2.1 ειτε 2.2. θα το στειλω για σερβις και καταλαβαινετε... εχω περασμενη την Swedish Spring RLS4b και ειμαι σε GΕΝ 1. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Γεια σας παιδια και απο εμενα,επειδη υπαρχουν πολλα ποστ και δεν ξερω ποιο να διαλεξω,θελω ενα λινκ με λεπτομερεις οδηγιες για το πως θα επαναφερω το κινητο στην αρχικη του ρομ ειτε 2.1 ειτε 2.2. θα το στειλω για σερβις και καταλαβαινετε... εχω περασμενη την Swedish Spring RLS4b και ειμαι σε GΕΝ 1. ευχαριστω Διάβασε το πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος, είναι πολύ αναλυτικές οι οδηγίες. Δώσε βάση στο Βήμα 3 και πες μας εάν κολλήσεις κάπου συγκεκριμένα. Είχα κάνει κι εγώ την ίδια διαδικασία για να ατείλω το κινητό για service και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα να ακολουθήσω τις οδηγίες του πρώτου μηνύματος. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baby_geo Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω σε λιγο,μονο ποιο απο τα 2 λινκ να κατεβασω για το βημα 2? stock partition sizes 152ΜΒsystem, 248MBdata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 κανένα από τα δύο... αυτά τα δύο αρχεία είναι για να ξεκλειδώσεις την ram, οπότε δεν σου κάνουν αφού θες να το πας για επισκευή. Το βήμα 2 είναι για αυτούς που θέλουν να ξεκλειδώσουν την μνήμη. Εσύ θες βήμα 1 και βήμα 3... Συνοπτικά, κάνε τα παρακάτω: 1. εκτέλεσε το βήμα 1 2. κατέβασε το επίσημο update της wind και βάλτο στο κινητό σου. μετά από αυτά, κανείς δεν θα μπορεί να δει αν το είχες πειράξει. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baby_geo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) φιλε kogos εκανα το βημα 1 και εβαλα το restore stock recovery.τωρα ανοιγω το κινητο με volume - και μου βγαζει μια οθονη μαυρη που στο κεντρο εχει ενα ασπρο πλαισιο και μεσα στο πλαισιο γραφει FTM.ομως κολλαει εκει και δεν μπορω να κανω τπτ..καμια ιδεα? *ακυρο το εκανα!ευχαριστω για τη βοηθεια! Edited February 18, 2012 by baby_geo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BettyM Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Κατ'αρχάς καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους! Παρακολουθώ αυτή τη συζήτηση/thread, εδώ και κάμποσο καιρό και έχω μάθει αρκετά πράγματα αλλά ως άσχετος και πρωτάρης χρήστης smartphone θεώρησα συνετό να εγγραφώ και να ζητήσω κάποιες διευκρινίσεις πριν ξεκινήσω την όποια διαδικασία. Να πω ότι χρησιμοποίησα την παρακάτω εφαρμογή για να κάνω root στο τηλέφωνο: http://www.unlockroot.com/ Το ότι συνεχίζω και έχω τηλέφωνο είναι ενθαρυντικό θα έλεγα.. :happy: Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν πέτυχε! Πώς το καταλαβαίνεις αυτό? Τι παραπάνω μπορείς να κάνεις όταν το τηλέφωνο είναι rooted? (( Καταλάβατε μάλλον τι εννοώ πρωτάρης και άσχετος.. :worry: )) Στη σελίδα τους λένε : 'Now you have full control over your system and can tweak it to your liking' Όταν προσπάθησα όμως να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές όπως ο preinstalled browser δεν με αφήνει... Update on this: Πήγα ξανά στη σελίδα τους και στα FAQ είδα αυτό: You have to unlock the bootloader before rooting... Άρα τζίφος.. :( Το κινητό είναι GEN 2.2 και αυτή τη στιγμή κάνω full backup μέσω του Μobiledit PC Suite. http://www.mobiledit.com/ Kατέβασα τα 2 αρχεία που έχει ανεβάσει ο kogos (Απίστευτη δουλειά! Συγχαρητήρια!!!) αλλά δεν ξέρω πoιο από τα 2 παρακάτω πρέπει να 'τρέξω' για να ξεκλειδώσω κατ'αρχάς τα 512ΜΒ (και τα 2 αρχεία έχουν μέσα το download_nochecksGen2.exe). Μπερδεύτηκα :worry: 1. gen2_stock_partitions 2. gen2_152MBsystem_248MBdata Επίσης να πω ότι: α. έκανα εκκίνηση στο κινητό σύμφωνα με τις αρχικές οδηγίες και η αρχική οθόνη εμφανίζει το FTM οπότε μπορώ να ξεκινήσω την διαδικασία που περιγράφεται στο Βήμα 2 του αρχικού post. β. βρήκα και κατέβασα την stock_wind_2.2_signed (πιθανότατα από κάποιο link που βρήκα εδώ) σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να επαναφέρω το κινητό. Επίσης, ως ξανθιά και άσχετη (ναι, αλήθεια και τα 2!) δεν καταλαβαίνω αν στο πρώτο edit του αρχικού post, υπάρχει κάτι που να αναιρεί ή τροποποιεί τα παραπάνω. Συγνώμη βρε παιδιά, σας ζάλισα! :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ή όποιους δώσουν ένα χέρι βοηθείας :O Edited February 26, 2012 by BettyM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Κατ'αρχάς καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους! Παρακολουθώ αυτή τη συζήτηση/thread, εδώ και κάμποσο καιρό και έχω μάθει αρκετά πράγματα αλλά ως άσχετος και πρωτάρης χρήστης smartphone θεώρησα συνετό να εγγραφώ και να ζητήσω κάποιες διευκρινίσεις πριν ξεκινήσω την όποια διαδικασία. Να πω ότι χρησιμοποίησα την παρακάτω εφαρμογή για να κάνω root στο τηλέφωνο: http://www.unlockroot.com/ Το ότι συνεχίζω και έχω τηλέφωνο είναι ενθαρυντικό θα έλεγα.. :happy: Εκείνο που δεν ξέρω είναι αν πέτυχε! Πώς το καταλαβαίνεις αυτό? Τι παραπάνω μπορείς να κάνεις όταν το τηλέφωνο είναι rooted? (( Καταλάβατε μάλλον τι εννοώ πρωτάρης και άσχετος.. :worry: )) Το πρόγραμμα αυτό δεν λειτουργεί σωστά σε blade και το πιο πιθανό είναι να μην κατάφερες να το κάνεις root... Το σωστό πρόγραμμα με σίγουρη επιτυχία για root σε blade είναι το z4root modified. Αν δεν μπορείς να το κατεβάσεις, ζήτα το και κάποιος θα σου το στείλει. Στη σελίδα τους λένε : 'Now you have full control over your system and can tweak it to your liking' Όταν προσπάθησα όμως να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές όπως ο preinstalled browser δεν με αφήνει... Update on this: Πήγα ξανά στη σελίδα τους και στα FAQ είδα αυτό: You have to unlock the bootloader before rooting... Άρα τζίφος.. :( Για να κάνεις uninstall εφαρμογές του συστήματος, κάτι που δεν σου το προτείνω, εκτός από το root θες και κάποιο πρόγραμμα για να σου το κάνει. Δεν μπορεί με τον uninstaller που έχουν τα android. Οι καλύτερες επιλογές σου, αν τελικά θες να κάνεις uninstall εφαρμογές του συστήματος, κάτι που ξαναλέω ότι δεν το συστήνω, είναι το root uninstaller και το rom toolbox. Μπορείς να τα βρεις και τα 2 στο market. Το κινητό είναι GEN 2.2 και αυτή τη στιγμή κάνω full backup μέσω του Μobiledit PC Suite. http://www.mobiledit.com/ Το κινητό δεν είναι GEN 2.2. Το κινητό σου είναι GEN 2 και έχει την έκδοση android 2.2 Kατέβασα τα 2 αρχεία που έχει ανεβάσει ο kogos (Απίστευτη δουλειά! Συγχαρητήρια!!!) αλλά δεν ξέρω πoιο από τα 2 παρακάτω πρέπει να 'τρέξω' για να ξεκλειδώσω κατ'αρχάς τα 512ΜΒ (και τα 2 αρχεία έχουν μέσα το download_nochecksGen2.exe). Μπερδεύτηκα :worry: 1. gen2_stock_partitions 2. gen2_152MBsystem_248MBdata Επίσης να πω ότι: α. έκανα εκκίνηση στο κινητό σύμφωνα με τις αρχικές οδηγίες και η αρχική οθόνη εμφανίζει το FTM οπότε μπορώ να ξεκινήσω την διαδικασία που περιγράφεται στο Βήμα 2 του αρχικού post. β. βρήκα και κατέβασα την stock_wind_2.2_signed (πιθανότατα από κάποιο link που βρήκα εδώ) σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να επαναφέρω το κινητό. α. Χρησιμοποίησε το gen2_152MBsystem_248MBdata β. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το stock_wind_2.2_signed που είναι αρχείο που είχα φτιάξει εγώ στο παρελθόν με βάση το επίσημο android 2.2 της wind. Αλλά στην περίπτωσή σου, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το restore stock recovery (για να έχεις FTM) και το επίσημο update της wind. Οδηγίες υπάρχουν στον οδηγό, και στην τελική, αν κάτι πάει στραβά, εδώ είμαστε. ... δεν καταλαβαίνω αν στο πρώτο edit του αρχικού post, υπάρχει κάτι που να αναιρεί ή τροποποιεί τα παραπάνω. Όχι, δεν υπάρχει κάτι που να αναιρεί τα παραπάνω, απλά είναι πρόσθετες πληροφορίες για όποιον θέλει να ασχοληθεί ακόμα παραπάνω. Αρκετές πληροφορίες μπορείς να βρεις και εδώ για το κινητό σου, αλλά μπορεί οι πολλές λεπτομέρειες να σε κουράσουν. Το συγκεκριμένο thread που αναφέρω είναι σχετικά παλιό αλλά έχει μπόλικο ζουμί για κάποιον που θέλει να το ψάξει πέρα από τα καθιερωμένα. Edited February 28, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 παιδια μετα το βημα 2 το κινητο μου θα ειναι στα ελληνικα? κ εχω αλλη μια απορια,επηρεαζει την εγγυηση η ολη διαδικασια? :confused: εχω gen2 android 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Ναι και στις 2 ερωτήσεις Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 δεν παιζει ομως να βγει off ε? σορρυ αν λεω βλακειες αλλα δεν ξερω πολλα απο android :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BettyM Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 kogos, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σου! Θα επανέλθω με σχόλιο όταν κάνω τις διαδικασίες που μου υπέδειξες! Και πάλι ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπέρα, έκανα την διαδικασία, (έχω 2.1 gen1 ), μόνο που στο παράθυρο με το κουμπί start, ενω τελείωσε η progress bar, εβγαλε μήνυμα FAIL. Επίσης δεν εβγαλε το μήνυμα ¨download succesfull¨. To CWM στο κινητό όμως εμφανίστηκε, εκανα reboot, και το κιν ξεκίνησε με 2.2 και μάλλον 512 ΜΒ (βλέπω ελεύθερα 210 ΜΒ). Είναι όλα ΟΚ? εχουν γίνει όλα όπως έπρεπε? Ευχαριστώ Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Αν η συνολική μνήμη είναι περίπου 412ΜΒ , τότε είσαι μια χαρά Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BettyM Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Kαλημέρα! Σήμερα το πρωι έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος και τώρα έχω 420ΜΒ RAM και Internal Μemory 250MB. Ετσι πρεπει να είναι? Τώρα πλέον όταν κάνω boot η οθόνη FTM δεν βγαίνει πλέον κρατώντας το volume- αλλά ένα μενού που μου δίνει κάποιες δυνατότητες/επιλογές, καποιες απο τις οποίες τις καταλαβαινω και καποιες οχι (ξερω τι ειναι αλλα δεν ξερω τι κανουν). Εχω ενα άλλο προβλημα όμως που πιθανον να ειναι συμπτωματικο.. Οταν παω στο Android market από το pc να κάνω εγκατάσταση (apps, themes etc) δεν γίνεται τίποτα. Μου λεει οτι θα κατεβει (πχ Go Launcher X or Lookout Security) αλλά στο κινητό δεν γίνεται τίποτα. Οταν παω στο Android market από το κινητό, μπορώ να κάνω εγκατάσταση. Ξεχνάω κάτι? Είναι να γίνει κάποια ρύθμιση στο κινητο?? :worry: Και κάτι ακόμα. Χρησιμοποίησα το z4root zte blade permanent root v2.0.apk και είμαστε οκ μ' αυτό! :D (Ημαρτόν! εκανα και κατι σωστο!) :blink: Edited March 4, 2012 by BettyM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Με λίγα λόγια, όλα σωστά τα έχεις κάνει.... Έχεις πλέον 512ΜΒ και εμφανίζονται 420 γιατί τα υπόλοιπα είναι δεσμευμένα από το σύστημα android (φυσιολογικό για όλα τα android κινητά). Το FTM δεν υπάρχει πια, και αυτό που βλέπεις είναι το CWM (clockwork mod). Μπορείς να βρεις εύκολα πληροφορίες στο google ή και στο forum εδώ γιατί είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο. Χρησιμοποιείται για να βάλεις custom ROMS, όπως CM7, CM9, Swedish Snow κ.α. (οι οποίες είναι ανεπίσημες ROMS - android 2.3 και android 4). Αν θες να επιστρέψει το FTM, που δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει εκτός κι αν θες να το επιστρέψεις το κινητό για επισκευή, τότε μπορείς να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα: ***** κατεβάζεις το αρχείο που είναι στο link. Το αντιγράφεις στην SD κάρτα σου (όπως είναι σαν zip, δεν το αποσυμπιέζεις), κλείνεις το κινητό, και μετά ξεκινάς το κινητό με το CWM (κρατάς πατημένο (volume-). Flashάρεις το zip που είναι στο link (install rom from sd card και επιλέγεις το zip αρχείο). ***** περισσότερα μπορείς να δεις κι εδώ. Το market από το pc έχει φάει σκάλωμα τις τελευταίες μέρες. Δεν έχει να κάνει με ρύθμιση στο κινητό ή με την rom. Ακόμα και σε χρήστες άλλων κινητών, Έλληνες και ξένους, τις τελευταίες μέρες τους βγάζει το λάδι. Οπότε περιορίσου με εγκαταστάσεις από το κινητό μέχρι να το φτιάξει η google. Και το root μια χαρά... οπότε είσαι κομπλέ. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts