Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας! Μολις σημερα ενταχθηκα κι εγω στην παρεα της cm7, καθως αποχωριστηκα τα wm στο hd2 μου! Οι εντυπωσεις μου για αρχη, πολυ θετικες! Βεβαια ισως να φταιει και η απουσια πειρας μου, αλλα το μονο μελανο σημειο που βρηκα, ηταν η καμερα. Αθλιες φωτογραφιες συγκρινομενες με της energy wm που ειχα πριν.. διορθωνεται εστω και λιγο αυτο μηπως;

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό το θέμα αφορά την CM7 του Galaxy S μόνο και όχι τη ROM γενικά.

Σε συμβουλεύω να ρίξεις μια ματιά στο [thread=279151][Επίσημο] HTC HD2 - Android Development[/thread] ή να αγοράσεις μια εγγενή συσκευή με Android. ;)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας παίδες

μόλις εγκατέστησα την καινούργια cyanogen !!

Όλα καλά όλα ωραία αλλά δεν μου δουλεύει το market ενώ ανοίγει κανονικά και μετά από 4-5 δευτερόλεπτα κλείνει και μου βγάζει το γνωστό παραθυράκι με force close!!!

υπάρχει καποια λύση...?????

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό το θέμα αφορά την CM7 του Galaxy S μόνο και όχι τη ROM γενικά.

Σε συμβουλεύω να ρίξεις μια ματιά στο [thread=279151][Επίσημο] HTC HD2 - Android Development[/thread] ή να αγοράσεις μια εγγενή συσκευή με Android. ;)

Α ζητω συγγνωμη! Δεν το γνωριζα! Θα απευθυνθω εκει λοιπον! Ευχαριστω! :D

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Α ζητω συγγνωμη! Δεν το γνωριζα! Θα απευθυνθω εκει λοιπον! Ευχαριστω! :D

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Αμα θες καμερα καλη κ καλο βιντεο recording περασε την SuperOSR v2 (η πιο γρηγορη/stable ρομ για SGS based in cm7)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1244991

Την φλασαρα προχθες κ πραγματικα παιδια δεν εχω δει πιο γρηγορη ρομ στο sgs ...

Αμα θες καμερα καλη κ καλο βιντεο recording περασε την SuperOSR v2 (η πιο γρηγορη/stable ρομ για SGS based in cm7)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1244991

Την φλασαρα προχθες κ πραγματικα παιδια δεν εχω δει πιο γρηγορη ρομ στο sgs ...

Ευχαριστω φιλε μου μα αναφερομουν στην cm7 στο hd2. Δεν ειχα καταλαβει οτι το θεμα προοριζεται αποκλειστικα για τη rom στο gs! Οποτε υποθετω σαφως οτι δεν μου κανει η προταση σου! :)

Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Με την νέα σημερινή nightly (#125) ανανεώθηκε ο kernel και πλέον στην cm7 λειτουργούν τα led notifications με τον μαμά kernel (μην σας κάνει εντύπωση η απουσία εγγραφής στο changelog, τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα με τις ιστορίες που είχαν).

Όσοι πιστοί (βλέπε Παναγιώτη) ας προσέλθουν :).

Μάκης

Με την νέα σημερινή nightly (#125) ανανεώθηκε ο kernel και πλέον στην cm7 λειτουργούν τα led notifications με τον μαμά kernel (μην σας κάνει εντύπωση η απουσία εγγραφής στο changelog, τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα με τις ιστορίες που είχαν).

Όσοι πιστοί (βλέπε Παναγιώτη) ας προσέλθουν :).

LoL έχει περαστει ήδη απο το πρωί Μάκη:) Εντύπωσεις αργότερα.

Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

παιδες οταν ακουτε μουσικη το process mediaserver ποσα % cpu καταναλωνει ?

Μπορειτε να δοκιμασετε κ να μου πειτε μια τιμη? εμενα καταναλωνει 50-60% cpu ο mediaserver οταν ακουω music κ με φαινετε πολυ

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Μπορειτε να δοκιμασετε κ να μου πειτε μια τιμη? εμενα καταναλωνει 50-60% cpu ο mediaserver οταν ακουω music κ με φαινετε πολυ

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

45-48% το συνολικο CPU Usage με μουσικη απο τον player pro κι ενα σωρο αλλες εφαρμογες να τρεχουν.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

μια βδομαδα ελειψα και αποκτησαμε και ραδιο!!:lol::lol:την περασα απο το πρωι και ολα προς το παρων δουλευουν ρολοι.καμια τρομερη διαφορα δεν εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης φυσικα....

Xiaomi 12 Pro

Στην νεα nightly #126 εχουν εισαχθει νεες επιλογες στα settings της cyanogen που εχουν να κανουν με τις ρυθμισεις στα LED notifications. Μπορουμε πλεον να δημιουργησουμε διαφορετικες κατηγοριες απο μονοι μας, ενω δινεται η δυνατοτητα να ρυθμισουμε εμεις τη συμπεριφορα των LED αναλογα με τις προτιμησεις μας σε καθε εφαρμογη χωριστα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν πιο νέα έκδοση του swype (συγκεκριμένα την 3.23) μπορούν να την βρουν εδώ. Είναι σε μορφή .apk, όπως και αυτή που έχει παραθέσει ο stinger, αλλά είναι μεγαλύτερη (είναι 27 mb ενώ η προηγούμενη 13 mb). Περιέχει κανονικά τα ελληνικά καθώς και άλλες 27 γλώσσες.

Για όσους έχουν εγκατεστημένη την προηγούμενη έκδοση προτείνεται να απεγκαταστήσουν την παλιά αφού πρώτα κάνουν εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής. Εάν μετά την εγκατάσταση υπάρξουν κάποια fc's τότε η λύση είναι απλή: reboot recovery - clear cache - clear dalvik cache - fix permissions και reboot. Έτοιμοι.

Μάκης

Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν πιο νέα έκδοση του swype (συγκεκριμένα την 3.23) μπορούν να την βρουν εδώ. Είναι σε μορφή .apk, όπως και αυτή που έχει παραθέσει ο stinger, αλλά είναι μεγαλύτερη (είναι 27 mb ενώ η προηγούμενη 13 mb). Περιέχει κανονικά τα ελληνικά καθώς και άλλες 27 γλώσσες.

Για όσους έχουν εγκατεστημένη την προηγούμενη έκδοση προτείνεται να απεγκαταστήσουν την παλιά αφού πρώτα κάνουν εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής. Εάν μετά την εγκατάσταση υπάρξουν κάποια fc's τότε η λύση είναι απλή: reboot recovery - clear cache - clear dalvik cache - fix permissions και reboot. Έτοιμοι.

Συμπτωματικά την έβαλα κι εγώ σήμερα. Στην CM το Swype μπαίνει σαν εφαρμογή απλή;

- Alex

Αλέξανδρε: Ναι.

Εγώ να ρωτήσω, ποιο είναι το status της CM7; Κυρίως σε θέμα φωτογραφίας/βιντεοσκόπησης, γιατί τα υπόλοιπα τα γνωρίζω πάνω κάτω. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Συμπτωματικά την έβαλα κι εγώ σήμερα. Στην CM το Swype μπαίνει σαν εφαρμογή απλή;

Άλεξ, παίζει να το "περιποιηθείς" :p λίγο αφαιρώντας τις περισσότερες γλώσσες και αφήνοντας μονο τις 5 βασικές (Ελληνικά, Αγγλικα, Γαλλικά,Γερμανικα και Ισπανικά); για να μειωθεί το μέγεθός του

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Άλεξ, παίζει να το "περιποιηθείς" :p λίγο αφαιρώντας τις περισσότερες γλώσσες και αφήνοντας μονο τις 5 βασικές (Ελληνικά, Αγγλικα, Γαλλικά,Γερμανικα και Ισπανικά); για να μειωθεί το μέγεθός του

Already done, είναι μαζί με τα άλλα.

Sent from my Galaxy Tab 10.1

- Alex

Αλέξανδρε: Ναι.

Εγώ να ρωτήσω, ποιο είναι το status της CM7; Κυρίως σε θέμα φωτογραφίας/βιντεοσκόπησης, γιατί τα υπόλοιπα τα γνωρίζω πάνω κάτω. :)

Αλεκο, στις τελευταιες εκδοσεις η φωτογραφια εχει βελτιωθει. Το βιντεο ειναι ακομα λιγο αδυναμο, ειδικα αν βιντεοσκοπησεις σε HD. Παντως 720p recording βελτιωνεται αισθητα αν χαμηλωσεις το framerate.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Αλεκο, στις τελευταιες εκδοσεις η φωτογραφια εχει βελτιωθει.

Συμφωνώ απολύτως. Δεν βρίσκεται βέβαια σε επίπεδο stock.

Το βιντεο ειναι ακομα λιγο αδυναμο, ειδικα αν βιντεοσκοπησεις σε HD. Παντως 720p recording βελτιωνεται αισθητα αν χαμηλωσεις το framerate.

Στη nightly #126 (με stock kernel) τράβηξα για δοκιμή 5 βιντεάκια του 1 min σε hd 720p (με το standard framerate). Αποτέλεσμα:

Σε κανένα από αυτά κατά την εγγραφή δεν παρατήρησα το γνωστό "κλώτσημα".

Κατά την αναπαραγωγή στο κινητό 2 από τα 5 είχαν αυτό το "κλώτσημα". Τα άλλα όχι.

Κατά την αναπαραγωγή στον υπολογιστή κανένα δεν είχε πρόβλημα.

Κατά την αναπαραγωγή στην tv τίποτα δεν φαινόταν καθώς η cm7 δεν έχει tv-out :lol:.

Μάκης

Περασα σημερα την 127 και ειδα το CWM απο πορτοκαλι εχει γινει θαλασσι , τι αλλαγες επειφερει αυτο ?

Και για οποιον του αρεσει λιγο χρωμα στην CM7ενα πολυ ωραιο theme ειναι το Mixer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1017179

Edited by potokis
ΓΙΑΝΝΗΣ

Περασα σημερα την 127 και ειδα το CWM απο πορτοκαλι εχει γινει θαλασσι , τι αλλαγες επειφερει αυτο ?

Και για οποιον του αρεσει λιγο χρωμα στην CM7ενα πολυ ωραιο theme ειναι το Mixer http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1017179

Δεν νομιζω να επιφερει καποια αλλαγη και δεν γραφει τιποτα και στο changelog. Οσο για το θεμα ειναι παρα πολυ ωραιο, thanks:)

edit - Παρατηρησα κατα τη διαρκεια εγγραφης video αλλα και στη φωτογραφια, οτι στο κεντρο περιπου της οθονης μου εμφανιζει μια κατα καποιο τροπο ροζ αποχρωση. Eιναι αισθητο μονο οταν στρεψω την καμερα σε απολυτως λευκο φοντο πχ σε εναν ασπρο τοιχο. Το εχει παρατηρησει κανεις? Το αστειο ειναι οτι αυτο ηταν ενα απο το πρωτα σοβαρα προβληματα που εβγαλε το sgs2.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μήπως έχει βρει κανείς αυτό?

Προσπαθώ να το βρω αλλά τίποτα.

Edit. Έχει τον κώδικα εδώ αλλά δεν βλέπω Download.

http://review.cyanogenmod.com/#change,8123

Edited by spookgf

Δεν νομιζω να επιφερει καποια αλλαγη και δεν γραφει τιποτα και στο changelog. Οσο για το θεμα ειναι παρα πολυ ωραιο, thanks:)

edit - Παρατηρησα κατα τη διαρκεια εγγραφης video αλλα και στη φωτογραφια, οτι στο κεντρο περιπου της οθονης μου εμφανιζει μια κατα καποιο τροπο ροζ αποχρωση. Eιναι αισθητο μονο οταν στρεψω την καμερα σε απολυτως λευκο φοντο πχ σε εναν ασπρο τοιχο. Το εχει παρατηρησει κανεις? Το αστειο ειναι οτι αυτο ηταν ενα απο το πρωτα σοβαρα προβληματα που εβγαλε το sgs2.

εχεις δικιο.τωρα που το τσεκαρα και γω εχει μια ελαφρια αποχρωση του ροζ στο κεντρο της εικονας...

Xiaomi 12 Pro

εχεις δικιο.τωρα που το τσεκαρα και γω εχει μια ελαφρια αποχρωση του ροζ στο κεντρο της εικονας...

Αυτή τη ροζ απόχρωση την έχω από όταν πήρα το Galaxy S και δεν έχει φύγει όσες Rom και αν έχω αλλάξει. Είναι αισθητό βέβαια, όπως είπε και ο Παναγιώτης, μόνο σε λευκό φόντο και περισσότερο όταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και όχι τόσο στο φως του Ήλιου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αυτή τη ροζ απόχρωση την έχω από όταν πήρα το Galaxy S και δεν έχει φύγει όσες Rom και αν έχω αλλάξει. Είναι αισθητό βέβαια, όπως είπε και ο Παναγιώτης, μόνο σε λευκό φόντο και περισσότερο όταν είσαι σε εσωτερικό χώρο και όχι τόσο στο φως του Ήλιου.

τι να πω,εγω πρωτη φορα το παρατηρησα σημερα παντως

Xiaomi 12 Pro