Chryssostomos Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 παιδια σε ενα κινητο με την jvh περασμένη μπορω να βαλω την τελευταία έκδοση του juvie? ρωταω γιατι ειμαι σε διακοπές και δεν εχουμε pc κτλ κτλ. για ολα τα υπόλοιπα.. το εχει δοκιμάσει κανείς? πρεπει να εχεις την jvq η την jvr για να την περασεις! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 πρεπει να εχεις την jvq η την jvr για να την περασεις! Αν εχει gingerbread bootloader δεν χρειαζεται. Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 εγινε παιδια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στην τελική κραταω ενα μπακ απ και το δοκιμαζω αυριο. θα σας πω τι εγινε. τα ειχα ξεχασει λιγο αυτά γιατι στον γαλαξια τον δεύτερο μπορείς να περασεις οποια custom rom θέλεις απο πανω άσχετα ποια στοκ ρομας φοράς:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. August 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 παιδια σε ενα κινητο με την jvh περασμένη μπορω να βαλω την τελευταία έκδοση του juvie? ρωταω γιατι ειμαι σε διακοπές και δεν εχουμε pc κτλ κτλ. για ολα τα υπόλοιπα.. το εχει δοκιμάσει κανείς? Μπορείς φυσικά να το κάνεις, απο τη στιγμή που έχεις gingerbread bootloaders όπως διαβεβαίωσε ήδη και ο what... Παρόλα αυτά σαφέστατα συνιστάται πάντα η καθαρή εγκατάσταση! Εγώ προσωπικά είχα βάλει την JVP 2.3.4 μετά την juwe 5 και έκτοτε τις no_wipe εκδόσεις και όλα καλά. Απο άλλους που διάβασα στο site του juwe αναβαθμίστηκαν απο 4.3.1 σε 5.χ χωρίς προβλήματα (εμφανή εξ αρχής δηλαδή προβλήματα :p). Ενημέρωσε για το τι έγινε! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Μπορείς φυσικά να το κάνεις, απο τη στιγμή που έχεις gingerbread bootloaders όπως διαβεβαίωσε ήδη και ο what... Παρόλα αυτά σαφέστατα συνιστάται πάντα η καθαρή εγκατάσταση! Εγώ προσωπικά είχα βάλει την JVP 2.3.4 μετά την juwe 5 και έκτοτε τις no_wipe εκδόσεις και όλα καλά. Απο άλλους που διάβασα στο site του juwe αναβαθμίστηκαν απο 4.3.1 σε 5.χ χωρίς προβλήματα (εμφανή εξ αρχής δηλαδή προβλήματα :p). Ενημέρωσε για το τι έγινε! μια τελευταία ερώτηση μόνο. λογικα αν κανεις καθαρη εγκατάσταση της στοκ ρομ θα σβησουν τα παντα. πως μπορώ να κρατησω ενα μπακ απ σε περιπτωση που παει κατι στραβα ωστε να επαναφέρω το κινητό οπως ηταν πριν.(με τα παντα ομως Widgets κερνελ κτλ). γνωρίζει κανεις αν γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 μια τελευταία ερώτηση μόνο. λογικα αν κανεις καθαρη εγκατάσταση της στοκ ρομ θα σβησουν τα παντα. πως μπορώ να κρατησω ενα μπακ απ σε περιπτωση που παει κατι στραβα ωστε να επαναφέρω το κινητό οπως ηταν πριν.(με τα παντα ομως Widgets κερνελ κτλ). γνωρίζει κανεις αν γίνεται? Μπαίνεις σε recovery mode και από εκεί μπορείς να κάνεις μπακαπ και επαναφορά τυχόν προηγούμενου μπακαπ. Μόνη προυπόθεση να είναι ίδιοι οι bootloaders. εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω 3 διαφορετικές roms στο κινητό τις οποίες εναλάσσω κατά τα κέφια μου και τρελαίνω έναν συνάδελφο που δεν είναι και τόσο γνώστης (έχει το ίδιο κινητό) με την ταχύτητα που και καλά φλασάρω! :p Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. August 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 μια τελευταία ερώτηση μόνο. λογικα αν κανεις καθαρη εγκατάσταση της στοκ ρομ θα σβησουν τα παντα. πως μπορώ να κρατησω ενα μπακ απ σε περιπτωση που παει κατι στραβα ωστε να επαναφέρω το κινητό οπως ηταν πριν.(με τα παντα ομως Widgets κερνελ κτλ). γνωρίζει κανεις αν γίνεται? Εμ, μην τα θέλουμε και όλα! :p Πέραν της πλάκας: Τα προγράμματα ξέρεις πως γίνονται σαν παλιός (titanium backup), η αρχική οθόνη και τα widgets μπορεί να γίνονται (δεν το έχω δοκιμάσει αν και κατα πόσο δουλεύει) μέσω sgs tools (bacup/restore homescreen), φυσικά με backup πρώτα... Η επιλογή μέσω CWM δυστυχώς δεν βολεύει πολύ για τέτοια χρήση! ΑΛΛΑ μέσω CWM μπορείς να κάνεις backup, να περάσεις (μέσω CWM πάλι) την τελευταία JUWE no_wipe και αν τυχόν έχεις προβλήματα να επαναφέρεις το παλαιότερο backup οπότε δοκίμασε έτσι! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Μπαίνεις σε recovery mode και από εκεί μπορείς να κάνεις μπακαπ και επαναφορά τυχόν προηγούμενου μπακαπ. Μόνη προυπόθεση να είναι ίδιοι οι bootloaders. εγώ με αυτόν τον τρόπο έχω 3 διαφορετικές roms στο κινητό τις οποίες εναλάσσω κατά τα κέφια μου και τρελαίνω έναν συνάδεreλφο που δεν είναι και τόσο γνώστης (έχει το ίδιο κινητό) με την ταχύτητα που και καλά φλασάρω! :p ναι το ξερω αυτό:) απλα με hard format δεν σβήνονται και τα μπακ απ?οι photos απο οσο γνωριζω οχι αλλα για το μπακ απ απο recovery δεν θυμάμαι.. Εμ, μην τα θέλουμε και όλα! :p Πέραν της πλάκας: Τα προγράμματα ξέρεις πως γίνονται σαν παλιός (titanium backup), η αρχική οθόνη και τα widgets μπορεί να γίνονται (δεν το έχω δοκιμάσει αν και κατα πόσο δουλεύει) μέσω sgs tools (bacup/restore homescreen), φυσικά με backup πρώτα... Η επιλογή μέσω CWM δυστυχώς δεν βολεύει πολύ για τέτοια χρήση! ΑΛΛΑ μέσω CWM μπορείς να κάνεις backup, να περάσεις (μέσω CWM πάλι) την τελευταία JUWE no_wipe και αν τυχόν έχεις προβλήματα να επαναφέρεις το παλαιότερο backup οπότε δοκίμασε έτσι! σχεδον μαζι ποσταραμε:) εγινε θα το δοκιμασω και θα σας πω thanks για τις απαντήσεις:) Edited August 29, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ναι το ξερω αυτό:) απλα με hard format δεν σβήνονται και τα μπακ απ?οι photos απο οσο γνωριζω οχι αλλα για το μπακ απ απο recovery δεν θυμάμαι.. όχι τα μπακαπ καθώς και ότι άλλο έχεις από φακέλους στην sd ΔΕΝ σβήνονται. Με το hard format απλά επανέρχεται το κινητό στην εργοστασιακή μορφή του μόνο από πλευράς εφαρμογών και ρυθμίσεων, τίποτα άλλο :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ναι το ξερω αυτό:) απλα με hard format δεν σβήνονται και τα μπακ απ?οι photos απο οσο γνωριζω οχι αλλα για το μπακ απ απο recovery δεν θυμάμαι.. όχι τα μπακαπ καθώς και ότι άλλο έχεις από φακέλους στην sd ΔΕΝ σβήνονται. Με το hard format απλά επανέρχεται το κινητό στην εργοστασιακή μορφή του μόνο από πλευράς εφαρμογών και ρυθμίσεων, τίποτα άλλο :) εγινε αυτο ηθελα:) thanks φιλε μου να σαι καλά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Λοιπον παιδιά παίζει κάτι με το μόντεμ της ρομ; Την έβαλε ένα φιλαράκι μου προχθές αλλά την έβγαλε αμέσως γιατί δεν του αναγνώριζε την κάρτα σιμ του... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Λοιπον παιδιά παίζει κάτι με το μόντεμ της ρομ; Την έβαλε ένα φιλαράκι μου προχθές αλλά την έβγαλε αμέσως γιατί δεν του αναγνώριζε την κάρτα σιμ του... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk απλα ξαναπερασε το μοντεμ και θα την βλεπει την σιμ μια χαρα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. August 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Λοιπον παιδιά παίζει κάτι με το μόντεμ της ρομ; Την έβαλε ένα φιλαράκι μου προχθές αλλά την έβγαλε αμέσως γιατί δεν του αναγνώριζε την κάρτα σιμ του... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Ακριβώς όπως τα είπε ο chryssostomos... Συχνό πρόβλημα, να διαβάσεις 1-2 σελίδες πίσω θα δεις αρκετές περιπτώσεις (αλλά και πως λύνεται)! Κατεβάζεις ενα CWM modem απο εδώ (κατάλογος i9000 kernels & modems- modem- κατεβάζεις το modem που θέλεις) και το περνάς μέσω CWM, μετά θα είναι όλα καλά. Εναλλακτικά ξαναπερνάς την No_wipe έκδοση Juwe απο πάνω! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ακριβώς όπως τα είπε ο chryssostomos... Συχνό πρόβλημα, να διαβάσεις 1-2 σελίδες πίσω θα δεις αρκετές περιπτώσεις (αλλά και πως λύνεται)! Κατεβάζεις ενα CWM modem απο εδώ (κατάλογος i9000 kernels & modems- modem- κατεβάζεις το modem που θέλεις) και το περνάς μέσω CWM, μετά θα είναι όλα καλά. Εναλλακτικά ξαναπερνάς την No_wipe έκδοση Juwe απο πάνω! ετσι,ακριβως...και πιο ευκολο να περασεις τη Nο wipe για μερικους.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Μάλιστα. ..ήταν απλή τελικά η λύση.για άλλη μια φορά thanks παιδιά :) Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδια εχει κανεις αλλος προβλημα με το market στην juwe? Ενω κατεβαζει κανονικα τις free εφαρμογες και κανει update και σε free και σε paid (νομιζω) ΑΡΝΕΙΤΕ πεισματικα να κατεβασει καινουριες paid!! :confused: Δεμ προχαραει σε αγορα βγαζοντας σφαλμα. Το εχει κανενας ? Ξερει κανεις πως διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokokos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Δουλευω εδω και 3 μερες την Juwe 5.3 και μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη rom. Σημερα ομως που κατεβαζα πολλες εφαρμογες απο το market μου βγαλε το εξης μηνυμα: <<Σφαλμα ληψης "ονομα εφαρμογης", Υπαρχει επαρκης χωρος στη μνημη.>> Με αποτελεσμα να μη μπορω να κατεβασω αλλη εφαρμογη! Καμια λυση; Edit: Οποτε θελει το κανει τελικα. Μετα φτιαχνει παλι. Edited September 2, 2011 by giokokos update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mance Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) Μετά από αρκετό καιρό σε Darky 9.5 και μιας και το gps τα 'παιξε είπα να κάνω το "μεγάλο" βήμα σε gingerbread με JUWE 5.3 και semaphone 1.6 kernel! Έχω παρατηρήσει όμως ένα θεματάκι με το πληκτρολόγιο και συγκεκριμένα δεν μπορώ να γράψω μικρά αγγλικά! Με τα Ελληνικά δεν έχω πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; EDIT: Τελικά έφταιγε το font που είχα επιλέξει... Edited September 21, 2011 by mance Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy S - Darky's 9.5 --> JUWE 5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα το galaxy s (φορουσε εκ μαμας 2.3.3), αν και ολα τελεια και μια χαρα εχω μπει στο τρυπακι να του βαλω μια costume rom. ειμαι ηδη root αλλα εφ'οσον κυκλοφορούν τοσες roms δεν μπορω να διαλεξω! ποια εχετε να μου προτεινεται? με νοιαζει να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο stable γινεται, καθως απο αποδοση και η official που φοραει τωρα με καλυπτει.. ευχαριστω! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα το galaxy s (φορουσε εκ μαμας 2.3.3), αν και ολα τελεια και μια χαρα εχω μπει στο τρυπακι να του βαλω μια costume rom. ειμαι ηδη root αλλα εφ'οσον κυκλοφορούν τοσες roms δεν μπορω να διαλεξω! ποια εχετε να μου προτεινεται? με νοιαζει να ειναι οσο το δυνατον περισσοτερο stable γινεται, καθως απο αποδοση και η official που φοραει τωρα με καλυπτει.. ευχαριστω! Φίλε μου, αντί να σπαμαρεις όλο το sub-forum, ρώτα απλά εκεί που πρέπει.. Στο τροποποιήσεις/βελτιώσεις για το galaxy s ... Φιλικά Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Φίλε μου, αντί να σπαμαρεις όλο το sub-forum, ρώτα απλά εκεί που πρέπει.. Στο τροποποιήσεις/βελτιώσεις για το galaxy s ... Φιλικά Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ειμαι καινουργιος στο φορουμ, δεν ηξερα οτι εκει επρεπε να απευθυνθω, λιγη επιεικια βρε παιδια... :O Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ειμαι καινουργιος στο φορουμ, δεν ηξερα οτι εκει επρεπε να απευθυνθω, λιγη επιεικια βρε παιδια... :O Με δεν σε άρπαξα και από τα μούτρα βρε αδερφέ! :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 ΝΕΑ rom απο τον JUWE (πολύ καθυστέρημένη αλλά κάλλιο αργά παρα ποτέ)! V6.0 based on JVT 2.3.5! changelog and download Απαιτήσεις: gingerbread bootloaders (δηλαδή προεγκατεστημένη στο κινητό οποιαδήποτε ginger rom/firmware, 2.3.3, 2.3.4 ή 2.3.5), CWM recovery (δηλαδή οποιονδήποτε custom kernel - αφού όλοι τους έχουν CWM). Οδηγίες: όπως πάντα, περνάμε το .zip που κατεβάζουμε στην εσωτερική κάρτα μνήμης, βάζουμε το κινητό σε CWM recovery mode και απο εκεί "φλασάρουμε" το .zip αρχείο, μετά κάνουμε τα απαραίτητα wipes (cache, dalvik cache). Καλή διασκέδαση... Εγώ είμαι έτοιμος να την περάσω αλλά θα το κάνω το απόγευμα, καθότι περιμένω σημαντικά τηλέφωνα! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 ΝΕΑ rom απο τον JUWE (πολύ καθυστέρημένη αλλά κάλλιο αργά παρα ποτέ)! V6.0 based on JVT 2.3.5! changelog and download Απαιτήσεις: gingerbread bootloaders (δηλαδή προεγκατεστημένη στο κινητό οποιαδήποτε ginger rom/firmware, 2.3.3, 2.3.4 ή 2.3.5), CWM recovery (δηλαδή οποιονδήποτε custom kernel - αφού όλοι τους έχουν CWM). Οδηγίες: όπως πάντα, περνάμε το .zip που κατεβάζουμε στην εσωτερική κάρτα μνήμης, βάζουμε το κινητό σε CWM recovery mode και απο εκεί "φλασάρουμε" το .zip αρχείο, μετά κάνουμε τα απαραίτητα wipes (cache, dalvik cache). Καλή διασκέδαση... Εγώ είμαι έτοιμος να την περάσω αλλά θα το κάνω το απόγευμα, καθότι περιμένω σημαντικά τηλέφωνα! εγω που εχω την juwe 5.3 πως την περναω? θα χασω τα δεδομενα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 εγω που εχω την juwe 5.3 πως την περναω? θα χασω τα δεδομενα μου? Οδηγίες όπως είπα παραπάνω... Και υπάρχουν 2 εκδόσεις για κατέβασμα, η wipe (που σβήνει πρώτα εφαρμογές/ρυθμίσεις και μετά μπαίνει στο κινητό- κάνοντας έτσι καθαρή εγκατάσταση- συνιστώμενη) και η έκδοση no_wipe η οποία δεν σβήνει τίποτε και απλά μπαίνει απο πάνω απο την προηγούμενη! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts