Jump to content

Προβλήματα με την μπαταρία

nokpos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα,

λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης : καθε φορα που φορτιζω το κινητο κλειστο η μπαταρια φτανει μεχρι το 95% περιπου.

αν το φορτισω ανοιχτο παει κανονικα στο 100%

τι λετε? bug της ρομ ? γιατι σημερα το ανοιξα με 93 και μετα απο λιγο πηγε 95 % ...

η rom ειναι η fear edition fr13 modaco.

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν ειχες φλασαρει η μπαταρια ηταν 100% ή λιγοτερο γιατι ενα παιδι απο εδω μεσα ειχε διαβασει στο xda οτι οταν βαζεις rom στο κινητο αναγνωριζει ως φουλ μπαταρια οση μπαταρια εχει μεσα εκεινη τη στιγμη το κινητο..για αυτο ειναι καλυτερα και τα flash-αρισματα να τα κανεις με το κινητο στη μπριζα.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

αυτά είναι buggies των kernel λογικά. Ένα ξεφόρτισμα, ένα wipe stats και ένα battery calibration και θα φτιάξει :ρ

Οταν το φορτίζω για κάποιον ανεξηγητο λόγο το τηλέφωνο απενεργοποιείται μόνο του όταν φορτίσει τελείως αλλά δεν μπορώ με κανένα τρόπο μετά να το ανοίξω.Μόνο αν βγάλω-ξαναβάλω την μπαταρία ενεργοποείται κανονικά και λειτουργει μια χαρά.Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?Τι μπορεί να συμβαίνει.Είναι V10d Edited by athanaso77

• Administrators
Που τη βρήκες αυτή την έκδοση; Την έχεις officially; Στο κάνει και μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Modpic.gif

Είναι αγορασμένο από το expansys.com.gr.Δεν το πείραξα καθόλου.Δεν δοκίμασα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Θα πρέπει να το δοκιμάσω όταν θα ξαναθέλει φόρτιση.Πριν 20 λεπτά τέλειωσε η φόρτιση.

• Administrators
Καλά... και να το φορτίζεις όποτε θέλεις δεν θα πάθει και τίποτα. Κάνε επαναφορά και μετά πες μας αν το πρόβλημα εξακολουθεί.

Modpic.gif

Μόλις το έκανα αλλά μου βγάζει μπαταρία πλήρης.Οπότε θ΄αρχίσω να το σκαλίζω(wifi κλπ) να πέσει η μπαταρία και μετά θα ξαναδοκιμάσω.

Τελικά συμβαίνει το εξής:Οταν τελειώνει η φόρτιση δουλεύει κανονικά το κινητό αν το αποσυνδέσω από το φορτιστή μέσα σε 5-10 λεπτά.Αν όμως το αφήσω στο φορτιστή πάνω από 20 λεπτά τότε για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν ενεργοποιείται με τίποτα και πρέπει να βγάλω την μπαταρία.Περίεργο πράγμα...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Επειδη μου γονατιζει την μπαταρια (καθε μερα φορτιζω οταν το σκαλιζω) το εχω 2g να λειτουργει,τι αλλο να κανω να μειωσω καταναλωση? Τι του τρωει τσαμπα μπαταρια?

• Administrators
Επειδη μου γονατιζει την μπαταρια (καθε μερα φορτιζω οταν το σκαλιζω) το εχω 2g να λειτουργει,τι αλλο να κανω να μειωσω καταναλωση? Τι του τρωει τσαμπα μπαταρια?

Για θέματα μπαταρίας απευθύνσου στο σχετικό θέμα. Οι ομοιοπαθείς θα σε βοηθήσουν να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305086

Modpic.gif

η μπαταρια του ειναι μακραν οτι χειροτερο υπαρχει σε κινητο,αν δεν βρεθει γρηγορα λυση θα αναγκαστω να το δωσω αναγκαζομαι να το φορτιζω 2 φορες για να βγαλει μια μερα
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

• Administrators

Μάλλον θα ασχολείσαι όλη την ημέρα για να το φορτίζεις δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα. Με τέτοια χρήση καμία συσκευή του είδους δεν θα σου βγάλει παραπάνω.

Αλλιώς... κάτι δεν πάει καλά, έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να εγκαταστήσεις εφαρμογές και κάνει πάλι τα ίδια;

Modpic.gif

Δε ξερω τι συσκευες ειχατε πριν αλλα εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τη μπαταρια.

Με fr12 μου κραταγε περιπου 20% παραπανω αλλα και τωρα με λιγη χρηση(σε 2g) τα 2χ24 τα βγαζω ανετα.Με το motorola που ειχα με την ιδια χρηση εβγαζα περι τις 30-35 ωρες οποτε για μενα ειναι οκ και ειμαι σιγουρος πως θα υπαρξει και βελτιωση σιγα σιγα

η μπαταρια του ειναι μακραν οτι χειροτερο υπαρχει σε κινητο,αν δεν βρεθει γρηγορα λυση θα αναγκαστω να το δωσω αναγκαζομαι να το φορτιζω 2 φορες για να βγαλει μια μερα

Ποια widget χρησιμοποιείς και αν εχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση? (μην χρησιμοποιείς fb widget)

Φωτεινότητα οθόνης σε τι ποσοστό την έχεις ρυθμίσει? (50% το ιδανικό)

Τι χρήση κάνεις στο wi-fi?

Το έχεις γυρίσει μόνιμα σε 2G?

Kάνε log out στο Latitude

Μάλλον θα ασχολείσαι όλη την ημέρα για να το φορτίζεις δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα. Με τέτοια χρήση καμία συσκευή του είδους δεν θα σου βγάλει παραπάνω.

Αλλιώς... κάτι δεν πάει καλά, έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να εγκαταστήσεις εφαρμογές και κάνει πάλι τα ίδια;

το αντιθετο μαλιστα ολο το βραδυ φορτιση και το πρωι μεχρι να παω στην δουλεια ειχε μεινει στο 85% μετα απο 20 λεπτα,να πω οτι τρεχεω το spb 3d shell και modaco fr 15,wifi μονιμα κλειστο το πρωι στην δουλεια,επισης μονιμα σε 3g λογω του οτι δεν εχω wifi, kai widgets μονο καιρο και χωρις ανανεωση απο 3g mono to απογευμα απο το σπιτι

Edited by paolo21r

το αντιθετο μαλιστα ολο το βραδυ φορτιση και το πρωι μεχρι να παω στην δουλεια ειχε μεινει στο 85% μετα απο 20 λεπτα,να πω οτι τρεχεω το spb 3d shell και modaco fr 15

Πες το ετσι!

Το spb shell ειναι battery killer στο εξωτερικο το δινουν δωρο με εξωτερικη μπαταρια αυτοκινητου :p

Περα απο τη πλακα!

Δοκιμασε να το βγαλεις να σιγουρευτουμε πως αυτο φταιει.(Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος)

Υποτιθεται πως δε καιει τρελα αλλα οταν το εβαλα εγω σχεδον μου διπλασιάστηκε η κατανάλωση!Ισως δε κολλαει στο δικο μας..τι να πω????

Edited by agekalp

Πες το ετσι!

Το spb shell ειναι battery killer στο εξωτερικο το δινουν δωρο με εξωτερικη μπαταρια αυτοκινητου :p

Δοκιμασε να το βγαλεις να σιγουρευτουμε πως αυτο φταιει.(Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος)

οταν ειναι κλειστη η οθονη τραβαει μπαταρια?

Γενικα δε ξερω..!

Αλλα οταν το ειχα βαλει εγω μου ειχε αυξηθει η καταναλωση και οταν ηταν σε κατασταση αναμονης το κινητο.

• Administrators

Οι δοκιμές μου πάντως έχουν δείξει το αντίθετο.

Modpic.gif

Οι δοκιμές μου πάντως έχουν δείξει το αντίθετο.

δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα στα νοκια που το χω βαλει μειωθηκε στο μισο η μπαταρια ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Administrators
δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα στα νοκια που το χω βαλει μειωθηκε στο μισο η μπαταρια ;)

Θεωρώ πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια σύγκριση μιας και μιλάμε για εντελώς διαφορετικό λειτουργικό.

Modpic.gif

Θεωρώ πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια σύγκριση μιας και μιλάμε για εντελώς διαφορετικό λειτουργικό.

μαλλον εχεις δικιο... αλλα γενικα και απο διαφορους ανδροιδ-users εχω ακουσει παραπονακια για την μπαταρια :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ποια widget χρησιμοποιείς και αν εχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση? (μην χρησιμοποιείς fb widget)

Φωτεινότητα οθόνης σε τι ποσοστό την έχεις ρυθμίσει? (50% το ιδανικό)

Τι χρήση κάνεις στο wi-fi?

Το έχεις γυρίσει μόνιμα σε 2G?

Kάνε log out στο Latitude

πως κανεις log out στο Latitude??

παιδια μετα απο δοκιμες στο δικο μου optimus με fr15 fear edition v8.1 και με την vanilla πιο παλια ειδα οτι τα widget για την μπαταρια και τα apn on-off ρουφανε κυριολεκτικα την μπαταρια μεσα σε 6-7 ωρες!

οποτε οποιος εχει τεοιου ειδους widget να τα τσεκαρι ;)