ginosvougas Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δεν εχω θηκη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Τότε κάτι δεν πάει καλά... Θα σου έλεγα πριν το πας στο service να δοκιμάσεις και με sim άλλης εταιρίας. Δοκίμασε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Ριξτε λιγο τα φωτα σας ρε μαγκες: Πηρα το κινητο με την προσφορα των 470Ε απο μουλτιραμα αλλα λογω ασχετων προσωπικων προβληματων (ειμαι στη πιεση τελευταια) δεν εβαλα αμεσα τη καρτα της κοσμοτε. Ενω ημουν (και ειμαι) εντυπωσιασμενος απο το κινητο (και απο το ανδροιντ αν και εντελως νιουμπας στο λειτουγικο) παραπονιουνται οι συνομηλητες οτι στις κλησεις με ακουνε σαν μεσα απο πηγαδι. Εγω τους ακουω τελεια. Μου κανει εντυπωση γιατι οταν ενεργοποιω το ηχειο με ακουνε πιο καλα. Ειναι αρκετα εκνευριστικο. Καλα ολα τα καλουδια, αλλα εγω τηλεφωνο αγορασα πρωτα απο ολα. Μηπως κανω κατι λαθος εγω; Ενοειται οτι η ενταση ειναι στο τερμα ενω δε βρισκω τπτ σχετικο στις ρυθμισεις. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα; http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Τότε κάτι δεν πάει καλά... Θα σου έλεγα πριν το πας στο service να δοκιμάσεις και με sim άλλης εταιρίας. Thanks για την απαντηση Δεν υπαρχει κατι να μισω περισοτερο οσο τα σερβις, ασε που δε ξερω σε τι κατασταση θα γυρισει πισω... Θα το παω σημερα κιολας στα μουλτιραμα να δω τι θα μου πουνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Thanks για την απαντηση Δεν υπαρχει κατι να μισω περισοτερο οσο τα σερβις, ασε που δε ξερω σε τι κατασταση θα γυρισει πισω... Θα το παω σημερα κιολας στα μουλτιραμα να δω τι θα μου πουνε. Δες μήπως η περίπτωση σου έχει να κάνει και με το fix που δίνει ο φίλος παραπάνω, υπάρχει και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3511575#post3511575 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginosvougas Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/ Thanks (Θα το δοκιμασω και θα γραψω αποτελεσματα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρει πολλούς,μπορεί κάποιος που την περασε να μας πει τη διαδικασία και τις εμπειρίες του από το service της samsung? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρει πολλούς,μπορεί κάποιος που την περασε να μας πει τη διαδικασία και τις εμπειρίες του από το service της samsung? Απο προσωπικη εμπειρια,πολυ καλη εξυπηρετηση και πολυ γρηγορο σερβις απο την smartec.To εστειλα με κουριερ και σε 6 μερες το ειχα πισω. Αν βαλεις 2 μερες οτι κανει το κουριερ πηγαινε-ελα νομιζω οτι ειναι πολυ καλος χρονος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Απο προσωπικη εμπειρια,πολυ καλη εξυπηρετηση και πολυ γρηγορο σερβις απο την smartec.To εστειλα με κουριερ και σε 6 μερες το ειχα πισω. Αν βαλεις 2 μερες οτι κανει το κουριερ πηγαινε-ελα νομιζω οτι ειναι πολυ καλος χρονος. τι προβλημα ειχε; το ειχες «πειραξει» πριν το στειλεις; Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Μπορειτε να μου προτινετε το καλυτερο 2/3 viewer/switch? Κοινως να μου λεει τι σημα εχει αυτη τη στιγμη καθως και να ανοιγοκλεινω τα data. Βρηκα 2 προγραμματακια ωραια...το Auto Wifi Toggle και το Wifi Auto On. Το ενα ανοιγει καθε χ -χρονο το wifi και εαν πιασει το δικτυο που εχουμε ξανασυνδεθει τοτε συνδεετε (Εαν θυμαμαι καλα κλεινει σε καποιο χρονο που εχει παραμεινει idle) Και ενα αλλο που ανοιγει καθε τοσο gps/wifi ελεγχει τη θεση μας και εαν ειμαστε σε θεση που εχουμε προσθεσει(πχ σπιτι εξοχικο κλπ) τοτε ανοιγει το wifi. Ωστε να ανοιγει μονο του οταν ειμαστε σε επιθυμητα μερη καθως επισης και να κλεινει οταν το ξεχναμε φευγοντας! Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 τι προβλημα ειχε; το ειχες «πειραξει» πριν το στειλεις; Tapatalked from my GT-I9100 Το ειχα παρει απο Αγγλια και καθε 30 λεπτα μου κολλαγε. και το εστειλα smartec και αλλαξαν κεντρικη πλακετα.δεν το ειχα ρουταρει.δεν ειχα προλαβει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos1977 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Γεια σας παιδια .Αγορασα προσφατα το S2 και θελω να ρωτησω το εξης .Η μνημη ram ειναι λεει 1gb αλλα οταν παω στην διαχειριση εργασιων γραφει 288ΜB/837MB.Δεν θα επρεπε λογικα να λεει 288/1000? Eπισης γιατι αυτα τα 288ΜB δεν μπορω να τα αποδεσμευσω πιο κατω απο ενα σημειο ? Edited August 19, 2011 by konstantinos1977 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Το 1ο νουμερο (288) ειναι ποση μνημη χρησιμοποιει το κινητο σου απο τα 1000 που εχει :-) και παντα θα χρησιμοποιειται καμποση γιατι τρεχει εφαρμογες για να δουλεψει. There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δεν θα επρεπε λογικα να λεει 288/1000? Κάποιο ποσοστό της συνολικής μνήμης καταλαμβάνεται από το λειτουργικό. Τα 1000 είναι η ονομαστική τιμή. Eπισης γιατι αυτα τα 288ΜB δεν μπορω να τα αποδεσμευσω πιο κατω απο ενα σημειο ? Γιατί χρησιμοποιούνται από τη συσκευή. Εν ολίγοις... τα νούμερα που βλέπεις είναι φυσιολογικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Αν μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι. Υπαρχει αραγε τροπος το wifi μολις βρει δικτυο να σταματαει την αναζητηση νέων δικτυων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecb116 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Γεια χαρα... Το πρωι στις 8 ειχα φορτισμενο το κινητο στο 100% και στις 12:30 η μπαταρια ηταν στο 70% ειδα πως ειχε καταναλωση απο το λειτουργικο συστημα android τι να κανω? Μηπως επειδη ειχα αφυπνηση εφαγε μπαταρια ειπα στην αρχη....Εβγαλα την αφυπνηση εχω παντα κλειστες εφαρμογες να μην τρεχει καμια δηλαδη και παλι τα ειδια. Το φορτισα παλι στις 18:30 ηταν με 100% και τωρα εχει 58% με καταναλωση 48% παλι το λειτουργικο android δεν ειμαι root και δεν ειχα προβλημα τις προηγουμενες μερες ουτε εβαλα καποια εφαρμογη. Τι να φταιει ???????:(:( Και εγω ειχα ενα τετοιο θεμα. Του εκανα shutdown και το ανοιξα μετα απο 5 λεπτα. Πληρη φορτιση και τωρα ειναι οκ LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Χρειαζόμαστε κάποιο antivirus και αν ναι υπάρχει κάποιο που προτείνετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Χρειαζόμαστε κάποιο antivirus και αν ναι υπάρχει κάποιο που προτείνετε; Δεν χρειαζόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Καλημέρα, Αφησα να περάσει λίγος καιρός πριν ξαναρωτήσω το ίδιο πράγμα μπας και υπάρχει καμια εξέλιξη σχετικά. Εχω ένα media player xtreamer συνδεμένο στο τοπικό δίκτυο και πολυ απλα θέλω να βλέπω τις ταινίες από το xtreamer στο SGS2 μέσω του wifi. Γίνεται? Με κάποιους file managers κατάφερα να έχω πρόσβαση στο αρχείο video που θέλω αλλά είτε αντί να παίζει κατευθείαν streaming αρχίζει τη μεταφορά από το player sto SGS2 είτε δε το αναγνωρίζει σαν αρχείο media και δε το πέζει. 1ον είναι πολύ σπαστικό που οι file managers για Android δεν αντιμετωπίζουν το τοπικό δίκτυο σαν μέρος του συστήματος (π.χ όπως την SD card) ώστε να το βλέπεις σαν folder και έχεις πρόσβαση στα αρχεία του δικτύου. 2ον Ακριβώς ότι δε γίνεται με το Xtreamer & το SGS2, γίνεται άνετα με το Archos 101. Λέτε η έκδοση android 2.3 νά έχει περιορίσει αυτή τη δυνατότητα από την έκδοση 2.2? 3ον Πάλι ο Γιώργος ο parafron4 θα μου πει κάνε root να βρείς την υγειά σου :lol: ΤΝΧ baxy Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 παιδιά όταν κάνουμε σύνδεση με usb το sgs2 με τον υπολογιστή μπαίνει συνέχεια σε Kies menu. Στο sgs1 είχε επιλογή και διάλεγες κατα τη σύνδεση αν ήθελες να μπαίνει σε kies menu ή σαν συσκευή αποθήκευσης.Πήγα στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ως μόνιμη αλλά μεμονομένα ,κάθε φορά που μπαίνεις,πατάς το κουμπί για να συνδεθεί στο pc ως συσκευή αποθήκευσης.Κάνω κάτι λάθος? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Παρακαλώ πολύ ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στο έξης Στέλνω ένα μήνυμα αυτό υπάρχει σε μπλε πλαίσιο στα μηνύματα και Τα εισερχόμενα σε κίτρινο πλαίσιο Ρωταω αν μπορώ να στείλω το μήνυμα πάλι χωρίς να το ξαναγράψω το μήνυμα Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 πατωντας παρατεταμενα πανω στο μηνυμα που θες, επιλεγεις προωθηση.. αλλα δεν ανοιγουμε νεο θεμα σε καθε μας απορια.. μπορουσες να ρωτησεις στο επισημο θεμα της συσκευης.. Tapatalked from my GT-I9100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Πείτε μου σας παρακαλώ, η ένταση στο ραδιόφωνο και κατά την ομιλία με το δικό του hands free είναι τόσο πολύ χαμηλή; Έριξα μια ματιά στο Νετ βρήκα ενα κωδικο για γενικές ρυθμισεις, *#*#197328640#*#* , αλλα δε καταφερα να βρω τι και πως! Γνωρίζουμε κάτι επι τούτου; :O Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 παιδιά όταν κάνουμε σύνδεση με usb το sgs2 με τον υπολογιστή μπαίνει συνέχεια σε Kies menu. Στο sgs1 είχε επιλογή και διάλεγες κατα τη σύνδεση αν ήθελες να μπαίνει σε kies menu ή σαν συσκευή αποθήκευσης.Πήγα στις ρυθμίσεις αλλά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή ως μόνιμη αλλά μεμονομένα ,κάθε φορά που μπαίνεις,πατάς το κουμπί για να συνδεθεί στο pc ως συσκευή αποθήκευσης.Κάνω κάτι λάθος? Δες εδώ : http://samsunggalaxys2blog.com/samsung-galaxy-s2-tips/how-to-connect-samsung-galaxy-s2-to-a-computer-by-usb-mass-storage-mode/ Πείτε μου σας παρακαλώ, η ένταση στο ραδιόφωνο και κατά την ομιλία με το δικό του hands free είναι τόσο πολύ χαμηλή; Έριξα μια ματιά στο Νετ βρήκα ενα κωδικο για γενικές ρυθμισεις, *#*#197328640#*#* , αλλα δε καταφερα να βρω τι και πως! Γνωρίζουμε κάτι επι τούτου; :O Όσον αφορά το ραδιόφωνο δεν θα πρεπε να χες κανένα πρόβλημα με την ένταση. Όσον αφορά την ένταση κατά την ομιλία έχουν αναφερθεί κατά καιρούς προβλήματα. Εμένα λύνεται με ένα restart. Αναλυτικότερα διάβασε τον οδηγό http://www.ctrlplusz.com/2011/06/fix-for-low-microphone-volume-on-the-samsung-galaxy-s-ii/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Όχι υπάρχει πολύ μεγάλη έως χαόδει διαφορά μεταξύ έντασης, hands free- BT-ενσωματωμένου ακουστικού! Και κατά την ομιλία αλλά και χάλια μαύρα και στο ραδιόφωνο. Επειδή εχω και το s καμιά μα καμία σχέση! ! Το λινκ που έδωσες δε "φαίνεται". . . Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts