Aligator21 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ότι πρέπει για δώρο στην γυναίκα τώρα στην επέτειο μας. :D :D Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Και να το πάρεις λέει και να έχει και κοκκινίλα στην οθόνη... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδια κανα νεο ποτε θα βγει στην φορα εχουμε??Με εχει φαι η γυναικα...!!!:lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Και να το πάρεις λέει και να έχει και κοκκινίλα στην οθόνη... :p Να το βγάλουν και σε κόκκινο για να ταιριάζει!:p Πάντως πολύ ωραίο χρώμα παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasia_k Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 :rolleyes: το ερωτευτηκα!!! πότε θα μπορούμε να το βρούμε στα καταστήματα στην Ελλάδα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Nokia-N8-Pink.aspx Οποιος πρόλαβε προλαβε. Παραεισαγωγης ειναι αλλα σιγα τη διαφορά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-tU2H0D3KfM&feature]YouTube - Nokia N8 Pink - Freedom[/ame] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasia_k Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 κανένα εκόμα νέο μήπως???περασα απο ΓΕΡΜΑΝΟ και δεν υπάρχει καμια ενημέρωση...ούτε κωδικός για παραγγελία... :wacko:να το περιμένουμε μεσα στο καλοκαίρι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 κανένα εκόμα νέο μήπως???περασα απο ΓΕΡΜΑΝΟ και δεν υπάρχει καμια ενημέρωση...ούτε κωδικός για παραγγελία... :wacko:να το περιμένουμε μεσα στο καλοκαίρι??? το εχει στο birdphone (Στο Ελληνικο βεισκεται το καταστημα νομιζω) 329ευρω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ελπίζω να μην είμαι σκληρός αλλά είναι καθαρά γυναικείο πόσο μάλλον κοριτσίστικο, και μου θυμίζει λίγο σαν παιδικό παιχνίδι.:lol: Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ελπίζω να μην είμαι σκληρός αλλά είναι καθαρά γυναικείο πόσο μάλλον κοριτσίστικο, και μου θυμίζει λίγο σαν παιδικό παιχνίδι.:lol: Μωρέ ας κόστιζε 329 τότε που πήγα να το αγοράσω και ας είχε ζωγραφιά την barbie επάνω...!!!:lol: Αφού το μετάνιωσα που δεν περίμενα λίγο να το πάρω από net shop παραεισαγωγής... (το μπλέ κυρίως!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts