Jump to content

Προβλήματα με την μπαταρία

nokpos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ καλη βελτιωση της αυτονομιας προσφερει και η ρυθσμιση για υποχρεωτικο 2G δικτυο. Πλεον βγαζω 1,5-2 μερες χαλαρα με v10d.

Αν δεν βελτιωθει και με την 2.3 θα κανω root για να πεταξω κι εγω οτι μλκια τρεχει στο background

Δε βρίσκω το λόγο να μην κάνεις τώρα, σε 5 δευτερόλεπτα γίνεται με το SuperOneClick.

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε βρίσκω το λόγο να μην κάνεις τώρα, σε 5 δευτερόλεπτα γίνεται με το SuperOneClick.

root βλεπω οτι γινεται πανευκολα. το θεμα εινια αν μπορω ευκολα να κανω unroot και να το φερω σε εργοστασιακη κατασταση για την εγγυηση.

οδηγηιες για root εχει και η κουτση μαρια. για unroot ?

root βλεπω οτι γινεται πανευκολα. το θεμα εινια αν μπορω ευκολα να κανω unroot και να το φερω σε εργοστασιακη κατασταση για την εγγυηση.

οδηγηιες για root εχει και η κουτση μαρια. για unroot ?

Whoops. Δηλαδή αν θέλω να το φέρω σε εργοστασιακή κατάσταση δε μπορώ;

Απ ότι ξέρω πατάω unroot στο superoneclick και γίνεται εξίσου εύκολα.

Whoops. Δηλαδή αν θέλω να το φέρω σε εργοστασιακή κατάσταση δε μπορώ;

Απ ότι ξέρω πατάω unroot στο superoneclick και γίνεται εξίσου εύκολα.

αν μου το επιβεβαιαωσεις οτι γινεται θα το κανω κι εγω..

αν μου το επιβεβαιαωσεις οτι γινεται θα το κανω κι εγω..

Κι όμως μου δούλεψε μια χαρά! Το έκανα unroot και μετά ξανά root.

Ορίστε και τα παιδιά στο xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=985456

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035087

Βασικά απ ότι λένε το unroot δεν είναι τίποτα δύσκολο. Απλά σβήνεις το /system/app/Superuser.apk και /system/bin/su αν θες να το κάνεις manually

Edited by |)@|2kW|n9

ναι αλλα αμα απεγκαταστησω εφαρμογες που τις ειχε ηδη μεσα το τηλεφωνο δεν ειμαι φαουλ? μετα αμα κανω ξανα ρουτ θα επανελθουν?

προφανως θα χρειαζεται καποιο μπακαπ.

το θεμα μου ειναι η εγγυηση.. αλλιως θα χα κανει ρουτ απ την πρωτη μερα για να σβησω τις ακυρες υπηρεσιες...

ναι αλλα αμα απεγκαταστησω εφαρμογες που τις ειχε ηδη μεσα το τηλεφωνο δεν ειμαι φαουλ? μετα αμα κανω ξανα ρουτ θα επανελθουν?

προφανως θα χρειαζεται καποιο μπακαπ.

το θεμα μου ειναι η εγγυηση.. αλλιως θα χα κανει ρουτ απ την πρωτη μερα για να σβησω τις ακυρες υπηρεσιες...

Κοιτα... Χωρις root ειναι μισο το κινητο ειδικα με τοσο bloatware που το εχει φορτωσει η LG και ΚΑΚΩΣ ειναι ορος στην εγγύηση. Σκεψου να αγοραζες PC και αν γινοσουν administrator να σου λεγανε οτι εισαι εκτος εγυυησης.

Τεσπα. Εγω θα σου ελεγα να το κανεις μιας και υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω χωρις να υπαρχει ιχνος. Εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μην αγχωνεστε με το root..και να κολλησει σε bootloop το κινητο ενω ειναι ρουταρισμενο και να μην πιανει κανενα restore απο cwm δεν εχετε κανενα προβλημα..Περνατε μια v10a (η και V10d τωρα που την εχουμε) με smartflash και εξαφανιζονται τα παντα..Αφηστε που αν τουβλιασει ασχημα εχουμε και NVflash. :happy:
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Το είχα root, χρειάστηκε να πάει στο σέβις, το έκανα unroot (με το ίδιο τρόπο που το έκανα root = superoneclick) και στο σέρβις το πήρανε κανονικά. Ούτε που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Αν χρειαστεί οτιδήποτε παραπάνω μπορείτε άνετα να το φλασάρετε. Σκεφτείτε το κινητό σαν υπολογιστή (όπως σωστά ειπώθηκε παραπάνω).

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Πραγματικά δηλαδή αυτό το πράγμα με το λογισμικό και την εγγύηση ποτέ δεν υιό κατάλαβα. Δηλαδή αν κάνω στο λάπτοπ φορμάτ θα χάσει την εγγύηση;

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Πραγματικά δηλαδή αυτό το πράγμα με το λογισμικό και την εγγύηση ποτέ δεν υιό κατάλαβα. Δηλαδή αν κάνω στο λάπτοπ φορμάτ θα χάσει την εγγύηση;

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Σκεψου ομως το εξης απλο που εχει ειπωθει ξανα στο φορουμ σε καποιο αλλο θεμα..Αν κανεις root σημαινει οτι περα απο τα απλα,χρησιμα και ακινδυνα προγραμματακια που μπορεις να χρησιμοποιησεις μπορες να χρονισεις τον επεξεργαστη,ειτε σε μικρο βαθμο ειτε σε βαθμο που θα τον μετατρεψεις σε φουρνακι..Στη περιπτωση αυτη αν καει το μηχανημα δε φερει ευθυνη ο κατασκευαστης αλλα ο χρηστης.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Σκεψου ομως το εξης απλο που εχει ειπωθει ξανα στο φορουμ σε καποιο αλλο θεμα..Αν κανεις root σημαινει οτι περα απο τα απλα,χρησιμα και ακινδυνα προγραμματακια που μπορεις να χρησιμοποιησεις μπορες να χρονισεις τον επεξεργαστη,ειτε σε μικρο βαθμο ειτε σε βαθμο που θα τον μετατρεψεις σε φουρνακι..Στη περιπτωση αυτη αν καει το μηχανημα δε φερει ευθυνη ο κατασκευαστης αλλα ο χρηστης.

Ναι αλλα το ιδιο ισχυει και στα πισι. Παλι admin εισαι. Παλι overclocking κανεις αν θες. Δεν ειναι λυση το "χανεις την εγγυηση αν παρεις τον ελεγχο της συσκευης σου κυριε". Αν εχουν τετοια προβληματα ας κλειδωσουν το cpu η κατι αλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλα το ιδιο ισχυει και στα πισι. Παλι admin εισαι. Παλι overclocking κανεις αν θες. Δεν ειναι λυση το "χανεις την εγγυηση αν παρεις τον ελεγχο της συσκευης σου κυριε". Αν εχουν τετοια προβληματα ας κλειδωσουν το cpu η κατι αλλο...

μπορεις να παρεις ενα μααξι καινουριο και να πηγαινεις συνεχεια με πρωτη στις 6000 στροφες. Μετα απο μερικα χιλιομετρα το λαδι θα χασει τις λιπαντικες ιδιαιοτητες, πιθανον το ψυγειο να μην επαρκει να ψυξει τον κινητηρα και ο κινητηρας θα κανει μπαμ.

Αυτο λεγεται κακη χρηση, και ειναι στους ορους της εγγυησης (καλως κατ εμε)

Στα αυτοκινητα βεβαια υπαρχει ο εγκεφαλος που κραταει τα error codes οποτε αν πεις δεν εκανα τιποτα λαθος θα σε βρουν

Το κινητο δεν ξερουμε αν κραταει σε καποιο σημειο το οτι μπορει να εγινε root η overclocked κλπ κλπ . Φανταζομαι πως οχι.

Επισης τιθεται θεμα σχεδιασμου γιατι μπορει μεν να τρεχει ο επεξεργαστης αυτος σε αλλα κινητα πιο πολυ, ομως δεν ξερουμε πως υποστηριζεται αυτο απο το λογισμικο και το υπολοιπο hardware. Φυσικα μιλαω για χοντρα overcklocking. Εξ ου και χανεται η σταθεροτητα του συστηματος πολλες φορες.

Ισως ακουγομαι πολυ συντηρητικος, αλλα το μονο οφελος απο overcklocking ειναι στα παιχνιδια. Δηλαδη φεξε μου και γλυστρισα. Το κινηταο απ τη μανα του ρολαρει πολυ καλα ολα τα προγραμματα, ειναι απολυτα σταθερο (εγω το πηρα και εβαλα την 10d με τη μια δεν ξερω πριν τι επαιξε) και το μονο θεμα που θα μπορουσε να πει κανεις ειναι η μπαταρια και το μη παραμετροποιησιμο UI.

sry για το μεγαλο ποστ

Ναι στα λογια μου ερχεσαι,αν καψεις τη cpu δεν φταιει ουτε η intel ουτε η amd,εσυ θα φταις αλλο αν εισαι εντος εγγυησης και σου αλλαξουν τον επεξεργαστη.Για μενα αν καποιος την πατησει απο overclocking και υπηρχε καποιος τροπος να εντοπιστει αυτο απο την εταιρια καλα θα εκαναν να μη του αντικαταστουσαν τη συσκευη.

• Administrators
Διαβάστε λίγο τον τίτλο του θέματος. Αν συνεχιστούν τα off-topic θα διαγραφούν όλα τα σχετικά post.

Modpic.gif

Μπορουμε να κάνομε UNDERclocking χωρίς root για εξοικονόμηση μπαταρίας;
Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Οχι για να πειραξεις χρονισμους πρπει να εισαι root..Προτεινω πριν κανεις underclocking να δοκιμασεις go launcher ex,τσαμπα ειναι στο μαρκετ.

• Administrators

Μην περιμένεις θαύματα από κάτι τέτοιο και εκτός αυτού θεωρώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να περιοριστούν οι δυνατότητες της συσκευής προς όφελος της αυτονομίας. Το καλύτερο είναι η χρήση custom kernel με τη βοήθεια του setCPU να πέφτουν χαμηλά τα MHz όταν η συσκευή είσαι σε idle κατάσταση.

Χωρίς root συγκεκριμένα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σχετικό εξάλλου.

Modpic.gif

Μην περιμένεις θαύματα από κάτι τέτοιο και εκτός αυτού θεωρώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να περιοριστούν οι δυνατότητες της συσκευής προς όφελος της αυτονομίας. Το καλύτερο είναι η χρήση custom kernel με τη βοήθεια του setCPU να πέφτουν χαμηλά τα MHz όταν η συσκευή είσαι σε idle κατάσταση.

Χωρίς root συγκεκριμένα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα σχετικό εξάλλου.

Ακόμα και με το "μαμά" froyo η συχνότητα του επεξεργαστή πέφτει όταν δεν χρειάζεται. Οπότε το μονο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το κινητό πιο αργό όταν το ...χρειάζεσαι γρήγορο!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• 2 months later...
Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την φόρτιση του κινητού όταν συνδέομαι με το pc?

:hunter:

ZOURIDI F.C. !!!

Παιδιά υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την φόρτιση του κινητού όταν συνδέομαι με το pc?

Και εγώ έχω την ίδια απορία, γίνετε;

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

γιατί θέλω απλά να το συγχρονισω ή να του περάσω καμία ταινία και να μην το φόρτιση κατα την διάρκεια, προσέχω και κάνω ολοκληρωμένες φορτίσεις μόνο όταν το κινητο φτάσει κάπου 5με 10 %. Αν και λιθιου πλέον όλες οι μπαταρίες, με αυτόν των τροπο έχω δει μεγαλύτερη ζωή της μπαταρίας.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Μπορει να σου κραταει λιγο περισοτερο.Αλλα η μπαταρια σου θα χαλασει ποιο γρηγορα.Οι μπαταριες λιθιου δε πρεπει να αδειαζουν τοσο για να τις ξαναφορτισουμε.Θεωριτικα περιπου στο 20% ειναι ΟΚ

ασχετα με αυτο ομως, δυστυχως δε νομιζω πως γινεται να μη φορτιζει...

Δεν γινεται να μη φορτιζει.

Ο λογος ειανι οτι το κινητο χρησιμοποιει την usb θυρα και για φορτιση και για μεταφορα δεδομενων.

Η usb θυρα απο τη φυση της εχει "παροχη για τροφοδοσια". Αν δειτε ειναι ουσιαστικα 4 καλωδια, τα 2 για την τροφοδοσια και τα 2 για τη μεταφορα δεδομενων.

Αν κατα καποιο τροπο κοψεις ενα καλωδιο της τροφοδοσιας (το Vcc+ και οχι τη γειωση) ισως το γλυτωσεις. Δεν ειναι σιγουορ ομως οτι θα σου αναγνωριζει μετα το τηλ.

Το καλο στην ιστορια ειναι πως η usb του υπολογιστη εχει μικρη παροχη, συνηθως 500mA το πολυ, οποτε φορτιζει πιο αργα σε σχεση με το μαμα φορτιστη που ειναι στο 1Α.

Και τελοσπαντων μη σκας, στε ebay εχει spare μπαταριες ιδιας χωρητικοτητας-ποιοτητας με 3-4€ το πολυ. Αλλωστε και η διαρκεια της μπαταριας εξαρταται περισσοτερο πλεον απο το σωστο firmware Και οχι απο το πως το φορτιζεις