BlopERdroM Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 http://www.androidtotal.com/samsung-galaxy-s-ii-2-gets-ke7-firmware-update/ Samsung Galaxy S II (2) gets KE7 Firmware Update What’s New in KE7 Firmware Update Faster boot-up time and battery charge times. Improved the Battery life. Looks like finally a fix for the problem that was haunting many Galaxy S II users till date. Some aesthetic makeover like new Music Hub Icon and update to Samsung Apps. Camera app gets some fixes and enhancements including better image quality. Orange SIM / Phone force close on startup is fixed. Automatic brightness enhanced. New Orange Plus App. Widgets no longer stretch to the edges of the screen. Icons appear smaller. Camera Zoom updated, now shows zoom levels in real-time. Picture for background adjustments is changed. GPS is more accurate. Pink spot on the camera is reduced to minimal, almost invisible. After Bootup, there is more free RAM there before. WiFi Reception is improved. Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Λοιπον : PDA : I9100XWKE2 PHONE : I9100XXKDJ CSC : I9100OXXKE2 PCODE:GT-I9100LKAEUR Αγορασμενο σημερα απο Πλαισιο. Φοραω τελευταιο firmware μιας και ετσι λεει το Kies Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 αντε να δουμε ποτε θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμενο firmware και για τις ελληνικεσ συσκευες... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Λοιπον : PDA : I9100XWKE2 PHONE : I9100XXKDJ CSC : I9100OXXKE2 PCODE:GT-I9100LKAEUR Αγορασμενο σημερα απο Πλαισιο. Φοραω τελευταιο firmware μιας και ετσι λεει το Kies Δεν ειναι το τελευταιο firmware αυτό, έχει βγει και πιο καινουριο τουλαχιστον για τις αγγλικες συσκευες. Οι δικες μας ROM (που δεν εχουν γινει ακομα update οπως ειπα) προοριζονται εκτος απο εμας και για καποιες σκανδιναβικες χωρες οπως και την γερμανια αν θυμαμαι καλα.Οποτε λογικα θα παρουμε ολοι μαζι το update ή πρεπει να περιμενουμε συγκεκριμενα την samsung hellas? Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Λοιπον : PDA : I9100XWKE2 PHONE : I9100XXKDJ CSC : I9100OXXKE2 PCODE:GT-I9100LKAEUR Αγορασμενο σημερα απο Πλαισιο. Φοραω τελευταιο firmware μιας και ετσι λεει το Kies Έτσι λέει το kies γιατί το κινητό προορίζεται για Ελλάδα. Υπάρχει και KE7 (σε κινητά από Αγγλία πχ ) , που είναι όντως το τελευταίο..υπομονή.. ;) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) http://www.androidtotal.com/samsung-galaxy-s-ii-2-gets-ke7-firmware-update/ Το συγκεκριμένο site πρώτη φορά το διαβάζω, πραγματικά αφιβάλλω για την αξιοπιστία του. Η Samsung - να είσαι σίγουρος - σπάνια αναφέρει changelog. Αυτά που γράφει το site, μάλλον είναι συγκέντρωση των σχόλιων από XDA. Φυσικά θεωρώ περιττό να αναφέρω πόση αξιοπιστία έχουνε τα λεγόμενα των χρηστών του XDA. Edited May 27, 2011 by saliez Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ρε παιδιά το αγορασα και εγω σημερα, και παιδευομαι πως θα ενεργοποιησω το flash στο Ίντερνετ. Μήπως μπορει κάποιος να μου θυμίσει τι πρέπει να ενεργοποιοησουμε στις ρυθμίσεις; thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Το συγκεκριμένο site πρώτη φορά το διαβάζω, πραγματικά αφιβάλλω για την αξιοπιστία του. Η Samsung - να είσαι σίγουρος - σπάνια αναφέρει changelog. Αυτά που γράφει το site, μάλλον είναι συγκέντρωση των σχόλιων από XDA. Φυσικά θεωρώ περιττό να αναφέρω πόση αξιοπιστία έχουνε τα λεγόμενα των χρηστών του XDA. Πέρα από το ότι έχεις 100% δίκαιο, η πλάκα είναι ότι αν κάτσει κάποιος και διαβάσει προσεκτικά όλα τα σχόλια σε διάφορα θέματα θα καταλάβει ότι οι περισσότεροι λένε ότι δεν ισχύουν κάποια από αυτά που αναφέρονται στο "changelog"... :lol: και όπως σωστά λέει ο saliez αυτά που γράφονται στο XDA δεν είναι "ευαγγέλιο". Υπάρχουν κάποιοι που όντως είναι πολύ προχωρημένοι και η άποψή τους έχει βαρύτητα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι... Γενικά πρέπει να "φιλτράρετε" αυτά που διαβάζετε και στο XDA αλλά και οπουδήποτε αλλού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 XWKE7 Firmware info PDA:XWKE7 PHONE: XXKE4 CSC:XEUKD1 (XEU) Build date: 18/05/2011 Generic XEU: http://www.multiupload.com/IBRBHDUDXI το εγκαθιστούμε με odin και όλα δουλεύουν ΟΚ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ναι εχει αναφερθει λιγες σελιδες πιο πισω My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Mετά από πέρασμα των updates με odin χάνονται όλα τα δεδομένα και το σετάρισμα του κινητού? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ρε παιδιά το αγορασα και εγω σημερα, και παιδευομαι πως θα ενεργοποιησω το flash στο Ίντερνετ. Μήπως μπορει κάποιος να μου θυμίσει τι πρέπει να ενεργοποιοησουμε στις ρυθμίσεις; thanks δεν καταλαβα τι ρωτας... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ρε παιδιά το αγορασα και εγω σημερα, και παιδευομαι πως θα ενεργοποιησω το flash στο Ίντερνετ. Μήπως μπορει κάποιος να μου θυμίσει τι πρέπει να ενεργοποιοησουμε στις ρυθμίσεις; thanks Κατέβασε τον flash player από το android market και έπειτα επέλεξε στις ρυθμίσεις του browser αν θέλεις το εκαστοτε flash content της καθε σελίδας να εμφανίζεται πάντα ή on demand . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του γαλαξια. πριν ειχα ενα desire hd . πρωτη εντυπωση πάρα πολυ καλη. σε σχεση με το αλλο που ειχα ειναι πιο γρηγορο, η οθονη και τα χρωματα δεν συγκρινονται , και ενα το οποιο παρατηρησα στο hd ειχα ενα bluetooth sony ericsson wm600 το οποιο δουλευε ναι μεν στο hd αλλα ωρες ωρες εκανε κατι κουλα. στο γαλαξια απο χθες εχω κανει τα παντα και δουλευει τελεια. ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pHuNkY Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εμενα παντως σημερα με ανοιχτο bluetooth και video recording, ζεματαγε πισω.. Τοσο ωστε να το θεωρησω μη φυσιολογικο νομιζω! Είναι λογικό γιατί η "πλάτη" του κινητού είναι ουσιαστικά ένα υπερβολικά λεπτό πλαστικό οπότε αισθάνεσαι πολύ εύκολα τη θερμότητα. Δε νομίζω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό. HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 προφανως, οταν βγει το νεο iphone με nfc να δεις πως θα ξεφυτρωνουν τα μαγαζια.. γι αυτο ηταν καλο να το υποστηρίζει οπως αλλωστε ειχε ανακοινωση εξ αρχης η samsung... δεν νομιζω οτι εν μεσο οικονομικης κρισης τα μαγαζια θα αγορασουν νεα pos μονο και μονο για iphone!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) Είναι λογικό γιατί η "πλάτη" του κινητού είναι ουσιαστικά ένα υπερβολικά λεπτό πλαστικό οπότε αισθάνεσαι πολύ εύκολα τη θερμότητα. Δε νομίζω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό. Ναι εχεις δικιο. απλα μου προξενησε περιεργεια γιαυτο και το ειπα. Mια γευση με launcher pro! :):) screenshot 1 screenshot 2 screenshot 3 screenshot 4 screenshot 5 screenshot 6 screenshot 7 screenshot 8 screenshot 9 screenshot 10 screenshot 11 screenshot 12 screenshot 13 screenshot 14 επισης μια ερωτηση, στην 1η photo, To system storage, ειναι η Rom? Edited May 28, 2011 by emperor4her [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ισχυει και ο συνδυασμος των τριων πληκτρων εδω (στο πρωτο Galaxy δεν μου δουλευαν) Οποτε ρωταω,ολοκληρωτικο format πως κανουμε? Πρωτα Factory data reset και μετα απο τα 3 πληκτρα ή με τον κλασικο κωδικο που επαιζε στο I? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ρε παιδιά το αγορασα και εγω σημερα, και παιδευομαι πως θα ενεργοποιησω το flash στο Ίντερνετ. Μήπως μπορει κάποιος να μου θυμίσει τι πρέπει να ενεργοποιοησουμε στις ρυθμίσεις; thanks Ο Flash ειναι ενσωματωμενος στο SII. Απλα ανοιγεις τον browser και στις ρυθμισεις ενεργοποιεις ολα τα προσθετα.... Browser-> Αριστερο πληκτρο-> Περισσοτερα-> Ρυμισεις->Ενεργοποιηση Προσθετων -> Παντα ενεργοποιηση..... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ισχυει και ο συνδυασμος των τριων πληκτρων εδω (στο πρωτο Galaxy δεν μου δουλευαν) Οποτε ρωταω,ολοκληρωτικο format πως κανουμε? Πρωτα Factory data reset και μετα απο τα 3 πληκτρα ή με τον κλασικο κωδικο που επαιζε στο I? τα 3 πληκτρα δουλευουν, και εχει επιλογη wipe data, wipe partition και στο τελος κανεις factory reset. μην ξεχασεις το πληκτρο vol up+ ειναι για το μενου, το vol down ειναι για Οdin, downloading mode. Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Γειασας παιδες!Μολισ σημερα το πρωι παρελαβα κ εγω το SGS 2 απο το πλαισιο οπως και μαζι του μου ηρθε και το bluetooth handsfree της turbox...το προβλημα μου ομως ειναι οτι οταν παω να συνδεσω το ακουστικο με το κινητο το κινητο δεν το βλεπει...το βαζω να κανει search device και τζιφος η δουλεια...μηπως εχει κανεις καμια λυση??? Το κάνεις ανιχνεύσιμο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 απο που ακριβως το κανεις αυτό? Μέσα στις εφαρμογές του κινητού έχει μία που λέγεται SAMSUNG APPS μπαίνεις εκεί και πατάς πάνω που γράφει ΝΕΟ εκεί μέσα έχει αυτή την ενημέρωση που έγραψα. Αυτό που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση είναι μάλλον κάποιες νέες ρυθμίσεις...αν θυμάμαι καλά. Έχει προστεθεί το: εντοπισμός κίνησης ματιών....εκτός αν υπήρχε και δεν το είχα προσέξει, αν μπορεί κάποιος που δεν την έχει περάσει να επιβεβαιώσει. Και ίσως και καμμία άλλη αλλά δεν είμαι σίγουρη μιάς και δεν είχα προλάβει να την πολυδουλέψω :lol: Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 τα 3 πληκτρα δουλευουν, και εχει επιλογη wipe data, wipe partition και στο τελος κανεις factory reset. μην ξεχασεις το πληκτρο vol up+ ειναι για το μενου, το vol down ειναι για Οdin, downloading mode. Πολυ ωραια. Μπορεις να μου επιβεβαιωσεις το παρακατω : -Βγαζω απο το κινητο την SIM και την εξωτερικη SD -Μπαινω με τον συνδυασμο των τριων πληκτρων και κανω wipe data -Επανεκκινει το τηλεφωνο και κανω factory data reset -Τελος κανω και ενα Format USB storage -Ξαναβαζω τις καρτες Και ειμαι κομπλε? Δεν χρειαζομαι το *2767*3855# απ'οτι καταλαβαινω, σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 εγω περιμενω να το παρω απο καταστημα γερμανο cosmote η otenet....λογω δεσμευσης με την εταιρια... το ειδα χτες απο το πλαισιο... πρωτη γρηγορη εντυππωση..... εντυπωσιακη οθονη και γρηγορος browser... σιγουρα θα αφησει εποχη! μια ερωτηση προς τους κατοχους .... το μεγεθος του ειναι προβλημα? η δεν το θεωρειτε τοσο μεγαλο..? συνηθιζεται ευκολα δηλαδη? γιατι νομιζω μου φανηκε λιγο αβολο στο κρατημα τη λιγη ωρα που ασχοληθηκα μαζι του.. ευχαριστω Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Οχι.. θα το καταυχαριστηθεις και ξεχνας κατευθειαν μεγεθος γιατι το συνηθιζεις πολυ γρηγορα... :-) Send from Galaxy sII :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts