aptaliko Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αν το κινητό ζεστένεται αρκετά (για εμένα είναι φυσιολογικό), με τις θήκες όμως από δέρμα, σιλικόνη, πλαστικό κ.λ.π. μπορεί εκεί να μας πει κάποιος τι γίνεται; η θερμοκρασία κανονικά θα πρέπει να μην φεύγει εύκολα και το πρόβλημα θα είναι πιο έντονο. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Κατάρχάς ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή στο forum και τις άμεσες απαντήσεις. Άλλαξα το προηγούμενο κινητό και έδωσα το σεβαστό ποσό για την αγορά του (είχα/έχω ένα HTC TOUCH HD) λόγω της κάμερας (χάλια) και της οθόνης (δέν έβλεπα τίποτα στον ήλιο). Λόγω του μωρού ήθελα κάτι όλα σε ένα.... Περίπου το βρήκα. Αλλά το κακό είναι ότι η ρόζ στάμπα δεν φαίνεται μόνο στην οθόνη (δεν θα με πείραζε αυτό) αλλά και στην φωτογραφία. Έτσι το μωρό φαίνεται να έχει βάλει κάνει βουτιά στο ρουζ της μάνας του (Θεός φυλάξει είναι αγοράκι :) ) ή φαίνεται να έχει μονίμως πίεση 18.... Υπάρχει ελπίδα να φύγει αυτό? Μπορώ να περιμένω. Διάβασα ότι το ροζ φάντασμα έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν πολλους κατόχους διαφόρων μαρκών και μοντέλων.. Διορθώθηκε κάποτε σε αυτούς?.... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Κύριοι το Ελληνικό γκάλαξυ έχει θέμα Υπάρχει bug όπου η φωτεινότητα σε AUTO δεν αλλάζει ποτέ. Ξέρετε πώς μπορεί να λυθεί αυτό? μου είπα με update αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό? δεν θέλω να βάλω custom rom Δεν είπε κανείς για custom rom.Στο γράφω αναλυτικά αλλά καλόείναι να μας δώσεις ένα feedback στην ερώτηση που έκανα Το κινητό το έχεις πάρει από Ελλάδα? Πήγαινε στο dialpad (από εκεί που παίρνεις τηλέφωνο), και πληκτρολόγησε *#1234# και γράψε το αποτέλεσμα που θα σου δώσει pda modem csc H xwke7 είναι το τελευταίο επίσημο firmware για κινητά που κυκλοφορούν σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Φαντάζομαι συνέδεσες το κινητό σου στο Pc, άνοιξες το Kies και δεν σου δίνει κάποιο μύνημα για upgrade. Για να περάσεις στο κινητό σου το τελευταίο firmware (xwke7) χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα που λέγεται odin.Αν δεν το έχεις ξανακάνει φαντάζει δύσκολη σαν διαδικασία και επαναλαμβάνω: Κάνοντας το μέσω odin αν πάει κάτι λάθος κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης και το κινητό σου γίνει τούβλο (bricked) τότε η εγγυηση σου είναι σε ρίσκο. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Δοκίμασα οπως θα δείτε και παρακάτω exposure value 0.5, και το θεμα ψιλο λύνεται: SAMSUNG GALAXY S 2 - Exposure Value 0.5 - 720p Camera Εγω προσωπικά την κινητάρα δεν την αλλάζω με τίποτα. Τεστάρωντας τήν κάμερα παρατηρείς οτι μερικες φορές σε άσπρο βγάζει μια "ρωζίλα" και άλλες όχι. Θέλω να πιστεύω οτι με ενα update λύνεται .. :) Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Δοκίμασα οπως θα δείτε και παρακάτω exposure value 0.5, και το θεμα ψιλο λύνεται: SAMSUNG GALAXY S 2 - Exposure Value 0.5 - 720p Camera Εγω προσωπικά την κινητάρα δεν την αλλάζω με τίποτα. Τεστάρωντας τήν κάμερα παρατηρείς οτι μερικες φορές σε άσπρο βγάζει μια "ρωζίλα" και άλλες όχι. Θέλω να πιστεύω οτι με ενα update λύνεται .. :) συμφωνω απολυτα μαζι σου και επιμενω οτι κατα την προσωπικη μου αποψη δεν ειναι σοβαρα θεματα επιστροφης του κινητου εκτος εαν ειναι πολυ εντονα και δημιουργουν θεμα στην λειτουργικοτητα του κινητου... http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Απλά κοιτάξτε φώτο από GALAXY S 2 .. http://img843.imageshack.us/img843/2828/20110531172843.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/843/20110531172843.jpg/ Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αν το βάζεις σε μηδέν φωτεινότητα και δε το παρατηρείς τότε δεν υπάρχει θέμα.αν τώρα το παρατηρείς καμιά ώρα και παρατηρήσεις ότι κάπως κιτρινίζει πάλι δεν υφίσταται θέμα αλλά με το που το βάζεις βλέπεις ότι σε γκρίζο φόντο γίνεται η μισή οθόνη κίτρινη τότε οκ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αν το βάζεις σε μηδέν φωτεινότητα και δε το παρατηρείς τότε δεν υπάρχει θέμα.αν τώρα το παρατηρείς καμιά ώρα και παρατηρήσεις ότι κάπως κιτρινίζει πάλι δεν υφίσταται θέμα αλλά με το που το βάζεις βλέπεις ότι σε γκρίζο φόντο γίνεται η μισή οθόνη κίτρινη τότε οκ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk να σου πω την αληθεια εμενα ειναι τοσο απειροελαχισρο που ακομη και τωρα κοιτωντας το αμφιβαλλω για το αν υπαρχει κιτρινιλα http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 να σου πω την αληθεια εμενα ειναι τοσο απειροελαχισρο που ακομη και τωρα κοιτωντας το αμφιβαλλω για το αν υπαρχει κιτρινιλα ουτε εγω το εχω το προβλημα και ειμαι σιγουρος γτ την κοιταζα αρκετη ωρα για να δω οποτε πιθανον να ειναι σε μερικες συσκευες μονο όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) ουτε εγω το εχω το προβλημα και ειμαι σιγουρος γτ την κοιταζα αρκετη ωρα για να δω οποτε πιθανον να ειναι σε μερικες συσκευες μονο εμενα η φωτεινοτητα στο auto δουλευει κανονικα.. και στην οθονη γενικα και στον browser.. τι σημαινει οτι δεν ειναι ελληνικο? :confused::confused::blink::blink: τεστ: το εβαλα στο auto και ανοιγοκλεινα με το χερι μου τον sensor πανω απ την οθονη.. κανονικα αυξανοταν και μειωνοταν η φωτεινοτητα στην οθονη.. μολις εβγαλα και Video-photo σε λευκο τοιχο.. οχι.. δεν το εχω το ροζ στο βιντεο ουτε στην φωτογραφια με χρηση φλας χωρις φλας φαινεται κατι αλλα σε πολυ μικρο βαθμο και δεν ειμαι σιγουρος αν φταιε το κινηο η η λαμπα πυρακτωσεως που ειναι απο πανω.. Edited May 31, 2011 by emperor4her [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Λοιπόν σχετικά με το θέμα της διάρκειας μπαταρίας ακούστε την δική μου εμπειρία . Χθες λόγω του ότι βιαζόμουν να φύγω το έβγαλα από την φόρτιση όταν ήτανε στο 92% σήμερα μετά από 22 ώρες λεη 66% χα χα :) ! Τώρα από θέμα χρήσης έχω μόνιμα 2G και μόνιμα ανοικτό το bluetooth βέβαια το hands free bluetooth το βράδυ το κλείνω ( και πάνω σαυτο θα αναφερθώ πιο κάτω ) στο τηλ όμως είναι μόνιμα ανοικτό , πάμε τώρα σε χρήση έχω μιληση μόνο 10 λεπτά στον περιφερειακό Θεσ/νίκης ( με κακό σήμα ) μπήκα για 10 λεπτά WiFi ( το οποίο κλείνω όταν δεν το χρησιμοποιώ ) σε ενημέρωση καιρού 8 πόλις έχω για ενημέρωση , επίσης ενημέρωση email και κάνα 10 λεπτό μουσική άκουσα , επίσης ασχολήθηκα γύρω στην 1 ώρα με διάφορες ρύθμισης ( χθες σε 1 επαφή χωρίς να το έκανα εγώ εκτός και αν έγινε κατά λάθος από τα 3 τηλ καποιας επαφής το 1 ήτανε σε αποριψη ?????? αυτό πως γίνετε εγώ νόμιζα πως ολόκληρη η επαφή βγενη εκτός δεν κατάφερα να βρω πως έγινε μόνο το 1 , το οποίο με βολευη κιόλας αυτό έψαχνα 1 ώρα σχεδόν ) επίσης με το bluetooth hands free όταν το ανοίγω το πρωί δεν συνδέετε με την συσκευή πρεπη να πάω να επιλέξω από το τηλ την σύνδεση αλλά παρόλα αυτά την χάνι μέσα στην ημέρα :( έτσι και το συνδέσω και με κάποια άλλη συσκευή το SGs2 με το HTC hd2 πχ για ανταλλαγή κάποιου στοιχειού . Στο διαταυτα ΔΕΝ έχω πηραξη ούτε εγκαταστηση σχεδόν τίποτα ακόμη στην συσκευή προερχομε από WM και έτσι με μόνο 4 μέρες στο android δεν έχω γνώμη για το τι να κάνω – βάλω ακόμη επάνω του και δεν έχω βια σιγά σιγά και 1 – 1 ώστε να δω αν κάτι διμιουργη και πρόβλημα να το πετάξω !!! :p Τώρα πως να κάνω μόνιμα και όχι για 2 λεπτά την ορατότητα του τηλ στο bluetooth ώστε να μην χάνω την σύνδεση με το itech hands free ? (είναι για 2 συσκευές και πληρεί τις προϋπoθεσις ) Και το ίδιο επίσης πως να κάνω ΜΟΝΟ 1 αριθμό τηλ από μια επαφή που την έχω με 2 η 3 τηλ να είναι απορρίψιμο ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Edited May 31, 2011 by powerser ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ...Τώρα πως να κάνω μόνιμα και όχι για 2 λεπτά την ορατότητα του τηλ στο bluetooth ώστε να μην χάνω την σύνδεση με το itech hands free ? (είναι για 2 συσκευές και πληρεί τις προϋπoθεσις ) Και το ίδιο επίσης πως να κάνω ΜΟΝΟ 1 αριθμό τηλ από μια επαφή που την έχω με 2 η 3 τηλ να είναι απορρίψιμο ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πρεπει να το κανεις pair με το κινητό για να ειναι μονιμα συνδεδεμενο. Λογικα το bluetooth σου εχει λειτουργια pair, κοιτα στο manual. Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα κούκλες και καλώς σας βρήκα. Είμαι πλέον περήφανος κάτοχος του gs2. Ερχόμενος από milestone κατάλαβα κάποια κολήματα που είχαν μερικοί με την πλαστική κατασκευή του αλλα προσωπικά μου αρέσει που είναι πιο ελαφρύ οθόνη του είναι άκρως ερωτεύσιμη. Απο θέμα ταχύτητας δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω. Το μόνο περίεργο είναι οτι τώρα με την πρώτη φόρτιση, με πολύ λίγο πείραγμα, ίσα ίσα να περάσω google accounts, να χαζέψω τα settings, και μια κλήση που πήρα αναγκαστικά μπορώ να πώ οτι ψήνεις αυγό, ίσως και bacon στο πίσω μέρος της συσκευής ενω μπροστά από την οθόνη μπορείς να ζεστάνεις ενα τέτζερη με το χθεσινό φαγητό. Είναι φυσιολογικό? Να πω ότι το έχω στη φόρτιση ακόμα αλλά δεν νιώθω τη θερμότητα απο τη μπαταρία αλλά ψηλά, στη camera. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ενημερωτικά για όσους αντιμετωπίζουν ή αντιμετωπίσουν στο μέλλον το ίδιο πρόβλημα με εμένα: Το πρόβλημα μου είναι πως ανά διαστήματα δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις παρά τις ενδείξεις ότι έχω πλήρης κάλυψη. Εκτός από τις κλήσεις πολλοί δεν λαμβάνουν σε αυτά τα διαστήματα sms και δεδομένα από προγράμματα (facebook, whatsapp κλπ). Το πρόβλημα αυτό πολλοί το λύνανε απλά με reboot μέχρι να τους το ξανακάνει. Με βοήθησε πολύ να καταλάβω τι γίνεται το ακόλουθο thread στο xda. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1097612 Εν ολίγης το πρόβλημα δημιουργείται στην εναλλαγή HSPDA+ -> 3g . Πάνω σε αυτή την εναλλαγή γίνεται κάποιο κόλλημα. Οι δύο λύσεις τώρα που συζητιούνται είναι οι εξής: 1. Όπως πρότεινε και ο χρήστης afilopou: Γράψτε στο keypad *#*#9900#*#* και πατήστε το disable fast dormancy και μετά exit. Αν το κινητό είναι rooted το disable θα παραμείνει μετά από shut down ή restart.Αν όχι θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία για να το ξανακάνετε. 2. Πηγαίνετε και κάνετε edit το αρχείο /system/build.prop και προσθέτε κάτω κάτω στο αρχείο τα εξής: ro.ril.enable.dtm=1 ro.ril.gprsclass=12 ro.ril.enable.3g.prefix=1 ro.ril.hsdpa.category=28 ro.ril.hsupa.category=9 ro.ril.hsxpa=3 Σημείωση : για το δεύτερο βήμα δεν ξέρω αν χρειάζεται να είναι rooted το κινητό για να κάνεις edit το αρχείο. Το δικό μου ήταν rooted και το αρχείο το επεξεργάστηκα με το Root Explorer. Την διαδικασία την έκανα χθες το βράδυ και μέχρι στιγμής όλα καλά. Θα το παρακολουθώ και θα ενημερώσω το post όταν καταλήξω σε συμπεράσματα. που το βρισκεις αυτο το αρχειο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 που το βρισκεις αυτο το αρχειο? Θέλεις root και root explorer. Το αρχείο είναι στο /system/ και λέγεται build.prop Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα κούκλες και καλώς σας βρήκα. Είμαι πλέον περήφανος κάτοχος του gs2. Ερχόμενος από milestone κατάλαβα κάποια κολήματα που είχαν μερικοί με την πλαστική κατασκευή του αλλα προσωπικά μου αρέσει που είναι πιο ελαφρύ οθόνη του είναι άκρως ερωτεύσιμη. Απο θέμα ταχύτητας δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω. Το μόνο περίεργο είναι οτι τώρα με την πρώτη φόρτιση, με πολύ λίγο πείραγμα, ίσα ίσα να περάσω google accounts, να χαζέψω τα settings, και μια κλήση που πήρα αναγκαστικά μπορώ να πώ οτι ψήνεις αυγό, ίσως και bacon στο πίσω μέρος της συσκευής ενω μπροστά από την οθόνη μπορείς να ζεστάνεις ενα τέτζερη με το χθεσινό φαγητό. Είναι φυσιολογικό? Να πω ότι το έχω στη φόρτιση ακόμα αλλά δεν νιώθω τη θερμότητα απο τη μπαταρία αλλά ψηλά, στη camera. Απο πισω φιλε κανεις και καλο Ελληνικό:lol: Μια χαρα ειναι η θερμοκρασια πιστευω ειναι και πολυ λεπτο γι΄αυτο και μας φενεται πιο πολυ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα κούκλες και καλώς σας βρήκα. Είμαι πλέον περήφανος κάτοχος του gs2. Ερχόμενος από milestone κατάλαβα κάποια κολήματα που είχαν μερικοί με την πλαστική κατασκευή του αλλα προσωπικά μου αρέσει που είναι πιο ελαφρύ οθόνη του είναι άκρως ερωτεύσιμη. Απο θέμα ταχύτητας δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω. Το μόνο περίεργο είναι οτι τώρα με την πρώτη φόρτιση, με πολύ λίγο πείραγμα, ίσα ίσα να περάσω google accounts, να χαζέψω τα settings, και μια κλήση που πήρα αναγκαστικά μπορώ να πώ οτι ψήνεις αυγό, ίσως και bacon στο πίσω μέρος της συσκευής ενω μπροστά από την οθόνη μπορείς να ζεστάνεις ενα τέτζερη με το χθεσινό φαγητό. Είναι φυσιολογικό? Να πω ότι το έχω στη φόρτιση ακόμα αλλά δεν νιώθω τη θερμότητα απο τη μπαταρία αλλά ψηλά, στη camera. Οσοι εχουν πιασει κανα κινητο με σοβαρη ποιοτητα στα χερια τους (οπως το milestone) μπορουν να καταλαβουν τη διαφορα. Απο εκει και περα τα εχουμε πει, οχι μην αγχωνεσαι για το ψησιμο αυγου, απο αυριο-μεθαυριο απλα θα σου ζεσταινει τα χερια (δηλαδη θα συμπεριφερεται καλυτερα) - ο,τι πρεπει για το χειμωνα :lol: Ασχοληθειτε με το κινητακι και την απολαυστικη χρηση του παιδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αυτο με την θερμοκρασια ανεφερε καποιος οτι θα λυθει με update και οφειλεται στο software . Τωρα για το ροζ στην καμερα στο βιντεο που εβαλε ο φιλος με τον τοιχο ειναι πολυ εντονο και οχι λεπτομερεια . Ελπιζω να βγει και για αυτο update αμα ειναι θεμα software . Τωρα δεν γινοταν να μην ειχε κανενα προβλημα το κινητο γιατι πως θα παρουμε το επομενο που θα βγει ???? εεεεεεε ???? My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αυτο με την θερμοκρασια ανεφερε καποιος οτι θα λυθει με update και οφειλεται στο software . Τωρα για το ροζ στην καμερα στο βιντεο που εβαλε ο φιλος με τον τοιχο ειναι πολυ εντονο και οχι λεπτομερεια . Ελπιζω να βγει και για αυτο update αμα ειναι θεμα software . Τωρα δεν γινοταν να μην ειχε κανενα προβλημα το κινητο γιατι πως θα παρουμε το επομενο που θα βγει ???? εεεεεεε ???? Γενικώς τραβώντας δεξιά κ αριστερά δν γίνεται αντιληπτο το ροζ. Τωρα τραβώντας τοίχους :p φαίνεται, αλλα δε νομιζω οτι το αγοράσα για αυτον το σκοπό :lol::p:lol: Αν o επόμενςο γαλαξίας 3 εχει σαν βασικο χαρακτηριστικό την εξαλειψη του ροζ, θα το πάρω ... σίγουρα :p Το τηλεφωνάκι είναι perfect guys .. ! Και γω τα διαβαζα αυτα πριν το αγοράσω , αλλα τελικά καμια σχέση. Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Αν η samsung καταλάβει ότι για να κερδίσει το αγοραστικό κοινό θα πρέπει να εξαλείψει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, και ευτυχώς δεν είναι πολλά, και λογικά λύνονται με ένα καλό software update, τότε θα έχει καταφέρει παρά πολλά Ειλικρινά το κινητό είναι τόσο τέλειο που δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα προηγούμενο android κινητό, είναι σαν να δείχνει από την αρχή τον δρόμο και να φωνάζει τώρα ξεκινά η μαγεία! Είναι η τρίτη συσκευή με android και μπορώ να πω με έχει ξετρελάνει χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το γιατί!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Βοήθεια από όποιον του έτυχε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα όλες οι επαφές μου εμφανιζωντε διπλές και κάποιες τριπλές :worry: :mad: ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Βοήθεια από όποιον του έτυχε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα όλες οι επαφές μου εμφανιζωντε διπλές και κάποιες τριπλές :worry: :mad: Συνχρονισες με την εφαρμογή του facebook μηπως? Για ανοιξε και δες εχουν τηλέφωνο ολες? Επίσης μήπως έκανες τιποτα με το kies. Edited May 31, 2011 by LeGendGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ναί, παρατήρησα τώρα που τελείωσε η πρώτη φόρτιση πως είναι normal η θερμοκρασία του. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ορίσω άλλη οθόνη σαν homescreen? Έχω συνηθίσει να είναι στο κέντρο η homescreen και να έχω αριστερά-δεξιά τις άλλες. Και, επειδή μου φάγανε το milestone πριν ανοίξει το market και έχω μείνει λίγο εκτός, τα apps που αγοράζονται είναι per συσκευή ή per google account (δηλαδή το βάζω αργότερα και σε άλλη συσκευή)? Επίσης τα hubs αξίζουν τίποτα ή να φύγουν μόλις το rootάρω? Θα του βάλω κάνα tegra only ( :lol: ) game να δω τι τραβάει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 εφαρμογες πανε με τον λογαριασμο τα hub προσωπικα τα βρικσω εξαιρετικα ενδιαφεροντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Βοήθεια από όποιον του έτυχε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα όλες οι επαφές μου εμφανιζωντε διπλές και κάποιες τριπλές :worry: :mad: Συνχρονισες με την εφαρμογή του facebook μηπως? Για ανοιξε και δες εχουν τηλέφωνο ολες? Επίσης μήπως έκανες τιποτα με το kies. ΔΕΝ το συνδεσα πουθενά ούτε σε pc για να παρη από kies το μόνο που έκανα πιο νωρίς όμως δεν ξέρω αν φταίει αυτό διαβάζοντας στο manual έλεγε αυτό ››Αντιγραφή επαφών Για να αντιγράψετε επαφές από την κάρτα SIM ή USIM προς τη συσκευή σας, 1 Στην κατάσταση αναμονής, ανοίξτε τη λίστα εφαρμογών και επιλέξτε Επαφές. 2 Πατήστε [ ] → Εισαγωγή/Εξαγωγή → Εισαγωγή από κάρτα SIM. Και υπέθεσα ότι είναι κάποιος τρόπος backup επαφών όμως που δεν θα φενετε στον κατάλογο σαν διπλή επαφή Υπαρχή περίπτωση να οφείλετε σαυτο ? ΑΝ ναι τι κανω τωρα ? 1 προς 1 σβησιμο ? ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts