Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια εωτηση προς οσους εχουν την συσκευη.

αν μπορει καποιος ας ανοιξει καποια στιγμη το μεσημερι http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html και να τσεκαρει αν παιζουν τα λινκς με flash περιεχομενο.(απο το μεσημερι θα ειναι ενεργα)

ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπει στον κοπο.

Το galaxy s τα παίζει μια χαρά όλα, αλοιμονο αν δεν τα παίζει ο διάδοχος... Ειμαι 200% σίγουρος ότι θα τα παίζει.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μια εωτηση προς οσους εχουν την συσκευη.

αν μπορει καποιος ας ανοιξει καποια στιγμη το μεσημερι http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html και να τσεκαρει αν παιζουν τα λινκς με flash περιεχομενο.(απο το μεσημερι θα ειναι ενεργα)

ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μπει στον κοπο.

δείχνει να λειτουργεί κανονικά :)

http://tapatalk.com/mu/d5f90cb3-bdc5-6840.jpg

# sent from a Samsung Galaxy S II

Νέο firmware

PDA:KDD, PHONE:KDH, CSC:KD1 (XEU)

The update is:

PDA:KE1, PHONE:KDJ, CSC:KD1 (XEU)

Εχω την εντύπωση πως πολύ καλά έκανα και πήρα το ευρωπαικό GS2....οι αναβαθμίσεις θα βγαίνουν πιο γρήγορα για αυτά παρά τα "ελληνικά"(όποτε έρθουν....ποιος περιμένει τώρα......:lol::lol:)

Εχω την εντύπωση πως πολύ καλά έκανα και πήρα το ευρωπαικό GS2....οι αναβαθμίσεις θα βγαίνουν πιο γρήγορα για αυτά παρά τα "ελληνικά"(όποτε έρθουν....ποιος περιμένει τώρα......:lol::lol:)

Μήπως αυτή είναι η έκδοση που θα φοράνε τα ελληνικά όμως...? :lol:

αυτη την αναβαθμιση την βλεπετε μεσω της ενημερωσης λογισμικου??σε μενα τουλαχιστον δεν την βγαζει...

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Γεια! Το amazon.de το χει στα 545 ευρώ + 7 τα μεταφορικά το πρόβλημα έιναι όττι δεν γνωρίζω γερμανικά. Ξέρει κανέις αν γυρίζει το site με κάποιο τρόπο στα αγγλικά?

Επειδή έκανα και γω παραγγελία από amazon.de βγαίνει γύρω στα 570 .

Τελικά το ακύρωσα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω.

Google translate τα πάντα και είσαι κομπλέ

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Όταν λες δωρεάν με χρήση Internet, εννοείς ότι πρέπει να κατεβάζει τους χάρτες τη στιγμή που τους χρειάζεσαι, σωστά;

Ναι ακριβως αυτο.

Νέα ερώτηση: Μπορούμε να στέλνουμε ελληνικά sms 160 χαρακτήρων σαν ένα μήνυμα;

δεν το εχω ακομη το κινητο στα χερια μου αλλα λογικα ναι. Αν δεν μπορεις απο την stock εφαρμογη μπορεις σιγουρα απο καποιες αλλες τυπου handsent, chompSms, goSms etc

πολυ δυσκολο..μεσα σε 2 μηνες....

Και εγω χλωμο το κοβω να πεσει η τιμη.. Αντε να πεσει κανα 20αρικο οπως ειχαν κανει με το DesireHD

Επειδή έκανα και γω παραγγελία από amazon.de βγαίνει γύρω στα 570 .

Τελικά το ακύρωσα γιατί δεν μπορούσα να περιμένω.

Google translate τα πάντα και είσαι κομπλέ

Γιατι εχεις βρει καπου αλλου να στο φερουν γρηγοροτερα? :lol::lol::lol:

γιατι εγω οπου και αν εχω κοιταξει εκτος απο ενα μαγαζι που το εχει και το βρηκα απο Skroutz το εχει λεει ετοιμοπαραδοτα σε 2 μερες στα 689 ευρω! :cry::cry::worry::worry::X

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια! Το amazon.de το χει στα 545 ευρώ + 7 τα μεταφορικά το πρόβλημα έιναι όττι δεν γνωρίζω γερμανικά. Ξέρει κανέις αν γυρίζει το site με κάποιο τρόπο στα αγγλικά?

http://www.amazon.co.uk/Samsung-I9100-Galaxy-Free-Smartphone/dp/B004QTBQ2C/ref=pd_sim_ce_7

οριστε φιλε amazon αγγλικο το εχει στα 528 ευρω !! ειναι απο καταστημα που δουλευει μεσα στο amazon uk. 460 λιρες =528 euro. Ενα κομματι του εχει μεινει στο στοκ. Φυσικα ,ειναι SIM FREE. Το κινητο , παιδια η τιμη του εκτιμαται στα 500 ευρω πανω κατω, αυτη θα μεινει στο τελος. Εδω θα ημαστε, οταν θα γινει(510 ευρω πουλιεται στην κορεα απο την αρχη).Τωρα πληρωνεις παραπανω λογω οτι ειναι αρχη και δεν υπαρχει διαθεσιμο στοκ. σε 1-2 μηνες τοσο θα κανει. Για ελλαδα, αλλο ανεκδοτο θα ειναι η τιμη του, σταθερα πανω απο 550 ευρω για πολυ καιρο. Ευρωπαικη αγορα, εκει που λειτουργει ο ανταγωνισμος και οι κανονες της αγορας θα το βρειτε στην τιμη που αναφερω.

Καμια καλη θηκη, εχει να προτεινει κανεις?? που να ειναι σε καλη τιμη. εχω βρει κατι καλες, αλλα θελω για την ωρα μια προχειρη.

Για τους εραστες της ποιοτητας και της καινοτομιας, εχω βρει την απολυτη χειροποιητη θηκη με επιλογη χρωματος,δερματος, λογοτυπου. Εδω το καταστημα του. Κοστος γυρω στα 40 ευρω με εξοδα αποστολης

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390309410431&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

αυτη την αναβαθμιση την βλεπετε μεσω της ενημερωσης λογισμικου??σε μενα τουλαχιστον δεν την βγαζει...

Μέσω Κies το βλέπω(δεν την βγάζει μέσω ΟΤΑ που τσέκαρα).

Βγαίνουν διαφορετικές αναβαθμίσεις για τις ευρωπαικές συσκευές σε σχέση με τις ελληνικές ? Εννοώ είναι σύνηθες να αργούν περισσότερο οι ελληνικές αναβαθμίσεις ?

Βγαίνουν διαφορετικές αναβαθμίσεις για τις ευρωπαικές συσκευές σε σχέση με τις ελληνικές ? Εννοώ είναι σύνηθες να αργούν περισσότερο οι ελληνικές αναβαθμίσεις ?

Αυτό πια είναι κλασσικό και ισχύει για αρκετούς κατασκευαστές εδώ και χρόνια(μην ξεχνάς πως η ιδιατερότητα της ελληνικής γλώσσας για εκείνους ξέχωρα από το Android κομμάτι πάντα δημιουργούσε ζητήματα και καθυστερήσεις πχ. στα SE ας πουμε για χρόνια υπήρχε αναμονή/υπομονή για να μπει το τελικό ς στα μηνύματα...κλπ.).

Αυτό πια είναι κλασσικό και ισχύει για αρκετούς κατασκευαστές εδώ και χρόνια(μην ξεχνάς πως η ιδιατερότητα της ελληνικής γλώσσας για εκείνους ξέχωρα από το Android κομμάτι πάντα δημιουργούσε ζητήματα και καθυστερήσεις πχ. στα SE ας πουμε για χρόνια υπήρχε αναμονή/υπομονή για να μπει το τελικό ς στα μηνύματα...κλπ.).

Δεν μιλάω π.χ. για αναβάθμιση απο froyo σε gingerbread που καταλαβαίνω οτι η γλώσσα παίζει κάποιο ρόλο, αλλά για τα απλά updates (όπως αυτό) που γίνονται σε κάθε λειτουργικό.

Από την άλλη όμως, χάρη στο πλαστικό έχεις το καταπληκτικά μικρό βάρος.

Παιδια, δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, το εχω αναφερει αρκετες φορες. Ενα απο τα πολλα παραδειγματα που μπορω να φερω (απο προϊον της ιδιας "οικογενειας", της ιδιας εταιριας, με παρεμφερη χαρακτηριστικα και σχεδον πανομοιοτυπο μεγεθος:

Galaxy S Giorgio Armani: Dimensions 122.5 x 64.2 x 9.9 mm

Weight 123 g

Galaxy S II: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm

Weight: 116 g

Διαφορα στο βαρος: 7 γραμμαρια (αμελητεα)

Διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης και αισθηση στο χερι: χαοτική (υπερ του galaxy s armani φυσικα).

Αν σας καλυπτει η ποιοτητα των πλαστικων, τοτε δε μου πεφτει λογος και το σεβομαι απολυτα, αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να λεμε οτι η επιλογη της samsung για τη μειωση του βαρους ειναι η χρηση μετριων πλαστικων (το πισω καπακι ειναι λιγοτερο απο δυο χιλιοστα παχος και σε καμια περιπτωση δεν παραπεμπει σε συσκευη των 600 ευρω), κι αυτο ειναι μονοδρομος. To παραπανω παραδειγμα, με μεταλλο στην πλατη, επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου. Η ιδια απλα ανιχνευσε την ταση των χρηστων (που δεν ενδιαφερονται, στην πλειοψηφια τους, για τα υλικα κατασκευης) και "διευκολυνθηκε" απο το γεγονος πως η χρηση μεταλλου - γυαλιου πρεπει να συνοδευεται απο αυξημενο κοστος κατασκευης (ελαχιστοποιηση ανοχων κλπ). Ακομα και το κοστος/χρονος επισκευης στην τελευταια περιπτωση ειναι αυξημενα...

Ας κλεισουμε, ομως, την κουβεντα εδω, καθως νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα γουστου τελικα...

Edited by v@gelis

Αν σας καλυπτει η ποιοτητα των πλαστικων, τοτε δε μου πεφτει λογος και το σεβομαι απολυτα, αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να λεμε οτι η επιλογη της samsung για τη μειωση του βαρους ειναι η χρηση μετριων πλαστικων (το πισω καπακι ειναι λιγοτερο απο δυο χιλιοστα παχος και σε καμια περιπτωση δεν παραπεμπει σε συσκευη των 600 ευρω), κι αυτο ειναι μονοδρομος. Η ιδια απλα ανιχνευσε την ταση των χρηστων (που δεν ενδιαφερονται, στην πλειοψηφια τους, για τα υλικα κατασκευης) και "διευκολυνθηκε" απο το γεγονος πως η χρηση μεταλλου - γυαλιου πρεπει να συνοδευεται απο αυξημενο κοστος κατασκευης (ελαχιστοποιηση ανοχων κλπ). Ακομα και το κοστος/χρονος επισκευης στην τελευταια περιπτωση ειναι αυξημενα...

Ας κλεισουμε, ομως, την κουβεντα εδω, καθως νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα γουστου τελικα...

Συγνώμη , αλλά το πάχος του πλαστικό είναι για σένα κριτήριο ποιότητας ;;; Θα με τρελάνετε ρε παιδιά...

Η τάση των χρηστών είναι ακριβός το αντίθετο ενδιαφέρονται για τα υλικά , απλά έχουν άλλα κριτήρια , όπως αντοχή στον χρόνο , βάρος ( ναι σε κάποιους "περίεργους" όσο ελαφρύτερο είναι αυτό που κουβαλάν πάνω τους , τόσο καλύτερα. Άμα θέλουμε βάρος κουβαλάμε ένα σακί τσιμέντο ) , αντοχή στις πτώσεις κ.τ.λ.

Ίσα ίσα , πιστεύω πως είναι επιπρόσθετη δυσκολία και όχι διευκόλυνση να κατασκευάσεις κάτι ανθεκτικό αποφεύγοντας το μέταλλο.

Τέλος δεν νομίζω να σκέφτεται τόσο πολύ το κόστος επισκευής καμία εταιρία... Η τάση δείχνει πως η αντικατάσταση είναι πιο οικονομική από την εκπαίδευση τεχνικών...

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

παιδια το παρηγγειλα απο amazon.de επελεξα την EUR εκδοση αντι της γερμανικης η ευρωπαικη βγκε 5 ευρω πιο ακριβη αλλα δεν πειραζει αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθει

sorry επειδη το παρηγγειλα κ εγω αλλα δεν διαλεξα καποια εκδοση , τι διαφορα εχουν?

Παιδια, δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, το εχω αναφερει αρκετες φορες. Ενα απο τα πολλα παραδειγματα που μπορω να φερω (απο προϊον της ιδιας "οικογενειας", της ιδιας εταιριας, με παρεμφερη χαρακτηριστικα και σχεδον πανομοιοτυπο μεγεθος:

Galaxy S Giorgio Armani: Dimensions 122.5 x 64.2 x 9.9 mm

Weight 123 g

Galaxy S II: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm

Weight: 116 g

Διαφορα στο βαρος: 7 γραμμαρια (αμελητεα)

Διαφορα στην ποιοτητα κατασκευης και αισθηση στο χερι: χαοτική (υπερ του galaxy s armani φυσικα).

Αν σας καλυπτει η ποιοτητα των πλαστικων, τοτε δε μου πεφτει λογος και το σεβομαι απολυτα, αλλα αυτο ειναι διαφορετικο απο το να λεμε οτι η επιλογη της samsung για τη μειωση του βαρους ειναι η χρηση μετριων πλαστικων (το πισω καπακι ειναι λιγοτερο απο δυο χιλιοστα παχος και σε καμια περιπτωση δεν παραπεμπει σε συσκευη των 600 ευρω), κι αυτο ειναι μονοδρομος. To παραπανω παραδειγμα, με μεταλλο στην πλατη, επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου. Η ιδια απλα ανιχνευσε την ταση των χρηστων (που δεν ενδιαφερονται, στην πλειοψηφια τους, για τα υλικα κατασκευης) και "διευκολυνθηκε" απο το γεγονος πως η χρηση μεταλλου - γυαλιου πρεπει να συνοδευεται απο αυξημενο κοστος κατασκευης (ελαχιστοποιηση ανοχων κλπ). Ακομα και το κοστος/χρονος επισκευης στην τελευταια περιπτωση ειναι αυξημενα...

όπως είπες περι ορέξεως...

Ασε που οι περισσότεροι θα βάλουν κάποια θήκη, οποτε πάλι πλαστικο θα πιανεις..
+1000

Αυτο ακριβός φιλε μου και αυτοι που θα βαλουν θηκη ειναι αυτοί που εχουν κόλλημα με την ποιότητα των υλικών αρα τσάμπα συζητηση ουτε γυαλί ουτε ατσάλι δεν θα πιάνουν!:lol::lol::lol:

Παντως εγω θεωρούσα το iPhone 4 υπόδειγμα σχεδίασης. Γιαλι και ατσάλι. Τελευταία ομως αλλάζω γνώμη. Το πολυ μεγάλο βάρος είναι κουραστικό για το χέρι. Ενω αμα σου πέσει κάτω σκάει σαν τουβλο. Και η πιθανότητα καταστροφής είναι πολυ μεγαλύτερη. Ασε που οι περισσότεροι θα βάλουν κάποια θήκη, οποτε πάλι πλαστικο θα πιανεις..

Υπόδειγμα σχεδιάσης για να το βλέπεις στο σαλόνι συμφωνώ.Για φορήτη συσκεύη είναι ο ορισμος του failed industrial design ,με την εταιρία να φωνάζει ότι αγνοώ κάθε κανόνα μόνο και μόνο για να βγάλω κάτι χαριτωμένο.

Μια φορητή συσκευή πρέπει να έχει:

• Μικρός βάρος
  • Ανθεκτικότητα στις πτώσεις(ελαστικότητα)
  • Ανθεκτικότητα στην τριβή (matte/scratch resistance υλικά)
  • Εύκολη και φτηνή αντικάτασταση μη κρίσιμων στοιχείων λειοτουργίας της (Covers,Batteries)
  • Επίπροσθετα ένα τηλέφωνο πρέπει να πέρνει και τηλέφωνο...

Όλα αυτά τα έγραψε στα φρύδια της και έβγαλε το iPhone.Και το πιο αστείο είναι πως το SAR του είναι στα ύψη ενω το Galaxy το 1 με πολλάκις υποπολαπλασιο SAR του ρίχνει ανετα στο σήμα..

Πραγματικά έχω κουραστεί (δεν μιλαω για εσένε συμφορουμήτη αλλά γενικά) να ακούω χρήστες να γκρινιάζουν γιατί δεν έχει γυαλί σαν case το τάδε κινητό σαν το ιPhone.Σας εχω νέα,το γυαλί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλό υλικό για cases και η κεραίες δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το ανθρώπινο δερμά.Δεν ξέρω γιατί σε κάθε σύμπαν της Apple τα bugs γίνονται feature.

Τώρα για το θέμα μας,όντως πιστεύω οτι με τα galaxy πρέπει να γίνει κάτι με το design.Ναι καλό και ελαφρύ αλλά είναι λίγο βαρετά.Βάλε ρε φίλε λίγο Αλουμίνιο(μη αγώγιμο για να μην έχει παρεμβολές στο σήμα και ελαφρύ) να σπάσεις το μαυράκι και το αίσθημα αφής.Αλλά στο σασί ή στο πλαίσιο της οθόνης,όχι στο back cove.Το back cover του 2 είναι πανέξυπνο,αντιολισθητικό,ελαστικό,και να μην γρατζουνιέται έυκολα.80% του χρόνου το κινητό θα ακουμπά με αυτήν την επιφάνεια σε τσέπες τραπεζάκια ή στο πάτωμα...

Edited by minos197

Νέο firmware

PDA:KDD, PHONE:KDH, CSC:KD1 (XEU)

The update is:

PDA:KE1, PHONE:KDJ, CSC:KD1 (XEU)

fφιλε το εβαλες;

πως; εβαλα το kies (αλλα λογαριασμο δεν εχω στη samsung)

ΥΓ οκ το εβγαλε φορτιζω την μπαταρια και ξεκινω

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Συγνώμη , αλλά το πάχος του πλαστικό είναι για σένα κριτήριο ποιότητας ;;; Θα με τρελάνετε ρε παιδιά...

Η τάση των χρηστών είναι ακριβός το αντίθετο ενδιαφέρονται για τα υλικά , απλά έχουν άλλα κριτήρια , όπως αντοχή στον χρόνο , βάρος ( ναι σε κάποιους "περίεργους" όσο ελαφρύτερο είναι αυτό που κουβαλάν πάνω τους , τόσο καλύτερα. Άμα θέλουμε βάρος κουβαλάμε ένα σακί τσιμέντο ) , αντοχή στις πτώσεις κ.τ.λ.

Ίσα ίσα , πιστεύω πως είναι επιπρόσθετη δυσκολία και όχι διευκόλυνση να κατασκευάσεις κάτι ανθεκτικό αποφεύγοντας το μέταλλο.

Τέλος δεν νομίζω να σκέφτεται τόσο πολύ το κόστος επισκευής καμία εταιρία... Η τάση δείχνει πως η αντικατάσταση είναι πιο οικονομική από την εκπαίδευση τεχνικών...

Το παχος το ανεφερα ενδεικτικα. Μπορω να σου αναφερω δεκαδες κινητα με πλαστικο πολυ καλυτερης ποιοτητας απο το galaxy s 2. Δεν ειναι πιο δυσκολο να κατασκευασεις ενα αμιγως πλαστικο κινητο, πολλω δε μαλλον αν βαλεις και ενα metal frame κλπ. Μεταλλο με πλαστικο ειναι δυσκολο να ταιριαξεις, οχι ομοια υλικα μεταξυ τους. Σου εδωσα παραδειγμα με brushed aluminium που ΔΕΝ ειναι βαρυτερο - αν τυχαινε να το επιανες καπου θα ηθελα πολυ να ακουσω την εμπειρια που αποκομμισες κρατωντας το στο χερι σου.

Τελος, υπαρχουν ενα σωρο εργασιες που φυσικα μπορει να αντικατασταθει ενα component και να αντιμετωπιστει ενα μεγαλο μερος των βλαβων μιας συσκευης, χωρις αυτη βεβαιως να "πεταχτει" (αλλωστε τα περισσοτερα refurbished καθαριζονται και πωλουνται σαν καινουρια απο τις εταιριες). Εκει η δυνατοτητα του να "λυσεις" μια τετοια συσκευη (οπως το s2) ειναι σαφως πιο ευκολη.

Οπως και να εχει ο φιλος παραπανω εδωσε ενα βιντεο με το bending στο καπακι και την αυξηση της δυνατοτητας καμψης της συσκευης (σε περιπτωση που "καθισεις" με τη συσκευη στην τσεπη σου κλπ. Σε καποιους αρεσει αυτο (απο οτι φαινεται απο τις απαντησεις ειναι πολλοι) - οπως ειπαμε περι ορεξεως κι ας ληξουμε καλυτερα το θεμα εδω γιατι δεν οδηγει πουθενα...

Στα αμιγως λειτουργικα θεματα του κινητου τωρα, εβαλε καποιος τη νεα αναβαθμιση?

Εγω απο σημερα αναζητω το κινητο για αγορα, αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτη τη στιγμη. Αναμενουμε εντυπωσεις απο οσους φλασαρουν...

Edited by v@gelis

Updated μεσω Kies...

http://img571.imageshack.us/img571/9902/sc20110512183828.jpg

μπορουμε να δουμε καπου τι περιλαμβανει αυτη η ενημερωση;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

παιδια το παρηγγειλα απο amazon.de επελεξα την EUR εκδοση αντι της γερμανικης η ευρωπαικη βγκε 5 ευρω πιο ακριβη αλλα δεν πειραζει αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθει

και εγω ειμαι ετοιμο απο amazon de γνωριζει καπιοσ αν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα αναμεσα στα 2; ο κωδικος και των 2 επιλογων παντως σε σχεση με το amazon uk ειναι διαφορετικος

ευχαριστω

Είμαι κι εγώ στο Γερμανικό Amazon αλλά η διαφορά των 2 εκδόσεων δεν είναι 5 ευρώ. Το Γερμανικό το δίνουν 545 και το ευρωπαϊκό 580. Και η ερώτηση παραμένει. τι διαφορές έχουν; Θα έχουμε προβλήματα αν πάρουμε τη Γερμανική έκδοση; (η οποία έρχεται και πιο γρήγορα)

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Έπρεπε να γίνει κάνα κινητό με ανθρακόνημα και τιτάνιο με κάνα μηχανισμό g-shock και μετά να συζητούσαμε για ποιότητα.

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...