Jump to content

[ROM] Juwe

Coolgreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια σε ενα κινητο με την jvh περασμένη μπορω να βαλω την τελευταία έκδοση του juvie?

ρωταω γιατι ειμαι σε διακοπές και δεν εχουμε pc κτλ κτλ. για ολα τα υπόλοιπα..

το εχει δοκιμάσει κανείς?

πρεπει να εχεις την jvq η την jvr για να την περασεις!

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 266
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πρεπει να εχεις την jvq η την jvr για να την περασεις!

Αν εχει gingerbread bootloader δεν χρειαζεται.

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

εγινε παιδια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

στην τελική κραταω ενα μπακ απ και το δοκιμαζω αυριο.

θα σας πω τι εγινε.

τα ειχα ξεχασει λιγο αυτά γιατι στον γαλαξια τον δεύτερο μπορείς να περασεις οποια custom rom θέλεις απο πανω άσχετα ποια στοκ ρομας φοράς:)

παιδια σε ενα κινητο με την jvh περασμένη μπορω να βαλω την τελευταία έκδοση του juvie?

ρωταω γιατι ειμαι σε διακοπές και δεν εχουμε pc κτλ κτλ. για ολα τα υπόλοιπα..

το εχει δοκιμάσει κανείς?

Μπορείς φυσικά να το κάνεις, απο τη στιγμή που έχεις gingerbread bootloaders όπως διαβεβαίωσε ήδη και ο what... Παρόλα αυτά σαφέστατα συνιστάται πάντα η καθαρή εγκατάσταση!

Εγώ προσωπικά είχα βάλει την JVP 2.3.4 μετά την juwe 5 και έκτοτε τις no_wipe εκδόσεις και όλα καλά. Απο άλλους που διάβασα στο site του juwe αναβαθμίστηκαν απο 4.3.1 σε 5.χ χωρίς προβλήματα (εμφανή εξ αρχής δηλαδή προβλήματα :p).

Ενημέρωσε για το τι έγινε!

Βασίλης!

Μπορείς φυσικά να το κάνεις, απο τη στιγμή που έχεις gingerbread bootloaders όπως διαβεβαίωσε ήδη και ο what... Παρόλα αυτά σαφέστατα συνιστάται πάντα η καθαρή εγκατάσταση!

Εγώ προσωπικά είχα βάλει την JVP 2.3.4 μετά την juwe 5 και έκτοτε τις no_wipe εκδόσεις και όλα καλά. Απο άλλους που διάβασα στο site του juwe αναβαθμίστηκαν απο 4.3.1 σε 5.χ χωρίς προβλήματα (εμφανή εξ αρχής δηλαδή προβλήματα :p).

Ενημέρωσε για το τι έγινε!

μια τελευταία ερώτηση μόνο.

λογικα αν κανεις καθαρη εγκατάσταση της στοκ ρομ θα σβησουν τα παντα.

πως μπορώ να κρατησω ενα μπακ απ σε περιπτωση που παει κατι στραβα ωστε να επαναφέρω το κινητό οπως ηταν πριν.(με τα παντα ομως Widgets κερνελ κτλ). γνωρίζει κανεις αν γίνεται?

πως μπορώ να κρατησω ενα μπακ απ σε περιπτωση που παει κατι στραβα ωστε να επαναφέρω το κινητό οπως ηταν πριν.(με τα παντα ομως Widgets κερνελ κτλ). γνωρίζει κανεις αν γίνεται?

Μπαίνεις σε recovery mode και από εκεί μπορείς να κάνεις μπακαπ και επαναφορά τυχόν προηγούμενου μπακαπ.

Μόνη προυπόθεση να είναι ίδιοι οι bootloaders.

εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω 3 διαφορετικές roms στο κινητό τις οποίες εναλάσσω κατά τα κέφια μου και τρελαίνω έναν συνάδελφο που δεν είναι και τόσο γνώστης (έχει το ίδιο κινητό) με την ταχύτητα που και καλά φλασάρω! :p

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εμ, μην τα θέλουμε και όλα! :p

Πέραν της πλάκας:

Τα προγράμματα ξέρεις πως γίνονται σαν παλιός (titanium backup), η αρχική οθόνη και τα widgets μπορεί να γίνονται (δεν το έχω δοκιμάσει αν και κατα πόσο δουλεύει) μέσω sgs tools (bacup/restore homescreen), φυσικά με backup πρώτα...

Η επιλογή μέσω CWM δυστυχώς δεν βολεύει πολύ για τέτοια χρήση! ΑΛΛΑ

μέσω CWM μπορείς να κάνεις backup, να περάσεις (μέσω CWM πάλι) την τελευταία JUWE no_wipe και αν τυχόν έχεις προβλήματα να επαναφέρεις το παλαιότερο backup οπότε δοκίμασε έτσι!

Βασίλης!

Μπαίνεις σε recovery mode και από εκεί μπορείς να κάνεις μπακαπ και επαναφορά τυχόν προηγούμενου μπακαπ.

Μόνη προυπόθεση να είναι ίδιοι οι bootloaders.

εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω 3 διαφορετικές roms στο κινητό τις οποίες εναλάσσω κατά τα κέφια μου και τρελαίνω έναν συνάδεreλφο που δεν είναι και τόσο γνώστης (έχει το ίδιο κινητό) με την ταχύτητα που και καλά φλασάρω! :p

ναι το ξερω αυτό:)

απλα με hard format δεν σβήνονται και τα μπακ απ?οι photos απο οσο γνωριζω οχι αλλα για το μπακ απ απο recovery δεν θυμάμαι..

Εμ, μην τα θέλουμε και όλα! :p

Πέραν της πλάκας:

Τα προγράμματα ξέρεις πως γίνονται σαν παλιός (titanium backup), η αρχική οθόνη και τα widgets μπορεί να γίνονται (δεν το έχω δοκιμάσει αν και κατα πόσο δουλεύει) μέσω sgs tools (bacup/restore homescreen), φυσικά με backup πρώτα...

Η επιλογή μέσω CWM δυστυχώς δεν βολεύει πολύ για τέτοια χρήση! ΑΛΛΑ

μέσω CWM μπορείς να κάνεις backup, να περάσεις (μέσω CWM πάλι) την τελευταία JUWE no_wipe και αν τυχόν έχεις προβλήματα να επαναφέρεις το παλαιότερο backup οπότε δοκίμασε έτσι!

σχεδον μαζι ποσταραμε:)

εγινε θα το δοκιμασω και θα σας πω

thanks για τις απαντήσεις:)

Edited by freddaras

απλα με hard format δεν σβήνονται και τα μπακ απ?οι photos απο οσο γνωριζω οχι αλλα για το μπακ απ απο recovery δεν θυμάμαι..

όχι τα μπακαπ καθώς και ότι άλλο έχεις από φακέλους στην sd ΔΕΝ σβήνονται.

Με το hard format απλά επανέρχεται το κινητό στην εργοστασιακή μορφή του μόνο από πλευράς εφαρμογών και ρυθμίσεων,

τίποτα άλλο :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

όχι τα μπακαπ καθώς και ότι άλλο έχεις από φακέλους στην sd ΔΕΝ σβήνονται.

Με το hard format απλά επανέρχεται το κινητό στην εργοστασιακή μορφή του μόνο από πλευράς εφαρμογών και ρυθμίσεων,

τίποτα άλλο :)

εγινε αυτο ηθελα:)

thanks φιλε μου να σαι καλά:)

Λοιπον παιδιά παίζει κάτι με το μόντεμ της ρομ;

Την έβαλε ένα φιλαράκι μου προχθές αλλά την έβγαλε αμέσως γιατί δεν του αναγνώριζε την κάρτα σιμ του...

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Την έβαλε ένα φιλαράκι μου προχθές αλλά την έβγαλε αμέσως γιατί δεν του αναγνώριζε την κάρτα σιμ του...

απλα ξαναπερασε το μοντεμ και θα την βλεπει την σιμ μια χαρα...

Xiaomi 12 Pro

Ακριβώς όπως τα είπε ο chryssostomos... Συχνό πρόβλημα, να διαβάσεις 1-2 σελίδες πίσω θα δεις αρκετές περιπτώσεις (αλλά και πως λύνεται)! Κατεβάζεις ενα CWM modem απο εδώ (κατάλογος i9000 kernels & modems- modem- κατεβάζεις το modem που θέλεις) και το περνάς μέσω CWM, μετά θα είναι όλα καλά.

Εναλλακτικά ξαναπερνάς την No_wipe έκδοση Juwe απο πάνω!

Βασίλης!

Ακριβώς όπως τα είπε ο chryssostomos... Συχνό πρόβλημα, να διαβάσεις 1-2 σελίδες πίσω θα δεις αρκετές περιπτώσεις (αλλά και πως λύνεται)! Κατεβάζεις ενα CWM modem απο εδώ (κατάλογος i9000 kernels & modems- modem- κατεβάζεις το modem που θέλεις) και το περνάς μέσω CWM, μετά θα είναι όλα καλά.

Εναλλακτικά ξαναπερνάς την No_wipe έκδοση Juwe απο πάνω!

ετσι,ακριβως...και πιο ευκολο να περασεις τη Nο wipe για μερικους..

Xiaomi 12 Pro

Μάλιστα. ..ήταν απλή τελικά η λύση.για άλλη μια φορά thanks παιδιά :)

Παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με το market στην juwe? Ενω κατεβαζει κανονικα τις free εφαρμογες και κανει update και σε free και σε paid (νομιζω) ΑΡΝΕΙΤΕ πεισματικα να κατεβασει καινουριες paid!! :confused: Δεμ προχαραει σε αγορα βγαζοντας σφαλμα.

Το εχει κανενας ? Ξερει κανεις πως διορθωνεται?

Δουλευω εδω και 3 μερες την Juwe 5.3 και μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη rom. Σημερα ομως που κατεβαζα πολλες εφαρμογες απο το market μου βγαλε το εξης μηνυμα: <<Σφαλμα ληψης "ονομα εφαρμογης", Υπαρχει επαρκης χωρος στη μνημη.>> Με αποτελεσμα να μη μπορω να κατεβασω αλλη εφαρμογη!

Καμια λυση;

Edit: Οποτε θελει το κανει τελικα. Μετα φτιαχνει παλι.

Edited by giokokos
update

• 3 weeks later...

Μετά από αρκετό καιρό σε Darky 9.5 και μιας και το gps τα 'παιξε είπα να κάνω το "μεγάλο" βήμα σε gingerbread με

JUWE 5.3 και semaphone 1.6 kernel!

Έχω παρατηρήσει όμως ένα θεματάκι με το πληκτρολόγιο και συγκεκριμένα δεν μπορώ να γράψω μικρά αγγλικά!

Με τα Ελληνικά δεν έχω πρόβλημα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

EDIT: Τελικά έφταιγε το font που είχα επιλέξει...

Edited by mance
Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα.
Samsung Galaxy S - Darky's 9.5 --> JUWE 5.3

• 2 weeks later...
καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα το galaxy s (φορουσε εκ μαμας 2.3.3), αν και ολα τελεια και μια χαρα εχω μπει στο τρυπακι να του βαλω μια costume rom. ειμαι ηδη root αλλα εφ'οσον κυκλοφορούν τοσες roms δεν μπορω να διαλεξω! ποια εχετε να μου προτεινεται? με νοιαζει να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο stable γινεται, καθως απο αποδοση και η official που φοραει τωρα με καλυπτει.. ευχαριστω!
Coolpad F1 (8297W)

καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα το galaxy s (φορουσε εκ μαμας 2.3.3), αν και ολα τελεια και μια χαρα εχω μπει στο τρυπακι να του βαλω μια costume rom. ειμαι ηδη root αλλα εφ'οσον κυκλοφορούν τοσες roms δεν μπορω να διαλεξω! ποια εχετε να μου προτεινεται? με νοιαζει να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο stable γινεται, καθως απο αποδοση και η official που φοραει τωρα με καλυπτει.. ευχαριστω!

Φίλε μου, αντί να σπαμαρεις όλο το sub-forum, ρώτα απλά εκεί που πρέπει.. Στο τροποποιήσεις/βελτιώσεις για το galaxy s ...

Φιλικά

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Φίλε μου, αντί να σπαμαρεις όλο το sub-forum, ρώτα απλά εκεί που πρέπει.. Στο τροποποιήσεις/βελτιώσεις για το galaxy s ...

Φιλικά

ειμαι καινουργιος στο φορουμ, δεν ηξερα οτι εκει επρεπε να απευθυνθω, λιγη επιεικια βρε παιδια... :O

Coolpad F1 (8297W)

ειμαι καινουργιος στο φορουμ, δεν ηξερα οτι εκει επρεπε να απευθυνθω, λιγη επιεικια βρε παιδια... :O

Με δεν σε άρπαξα και από τα μούτρα βρε αδερφέ! :)

• 1 month later...

ΝΕΑ rom απο τον JUWE (πολύ καθυστέρημένη αλλά κάλλιο αργά παρα ποτέ)!

V6.0 based on JVT 2.3.5!

changelog and download

Απαιτήσεις: gingerbread bootloaders (δηλαδή προεγκατεστημένη στο κινητό οποιαδήποτε ginger rom/firmware, 2.3.3, 2.3.4 ή 2.3.5), CWM recovery (δηλαδή οποιονδήποτε custom kernel - αφού όλοι τους έχουν CWM).

Οδηγίες: όπως πάντα, περνάμε το .zip που κατεβάζουμε στην εσωτερική κάρτα μνήμης, βάζουμε το κινητό σε CWM recovery mode και απο εκεί "φλασάρουμε" το .zip αρχείο, μετά κάνουμε τα απαραίτητα wipes (cache, dalvik cache).

Καλή διασκέδαση... Εγώ είμαι έτοιμος να την περάσω αλλά θα το κάνω το απόγευμα, καθότι περιμένω σημαντικά τηλέφωνα!

Βασίλης!

ΝΕΑ rom απο τον JUWE (πολύ καθυστέρημένη αλλά κάλλιο αργά παρα ποτέ)!

V6.0 based on JVT 2.3.5!

changelog and download

Απαιτήσεις: gingerbread bootloaders (δηλαδή προεγκατεστημένη στο κινητό οποιαδήποτε ginger rom/firmware, 2.3.3, 2.3.4 ή 2.3.5), CWM recovery (δηλαδή οποιονδήποτε custom kernel - αφού όλοι τους έχουν CWM).

Οδηγίες: όπως πάντα, περνάμε το .zip που κατεβάζουμε στην εσωτερική κάρτα μνήμης, βάζουμε το κινητό σε CWM recovery mode και απο εκεί "φλασάρουμε" το .zip αρχείο, μετά κάνουμε τα απαραίτητα wipes (cache, dalvik cache).

Καλή διασκέδαση... Εγώ είμαι έτοιμος να την περάσω αλλά θα το κάνω το απόγευμα, καθότι περιμένω σημαντικά τηλέφωνα!

εγω που εχω την juwe 5.3 πως την περναω? θα χασω τα δεδομενα μου?

εγω που εχω την juwe 5.3 πως την περναω? θα χασω τα δεδομενα μου?

Οδηγίες όπως είπα παραπάνω... Και υπάρχουν 2 εκδόσεις για κατέβασμα, η wipe (που σβήνει πρώτα εφαρμογές/ρυθμίσεις και μετά μπαίνει στο κινητό- κάνοντας έτσι καθαρή εγκατάσταση- συνιστώμενη) και η έκδοση no_wipe η οποία δεν σβήνει τίποτε και απλά μπαίνει απο πάνω απο την προηγούμενη!

Βασίλης!