brightoutside Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Κάνω κατά γραμμα τα παραπάνω και κόλα εδώ..!!! WAY? VISTA 32bit http://s7.directupload.net/images/110819/5sep5diz.png Καταστροφή το ίδιο πράγμα και σε μένα τώρα που πήγα να κάνω την V20q. Έχει βρει κανείς τη λύση. Εγώ είμαι με windows 7 ultimate 32bit Δοκίμασα και σε XP πάλι κολλάει (το πάει βέβαια λίγο παρακάτω αλλά πάλι κολλάει) Ξέρει κανένας κάποιον άλλο τρόπο αναβάθμισης KDZ?? Edited May 2, 2012 by brightoutside Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagiwtis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 καλησπερα σε ολους για δωστε τα φωτα σας μολις το πηρα τι να κανω με αυτο το τηλ τι δυνατοτιτες εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 καλησπερα σε ολους για δωστε τα φωτα σας μολις το πηρα τι να κανω με αυτο το τηλ τι δυνατοτιτες εχω? Απευθύνσου καλύτερα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagiwtis Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Ρε παιδια υπαρχει κανενα προγραμα που να πηραζεις τον επεξεργαστη εχω ενα φιλο μ το samsung galaxy 2 κ εχει ενα προγραμα που πηραζει το cpu υπαρχει κατι αντιστιχο σε εμενας? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited May 21, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Ρε παιδια υπαρχει κανενα προγραμα που να πηραζεις τον επεξεργαστη εχω ενα φιλο μ το samsung galaxy 2 κ εχει ενα προγραμα που πηραζει το cpu υπαρχει κατι αντιστιχο σε εμενας? Μόνο αν έχεις βάλει custom ROM...και συνήθως αυτές έχουν δικό τους CPU overclocker... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Μόνο αν έχεις βάλει custom ROM...και συνήθως αυτές έχουν δικό τους CPU overclocker... Πιο συγκεκριμένα... χρειάζεται custom kernel που να υποστηρίζει το overclocking. Πληροφορίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια εχει βαλει κανεις με την διαδικασια για KDZ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 ) την V30 (ICS) ??? Ηταν επιτυχης ? Χανονται στησιμο , εφαρμογες κλπ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδια εχει βαλει κανεις με την διαδικασια για KDZ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 ) την V30 (ICS) ??? Ηταν επιτυχης ? Χανονται στησιμο , εφαρμογες κλπ ? προσπαθω να περασω την 2.2 ωστε μετα να κανει επισημο update και δε μπορω.. ενω το ξανα εκανα με win7 64bit σε 32bit εδω στο γραφειο μου δεν δουλευει και σταματαει να δουλευει η εφαρμογη.. Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Φίλε κάντο με το εργαλείο του spyko (Δες στο θέμα του 2x ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosgt Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημερα και χρονια πολλα. Προσπαθησα και εγω να κανω την αναβαθμιση σε ICS αλλα το κινητο κολλησε στο 10% και μου ελεγε να ξαναπροσπαθησω μεχρι που μετα απο 5 φορες περιπου ζητησε IMEI και S/N και ξανα τα ιδια. Πλεον δεν ανοιγει το κιν μενει στο sw update. Τι μπορω να κανω? Να το παω στην LG ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyk_Vassa Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Γεια σας. Εχω στην κατοχη μου το Optimus 2x εδω και 7 μηνες( το ειχα αγορασει απο εναν φιλο μου) και εχει μεσα την cyanogenmod 7..και μου παρουσιαζει αρκετα προβληματα! Αρχικα πριν κανω hard reset δεν ειχα ringtone και δεν μπορουσα να βαλω..επισης μου παρουσιαζει ,πριν και μετα το hard reset, προβληματα με την συνδεσημοτητα στον υπολογιστη. εχει και μερικα προβληματα με τα bluetooth..εχω βαρεθει κ ολας την cm7 και θελω να μου προτεινεται καποια καλη rom! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Γεια σας. Εχω στην κατοχη μου το Optimus 2x εδω και 7 μηνες( το ειχα αγορασει απο εναν φιλο μου) και εχει μεσα την cyanogenmod 7..και μου παρουσιαζει αρκετα προβληματα! Αρχικα πριν κανω hard reset δεν ειχα ringtone και δεν μπορουσα να βαλω..επισης μου παρουσιαζει ,πριν και μετα το hard reset, προβληματα με την συνδεσημοτητα στον υπολογιστη. εχει και μερικα προβληματα με τα bluetooth..εχω βαρεθει κ ολας την cm7 και θελω να μου προτεινεται καποια καλη rom! :) η django manouche νομιζω ειναι αρκετα καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Γεια σας. Εχω στην κατοχη μου το Optimus 2x εδω και 7 μηνες( το ειχα αγορασει απο εναν φιλο μου) και εχει μεσα την cyanogenmod 7..και μου παρουσιαζει αρκετα προβληματα! Αρχικα πριν κανω hard reset δεν ειχα ringtone και δεν μπορουσα να βαλω..επισης μου παρουσιαζει ,πριν και μετα το hard reset, προβληματα με την συνδεσημοτητα στον υπολογιστη. εχει και μερικα προβληματα με τα bluetooth..εχω βαρεθει κ ολας την cm7 και θελω να μου προτεινεται καποια καλη rom! :) Ε, κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τις τελευταίες 4-5 σελίδες..... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnos183 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το optimus 2x από ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα. Το κουτί είναι και το αρχικό loading screen λέει vodafone και είναι από Γερμανία προφανώς αφού και τα αρχικά menu είναι γερμανικά μέχρι να αλλάξω γλώσσα. Έχω βάλει Vodafone και Cosmote SIM άρα υποθέτω πως η συσκευή δεν είναι κλειδωμένη. Κατέβασα και το LG update tool το οποίο μου εμφάνισε αναβάθμιση και χάρηκα νομίζοντας πως είναι το ICS 4, αλλά ήταν το 2.3.4 μιας και είχα το 2.2 μάλλον. Μπαίνοντας ξανά στο update tool μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Επίσης με το PC Suite δεν κάνει κάτι διαφορετικό αφού όταν πατάω την επιλογή για αναβάθμιση μου τρέχει το update tool, οπότε μια απ'τα ίδια. Έχω κάνει κάτι λάθος με το πρόγραμμα και γιατί δε μου βγάζει update για ICS 4; Υποθέτω πως επειδή είναι από Γερμανία δεν είναι διαθέσιμο το update ή φταίει η Vodafone Γερμανίας γι'αυτό; Αν κάνω root θα "δει" αναβάθμιση μήπως ή είναι άσχετο αυτό; Είδα στα stickies και τη μέθοδο για stock rom recovery. Μήπως αν βάλω την ελληνική stock ROM μετά θα αναγνωρίσει και την αναβάθμιση σε ICS 4? Δε λέω, κανένα πρόβλημα με την 2.3.4 αλλά το 4.0.4 της αδερφής μου είναι πιο γουστόζικο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnos183 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Διαβάζω τον οδηγό για εγκατάσταση της stock ROM. Θέλω την επίσημη ICS ROM (v30A) την οποία έχω κατεβάσει. Το B2CTools τι είναι; Το link οδηγεί στη γερμανική σελίδα και δε βλέπω κάποιο link για να κατεβάσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Edited January 29, 2013 by Konnos183 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Διαβάζω τον οδηγό για εγκατάσταση της stock ROM. Θέλω την επίσημη ICS ROM (v30A) την οποία έχω κατεβάσει. Το B2CTools τι είναι; Το link οδηγεί στη γερμανική σελίδα και δε βλέπω κάποιο link για να κατεβάσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κάνε μια βόλτα από ICS FULL STOCK V30A & V30B with root, Busybox, init.d - CWM installation για όλα όσα χρειάζεσαι... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnos183 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ευχαριστώ πολύ The Ace, είμαι αρχάριος με αυτά οπότε θα ρίξω διάβασμα πριν τολμήσω να κάνω επέμβαση, μάλλον για το stock ICS θα πάω, ευχαριστώ για την πληροφορία περί IMEI γιατί ετοιμαζόμουν να κατεβάσω κανένα 2.2 ελληνικό μπας και κάνει αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 καλημερα παιδες. εχει ενας φιλο το 2x και με την μαμα του ics το κινητο κολαει απιστευτα ! πειτε μ καμια καλη ρομ να του βαλω γτ το κινητο δεν παλεύεται ετσι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) παιδια sos μετα απο εγκατασταση ρομ μεσω cwm το τηλεφωνο δεν μπουταρει με τιποτα.Δεν το βλεπει το pc με κανενα τροπο,εχω δοκιμασει τα παντα,δεν υπαρχει καθολου στη διαχειρηση συσκευων.Μου δειχνει κατω οταν συνδεω το usb apx οκ,αλλα δεν βλεπω τη συσκευη πουθενα να λεει LG,drivers εχω κανονικα τι να συμβαινει? ολα οκ Edited October 21, 2013 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts