agekalp Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 εχω φτιαξει μια Rom βασισμενη στην FR17 του Paul και τη δοκιμαζω απο χθες. Δεν την εχω ανεβασει γιατι εχει ενα πολυ σημαντικο προβλημα....με τη μπαταρια! Φοραει κανεις FR17 ή καποια βασισμενη σε αυτην?Αν ναι ποια και πως τα παει η μπαταρια? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntgr82 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 18 May Fr17 RC 3 <----- Με αυτην απο το πρωι με νορμαλ χρηση ( mail, FB, μουσικη απο λιγο) ,κλησεις και sms η μπατ ειναι στο 80% , λιγο καλυτερα απο την stock νομιζω.. :D Σημειωτεον καθολου 3G μονο wifi... Παράθεση if you are able to compromise be able to pay the price.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Fr18 με μονη αλαγη καλυτερη αυτονομια. Το κινητο ειναι σουπερ μετα τη νεα ρομ του paul. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 κανενα προβλημα με την fr 17 ?? ειδα οτι στους xda εχουν καποια θεματακια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Στις fr 15 - 17 εχω ενα θεμα με το 2g 3g. Μολις εχω κανει restart και ολα δουλευουν ρολοι. Αν παω να αλλαξω το δικτυο απο 3g σε 2g τοτε χανω το internet και αντιστροφα. Αν ομως κανω restart δουλευει μια χαραα με οτι το ειχα αφησει πριν το restart. Ειχε κσνεις παρομοιο θεμα σε στοκ η σε modaco? Εχω την 17 τωρα σχετικα γυμνη η ρομ αλλα με πολλα extra δικα μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 κανενα προβλημα με την fr 17 ?? ειδα οτι στους xda εχουν καποια θεματακια ... Βασικά εγώ είδα μεγάλη αυτονομία και πολύ καλή απόκριση. Βέβαια τον τελευταίο καιρό λόγω περικοπών δεν έχω το data on και μπαίνω μόνο σε 2g. Αλλά το wifi και το auto sync είναι πάντα ανοικτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Από GPS fix πως πάτε με την FR17 σαν base; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Από GPS fix πως πάτε με την FR17 σαν base; Mε το fix με τους nokia δορυφορους κλειδωνει σε 5 δευτερα! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Mε το fix με τους nokia δορυφορους κλειδωνει σε 5 δευτερα! Με την TK-ROM δεν βρίσκω τρόπο να μπω στο hidden menu. Καμία από τις γνωστές μεθόδους δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Με την TK-ROM δεν βρίσκω τρόπο να μπω στο hidden menu. Καμία από τις γνωστές μεθόδους δεν δουλεύει. Η τελευταια TK δεν εχει το hiddenmenu. flashαρε αυτο και θα εχεις ;) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Η τελευταια TK δεν εχει το hiddenmenu. flashαρε αυτο και θα εχεις ;) Του το έλεγα του Novek αλλά δεν το ήξερε καν αν υπάρχει μέσα. ;) EDIT: Μήπως του λείπει κάτι; Στο GPS Test δεν μπαίνει. Edited May 22, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Του το έλεγα του Novek αλλά δεν το ήξερε καν αν υπάρχει μέσα. ;) EDIT: Μήπως του λείπει κάτι; Στο GPS Test δεν μπαίνει. Μισο λεπτο να τσεκαρω τι αλλο δεν εχει βαλει μεσα!!! Edit:Ξανακατεβασε το απο εδω και πες αν θα δουλεψει τωρα! Edited May 22, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δοκίμασε κανείς αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090785 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εγω το εβαλα πριν λιγο αλλα δεν ξερω πως να δω το fps & bitrate απο το κινητο! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τη καμερα.Χθες πρωτη φορα τραβηξα βιντεο απο τοτε που πηρα τη συσκευη!!!! Παντως φαινεται ωραιο για εσας τους καμερακιδες! ros100 δε ξερω αν γινεται απο το κινητο.Συνδεσε το με το pc και δες απο εκει χαρακτηριστικα του video Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) ros100 δε ξερω αν γινεται απο το κινητο.Συνδεσε το με το pc και δες απο εκει χαρακτηριστικα του video μαλλον αυτο θα κανω αλλα πιστευα οτι θα γλίτωνα την διαδικασια (βαρεμαρα)! Και ευχαριστω για το hiddenmenu.zip! Μαλλον εχουμε 30fps στα 19mb !!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Edited May 22, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Θα μπορούσες να εξηγήσεις την διαδικασία; (Όχι αυτή που περιγράφει με τον root explorer μιας και δεν είναι free αλλά εάν υπάρχει κάποια άλλη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εγω το εβαλα πριν λιγο αλλα δεν ξερω πως να δω το fps & bitrate απο το κινητο! Θεωρητικά δεν τα βλέπεις από τη συσκευή. Πρακτικά... καταλαβαίνεις διαφορές; Σίγουρα θα το καταλάβεις στο μέγεθος. Για την ποιότητα ωστόσο θέλει ψάξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Μιχαλη κατεβασε το δευτερο αρχειο που ειναι zip και φλασαρετο μεσω recovery.Αν δε ξερεις πως γινεται,μπες στην υπογραφη μου(how tos) και κανε τη διαδικασια για flashαρισμα rom(απλα αντι για τη rom θα επιλεξεις φυσικα το zip που εχεις κατεβασει) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δεν ήθελα να μπώ στην διαδικασία του Clockwork Recovery (μιας και δεν κατάλαβα εάν μετά θα μπορώ να κάνω τις επίσημες αναβαθμίσεις από την LG). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Μισο λεπτο να τσεκαρω τι αλλο δεν εχει βαλει μεσα!!! Edit:Ξανακατεβασε το απο εδω και πες αν θα δουλεψει τωρα! Αυτό δουλεύει σωστά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdiami Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Αυτό δουλεύει σωστά. ;) Ερωτηση , και πως μπαινουμε σε αυτο το κρυφο μενου ? υπαρχει συνδιασμος πληκτρων ?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 στα κορεατικα και στα προπαραγωγης μπορουσες να μπεις με συνδυασμο πληκτρων. για τα δικα μας κανεις αυτα: 1. Δημιουργουμε μια συντομευση στο desktop 2. Επιλογη "Activities" 3. Scrollαρουμε προς τα κατω και βρισκουμε το "com.lge.hiddenmenu" 4. Το ανοιγουμε και επιλεγουμε "hidden menu" 5. Μετα τη δημιουργια του, το τρεχουμε και μπαινουμε το hidden menu Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 στα κορεατικα και στα προπαραγωγης μπορουσες να μπεις με συνδυασμο πληκτρων. για τα δικα μας κανεις αυτα: Στο δικό μου ούτε το "Activities" αλλά ούτε και το εξελληνισμένο "Δραστηριότητες" υπάρχει μέσα στο μενού του "Συντόμευση", οπότε για να μπω στο hidden menu δίνω από τον original dialer το 1809#*990# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Στο δικό μου ούτε το "Activities" αλλά ούτε και το εξελληνισμένο "Δραστηριότητες" υπάρχει μέσα στο μενού του "Συντόμευση", οπότε για να μπω στο hidden menu δίνω από τον original dialer το 1809#*990# Σε πολλούς δεν δουλεύει ο κωδικός από τον dialer. Έχει να κάνει με την rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts