AudiTT Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Ήθελα να ρωτήσω πώς λέτε οτι το παραγγείλατε μερικοί απο το amazon.co.uk όταν προσπαθώ να παραγγείλω και εγώ και μου λέει οτι το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν μπορεί να σταλεί στη χώρα σας. Και ψάχνοντας λίγο περισσότερο βρίσκω το policy του amazon και όντως λέει οτι δεν στέλνει κινητά στην Ελλάδα. To ίδιο μύνημα να πω οτι βγάζει και στο play.com για τον φίλο που το ανέφερε προηγουμένως. Και εγώ είμαι στην αναμονή του expansys και αρκετά ξενερωμένος μπορώ να πω για αυτό και ψάχνω εναλλακτικά καταστήματα για να το ακύρωνα απο expansys. Φιλε μου δε μπορω να καταλαβω πως εσενα σου βγαζει οτι δεν στέλνει Ελλαδα. Σε εμενα κανονικα το ειχε ως επιλογη την Ελλαδα και οπως βλεπεις στο παρακάτω screenshot το κινητο ειναι καθ'οδων :D http://users.otenet.gr/~agelisg/paragelia.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 φιλε σχετικα με το dlna αν δεν το υποστηριζει η τηλεοραση σου μην παιδευεσαι αδικα μονο με καλωδιακι θα κανεις δουλεια ...υπαρχει μια θηκη universal στο παμπλικ με 13 ευρω http://www.golla.com/#/en/products/preview/G940 ..Πως μπορουμε να ενεργοποιησουμε να βγαζει μενου με επιλογες χρησης οταν συνδεουμε usb στο κινητο ? οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morrissey Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Φιλε μου δε μπορω να καταλαβω πως εσενα σου βγαζει οτι δεν στέλνει Ελλαδα. Σε εμενα κανονικα το ειχε ως επιλογη την Ελλαδα και οπως βλεπεις στο παρακάτω screenshot το κινητο ειναι καθ'οδων :D http://users.otenet.gr/~agelisg/paragelia.jpg κατάλαβα τελικά τι φταίει. Αν το αγοράσεις απο το amazon.co.uk τότε στο στέλνει. Αν πας να το αγοράσεις απο άλλους που συνεργάζεται το amazon.co.uk δε στο στέλνουν Ελλάδα. Οπότε θα έχω το νου μου μήπως εμφανιστεί κανένα διαθέσιμο κομμάτι. Όσο για το play.com δεν στέλνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 παιδια το παρείγγειλα απο amazon.co.uk, μου γραφει στο status οτι εγινε σημερα Dispatched αλα λεει απο διπλα No tracking information :(. Πηρε κανεις αλλος απο το amazon? Γιατι δεν δίνουν tracking number να μπορω να το βλέπω online ποτε θα φτάσει ? Γενικά το amazon.co.uk όταν δεν έχει tracking info σημαίνει ότι το έχουν στείλει με Royal Mail, δηλαδή απλό ταχυδρομείο και όχι courier. Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) Galaxy S II vs. iPhone 4 Edited May 13, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 παιδια μπορει να δοκιμασει καποιος που να το εχει αν δεχεται ελληνικους υποτιτλους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 παιδια μπορει να δοκιμασει καποιος που να το εχει αν δεχεται ελληνικους υποτιτλους? Μια χαρά φίλε μου παίζει και υπότιτλους και Ελληνικούς. Και αν δεν το κάνει με τον μαμά player, υπάρχουν σίγουρα στο market αρκετοί που δουλεύουν 100%. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themiltos1994 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Μια χαρά φίλε μου παίζει και υπότιτλους και Ελληνικούς. Και αν δεν το κάνει με τον μαμά player, υπάρχουν σίγουρα στο market αρκετοί που δουλεύουν 100%. δηλαδη μπορεις να εχεις και τους υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο (με το ιδιο ονομα και στον ιδιο φακελο παντα) και να μπαινουν μονοι τους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Διαβαζω το θεμα απο την αρχη και το παρακολουθω συνεχεια.Εχω ψηθη ασχημα να παρω το κινητο γιατι εχει τρελα χαρακτηριστικα. Σε επικοινωνια σημερα με τη σαμυ μου ειπαν οτι θα ειναι διαθεσιμο μεσα στο μηνα αλλα δεν ξερουν ημερομηνια....περιεργο η ηδια η εταιρια να μην ξερει ποτε θα το δωσει στην κυκλοφορια.τεσπα Εχετε απαντησει σε πολλες αποριες που ειχα για το κινητο.Πολλες θα μου λυθουν με το που θα το πιασω στα χερια μου. Ημουν κατοχος ομνια 2 το οποιο εχω πουλησει και τωρα βολευομαι με ενα κ850 se. Αντε να δουμε ποτε θα ερθει και στην εδω αγορα.Αρχισα να εκνευριζομαι με τις καθυστερησεις γιατι ειχαν πει αρχες μηνα και κοντευουμε στο τελος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 νομιζω πως τελικα επρεπε να κρατησουμε εκεινο το παλιο καλο...προς κυκλοφορια samsung galaxy 2 γιατι συνεχιζεται ο ιδιος κυκεωνας πληροφοριων με την κυκλοφορια τουτου του μυστηριου κινητου....κ πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε για την εγχωρια αγορα αφου κανεις δεν σας υποσχεθηκε πως θα το ειχε ηδη φερει κ μας κοροιδεψε ..εξαλου ειναι συχνο φαινομενο να κυκλοφορουν συσκευες πρωτα σε χωρες του εκωτερικου κ μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις πολυ αργοτερα στην ελλαδα οπως τα μηλοφωνα...ας μην αναμασαμε τα ιδια κ ας που δεν ας αφησουμε το thread καθαρο με πληροφοριες ωστε να βοηθηθουμε....... οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 παιδια αμα το παρω απο amazon uk θα εχω εγγυηση και ελληνικα? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 παιδια αμα το παρω απο amazon uk θα εχω εγγυηση και ελληνικα? Στην επικοινωνια που ειχα σημερα με σαμυ μου ειπαν οτι αν ειναι ευρωπαϊκο και εχει ευρωπαϊκη εγγυηση δεν υπαρχει κανενα προβλημα εγγυησης απο την ελληνικη σαμυ.Αυτο μου ειπαν αυτο λεω..... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKONS Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-597.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) Things aren't as impressive when you plug-in a pair of headphones. Stereo crosstalk, which increases rapidly, volume levels decrease and intermodulation distortion starts creeping in. The general result is still decent, but we've certainly seen better here. Αποσπασμα απο το gsmarena.com review . Οσοι παραπονιωσασταν για distortion με καποιες θηκες , μηπως το εκανε επειδη ειχατε ακουστικα ? Υ.Γ Οσο για την συγκριση με το ι4 αν δειτε το βιντεο που βαλε πιο πισω ο φιλος θα πειτε ποσο σαπιο μπορει να ναι το μηλο Edited May 13, 2011 by kprse My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Παιδιά... Να σας εξηγήσω - μιας και είμαι "μισός ξένος" (Ελληνοάγγλος). Απ' τη στιγμή που η Ελλάς είναι μέλος της Ε.Ε., ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν αγοράσετε απ' ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ χώρα, είναι καθ' όλα νόμιμο, η εγγύηση ισχύει... και ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να λάβετε σε κάποια πράγματα... ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ χρόνια εγγύηση απ' ό,τι δίνουν εδώ στην Ελλάδα! Επίσης, μη ξεχνούμε ότι, οι... αντιπροσωπίες στην Ελλάδα είναι επιεικώς "της πλάκας" στις περισσότερες εταιρείες, ενώ... συνήθως (λολ)... στο εξωτερικό είναι μια χαρά - βρίσκεις κι εκεί τίποτα "λαμόγια" ή μπορείς να "την πατήσεις", δεν λέω. (Συνήθως είναι μια χαρά). Και τέλος, συνήθως, βρίσκεις ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ προϊόντα στο εξωτερικό. ΠΡΟΣΟΧΗ!... Προσπαθείστε να ΜΗΝ ΑΓΟΡΑζΕΤΕ από ΠΙΟ... "πλούσια" κράτη - με μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα. Διότι, πολύ απλά, εκεί έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ μισθούς και τα προϊόντα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ! Επίσης, από Αγγλία είναι μια χαρά ν' αγοράζετε, με την σκέψη βέβαια ότι ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ, φορτιστές κτλ., ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ - έχουν άλλα στην Αγγλία! (Εδώ... οδηγούν... ανάποδα! Χαχαχα). Εγώ, συνήθως (λογικά) αγοράζω από Βρετανία. Αλλά... ΚΑΙ από Ισπανία, Ιταλία (προσοχή! Είναι "λαμόγια" πολύ!), Πορτογαλία, Γαλλία κτλ. (Ψιλο-μακριά, λόγο ακρίβειας, οι Σκανδιναβικές χώρες, Γερμανία κτλ.) Από Αμερική και Ασία είναι τα ΠΙΟ ΠΑΜΦΘΗΝΑ - αλλά... δυστυχώς, δεν μένετε Αγγλία! Εκεί, μια χαρά αγορές έκανα. Όταν ήμουν εδώ (π.χ., τώρα), αποφεύγω για ΑΚΡΙΒΑ και μεγάλα σε όγκο πράγματα - λόγο του διεφθαρμένου συστήματος που υπάρχει στο Τελωνείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Things aren't as impressive when you plug-in a pair of headphones. Stereo crosstalk, which increases rapidly, volume levels decrease and intermodulation distortion starts creeping in. The general result is still decent, but we've certainly seen better here. Αποσπασμα απο το gsmarena.com review . Οσοι παραπονιωσασταν για distortion με καποιες θηκες , μηπως το εκανε επειδη ειχατε ακουστικα ? Υ.Γ Οσο για την συγκριση με το ι4 αν δειτε το βιντεο που βαλε πιο πισω ο φιλος θα πειτε ποσο σαπιο μπορει να ναι το μηλο Εννοει οταν μιλας με ακουστικα η οταν ακους μουσικη με ακουστικα ? καποια στιγμη πρεπει να το κοιταξω αναλυτικα το ρεβιουτου Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icyreloaded Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Εννοει οταν μιλας με ακουστικα η οταν ακους μουσικη με ακουστικα ? καποια στιγμη πρεπει να το κοιταξω αναλυτικα το ρεβιουτου Στο review γράφει ότι αυτό είναι με headphones τα οποία έχουν μεγάλη αντίσταση. Όταν χρησιμοποιείς earbuds ή IEMs με 16 ohm αντίσταση δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, όπως και δεν νομίζω να υπήρχε κανείς που να θέλει να βάλει τα HD650 του πάνω στο κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 δηλαδη μπορεις να εχεις και τους υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο (με το ιδιο ονομα και στον ιδιο φακελο παντα) και να μπαινουν μονοι τους? Ακριβώς έτσι, ναι. Έχεις ξεχωριστά το αρχείο .srt με τους υπότιτλους στον ίδιο φάκελο (με το ίδιο όνομα φυσικά όπως και το αρχείο βίντεο) και τους αναγνωρίζει αυτόματα. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 για οποιον ψαχνει θηκουλα πηρα αυτη εδω και ειναι τελεια επανω και λεπτη http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-THiki-silikonis-Hydro-LUX-black-J-P.372008.html και πηρα και απο το μαγαζι αυτο και screen protector. μου ειπε οτι ειχε και δερματινη αλλα αγω δεν της μπορω. ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις σε όσους έχουν ήδη το Samsung Galaxy S2. 1) To gps, σε πόση διάστημα κλειδώνει δορυφόρους, χωρίς όμως την υποστήριξη του 3G. Και αν έχει δοκιμαστεί όχι μόνο σε εντελώς ακάλυπτο χώρο, αλλά και ανάμεσα σε πολυκατοικίες. Μπορεί να δει κανείς αν στο gps.conf εφόσον το ανοίξει με έναν editor αν γράφει asia ;. 2) Η διάρκεια της μπαταρίας, με το 3g ανοιχτό, πόση είναι ;. 3) Η ισχύς του wifi είναι ικανοποιητική ;. Εφόσον ικανοποιηθώ με τις απαντήσεις, δεν έχω παρά να το αγοράσω όταν με το καλό έρθει Ελλάδα. :D Edited May 14, 2011 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Και δευτερο OTA update http://pocketnow.com/android/samsung-already-outs-two-ota-updates-for-galaxy-s-ii Μια slim case που μου αρεσει http://cgi.ebay.co.uk/Samsung-i9100-Galaxy-S-2-Case-SGP-ULTRA-CAPSULE-Black-/150604394456?pt=PDA_Accessories&hash=item2310b8afd8 A list of games that are WORKING on gs2 Gurellia Bob HD Hero of Sparta HD Robo Defense HD Jet Car Stunts Shrek Karting HD Gun Bros All Angry Birds Air attack HD N.O.V.A HD Stupid Zombies Fruit Slice Paper Toss Rocket Bunnies Dillo Hills Plants vs Zombies Pocket Dinosaurs GT Racing Shoot U Rolling Thunder Prince of Persia Mystique 3 Lets Golf Galcon Doodle Jump Skies of Glory Hyper Jump Speedx 3D Meteor Blitz Virtual Table The Warz The Settles Sky Force Mouse Trap Bubble Blast 2 Ninja Jump Abduction Ninja Rush Yoo Ninja Paper Toss Tap Fish iRunner Rocket Bunnies Fall Down HD Air Attack Droidkoban Reckless Racing V.1.0.3 Games that are NOT WORKING: (οι devs δουλεύουν σε fix) N.O.V.A 2 - Exits After Boot screen Dungeon Defense - Half the Menu is Missing Dungeon Hunter 2 - Exits After Boot screen Eternal Legacy - Exits After Boot screen Asphalt 6 - Exits After Boot screen Fast and Furious 5 - Exits After Boot screen Avatar - Everything is White Backstab - Exits After Boot screen NFS Shift - Exits After Boot screen Mystique 2 - There is no Rendering Back Breaker - Exits After Boot screen Glyder 2 - working but the controls are back to front Gangster - Everything is White Shadow Guardian HD - Exits After Boot Screen Samurai II: Vengeance - Exits After Boot Screen Sims 3 - Exits After Boot Screen Edited May 14, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Galaxy S II vs. iPhone 4 Σάκη προσωπικά περίμενα μεγαλύτερες διάφορες υπέρ του SGS2. Αν τώρα είναι έτσι τα πράγματα, τι θα δείξουν τα συγκριτικά σε λίγο όταν κυκλοφορήσει το iPhone 5? Το μέγεθος της οθόνης είναι αυτο που με προσελκύει να το απόκτηση κάποια στιγμη έστω για χρήση mini tablet. Edited May 14, 2011 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 για οποιον ψαχνει θηκουλα πηρα αυτη εδω και ειναι τελεια επανω και λεπτη http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-THiki-silikonis-Hydro-LUX-black-J-P.372008.html και πηρα και απο το μαγαζι αυτο και screen protector. μου ειπε οτι ειχε και δερματινη αλλα αγω δεν της μπορω.http:// Εμένα δε θα με χάλαγε και αυτή. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004W4K500/ref=oss_product Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 για αυτο ακριβως το λογο φιλε te_salat δεν εχω πουλησει ακομα το μηλο μου για να παρω το γαλαξια διοτι μεν οι διαφορες δεν ειναι τοσο χαοδεις και απο την αλλη περιμενω το επομενο μηλο οπου θα γινεται ισαξια συγκριση μεταξυ τους Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Σάκη προσωπικά περίμενα μεγαλύτερες διάφορες υπέρ του SGS2. Αν τώρα είναι έτσι τα πράγματα, τι θα δείξουν τα συγκριτικά σε λίγο όταν κυκλοφορήσει το iPhone 5? Το μέγεθος της οθόνης είναι αυτο που με προσελκύει να το απόκτηση κάποια στιγμη έστω για χρήση mini tablet. Η πλακα ειναι οτι μεχρι να βγει το iphone 5 θα εχει βγει το SGS 3. Πολυ το αργει η Apple παντως το iphone 5... ontopic:Φοβερη συσκευη!Εχω παθει πλακα με την οθονη ειδικα.Μακαρι να βγει ιδιο αλλα πιο μικρο καποια στιγμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts