colossus_r Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μόλις τον φτιάξω έχει να πέσει πολύ διάβασμα και πείραγμα.. :p Οτι θες εδω ειμαστε !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Γεια σας παιδια! Εχω να σας κανω μια ερωτηση ελπιζοντας να μην εχει υποθει πιο πισω αλλα δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα γιατι εχω διαβασει τοσα πολλα που απλα δεν μπορεσα αλλο.... Θελω να κατεβασω καποια παιχνιδια και καποιες εφαρμογες απο το market που ειναι επι πληρωμη, ισχυει που μου ειπαν οτι πρεπει να γινει η διαδικασια μεσο πιστωτικης?? Γιατι δεν εχω και αναρωτιεμαι αν υπαρχει αλλος τροπος! Επισεις στο sky drive τα αρχεια που θελω να φορτωσω θα ειναι φανερα σε ολες τις επαφες μου η θα τα βλεπω μονο εγω?? Αυτα προς το παρον... Ακομα ειμαι στο ψαξιμο..... Ευχαριστω! Καμια βοηθεια ρε παιδια...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 1) Δυστυχώς θέλει μόνο πιστωτική. Αν φοβάσαι ή δε θες γενικότερα να ασχοληθείς με πιστωτικές κάρτες, η μοναδική λύση που έχεις είναι να ανοίξεις έναν λογαριασμό σε μία τράπεζα και να βγάλεις χρεωστική κάρτα. Πλέον και στην Ελλάδα οι περισσότερες κάρτες ανάλυψης είναι και χρεωστικές και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για το marketplace. 2) Τα αρχεία είναι φανερά σε σένα μόνο. Άν θες να τα βλέπουν και άλλοι πρέπει να πας στο Skydrive μέσω του browser και να κάνεις Share κάποιον από τους φακέλους αλλά και πάλι εσύ ορίζεις ποιος θέλεις να τα βλέπει. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καμια βοηθεια ρε παιδια...? Τι τηλεφωνο εχεις ?? ειναι ξεκλειδωτο ???? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Μολις αναβαθμίστηκε η επίσημε εφαρμογή του facebook στην έκδοση 2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Τι τηλεφωνο εχεις ?? ειναι ξεκλειδωτο ???? Το τηλεφωνο μου ειναι το samsung omnia w και δεν το εχω ξεκλειδωσει γιατι προσωπικα δεν νομιζω οτι θα κερδισω τιποτα σπουδαιο + το οτι ειναι καινουργιο και δεν μου παει να το κανω! Μου εχουν πει οτι μπορω μονο με πιστωτικη και οτι να κανω να το κανω μεσα απο το κινητο και οχι απο αλλου,πχ το pc. Μεσα απο το site http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/default.aspx Δεν μπορω να κανω τιποτα??? Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Το τηλεφωνο μου ειναι το samsung omnia w και δεν το εχω ξεκλειδωσει γιατι προσωπικα δεν νομιζω οτι θα κερδισω τιποτα σπουδαιο + το οτι ειναι καινουργιο και δεν μου παει να το κανω! Μου εχουν πει οτι μπορω μονο με πιστωτικη και οτι να κανω να το κανω μεσα απο το κινητο και οχι απο αλλου,πχ το pc. Μεσα απο το site http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/default.aspx Δεν μπορω να κανω τιποτα??? Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας!! Θα κερδισεις πολλα διοτι θα μπορει να βαλεις και εφαρμογες που δεν ειναι στο μαρκετ ..και δεν επιτρεπονται απο την MS Και αλλη μια φορα να πω οτι το ξεκλειδωμα στα Windows Phone δεν ειναι τιποτα συνταρακτικο .. Το μονο που κανεις ειναι να αλλαξεις 2 τιμες στην registry ...Tιποτα αλλο Και ειδικα στο Omnia w ειναι υποθεση 2 λεπτων αν δεν το εχεις αναβαθμισει Mονο με πιστωτικη καρτα μπορεις να αγορασεις εφαρμογες .... Edited May 24, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien_LG Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Θα κερδισεις πολλα διοτι θα μπορει να βαλεις και εφαρμογες που δεν ειναι στο μαρκετ ..και δεν επιτρεπονται απο την MS Και αλλη μια φορα να πω οτι το ξεκλειδωμα στα Windows Phone δεν ειναι τιποτα συνταρακτικο .. Το μονο που κανεις ειναι να αλλαξεις 2 τιμες στην registry ...Tιποτα αλλο Και ειδικα στο Omnia w ειναι υποθεση 2 λεπτων αν δεν το εχεις αναβαθμισει Mονο με πιστωτικη καρτα μπορεις να αγορασεις εφαρμογες .... Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Του εχω κανει update colossus.. Ευχαριστω για τις συμβουλες παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 νέα έκδοση FB Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Mονο με πιστωτικη καρτα μπορεις να αγορασεις εφαρμογες .... Τι βλακεία αυτή... :mad: Θα τους χάλαγε να είναι με χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου;... Έτσι κι αλλιώς, τα $ τους θα τα έπαιρναν. Edit: Επειδή αυτό το απόγευμα βλέπω να κάνω το ξεκλείδωμα, να ρωτήσω 2 πράγματα, απλά για επιβεβαίωση: 1: Το ξεκλείδωμα το κάνω μόνο απο το κινητό; Το samsung omnia w έχω. 2: Πριν το κάνω, πρέπει να κρατήσω κάποιο backup σε επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, παιχνίδια, εικόνες; :confused: Edited May 25, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Τι βλακεία αυτή... :mad: Θα τους χάλαγε να είναι με χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου;... Έτσι κι αλλιώς, τα $ τους θα τα έπαιρναν. Edit: Επειδή αυτό το απόγευμα βλέπω να κάνω το ξεκλείδωμα, να ρωτήσω 2 πράγματα, απλά για επιβεβαίωση: 1: Το ξεκλείδωμα το κάνω μόνο απο το κινητό; Το samsung omnia w έχω. 2: Πριν το κάνω, πρέπει να κρατήσω κάποιο backup σε επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, παιχνίδια, εικόνες; :confused: 1. Ναι μονο απο κει και ευκολα... Δες τον οδηγο μου !!! 2. Αν και ο βασικος κανονας ειναι ναι παντα κανουμε backup, δεν ειναι τιποτα μυστηριο το ξεκλειδωμα.....οπως εχω ξαναπει αλλαγη σε 2 τιμες στην registry ειναι ολο το ξεκλειδωμα . Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 καλησπερα στην wp παρεα!! !συντομα θα ερθω στην συγκεκριμενη πλατφορμα απο ανδροιδ.αποσω ξερω τις επαφες μου θα μου τις παρει μεσω gmail ,σωστα? με τα σμσ τι γινεται?υπαρχει καποιος τροπος? τις εφαρμογες πως τις βλεπετε?βελτιωνονται συνεχως? ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 καλησπερα στην wp παρεα!! !συντομα θα ερθω στην συγκεκριμενη πλατφορμα απο ανδροιδ.αποσω ξερω τις επαφες μου θα μου τις παρει μεσω gmail ,σωστα? με τα σμσ τι γινεται?υπαρχει καποιος τροπος? τις εφαρμογες πως τις βλεπετε?βελτιωνονται συνεχως? ευχαριστω προκαταβολικα! Καλησπέρα και καλώς να έρθεις!! Με το Gmail θα περάσουν οι επαφές σου, τα μηνύματα τι εννοείς 160 χαρακτήρες;;; νομίζω έχει λυθεί το θέμα, δεν έχω ασχοληθεί γιατί δεν στέλνω, εφαρμογές έχει 100.000 περίπου, εμένα μου λείπουν κάποιες που είχα και στα wm 6 αλλά τι να κάνουμε, υπομονή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ελπιζουμε προφανως μερα με τη μερα να φτιαξει το πραμα...φανταζομαι ελληνικα γραφουμε ετσι?και 160 χαρακτηρες το σμσ.. εννοουσα ομως αν γινεται να φερουμε τα σμσ απο αλλη συσκευη,ανδροιδ συγκεκριμενα ! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Τι βλακεία αυτή... :mad: Θα τους χάλαγε να είναι με χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου;... Έτσι κι αλλιώς, τα $ τους θα τα έπαιρναν. Στα WP8 θα μπορεις να αγοραζεις με χρεωση του λογαριαμσου σου κινητης τηλεφωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Στα WP8 θα μπορεις να αγοραζεις με χρεωση του λογαριαμσου σου κινητης τηλεφωνιας. Τότε, ας ελπίσουμε η αναβάθμιση σε WP8 να έρθει και για τις 2nd gen συσκευές, με WP 7.5. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidnik77 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στα παράθυρα οπότε θα χρειαστώ την βοήθεια σας. θέλω να περάσω ένα αρχείο εξελ στο htc μου.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Με σύρσιμο του φακέλου στο ζουν δεν γίνεται.Τί να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπέρα! :) Καλά, η εφαρμογή του Facebook στο Marketplace δεν έχει συνομιλία;........ :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ναι, δεν εχει chat η εφαρμογη! Για chat κατεβαζεις την εφαρμογη "FIM" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπέρα! :) Καλά, η εφαρμογή του Facebook στο Marketplace δεν έχει συνομιλία;........ :confused: Ναι, δεν εχει chat η εφαρμογη! Για chat κατεβαζεις την εφαρμογη "FIM" . H νεα εκδοση 2.5 εχει κανονικο chat μεσα απο την εφαρμογή Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπέρα! :) Καλά, η εφαρμογή του Facebook στο Marketplace δεν έχει συνομιλία;........ :confused: Δεν ξέρω αν έχει ή όχι, διότι δεν χρησιμοποιώ το chat του φατσοβιβλίου, αλλά είναι ήδη ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Γιατί δηλαδή να ανοίγεις την εφαρμογή για να συνομιλήσεις με κάποιον, όταν μπορείς απλά να μπεις στα μηνύματα και από εκεί να δεις σε μία λίστα όλες τις online επαφές στο MSN και το Facebook; Επίσης, η Facebook εφαρμογή είναι φτιαγμένη από την Microsoft. Συνεπώς το να μην έχει chat δεν είναι κάποια παράληψη, αλλά επίτηδες διότι το chat υπάρχει ήδη μέσα στο λειτουργικό. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 .... Επίσης, η Facebook εφαρμογή είναι φτιαγμένη από την Microsoft. Συνεπώς το να μην έχει chat δεν είναι κάποια παράληψη, αλλά επίτηδες διότι το chat υπάρχει ήδη μέσα στο λειτουργικό. Εχει στην νεα εκδοση !!! Υπηρχε oπως σωστα λές απο πριν ενσωματωμενη στο λειτουργικο για οσους ομως ειχαν συνδεσει το messanger με το facebook!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εχει στην νεα εκδοση !!! Υπηρχε oπως σωστα λές απο πριν ενσωματωμενη στο λειτουργικο για οσους ομως ειχαν συνδεσει το messanger με το facebook!!! Απαντούσαμε ταυτόχρονα και δεν είδα την απάντησή σου :) . Δεν το χρησιμοποιώ το chat και δεν ήξερα ότι το έβαλαν και στην εφαρμογή διότι ποτέ δεν το έψαξα... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 H νεα εκδοση 2.5 εχει κανονικο chat μεσα απο την εφαρμογή Δεν ξέρω αν έχει ή όχι, διότι δεν χρησιμοποιώ το chat του φατσοβιβλίου, αλλά είναι ήδη ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Γιατί δηλαδή να ανοίγεις την εφαρμογή για να συνομιλήσεις με κάποιον, όταν μπορείς απλά να μπεις στα μηνύματα και από εκεί να δεις σε μία λίστα όλες τις online επαφές στο MSN και το Facebook; Επίσης, η Facebook εφαρμογή είναι φτιαγμένη από την Microsoft. Συνεπώς το να μην έχει chat δεν είναι κάποια παράληψη, αλλά επίτηδες διότι το chat υπάρχει ήδη μέσα στο λειτουργικό. Ενσωματωμένη τη συνομιλία στην εφαρμογή ( από το Marketplace ) ; Εννοείς στη διαδρομή: Messages --> Επιλογή επαφής; Απλά, δε θελω να σύνδεση το mail του facebook με το mail που έχω στο hotmail... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εγώ εννοούσα στο λειτουργικό μέσα, στο Messages. Εκεί που σου βγάζει τις συνδεδεμένες επαφές του MSN, μπορείς να βάλεις και το Chat του Facebook. Αυτό που λες με τα mail δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται. Όταν συγχρονίζεις τους δύο λογαριασμούς μέσα από την σελίδα του Hotmail, σου δίνει τις εξής επιλογές να κλικάρεις. See Facebook friends and their updates See what they're doing from Messenger, Hotmail, or Windows Phone. Chat with Facebook friends And show them when you're available from Messenger and Windows Phone. Share your Facebook status Messenger friends get your Facebook status updates.Show permissions Publish photos and videos to Facebook With Windows Live Photo Gallery and Movie Maker 2011, you can publish to Facebook and tag your Facebook friends. Share to Facebook Share status updates, photos, and documents with your Facebook friends from Messenger, Hotmail, SkyDrive, and Windows Phone. Εγώ για παράδειγμα που δεν θέλω να έχω ούτε στο Messenger στον υπολογιστή, ούτε στο Messages στο κινητό το Chat του Facebook, δεν έχω επιλεγμένο το 2ο πεδίο. Τώρα για τα mail δεν ξέρω τι παίζει, γιατί δεν έχω φτιάξει Facebook mail, αν εννοείς αυτό. Αν εννοείς το mail με το οποίο συνδέεσαι στο Facebook, εγώ χρησιμοποιώ το hotmail που έχω ως κύριο στο κινητό. Αν εσύ έχεις άλλο και δε θες αυτά να συνδεθούν μεταξύ τους, πάλι δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο. Αν και από ότι έχω καταλάβει, συνδέει μόνο τον λογαριασμό του Facebook με το hotmail σου, και όχι το mail με το οποίο συνδέεσαι στο Facebook. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts