colossus_r Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Γεια σας, χρειάζομαι μια εφαρμογή που να εμφανίζει τα τηλέφωνα της Ελλάδας(Οτε) .Δεν βρήκα ακόμη μετά από ψάξιμο . Έχετε κάποια παρόμοια? Απο οσο ξερω οχι ... Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να γραψουμε μια παιδιά κάποια εφαρμογή για offline drive με χάρτη ελλάδας, εκτός απο το nokia drive υπάρχει; Navigation Greece Καλησπέρα!! :) Ποια εφαρμογή προτείνετε για κατέβασμα μουσικής από το Marketplace; Για ολόκληρα κομμάτια. Γιατι χρειαζεσαι εφαρμογή γι αυτο ??? Εξαλλου για Mp3 υπαρχει και η λυση του youtube to mp3 μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να κανουμε update σε εφαρμογες που ειναι περασμενες στο κινητο και οχι κατεβασμενες απο market? Με τον ιδιο τροπο που τις περασες .. Ο xap installer εχει επιλογη για update εφαρμογης Edited June 29, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Σε περιπτωση που αγορασω το lumia 900 απο το εξωτερικο... π.χ Γερμανια.. πως μπορω να περασω ελληνικο μενου ? Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Σε περιπτωση που αγορασω το lumia 900 απο το εξωτερικο... π.χ Γερμανια.. πως μπορω να περασω ελληνικο μενου ? Νομίζω δε χρειάζεται να περάσεις τίποτα. Οι συσκευές με WP έχουν out of the box Ελληνικά στις γλώσσες. :) P.S.: Όποιος ξέρει καλύτερα με διορθώνει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Σε περιπτωση που αγορασω το lumia 900 απο το εξωτερικο... π.χ Γερμανια.. πως μπορω να περασω ελληνικο μενου ? Φιλε μου δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Και εγω το 800 απο Γερμανια το πηρα Tmobile-branded. Ασε που ειχε και δωροεπιταγη 50 ευρω για εφαρμογες :P Ολα δουλευουν τελεια κανενα προβλημα με γλωσσα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις!! Παράθεση Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καλησπέρα! :) Να γράψω κι εγώ την απορία μου.. Με την αναβάθμιση της εφαρμογής του Facebook, τώρα θέλει από την αρχή πρόσβαση στην Τοποθεσία μου, αλλιώς δεν προχωράει το update. Ενώ μέχρι τώρα, το ζητούσε μόνο αν εγκαθιστούσες την εφαρμογή της συνομιλίας στην εφαρμογή των μηνυμάτων. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα! :) Να γράψω κι εγώ την απορία μου.. Με την αναβάθμιση της εφαρμογής του Facebook, τώρα θέλει από την αρχή πρόσβαση στην Τοποθεσία μου, αλλιώς δεν προχωράει το update. Ενώ μέχρι τώρα, το ζητούσε μόνο αν εγκαθιστούσες την εφαρμογή της συνομιλίας στην εφαρμογή των μηνυμάτων. :worry: Δεν την χρησιμοποιω την εφαρνογη αλλα μηπως εχει και check-in ? Αν ναι χρειαζεται η Τοποθεσία μου εκει Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δεν την χρησιμοποιω την εφαρνογη αλλα μηπως εχει και check-in ? Αν ναι χρειαζεται η Τοποθεσία μου εκει Πρέπει. Αλλά στην αρχική εφαρμογή, πριν το update, ήταν προαιρετικό το αν θα επιτρέψεις στο Fb να έχει πρόσβαση στην Τοποθεσία. Ενώ τώρα, αν δεν επιτρέψεις την πρόσβαση στην Τοποθεσία, δεν έχει update. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα πριν ακριβώς μία εβδομάδα το Lumia 710 και γενικά μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πάρα πολύ τα WP. Παρατήρησα όμως ότι μου "καταπίνει" τα data πάρα πολύ γρήγορα. Το ίδιο και σε φίλο μου με ίδιο κινητό. Και οι 2 πριν σε Android, χωρίς να αλλάξουμε συνήθειες στη χρήση, παρατηρούμε τεράστια αύξηση της κατανάλωσης. Είναι γνωστό θέμα αυτό στα WP; Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Υποψιν οτι στα wp7 στην αναμονη δε μενει ανοιχτο το wifi, οποτε αν σου ερχονται τιποτε ειδοποιησεις,μαιλ κτλ,αυτα ειναι απο την χρηση data Δες και μια σχετικη αναφορα στο θεμα http://thecellularguru.com/2011/01/10/microsofts-windows-phone-7-uses-mobile-data-even-when-on-wifi/ Edited July 4, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Αν και την ήξερα αυτή την πληροφορία, ομολογώ ότι δεν το είχα συνδυάσει. Δηλαδή ότι ο χρόνος που έχω στο μυαλό μου ότι χρησιμοποίησα το 3G πρακτικά να είναι πολύ λιγότερος από τον πραγματικό... Σωστή επισήμανση, ευχαριστώ! Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolman Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Ξέρουμε τι γίνεται με τα παιχνίδια της EA που υποτίθεται ότι θα έβγαιναν πρώτα για Nokia συσκευές και μετά από 6 μήνες για όλες τις άλλες; Το PES δεν παλεύεται! :) Παράθεση http://www.10-code.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmaggler Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καλημέρα.Έχω το HTC 7 TROPHY (δεν το έχω ξεκλειδώσει δυστιχως δεν μπορώ με είναι πολύ δύσκολο), ξέρει κανεις γιατι δεν με παιζει τα βίντεο όταν είμε σε μία ιστοσελιδα π.χ είμε στο mega και θέλω να δω μια σειρα δεν μου ανοίγει το βίντεο λείπει κανένα πρόγγραμα? ευχαριστω εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Μήπως τα βιντεο είναι σε flash; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 έχει ασχοληθεί κανεις με το root η unlock η όπως λέγεται στα WP συγκεκριμένα το ψάχνω για lumia 800 το ανέφερα και στο θέμα για lumia 800 αλλα από ότι φαίνεται κανεις δεν ξέρει κάτι για αυτό η αν ξέρει δεν έχει ασχοληθεί απλά ακουστά το έχει... βρίσκω πραγματάκια στο xda αλλα θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να έχω και μια βοήθεια από εδώ μέσα. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 έχει ασχοληθεί κανεις με το root η unlock η όπως λέγεται στα WP συγκεκριμένα το ψάχνω για lumia 800 το ανέφερα και στο θέμα για lumia 800 αλλα από ότι φαίνεται κανεις δεν ξέρει κάτι για αυτό η αν ξέρει δεν έχει ασχοληθεί απλά ακουστά το έχει... βρίσκω πραγματάκια στο xda αλλα θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να έχω και μια βοήθεια από εδώ μέσα. ευχαριστώ Δεν μπορεις να το κανεις σε ολα τα 800 ...Σε λιγα που εφυγαν απο την παραγωγη με τον bootloader της Qualcom .. Αν εχεις ενα απο αυτα και δεν εκανες τα τελευταια update κοταξε στο xda στο φορουμ του 800... εχει και οδηγιες και ΡΟΜ Αλλιως ξεχνα το !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Δεν μπορεις να το κανεις σε ολα τα 800 ...Σε λιγα που εφυγαν απο την παραγωγη με τον bootloader της Qualcom .. Αν εχεις ενα απο αυτα και δεν εκανες τα τελευταια update κοταξε στο xda στο φορουμ του 800... εχει και οδηγιες και ΡΟΜ Αλλιως ξεχνα το !!!! επειδή δεν είναι δοκιμου το lumia 800 πως θα δω αν έχει bootloade Qualcom? έχει λογότυπο στην αρχή η κάποιο χαρακτηριστικό μέσα στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmaggler Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 γιατι αμα ειναι σε flash τι διαφορα εχει? τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε.Η πλατφόρμα των wp7 δεν υποστηρίζει flash player.Και πράγματι τα video στο web tv του mega ειναι σε flash Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zmaggler Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να μπορώ να βλέπω τα βίντεο σε flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα! :) Να παραθέσω κι εγώ ένα προβλημα που αντιμετωπίζω με τη συσκευή μου, από χθες... Συγκεκριμένα με το πληκτρολόγιο, όπου κι αν εμφανίζεται.. Θα πρέπει να πατήσω 2 φορές το πλήκτρο εναλλαγής της γλώσσας, όταν είναι για αλλαγή από Αγγλικά σε Ελληνικά.. :worry: P.S.1: Στις ρυθμίσεις της γλώσσας, από το κεντρικό μενού, αυτές που έχω είναι: Display Language: English ( United Kingdom ), Region format: Greek, System locale: Greek, Browser & search language: Greek.. Η συσκευή είναι το Omnia W, με την έκδοση λογισμικού 7720. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλημέρα! :) Να παραθέσω κι εγώ ένα προβλημα που αντιμετωπίζω με τη συσκευή μου, από χθες... Συγκεκριμένα με το πληκτρολόγιο, όπου κι αν εμφανίζεται.. Θα πρέπει να πατήσω 2 φορές το πλήκτρο εναλλαγής της γλώσσας, όταν είναι για αλλαγή από Αγγλικά σε Ελληνικά.. :worry: P.S.1: Στις ρυθμίσεις της γλώσσας, από το κεντρικό μενού, αυτές που έχω είναι: Display Language: English ( United Kingdom ), Region format: Greek, System locale: Greek, Browser & search language: Greek.. Η συσκευή είναι το Omnia W, με την έκδοση λογισμικού 7720. Στις Ρυθμισεις-Πληκτρολογια δες ποσα πληκτρολογια εχεις επιλεξει .. Πρεπει να εχει 2 (Ελληνικα-Αγγλικα) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Στις Ρυθμισεις-Πληκτρολογια δες ποσα πληκτρολογια εχεις επιλεξει .. Πρεπει να εχει 2 (Ελληνικα-Αγγλικα) Πόσο τυφλός.. :O Επειδή είχα αλλάξει τη γλώσσα του κινητού, είχε και τα 2 Αγγλικά επιλεγμένα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πόσο τυφλός.. :O Επειδή είχα αλλάξει τη γλώσσα του κινητού, είχε και τα 2 Αγγλικά επιλεγμένα... χαχαχα Μην αγχωνεσαι .. την εχει παθει πολυς κοσμος !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Πόσο τυφλός.. :O Επειδή είχα αλλάξει τη γλώσσα του κινητού, είχε και τα 2 Αγγλικά επιλεγμένα...[/QUπαιδια να κανο μια ερωτηση και εαν θελεται μου απαντατε χρονια τωρα εδουλευα συσκευες με λειτουργικο antroid απλο κανενα προβλημα με τα wintows εχω πελαγοση εχω τηνσυσκευη titan και θελω να κανο μεταφορα αρχιων που υπαρχουν στον υπολογιστη στο τηλεφωνο π.χ μουσικη φωτο και ηχους κλησης τι κανουμε γιατι το τηλεφωνο δεν εχη καρτα μνημης για να κανο φακελους και να τα μεταφερο στο τηλεφωνο ας μου απαντηση καποιος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts